adelka2
napsal(a):
Tak co máte někdo takového koníka?Pokud ano jaký je (povaha víška atd...)Tak at se to tu zaplní fotečkama
Tohele Sh arab a hucul,maminka byka hucul.Myslím,že její výška se pohybuje kolem 155cm.Jezdí western.Je velice ochotná a učenlivá,ale po mamince zdědila paličatost.
lu
napsal(a):
Tohele Sh arab a hucul,maminka byka hucul.Myslím,že její výška se pohybuje kolem 155cm.Jezdí western.Je velice ochotná a učenlivá,ale po mamince zdědila paličatost.
Podle mě všichni koně co mají v sobě hucula jsou tak trochu paličatí. U nás máme ve stáji hucula x achaltekinec, nádhernej koník, ale paličatej dost Když se mu třeba nechce přejít přes potok, tak si prostě lehne na zem
lu
napsal(a):
Izabo
adélka2

lu
napsal(a):
Taky huculo shagya arab
Ježiši ti jsou nádherní!!Kde a jakého hřebečka jste scháněli???
konik
napsal(a):
Myslím jakej to byl hřebec a kolik jste olatili za připuštění:)
Je to tenhle hřebec,je taky odchovaný u nás,máme i sh araby.Takže za připouštění jsme nic nedali,ale jinak se snim nepřipouští,protože to s ním není jednoduchý,když se moc rozvášní,tak řeže kolem sebe!!!!
adélka2

lerry
napsal(a):
Je to fakt povedený koník, super krček :), spíše mi přijde jako kříženec s nějakým chlaďáskem......
Tak to je škoda a nemohla by se pro jednou udělat výjímka??Hledám ženicha pro svou kobylku:)
adélka2

lu
napsal(a):
Ja se omlouvam,ale opravdu to nejde,už jsme odmítli i jednu slečnu,ktera chtěla připustit kobylk.odkud jseš,třeba bych věděla o jiném hřebci?
Praha-východ
adélka2
napsal(a):
Praha-východ
Takkouesk od Prahy je stanice Křepenice pan Jirsa tam chová sh araby,ale tnevim,jestli by se ti líbili.Ale jestli chceš kvalitn¨í hříbátko,tak v Plzni je hřebec Salim,je to polobratr toho hřebce nad ním,tak z našeho chovu.Je to4násobný vítěz přehlídek shagy arabů a je i nainseminovaný.Má licenci na shagya kobyly,ale i na ČT.
lu
napsal(a):
Takkouesk od Prahy je stanice Křepenice pan Jirsa tam chová sh araby,ale tnevim,jestli by se ti líbili.Ale jestli chceš kvalitn¨í hříbátko,tak v Plzni je hřebec Salim,je to polobratr toho hřebce nad ním,tak z našeho chovu.Je to4násobný vítěz přehlídek shagy arabů a je i nainseminovaný.Má licenci na shagya kobyly,ale i na ČT.
Salim
adélka2

lu
napsal(a):
Salim
Doopravdy krasavec nevíš připouštěcí oplatek??
lu
napsal(a):
Myslim,že se to pohybuje kolem třech tisíců.
Hucul X arab JURÁŠ
janna
napsal(a):
Hucul X arab JURÁŠ
A můj 6 let starý huculxarab Nepál
Shadywantspizza

XXX.XXX.192.63
Musím říct že hezčího koně jsem neviděla, kříženci těchto plemen jsou nádherní. Kolik by jste chtěli za takového koníka?
Shadywantspizza

XXX.XXX.192.63
Né že bych se chystala kupovat koně, jen mě zajímá v jakých mezích se cena pohybuje.
trouba

XXX.XXX.252.37
Krásný koníčci
Když začala tahle diskuze tak se můj koník narodil Ten nejblíž samozřejmě