Šlachové chrániče Veredus Carbon Gel

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.2.2010 11:06
andy zahourova

XXX.XXX.207.1

Ahoj,můžu poprosit o zkušenosti s těmito chráničemi?
Popřípadě kdo je prodává,tak sem:).Děkuji

5.2.2010 21:11
igugu

XXX.XXX.212.65

andy zahourova napsal(a):
Ahoj,můžu poprosit o zkušenosti s těmito chráničemi?
Popřípadě kdo je prodává,tak sem:).Děkuji

Nikdo se k tomu nemá, tak něco málo přihodim já ;o)
Máme je, na závody. Na noze vypadaj moc pěkně, dobře seděj, všechno v poho, nemám zatím jedinou špatnou zkušenost (ať už s těmito, ale ani se značkou Veredus jako takovou). Jediné co mi vadí je bajonetové zapínání, které se teď tak hojně používá. Je to rychlý na zapínání, jednoduchý, když pospícháš tak se to hodí. Ale časem, jako u všeho, přichází únava materiálu a pásek se vytáhne, pokud má koník nohu užší, tak už není kam dál utahovat. Ale jinak je mám ráda, sama je mám, ale v černé =o)

13.2.2010 12:59
andy zahourova

XXX.XXX.207.1

igugu napsal(a):
Nikdo se k tomu nemá, tak něco málo přihodim já ;o)
Máme je, na závody. Na noze vypadaj moc pěkně, dobře seděj, všechno v poho, nemám zatím jedinou špatnou zkušenost (ať už s těmito, ale ani se značkou Veredus jako takovou). Jediné co mi vadí je bajonetové zapínání, které se teď tak hojně používá. Je to rychlý na zapínání, jednoduchý, když pospícháš tak se to hodí. Ale časem, jako u všeho, přichází únava materiálu a pásek se vytáhne, pokud má koník nohu užší, tak už není kam dál utahovat. Ale jinak je mám ráda, sama je mám, ale v černé =o)

Děkuju

13.2.2010 13:45
sabina

XXX.XXX.60.81

andy zahourova napsal(a):
Děkuju

MUsejí být super, mám od nich jiné, ale klasicky na sucháč...a do tohohle zapínání bych zato cenu nešla... Toť můj názor

Přidejte reakci

Přidat smajlík