aluska
napsal(a):
tak zase já, to mám ale štěstí, Andrejko, koupací fotečka krááásnááá
Pěkná fotečka z koupání.
To jste mě zarazili s tou 20 měsíční kobylkou. Fotky z léta, to jí byl tedy rok a něco nebo možná jenom rok a má udidlo, dečku, obřišník s madly. No nevypadá tedy moc šťastně...
Tak u nás sněží s přestávkama od včerejšího rána, sněhu už je moc, to by mohlo stačit a začít konečně tát. A být zelená travička, stromy plné květů, v brzkém ránu zpívající ptáci, koně spokojení na pastvě, atd.
misamarincova
napsal(a):
Pěkná fotečka z koupání.
To jste mě zarazili s tou 20 měsíční kobylkou. Fotky z léta, to jí byl tedy rok a něco nebo možná jenom rok a má udidlo, dečku, obřišník s madly. No nevypadá tedy moc šťastně...
Tak u nás sněží s přestávkama od včerejšího rána, sněhu už je moc, to by mohlo stačit a začít konečně tát. A být zelená travička, stromy plné květů, v brzkém ránu zpívající ptáci, koně spokojení na pastvě, atd.
to teda jo, já ani nevím, jestli se dneska dostanu k Cipískovi, příjezdovka od hlavní k maštali je soukromá a majitel prohrnuje až přijde z práce
aluska
napsal(a):
to teda jo, já ani nevím, jestli se dneska dostanu k Cipískovi, příjezdovka od hlavní k maštali je soukromá a majitel prohrnuje až přijde z práce
ahoj hoky ja jýá bych byla ráda kdyby tady u nás napadlo jen 10cm tady za noc pripadlo 25cm a ještě že máme známého co nám jezdí ohrnovat příjezdovku jinak nvim ja bych se pak večer dostala domu.
Bonita-Jak tak koukám tam melej dělá jen samou radost no já jsem zvedavá ne sebe přísti měsíc.mám stoho panickou hruzu že to nezvladnu .a nějak se bojim,že se o mlýho nepostatm.nějak mi lítaj hormony.
woldemortik
napsal(a):
ahoj hoky ja jýá bych byla ráda kdyby tady u nás napadlo jen 10cm tady za noc pripadlo 25cm a ještě že máme známého co nám jezdí ohrnovat příjezdovku jinak nvim ja bych se pak večer dostala domu.
Bonita-Jak tak koukám tam melej dělá jen samou radost no já jsem zvedavá ne sebe přísti měsíc.mám stoho panickou hruzu že to nezvladnu .a nějak se bojim,že se o mlýho nepostatm.nějak mi lítaj hormony.
Marti, to zvládneš . Já měla kluka v devatenácti a když se narodil, tak mi ho ukazovali a sestřička říkala, tak ho aspoň pohlaďte, maminko. Já na něj koukala a říkala jsem si, že vypadá jak ET, hubenej krček, 3 vrásky na čele, tak jsem mu aspoň šáhla prstem na tvář
aluska
napsal(a):
Martinko, neboj sa toho, ja ked sa mam priznat, tak mne ho v nemocnici nedali hned az skoro vecer, a to sa narodil o 9:51 rano, a mala som pocit, ze k nemu nemam taky cit, aky by som mala citit, este aj pit nechcel z prsnika, tak sme spolu celkom bojovali, ale teraz mam taky silny matersky pud, ze by som zanho bez vahania skocila v momente do ohna. Tak isto som si nevedela predstavit, ako sa budem o tak male miminko starat, a ejha, ono to prislo akosik prirodzene samo o sebe, a to nemam nikoho pri sebe, aby mi pomahal, obe babky byvaju v inych dedinach a muz je v robote cez den, cize som sama samucicka iba so zvieractvom, ktore sa mi mimochodom vcera vonku chcelo nacpat do kocika, mala som co robit, ich odhanat
aluska
napsal(a):
Marti, to zvládneš . Já měla kluka v devatenácti a když se narodil, tak mi ho ukazovali a sestřička říkala, tak ho aspoň pohlaďte, maminko. Já na něj koukala a říkala jsem si, že vypadá jak ET, hubenej krček, 3 vrásky na čele, tak jsem mu aspoň šáhla prstem na tvář
Aluska, to je zajímavě napsané, musela jsem se u toho zasmát
Já měla Lucinku v čerstvých 18 a přiznám se, že je to nejkrásnější pocit co jsem kdy zažila.
Bonitka, to je smutné, když ti ho přinesli až tak pozdě. Já bych tam způsobila už rozruch. Malá šla na svět císařem, ale i tak mi jí přinesli do hodiny k prsu. Vzpomínám si, že jsem ještě necítila nohy..
A za dva dny mi jí už dali na pokoj a od té doby jsme pořád spolu. No na vyjímku léta, když jsme jeli do Pardubic, to jí hlídali naši.Taky jsem to pořádně ořvala a celou dobu jsem byla ve stresu..
aluska
napsal(a):
aluska
napsal(a):
Míšo, mě to opravdu napoprvé moc nechytlo, trvalo mi skoro týden, než se city zmátořily a zahořela jsem mateřskou láskou. Opravdu. Ale pak mi to už zůstalo
bonita malej plavec je super, jsem koukala už včera na FB
Míšo a aluska vy mě děsíte s tím mateřstvím, tahle brzo to už mám asi něco zmeškáno když na mě klepe čerstvejch 22 takřka za dveřma a to si říkám, že děti ještě aspoň takovejch 5let nechcu.
Dortík z loňska, jsem zvědavá co prateta vymyslí letos.
ambra
napsal(a):
bonita malej plavec je super, jsem koukala už včera na FB
Míšo a aluska vy mě děsíte s tím mateřstvím, tahle brzo to už mám asi něco zmeškáno když na mě klepe čerstvejch 22 takřka za dveřma a to si říkám, že děti ještě aspoň takovejch 5let nechcu.
Dortík z loňska, jsem zvědavá co prateta vymyslí letos.
Ambřičko, jen nech klepat ještě nějakej pátek. Před téměř 22 roky, kdy se mi narodil kluk, to bylo celkem normální mít děti tak brzo. Teď už se tolik nechvátá, jsou různé možnosti studií, cestování a zaměstnání v cizině, za komunistů tohle nebylo a která neměla v 19ti dítě a garsonku od státu, tak byla divná. I když teď toho nelituju, je mi 40, kluk dospělej a já mám čas , peníze a vitalitu věnovat se svým koníčkům.
aluska
napsal(a):
Míšo, mě to opravdu napoprvé moc nechytlo, trvalo mi skoro týden, než se city zmátořily a zahořela jsem mateřskou láskou. Opravdu. Ale pak mi to už zůstalo
Nápodobně, žádné nadšení potomkem od prvního pohledu se ani u mně nekonalo .
Těžký porod, kdy dítě mělo být venku o hodinu dřív a až pozdě zjistlili, že hlavička je velikostí na hraně císaře - takže maminko tlaaačte, jiná možnost není.
Pamatuju si na konec, že jsem viděla jen červenomodré hvězdičky a že mi dávali kapačku, protože už jsem fakt nemohla. První dojem po porodu byl naprosto bez citů ( nebyla síla) a to: Konečně je venku...
Všecko ostatní, co k mateřské lásce patří a všecko, co si člověk do porodu myslí, že nezvládne - ale pak zvládne, přišlo až potom.
A svého puberťáka samonasíracího za jiného na světě nevyměním
sally
napsal(a):
Nápodobně, žádné nadšení potomkem od prvního pohledu se ani u mně nekonalo .
Těžký porod, kdy dítě mělo být venku o hodinu dřív a až pozdě zjistlili, že hlavička je velikostí na hraně císaře - takže maminko tlaaačte, jiná možnost není.
Pamatuju si na konec, že jsem viděla jen červenomodré hvězdičky a že mi dávali kapačku, protože už jsem fakt nemohla. První dojem po porodu byl naprosto bez citů ( nebyla síla) a to: Konečně je venku...
Všecko ostatní, co k mateřské lásce patří a všecko, co si člověk do porodu myslí, že nezvládne - ale pak zvládne, přišlo až potom.
A svého puberťáka samonasíracího za jiného na světě nevyměním
a co říkáte na můj ibišek??????
aluska
napsal(a):
tak mě táhne 24 rok a děti mě teda zatím taky netáhnou...kamarádka prcka má tak půjčit povozit, pochovat a vrátit to mi zatím stačí
já se teď pomalu připravuji na hříbátko, to bude ted moje miminko.....jen nevím kde můj tatka sežene kočárek protože si z něj všicni dělají srandu že v jeho věku už chlapy vozí vnoučátka a on pořád nic...a on jím na to povídá že za CHVÍLI BUDE VOZIT TAKY..tak jsem na něj zvědavá
madow
napsal(a):
tak mě táhne 24 rok a děti mě teda zatím taky netáhnou...kamarádka prcka má tak půjčit povozit, pochovat a vrátit to mi zatím stačí
já se teď pomalu připravuji na hříbátko, to bude ted moje miminko.....jen nevím kde můj tatka sežene kočárek protože si z něj všicni dělají srandu že v jeho věku už chlapy vozí vnoučátka a on pořád nic...a on jím na to povídá že za CHVÍLI BUDE VOZIT TAKY..tak jsem na něj zvědavá
Alčo tak ten ibich je fakt super, to nesmím ani ukazovat mamině, ta je teda vrah ibišků...ale tenhle by určitě chtěla taky....jen at si zůstane u orchidei ty jí zatím nechcíply
madow
napsal(a):
Alčo tak ten ibich je fakt super, to nesmím ani ukazovat mamině, ta je teda vrah ibišků...ale tenhle by určitě chtěla taky....jen at si zůstane u orchidei ty jí zatím nechcíply
no já taky pevně doufám, že vydrží. A ve skleničce mám dva klacíky žlutýho na zakořenění, naše účetní poskytla
aluska
napsal(a):
Markét, to je dobrý s tím kočárkem na hříbátko
Někdo kočárek na hříbátko, jiný za hříbátko:
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/3047267/ predam-zrebca.php
aluska
napsal(a):
počkej Lído, to zapřažený v těch sáňkách má bejt to 18ti měsíční hříbě?
No píšou to tam. Však je velký, tak ať maká, asi
Tenhle má 17 měsíců. Taky narostlý, ale hříběcí ocásek po hlezna:
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/3079539/ predam-chladnokrvneho-zrebceka.php
Aspoň zde uvádějí tah v páru - ale stejně by mě zajímalo, do jakého věku takoví koně vydrží, než jsou odepsaní...
madow
napsal(a):
madow to si tatínek plete ne? snad vodit rovnou za kopýtko chtěl říct
bonita
napsal(a):
to snad nemyslite vaznepozrite mu na ten prehnuty chrbat
teraz tu chvilu nebudem, idu nam vypnut elektriku kvoli nejakej oprave
děkuju za podporu na starch mám,ale jk to býva vše dobře dopadne.Děti jsem nikdy nechtěla to raději stádo koní,ale tedka už mám starch malej třeba půl dne nekope tak se bojim jestly mu neco není.Taky mi letos bude 25 toto letí přítely 31 má s malýho vetší radot než já kdy asi budu mít.
woldemortik
napsal(a):
děkuju za podporu na starch mám,ale jk to býva vše dobře dopadne.Děti jsem nikdy nechtěla to raději stádo koní,ale tedka už mám starch malej třeba půl dne nekope tak se bojim jestly mu neco není.Taky mi letos bude 25 toto letí přítely 31 má s malýho vetší radot než já kdy asi budu mít.
Marti a víte co to bude, jestli kluk a nebo holka? A máš připravená nějaká jména, já vím že když se mi měla před skoro dvouma rokama narodit neteřinka tak sestřenice měla už prvního dítěte vybrané jméno Barbora. A na podruhé to vyšlo a byla to holka, protože si ani jednou nenechala říct co to bude.
aluska
napsal(a):
ja som zasa ten opacny pripad, v 18-19tich som namala ani potuchy, ze by som chcela dieta, kdezesama som bola este vtedy taka decka, to by decko malo decko
a az ked sa mi prekulila tridsiatka, zacala som rozmyslat, ze hmm, co takto tikajuce hodiny, ale keby nebolo muza, tak asi babo stale nemame
bonita
napsal(a):
ja som zasa ten opacny pripad, v 18-19tich som namala ani potuchy, ze by som chcela dieta, kdezesama som bola este vtedy taka decka, to by decko malo decko
a az ked sa mi prekulila tridsiatka, zacala som rozmyslat, ze hmm, co takto tikajuce hodiny, ale keby nebolo muza, tak asi babo stale nemame
Tak já jsem člověk se vším napřed. Děti se mi líbily od mala.A v 18 letech jsem porodila Lucinku. Musím říct, že jsem mateřský pud cítila okamžitě. Když jí ze mě "vytáhli" brečela jsem štěstím jak..
Chlapovi je tedy o 12 let víc
Zase si říkám, že až malá odroste, budu mít spoustu času na sebe a koně.
Mým snem je koupit si domeček s velkými pozemky někde na kraji vesnice a spokojeně žít...(teď bydlím v bytě, všude samý paneláky, divný lidi a za Punťou docházím k tchánovi).
Jinak u nás konečně přestalo sněžit. Napadlo tu tak 20 cm...
misamarincova
napsal(a):
Tak já jsem člověk se vším napřed. Děti se mi líbily od mala.A v 18 letech jsem porodila Lucinku. Musím říct, že jsem mateřský pud cítila okamžitě. Když jí ze mě "vytáhli" brečela jsem štěstím jak..
Chlapovi je tedy o 12 let víc
Zase si říkám, že až malá odroste, budu mít spoustu času na sebe a koně.
Mým snem je koupit si domeček s velkými pozemky někde na kraji vesnice a spokojeně žít...(teď bydlím v bytě, všude samý paneláky, divný lidi a za Punťou docházím k tchánovi).
Jinak u nás konečně přestalo sněžit. Napadlo tu tak 20 cm...
No mě v 18ti děsili, tím že se mi v takovým věku vdávala babička a brala si chlapa jednou tak starýho jak byla ona sama.... upřímně řečeno jsem z toho měla jednu dobu i noční můry. Něco naprosto nepředstavitelnýho....ale na tu dobu cca před 82 lety asi běžný. Hlavně převedeno na dnešní dobu... děsná představa.
bonita
napsal(a):
jaaaj a zabudla som, ze pozeram rano o 6 z okna a nic a za hodku sme uz riadne zafujani snehom, za tu hodku stihlo napadnut ale zo 10 cm
jména už máme bude to klučík tak po tatínkovy petr,ale to se ještě uvidí,ale když nebude hezci tak se tak jmenovat bude. a jestly nenajdu rodný list tak bude mít příjmení po pomě a to by přitel a asi nerozdejchal
ambra
napsal(a):
No mě v 18ti děsili, tím že se mi v takovým věku vdávala babička a brala si chlapa jednou tak starýho jak byla ona sama.... upřímně řečeno jsem z toho měla jednu dobu i noční můry. Něco naprosto nepředstavitelnýho....ale na tu dobu cca před 82 lety asi běžný. Hlavně převedeno na dnešní dobu... děsná představa.
jo, tenkrát v dobách prababiček a babiček to tak asi bylo. Já si musela vzít mýho prvního kluka, byl stejně starej,ještě ani nebyl na vojně, takže to taky tak dopadlo. Fotbal, kamarádi, hospůdka, po 7 letech jsme šli od sebe. Dodnes, když ho občas náhodou potkám, tak toho nelituju.
woldemortik
napsal(a):
jména už máme bude to klučík tak po tatínkovy petr,ale to se ještě uvidí,ale když nebude hezci tak se tak jmenovat bude. a jestly nenajdu rodný list tak bude mít příjmení po pomě a to by přitel a asi nerozdejchal
Marti tak to držím pěsti abys to všechno zvládla i s prcekem v pohodě. A jak to tak vidím, tak ve více rodinách se ty jména dědí nejenom u nás v rodině.
A jestli ti to s tím jménem opravdu vyjde tak malej bude slavit semnou
sally
napsal(a):
No píšou to tam. Však je velký, tak ať maká, asi
Tenhle má 17 měsíců. Taky narostlý, ale hříběcí ocásek po hlezna:
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/3079539/ predam-chladnokrvneho-zrebceka.php
Aspoň zde uvádějí tah v páru - ale stejně by mě zajímalo, do jakého věku takoví koně vydrží, než jsou odepsaní...
Ahojky!!!
Holky, nemáte některá přehled o tom, který hřebci budou letos v inseminaci? Jde mi o slezské noriky, tady u nás na severu žádnej v dosahu není a nechci kobču vláčet někam daleko. Chtěla jsem pro ní Navara, ale nevím jestli bude v inseminaci i letos - to by byla paráda. Jestli máte někdo info nebo víte kde se to dá vyhledat, ísněte mi sem, prosím!!! Moc děkuji.
Našla jsem Nesana z Tlumačova a Neugota I - 20 toho mají namraženého v Hradišťku, ale měla bych zájem spíše o Navara.
Díky Petra
petra136
napsal(a):
Ahojky!!!
Holky, nemáte některá přehled o tom, který hřebci budou letos v inseminaci? Jde mi o slezské noriky, tady u nás na severu žádnej v dosahu není a nechci kobču vláčet někam daleko. Chtěla jsem pro ní Navara, ale nevím jestli bude v inseminaci i letos - to by byla paráda. Jestli máte někdo info nebo víte kde se to dá vyhledat, ísněte mi sem, prosím!!! Moc děkuji.
Našla jsem Nesana z Tlumačova a Neugota I - 20 toho mají namraženého v Hradišťku, ale měla bych zájem spíše o Navara.
Díky Petra
At' nezapadnem Jak hlásili, že napadne 40cm sněhu tak unás napadlo stěží tak 5 cm
aluska
napsal(a):
aluska
napsal(a):
krasneho Valentinka vsetkym!!!!!!!!
aluska
napsal(a):
ahojky,
tak se po delší pauze opět hlásím......tak u nás napdlo asi 20čísel, ale bylo to v pohodě....dokonce i silničáři stíhali
už se vám někdy stalo že by koník někde rozpůlil podkovu???
mě jo, nevím jak to teda udělala a hlavně ani nevím kdy, ale včra jsem Rozárce před vyjížďkou čistila kopýtka a docela jsem se zhrozila....na pravé přední chyběl kus ramene podkovy...takže zítra je o zábavu postaráno...je fakt že jsem je před porodem, chtěla sundat, ale ještě jsem měla v plánu skoro měsíc počkat...tyhle podkůvky má teprve 3týdny.....hrůza....no jo....tak to bude alespon za námi...nejhorší je že fakt nevím kde se jí stalo nebo jak, ale nekulhá nic...naštěstí
madow
napsal(a):
ahojky,
tak se po delší pauze opět hlásím......tak u nás napdlo asi 20čísel, ale bylo to v pohodě....dokonce i silničáři stíhali
mě jo, nevím jak to teda udělala a hlavně ani nevím kdy, ale včra jsem Rozárce před vyjížďkou čistila kopýtka a docela jsem se zhrozila....na pravé přední chyběl kus ramene podkovy...takže zítra je o zábavu postaráno...je fakt že jsem je před porodem, chtěla sundat, ale ještě jsem měla v plánu skoro měsíc počkat...tyhle podkůvky má teprve 3týdny.....hrůza....no jo....tak to bude alespon za námi...nejhorší je že fakt nevím kde se jí stalo nebo jak, ale nekulhá nic...naštěstí
Sem tam se nám to stane. Většinou je to u starých podkov, které jsou už po x té nastavované. Nebo je to v místě ozub. Kovář, který je přivařuje, tak u těch se to může taky stát.
Jinak včera jsme zapřahali poslední kobylku, která ještě nebyla. Tak teď už můžou chodit všechny.Zvládla to jak v závějích, tak i na silnici. Šla zhruba 6 km a chodila jak starý kůň.
aluska
napsal(a):
tos moja patiova ruza sa zblaznila a zacala si veselo kvitnut
aluska
napsal(a):
detail
bonita
napsal(a):
detail
krásná Andrejko. Holčičky moje, zatím stále kvete
aluska
napsal(a):
aluska
napsal(a):
Holky, to je krása, vidět takový krásný kytíí jak kvetou v téhle zimě, ale dobrá zpráva je, že rozárka líná o sto šest, tak snad jí pak nebude kosa a opravdu příjde jaro.....já se tak těším, protože letošní zima je fakt dlouhá
madow
napsal(a):
ahojky,
madow buď v klidu u Laury je to normální, někde stoupne případně přestoupne a naštěstí podkovy povolej dřív než kopyto. To je hned hlavně u starších podkov.... nic netrvá věčně .... My jsme kuly min. tejden a klidně bych si to zopakovala znova, bylo to absolutně v pohodě, od tý doby co máme jiného kováře je to pohodička a klídeček žádnej spěch a nervy.
.. jenom vysoká akrobace s nožičkama
ambra
napsal(a):
madow buď v klidu u Laury je to normální, někde stoupne případně přestoupne a naštěstí podkovy povolej dřív než kopyto. To je hned hlavně u starších podkov.... nic netrvá věčně .... My jsme kuly min. tejden a klidně bych si to zopakovala znova, bylo to absolutně v pohodě, od tý doby co máme jiného kováře je to pohodička a klídeček žádnej spěch a nervy.
.. jenom vysoká akrobace s nožičkama
Náš kovář kuje stejně jako u Ambry . Na falbok si dává přední i zadní nohy. Přerdní si dává na falbok dopředu, jak obrušuje hrany a potom po přibití podkovy na konečnou úpravu. A zadní dává tky takhle dopředu jak zbrušuje hrany nakonec. Koně si na to zvyknou, a myslím, že to zase taková hrůza není. Aspoň kovář na to dobře vidí. Kujem zastudena.
Jinak Saron líná a kobyla taky. Třeba se to jaro fakt blíží. Jsem slyšela, že až začátkem března mají jít teploty na +10°C
madow
napsal(a):
Holky, to je krása, vidět takový krásný kytíí jak kvetou v téhle zimě, ale dobrá zpráva je, že rozárka líná o sto šest, tak snad jí pak nebude kosa a opravdu příjde jaro.....já se tak těším, protože letošní zima je fakt dlouhá
Pozdrav z Plzně tááák je rozhodnuto, tatka pro mojí Babetu White Tyger, letos je v Mnětenicích u Pardubic.. kolega z vedlejší vesnice mě navnadil bude jím taky připouštět.. mají i cenu levnou, první 1000kč a za zjištění 2000kč píšou že je velká pravděpodobnost přenosu zbarvení.. tak uvidime jak to půjde.
olina30
napsal(a):
Pozdrav z Plzně tááák je rozhodnuto, tatka pro mojí Babetu White Tyger, letos je v Mnětenicích u Pardubic.. kolega z vedlejší vesnice mě navnadil bude jím taky připouštět.. mají i cenu levnou, první 1000kč a za zjištění 2000kč píšou že je velká pravděpodobnost přenosu zbarvení.. tak uvidime jak to půjde.
ještě odkaz
http://www.muller-equine.cz/ reprodukce-koni-1/ inseminace/katalog-hrebcu-2009/white-tiger.htm
dvě mezery
aluska
napsal(a):
aluska
napsal(a):
aluska
napsal(a):
olina30
napsal(a):
Momentálně u nás frčí věta: Jsem kráááásnej, jsem krááásnej orel!
bonita
napsal(a):
no to teda je krasny orel
No někdy si říkám už aby byl zticha.. další věty: ruce vzhůru a pak udělá zvuk střelby, nebo pojd já tě podrbu, poooojd... dáme si kávičku, máš cigárko? Pak volá na psa, mnouká, je toho hodně, budu si to muset psát... asi na něj taky leze jaro tak je nějak extrémně aktivní a dost zlobí... jdu ke kobyle, ráno mi rozlomila kousek ohrady tak jdu opravovat.. Na téhle fotce je můj přítel a Babeta ho odveze jen na konec ulice a hurá zpátky... přítel není jezdec jen se vozí a bobuše to moc dobře ví...
se vždycky směju že už je z vyjíždky zpátky
olina30
napsal(a):
No někdy si říkám už aby byl zticha.. další věty: ruce vzhůru a pak udělá zvuk střelby, nebo pojd já tě podrbu, poooojd... dáme si kávičku, máš cigárko? Pak volá na psa, mnouká, je toho hodně, budu si to muset psát... asi na něj taky leze jaro tak je nějak extrémně aktivní a dost zlobí... jdu ke kobyle, ráno mi rozlomila kousek ohrady tak jdu opravovat.. Na téhle fotce je můj přítel a Babeta ho odveze jen na konec ulice a hurá zpátky... přítel není jezdec jen se vozí a bobuše to moc dobře ví...
se vždycky směju že už je z vyjíždky zpátky
holky, dostala jsem se na fórum ibiškářů a objednala si z německa tyhle kytičky. Já se tak těším, až je budu mít doma
aluska
napsal(a):
holky, dostala jsem se na fórum ibiškářů a objednala si z německa tyhle kytičky. Já se tak těším, až je budu mít doma
bonita
napsal(a):
alusko, tak take som nazivo este nikdy nevidela
jo, představte si, že je to živý a dá se to koupit. Tady jsou ještě další, ale zase tolik by se mi jich domů nevešlo, tak jsem vybrala jen tyhle tři. http://www.blumen-passiflora.de/randshop/themes/ kategorie/index.php? kategorieid=20
2 mezery
aluska
napsal(a):
jo, představte si, že je to živý a dá se to koupit. Tady jsou ještě další, ale zase tolik by se mi jich domů nevešlo, tak jsem vybrala jen tyhle tři. http://www.blumen-passiflora.de/randshop/themes/ kategorie/index.php? kategorieid=20
2 mezery
jsou to samozřejmě ibišky
aluska
napsal(a):
aluska
napsal(a):
madow
napsal(a):
kukýnek
tak tyhle obříky má moje sestřenice, jsou to miláčci, gaučoví pejsci..
olina30
napsal(a):
tak tyhle obříky má moje sestřenice, jsou to miláčci, gaučoví pejsci..
tak u nás začíná obleva, takže váleníčko ve sněhu zkončí, a budeme mít hliněný alias blátivý koníky...
madow
napsal(a):
Olinko, copak to je zač...to jsou fily nebo mastifové??? ksásní bafanu, já mám teda radši dlouhosrsťáky ale kamarádka a její mamka mají filutky a to jsou teda krásní psíci
o oblevě nechci ani slyšet, všude hnusná čvachta, dnes jsem ráno cestou do práce hodila luxusního placáka a v práci jsem se mohla komplet převlékat
jinak mám dnes žhavou novinku, dnes mi veterinářka potvrdila v půlce desáteho měsíce potvrdila Rozárky březost a už to i vypadadá že to vše dobře dopadne...je fakt že prý Roza na březost vůbec nevypadá ale hříbeček tam je...takže kolos po tatínkovi to nebude
madow
napsal(a):
o oblevě nechci ani slyšet, všude hnusná čvachta, dnes jsem ráno cestou do práce hodila luxusního placáka a v práci jsem se mohla komplet převlékat
jinak mám dnes žhavou novinku, dnes mi veterinářka potvrdila v půlce desáteho měsíce potvrdila Rozárky březost a už to i vypadadá že to vše dobře dopadne...je fakt že prý Roza na březost vůbec nevypadá ale hříbeček tam je...takže kolos po tatínkovi to nebude
z inz v usa
madow
napsal(a):
tý brďo netroufnu si typnout, ale vyděla bych v tom andalusana s nečim těžkým...ale krásný koník
neee, je to čistý chlaďas..... ale jaký :))) jo já jsme mimo obraz, po jakým hřebci čeká Rózinka mimi? máš fotku?
stejný plemeno .......
saborka
napsal(a):
neee, je to čistý chlaďas..... ale jaký :))) jo já jsme mimo obraz, po jakým hřebci čeká Rózinka mimi? máš fotku?
stejný plemeno .......
a další ale v black
aluska
napsal(a):
poslední
aluska
napsal(a):
neslintat........
to je ale už jak jistě každý pozná jiné plemeno
saborka
napsal(a):
neslintat........
to je ale už jak jistě každý pozná jiné plemeno
Jsou to bullmastiffové, ten žlutej to je import z ukrajiny za hříšné peníze, a dlouhým jménem, doma mu říkaj Cézare.. je to kus psa je to 9 měsíců staré štěně váha 64kg, jezdí s ním na každé výstavy už má spoustu mašliček.. ale musím říct zlatí pejsci povahou.. jsou to dobráci, ideální psi do rodiny s dětmi... a samo k domu na hlídání... jediná jeho vada nemá rád koně.. strašně vyvádí když je vidí...
saborka
napsal(a):
stejný plemeno .......
tak tatka je 960 Streimír....
tatka malého hříbečka
aluska
napsal(a):
jinak z plemen tomu koníkovi podobných mě napadají samý Francouzi
Buloňák nebo Bretonský kůň
ještě jednou tatka
bonita
napsal(a):
ja viem ja viem, percheroni su to
saborka též jako bonita myslím, že jsou to percheroni. No prostě krasavci.
madow to už musíš vidět jak se v ní to mimino mydlí. Já chodím zlobit kozlata a to maj termín 16.3. a už pěkně napálily do ruky přes kozino břucho. Už to s nima chcu mít za sebou......
A tady vás něčím pomlsím už mi ta 22tka tiká na dveře
ambra
napsal(a):
saborka též jako bonita myslím, že jsou to percheroni. No prostě krasavci.
madow to už musíš vidět jak se v ní to mimino mydlí. Já chodím zlobit kozlata a to maj termín 16.3. a už pěkně napálily do ruky přes kozino břucho. Už to s nima chcu mít za sebou......
A tady vás něčím pomlsím už mi ta 22tka tiká na dveře
teda ťuká a je libo kytičky, byly skvělý
ambra
napsal(a):
teda ťuká a je libo kytičky, byly skvělý
A tady další mlska co jsme vezly známé taky k narozeninám
ambra
napsal(a):
A tady další mlska co jsme vezly známé taky k narozeninám
A ježečci jsou taky skvělý, ty dorty by aspoň promě mohly bejt jenom z ježečků a kytiček
madow
napsal(a):
tak tatka je 960 Streimír....
tatka malého hříbečka
jej Pepča s Market a Streimír :D taky bych ho chtěla pro svoji slečnu. ale na to má ještě 4roky čas a kdo ví jestli ho bude pan Dostál ještě mít:(
aluska
napsal(a):
tak krásné dopoledne a odpoledne bylo a pak se to tak rychle pokazilo...opět chumelí...hnussssss
tak a zde jak se kdo těší domů na dlabanec
praštěnec Bret....asi už byl velký hladík
aluska
napsal(a):
pohodář Mareček...ví že mu nic neuteče
aluska
napsal(a):
mamina Rozárka, taky ví že nic neuteče, ale žere za dva
aluska
napsal(a):
moje maska na jednu suprovou akci...Mega kovbojská
ambra
napsal(a):
bonita moc děkuji i všem ostatním, kteří přáli na FB A jestli to stihnu nafotit tak Vám sem hodím takovej můj malej dárek a tatínkovu novou radost.....
Ahojte,hlásíme se s Rubínem z nové stáje,z Bartošovic jsme se přestěhovali do Studenky
verca1
napsal(a):
Ahojte,hlásíme se s Rubínem z nové stáje,z Bartošovic jsme se přestěhovali do Studenky
Konečně už ten sníh tajena procházce po novém okolí si rubín pochutnal i na suchém křoví.
verca1
napsal(a):
Konečně už ten sníh tajena procházce po novém okolí si rubín pochutnal i na suchém křoví.
to je dobrota
aluska
napsal(a):
západ slunce nad broumovem
ambra
napsal(a):
Tak slíbené fotečky
A ještě poraďte jak mám tu hřívu takovouhle krásnou dál pěstovat a jak napěstovat i té naší druhé zrzuli
aluska
napsal(a):
ambricko, jeeej, co to mate??? popis trosku a nebud labutinak, hrivu nepokazis, ak ju nebudes kazdy den cesat, pravidelnym cesanim lames vlasie a potom ti hriva zacne rednut a uz nebude taka pekna husta, staci iba pravidelne vyberat seno a podobne a raz za cas precesat, nam sa to tak osvedcilo a zrebec ma uz metrovu hrivu
aluska
napsal(a):
a takyto je ten nas chlapecek asistent
aluska
napsal(a):
bonita
napsal(a):
ambricko, jeeej, co to mate??? popis trosku a nebud labutinak, hrivu nepokazis, ak ju nebudes kazdy den cesat, pravidelnym cesanim lames vlasie a potom ti hriva zacne rednut a uz nebude taka pekna husta, staci iba pravidelne vyberat seno a podobne a raz za cas precesat, nam sa to tak osvedcilo a zrebec ma uz metrovu hrivu
bonita budu ti věřit ale u Laury to teda nefunguje ta kde může tam se podrbe tak ani není co česat.
Jinak je to kříženka údajně norik s haflinem, taková starší paní. Na začátku února měla 11let. Zbytek fotek http://jizerra.rajce.idnes.cz/23022010/ a na ty kopyta radši ani nekoukejte....
bonita
napsal(a):
pěkná kobylka ,ale nějak mi nepřijde řížená s haflingem asi více podedila po norikovy.11let není nic lavině letos 19března bude 12. a vypadá na 7.Ajinak je moc pěkná jak se jmemuje?
jinak s hřívou dělám to samé co bonita a lavině z ježka na rostla na plece a krásná hustá hřéíva i ohon.
woldemortik
napsal(a):
pěkná kobylka ,ale nějak mi nepřijde řížená s haflingem asi více podedila po norikovy.11let není nic lavině letos 19března bude 12. a vypadá na 7.Ajinak je moc pěkná jak se jmemuje?
jinak s hřívou dělám to samé co bonita a lavině z ježka na rostla na plece a krásná hustá hřéíva i ohon.
Marti tak ona je malinká míry ve třech letech 160, -,187, 21,5 ohol. a z haflina má tak akorát tu hřívu. Takovou jsem fakt neviděla ani u ČMB natož u norků.
Jmenuje se Jiskra. No a Laura je o rok starší a někdy si připadám že mám doma vykulenou remontu a né takový starý pako jak je ona.
No tak ocas má protrhaný a docela dost. Jsem přemýšlela jak vy s takovým ocáskem vypadala Laura a jestli by si ho pořád nepochcávala.
ambra
napsal(a):
Marti tak ona je malinká míry ve třech letech 160, -,187, 21,5 ohol. a z haflina má tak akorát tu hřívu. Takovou jsem fakt neviděla ani u ČMB natož u norků.
Jmenuje se Jiskra. No a Laura je o rok starší a někdy si připadám že mám doma vykulenou remontu a né takový starý pako jak je ona.
No tak ocas má protrhaný a docela dost. Jsem přemýšlela jak vy s takovým ocáskem vypadala Laura a jestli by si ho pořád nepochcávala.
Zdravím, to je kobylka z Kněžpole od pana Kaňovského?