Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.2.2010 16:33
sajma

XXX.XXX.200.139

Je tu někdo, kdo má tyto koniska, i křížené?? můj oř Shadow,rok a 4 měsíce....

5.2.2010 16:34
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):

5.2.2010 17:25
jankava

XXX.XXX.35.19

sajma napsal(a):

jeee konecne niekto :) ja uz som raz podobnu temu zakladala a nikto sda neozval na fotke Don M.

5.2.2010 17:39
filou

XXX.XXX.56.202

jankava napsal(a):
jeee konecne niekto :) ja uz som raz podobnu temu zakladala a nikto sda neozval na fotke Don M.

Tohoto krasavečka má kámoška.....

5.2.2010 17:51
elise

XXX.XXX.224.10

filou napsal(a):

tak ja taky přihodim:-)
hnědák je Lusitano a šiml PRE/holandský teplokrevník

5.2.2010 17:52
elise

XXX.XXX.224.10

elise napsal(a):
tak ja taky přihodim:-)
hnědák je Lusitano a šiml PRE/holandský teplokrevník

tady trochu blíže, kdyby se vám zdála divná hříva, tak je ostříhaný, kvůli dredům co se mu vytvořily

6.2.2010 11:26
lerry

XXX.XXX.217.215

filou napsal(a):

Kámoška ho má na výcvik v Itálii jo?

6.2.2010 11:30
lerry

XXX.XXX.217.215

jankava napsal(a):

Moc pěkný koník jankava , kolik mu je, jaký má původ?

6.2.2010 11:35
lerry

XXX.XXX.217.215

sajma napsal(a):

Shadow je též krasavec, on má oba rodiče PRE?

6.2.2010 15:17
jankava

XXX.XXX.35.19

lerry napsal(a):
Moc pěkný koník jankava , kolik mu je, jaký má původ?

Dakujem , je to slovensky sportovy pony x manga larga marchador, ma 5 rokov

6.2.2010 15:56
lerry

XXX.XXX.217.215

jankava napsal(a):
Dakujem , je to slovensky sportovy pony x manga larga marchador, ma 5 rokov

Tak ten je super, jakou má KVH? Je povahově fajn?

7.2.2010 08:38
sajma

XXX.XXX.200.139

lerry napsal(a):
Shadow je též krasavec, on má oba rodiče PRE?

krasavci!! jinak Shadow ma maminu kladrubačku a otec andalus-Bandolero

7.2.2010 08:40
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):

7.2.2010 12:04
lerry

XXX.XXX.217.215

sajma napsal(a):

Aha, kladrubačka, je fakt moc povedený. Akorát ten Bandolero....jsi si jistá?

7.2.2010 13:59
sajma

XXX.XXX.200.139

lerry napsal(a):
Aha, kladrubačka, je fakt moc povedený. Akorát ten Bandolero....jsi si jistá?

no jistě že jsem, proč se ti to nezdá?

7.2.2010 15:24
jankava

XXX.XXX.48.69

lerry napsal(a):
Tak ten je super, jakou má KVH? Je povahově fajn?

Ma asi 148 cm a povahovo je temperamentny, ale jazdi na bezzubadlovke a nebojim sa na nom ist von ani po dlhsej pauze.

7.2.2010 16:44
lerry

XXX.XXX.217.215

sajma napsal(a):
no jistě že jsem, proč se ti to nezdá?

Kamarádka Bandolera jezdí a nejmladší hříbata jsou prý dvě- Bailador a Favorit. Ostatní potomcí jsou prý už nejmíň pětiletí.

7.2.2010 16:46
lerry

XXX.XXX.217.215

jankava napsal(a):
Ma asi 148 cm a povahovo je temperamentny, ale jazdi na bezzubadlovke a nebojim sa na nom ist von ani po dlhsej pauze.

Je fakt krásný a dokonce i jako španěj vypadá, ač s ním nemá vlastně nic společného. Má normální chody nebo něco podědil po marchador?

7.2.2010 18:20
jankava

XXX.XXX.241.12

lerry napsal(a):
Je fakt krásný a dokonce i jako španěj vypadá, ač s ním nemá vlastně nic společného. Má normální chody nebo něco podědil po marchador?

No po marchadorovi vie ist mimochodom, ale len tak v kroku a niecom trocha rychlejsom medzi krokom a klusom. Co sa tyka jeho spanielskeho vyzoru to naozaj nebude nahoda marchadori su sice brazilske plemeno ale tiez pochadzaju zo spanielska http://en.wikipedia.org/wiki/Mangalarga_Marchador

7.2.2010 19:49
lerry

XXX.XXX.217.215

jankava napsal(a):
No po marchadorovi vie ist mimochodom, ale len tak v kroku a niecom trocha rychlejsom medzi krokom a klusom. Co sa tyka jeho spanielskeho vyzoru to naozaj nebude nahoda marchadori su sice brazilske plemeno ale tiez pochadzaju zo spanielska http://en.wikipedia.org/wiki/Mangalarga_Marchador

Aha. Díky moc. Je ten mimochod pohodlný? To je super, že se to tak dědí? Umí jít i normálním krokem? Máš ho od malička- setkala ses přímo s marchador?

7.2.2010 21:13
jankava

XXX.XXX.241.12

lerry napsal(a):
Aha. Díky moc. Je ten mimochod pohodlný? To je super, že se to tak dědí? Umí jít i normálním krokem? Máš ho od malička- setkala ses přímo s marchador?

Hej je to celkom pohodlne, teda ked nejde rychlo tak to ani nie je rozdiel oproti normalnemu kroku. Ked trochu prida tak uz je to citit, take ine pohupavanie. Vie ist aj normalnym krokom, ale mam pocit ze castejsie ide skor mimochodom Mam ho este len rok a par mesiacov. Ziveho marchadora som nevidela, ale jeho otec by mal byt niekde v lozorne a tak mozno ho niekedy uvidim :)

..na fotke donov otec Page

8.2.2010 11:09
lerry

XXX.XXX.217.215

jankava napsal(a):
Hej je to celkom pohodlne, teda ked nejde rychlo tak to ani nie je rozdiel oproti normalnemu kroku. Ked trochu prida tak uz je to citit, take ine pohupavanie. Vie ist aj normalnym krokom, ale mam pocit ze castejsie ide skor mimochodom Mam ho este len rok a par mesiacov. Ziveho marchadora som nevidela, ale jeho otec by mal byt niekde v lozorne a tak mozno ho niekedy uvidim :)

..na fotke donov otec Page

V lozorne? kde to je? myslela, jsem že tatínek je tento http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 5169280/pripousteni.php
Ten hnědák vypadá taky moc pěkně. Můžu se zeptat, jak jsi Dona sehnala, nemá třeba nějaké sourozence?

8.2.2010 13:42
sajma

XXX.XXX.14.154

lerry napsal(a):
Kamarádka Bandolera jezdí a nejmladší hříbata jsou prý dvě- Bailador a Favorit. Ostatní potomcí jsou prý už nejmíň pětiletí.

no tak to tě mužu ujistit, že jsou po Bandolerovi hříbat nevím jestli víc, ale min dvě jsou- Shadow- jmeno neměl, sama jsem si jej pojmenovala a jeho o rok starší bratr, vypadá do puntiku stejně, kobyla ta kladrubačka byla s ním před prodejem k ninejšímu majiteli společně v ohradě nebo jak to tam měli, mluvila jsem s veterinářem, co mi zajištoval krve na převoz atd atd, že pravě zná i toho jeho bratra....

8.2.2010 18:34
jenee

XXX.XXX.150.58

sajma napsal(a):
no tak to tě mužu ujistit, že jsou po Bandolerovi hříbat nevím jestli víc, ale min dvě jsou- Shadow- jmeno neměl, sama jsem si jej pojmenovala a jeho o rok starší bratr, vypadá do puntiku stejně, kobyla ta kladrubačka byla s ním před prodejem k ninejšímu majiteli společně v ohradě nebo jak to tam měli, mluvila jsem s veterinářem, co mi zajištoval krve na převoz atd atd, že pravě zná i toho jeho bratra....

Krásní koníci s příměsi španělské krve...letos chceme znovu zkusit připustit naši kobylku nějakým PRE. Před dvěma lety jsme připouštěli Halconem, ale nezůstala. Tak snad letos to už vyjde. Jsou to fakt krásní koně.
na fotce naše Jessika - Arab / ČT

8.2.2010 20:16
jankava

XXX.XXX.118.148

lerry napsal(a):
V lozorne? kde to je? myslela, jsem že tatínek je tento http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 5169280/pripousteni.php
Ten hnědák vypadá taky moc pěkně. Můžu se zeptat, jak jsi Dona sehnala, nemá třeba nějaké sourozence?

Lozorno je kusok od bratislavy, ale osobne som tam nebola a ani neviem ci tam ten zrebec este je. Inak on nemal na slovensku ani licenciu, ale v rakusku vraj ano. Don surodencov ma, ale asi len z matky. Jedneho brata ma tusim po arabovi, sestru po welshovi a este jedneho co bol este pod matkou a ten neviem co bol.
Nasla som ho nahodou v inzercii na bazosi.

9.2.2010 17:22
ruliks

XXX.XXX.188.22

jenee napsal(a):
Krásní koníci s příměsi španělské krve...letos chceme znovu zkusit připustit naši kobylku nějakým PRE. Před dvěma lety jsme připouštěli Halconem, ale nezůstala. Tak snad letos to už vyjde. Jsou to fakt krásní koně.

ahoja. přemýšlela jsem, že na jaře připustím svoji kobylku andalusanem. Zajímalo by mě, jaká je to povaha. Z knížek něco vím,ale chtěla bych vědět spíš praxi, jací doopravdy jsou, vaše zkušennosti a tak. Jo, ta moje je chlaďaska, ale lehčí.

9.2.2010 20:35
sajma

XXX.XXX.200.139

jenee napsal(a):

jenee-krásná kobylka!! můžu se jen zeptat na rodiče? připomíná mi kobylku co šla od nás jako hříbě a jmenovala se Jesika akorát otec byl angloarab a ne arab, bohužel o ní nic nevím kde je a jak se má tak to by byla paráda kdyby to byla ona, jinak myslím že dobrá volba ji pustit andalusem, hříboš bude parádní, já andalusanům nikdy nijak neholdovala, ale od te doba co mám doma shadouse, tak je to uplně jinačí soudek! je to neuvěřitelně vnímavý kůň s nádhernými chody, u shedouse se dost potlačil ten kladrubák, má po něm snad jen mírný klabonos který ale i u andaluse není vyjímkou, a potencionálních kupců na něj je mraky

10.2.2010 10:47
jenee

XXX.XXX.150.58

sajma napsal(a):
jenee-krásná kobylka!! můžu se jen zeptat na rodiče? připomíná mi kobylku co šla od nás jako hříbě a jmenovala se Jesika akorát otec byl angloarab a ne arab, bohužel o ní nic nevím kde je a jak se má tak to by byla paráda kdyby to byla ona, jinak myslím že dobrá volba ji pustit andalusem, hříboš bude parádní, já andalusanům nikdy nijak neholdovala, ale od te doba co mám doma shadouse, tak je to uplně jinačí soudek! je to neuvěřitelně vnímavý kůň s nádhernými chody, u shedouse se dost potlačil ten kladrubák, má po něm snad jen mírný klabonos který ale i u andaluse není vyjímkou, a potencionálních kupců na něj je mraky

Pro Sajmu - Janu: Jessika se narodila u nás, takže to bude asi jiná Jess, kterou myslíš. Více o Jessice je v únorovém časopisu koně a hříbata nebo na našich stránkách ( v profilu). Na hříbátko se moc těšíme, snad to letos konečně vyjde. Už Jessika je sama o sobě osobnost a ještě když se k tomu přidá andalusan, tak to bude něco. Pomalu vybíráme ženicha, ale ti co se nám líbí jsou většinou daleko.

10.2.2010 12:36
mili

XXX.XXX.6.16

jenee napsal(a):
Pro Sajmu - Janu: Jessika se narodila u nás, takže to bude asi jiná Jess, kterou myslíš. Více o Jessice je v únorovém časopisu koně a hříbata nebo na našich stránkách ( v profilu). Na hříbátko se moc těšíme, snad to letos konečně vyjde. Už Jessika je sama o sobě osobnost a ještě když se k tomu přidá andalusan, tak to bude něco. Pomalu vybíráme ženicha, ale ti co se nám líbí jsou většinou daleko.

Opravdu nááádherní koníci !!! Nevím jestli to není moc drzé, ale zajímalo by mě kolik jste tak za takového koníka ( a v jakém věku ) dali peněz... Koukala jsem po jedné podobné " křížence" ale cena se mi zdála trošku nadsazená..Tak by mě to moc zajímalo..

10.2.2010 18:55
sajma

XXX.XXX.200.139

mili napsal(a):
Opravdu nááádherní koníci !!! Nevím jestli to není moc drzé, ale zajímalo by mě kolik jste tak za takového koníka ( a v jakém věku ) dali peněz... Koukala jsem po jedné podobné " křížence" ale cena se mi zdála trošku nadsazená..Tak by mě to moc zajímalo..

jo tak to je tato Jessika, tak to jo, je to krásní koník a s andalusem to bude parada, určitě i já by jsem volila stejně!

26.2.2010 17:36
zuzana00

XXX.XXX.174.190

sajma napsal(a):
jo tak to je tato Jessika, tak to jo, je to krásní koník a s andalusem to bude parada, určitě i já by jsem volila stejně!

tak taky jednoho PRE pridam, v lete bude 4 lety

27.2.2010 13:06
sajma

XXX.XXX.200.139

zuzana00 napsal(a):
tak taky jednoho PRE pridam, v lete bude 4 lety

28.2.2010 09:07
gabrielle

XXX.XXX.26.49

sajma napsal(a):

jankava: Prosímtě, jakýho slovenskýho sportovýho má v původu? Já mám čistou a hledám nějaký příbuzný... Díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík