Poníkáři >>>53<<<

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2010 12:57
redbla

XXX.XXX.169.27

microfon napsal(a):
Zakládám nám nové

Hledám něco (cokoliv) zajímavého abych nemusela do toho bílého svinstva (ale furt lepší než bahno) - krom tohoto téma jsem nic nenašla, tak jdu plachtit po Píseckých horách, až ta zmrzlá mrtvola začne na jaře smrdět tak mě odkliďte

13.2.2010 20:47
luda

XXX.XXX.32.181

redbla napsal(a):
Hledám něco (cokoliv) zajímavého abych nemusela do toho bílého svinstva (ale furt lepší než bahno) - krom tohoto téma jsem nic nenašla, tak jdu plachtit po Píseckých horách, až ta zmrzlá mrtvola začne na jaře smrdět tak mě odkliďte

Lidičky musím to sem dát...dnes jsem šly na procházku,,holky jezdily Lady já jsme si vzala Aranku na ruku,ale nasedlala jsme si jí,,aby už se vše pomalu učila..Když jsme přišly z procházky domu,,šly jsem na malou jízdárnu a nedalomě to a zkusila jsem si zase sednout na Aranku,,byla milionová,,nejprve jsme udělaly pár kroku,,bez problému,,dala jsem ji pauzu a pak jsem šly za Lady a obešly jsem malou jízdárnu,,a to mě bohatě stačilo a Aranka mě ujistila že se obsedání nemám bátJe fakt milionová
Akorád ten sníh už je šilenýý

13.2.2010 20:48
luda

XXX.XXX.32.181

luda napsal(a):
Lidičky musím to sem dát...dnes jsem šly na procházku,,holky jezdily Lady já jsme si vzala Aranku na ruku,ale nasedlala jsme si jí,,aby už se vše pomalu učila..Když jsme přišly z procházky domu,,šly jsem na malou jízdárnu a nedalomě to a zkusila jsem si zase sednout na Aranku,,byla milionová,,nejprve jsme udělaly pár kroku,,bez problému,,dala jsem ji pauzu a pak jsem šly za Lady a obešly jsem malou jízdárnu,,a to mě bohatě stačilo a Aranka mě ujistila že se obsedání nemám bátJe fakt milionová
Akorád ten sníh už je šilenýý

11.3.2010 21:15
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
Zakládám nám nové

Ahoj poníkáři, musím se pochlubit, lliška už má miminko
Je to holčička, má se čile k světu, žádný slabý hříbounek co jen polehává(jako byl Eda), stála do 10min a spadla až za dalších 10min, pila do pul hodiny, a hned první den už chvílema spala ve stoje
Dneska jsme jí ani nedokázali položit abych jí znova vydezinfikovala pupek, ta má fakt síly na rozdávání

11.3.2010 21:16
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
Ahoj poníkáři, musím se pochlubit, lliška už má miminko
Je to holčička, má se čile k světu, žádný slabý hříbounek co jen polehává(jako byl Eda), stála do 10min a spadla až za dalších 10min, pila do pul hodiny, a hned první den už chvílema spala ve stoje
Dneska jsme jí ani nedokázali položit abych jí znova vydezinfikovala pupek, ta má fakt síly na rozdávání

...

11.3.2010 21:18
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
...

jmenuje se Ellisa´s Ginger Sun - prostě Elišky zrzavý sluníčko, je přesně taková jak jsem si myslela

11.3.2010 21:19
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
jmenuje se Ellisa´s Ginger Sun - prostě Elišky zrzavý sluníčko, je přesně taková jak jsem si myslela

A nakonec když spinkala

11.3.2010 22:00
thesis

XXX.XXX.151.2

microfon napsal(a):
A nakonec když spinkala

Týýýjo obrovské gratulace, je fakt nádherná a ještě klisna. Úplně ti ji závidím, samo v dobrém. Kéžby jsme i my jednou měli štěstí na klisničku. Tak ať malá roste jako z vody

11.3.2010 23:14
microfon

XXX.XXX.182.201

thesis napsal(a):
Týýýjo obrovské gratulace, je fakt nádherná a ještě klisna. Úplně ti ji závidím, samo v dobrém. Kéžby jsme i my jednou měli štěstí na klisničku. Tak ať malá roste jako z vody

Děkuju moc, taky mám velkou radost, že je to holčička, ikdyž barvu má hodně nepraktickou, ale co jsme mohla čekat po paintovi, že
Tak ještě uvidíme co dá Hucinka, na to jsem snad ještě zvědavější...

12.3.2010 06:54
zviratkova

XXX.XXX.66.22

microfon napsal(a):
Děkuju moc, taky mám velkou radost, že je to holčička, ikdyž barvu má hodně nepraktickou, ale co jsme mohla čekat po paintovi, že

Je překrásná! A barva nádherná, buď ráda. Máš zase něco jiného . Velká gratulace!

12.3.2010 07:36
luda

XXX.XXX.32.181

zviratkova napsal(a):
Je překrásná! A barva nádherná, buď ráda. Máš zase něco jiného . Velká gratulace!

Gratuluji,,je užasná.....a hlavně že se zdravá a je to kobuša...

tak ať rostě,,

12.3.2010 07:40
strelish

XXX.XXX.201.122

microfon napsal(a):
A nakonec když spinkala

Krasavice!! tak ať je to hlavně zdravé a bezproblémové hříbátko :)))

12.3.2010 10:09
kamzik

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):

Fakt je moc krásná, i jméno si jí vymyslela super! Znovu velká gratulace a přeju pevné zdraví!

12.3.2010 12:13
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
Zakládám nám nové

Děkuju všem moc za gratulace a přání
Na EQCH jsem si to pěkně vyslechla, jak kdybych připouštěla Ellu minimálně mimozemšťanem, a ne licentovaným plemeníkem ikdyž mimo PK ČSP, tak jsem ráda, že aspoň sem mohu dát fotky

12.3.2010 12:43
andmac

XXX.XXX.251.246

microfon napsal(a):
Na EQCH jsem si to pěkně vyslechla, jak kdybych připouštěla Ellu minimálně mimozemšťanem, a ne licentovaným plemeníkem ikdyž mimo PK ČSP, tak jsem ráda, že aspoň sem mohu dát fotky

Kobylka je nádherná, gratuluju !
Já to tam četla, děs. Holt lidi nemají pochopení pro nás, kterým vyhovuje stavba těla huc a haf, ale ty centimetry tam prostě chybí
I když já si jedu za měsíc pro malého hafla, ale modernější vyšší typ

12.3.2010 13:11
microfon

XXX.XXX.182.201

andmac napsal(a):
Kobylka je nádherná, gratuluju !
Já to tam četla, děs. Holt lidi nemají pochopení pro nás, kterým vyhovuje stavba těla huc a haf, ale ty centimetry tam prostě chybí
I když já si jedu za měsíc pro malého hafla, ale modernější vyšší typ

Díky, tak přeju ať malý haflouš splní všechna očekávání.Moc se těším na fotečky klučiny...
Mě se haflingové líbí moc a tím spíše ten modernější typ, ale přecijen hafling není zrovna uplně můj sen, tak proto jsem šla touto cestou stvoření toho jak milí lidé z eqch s důrazem píší - bastarda

12.3.2010 13:51
strelish

XXX.XXX.127.251

microfon napsal(a):
Díky, tak přeju ať malý haflouš splní všechna očekávání.Moc se těším na fotečky klučiny...
Mě se haflingové líbí moc a tím spíše ten modernější typ, ale přecijen hafling není zrovna uplně můj sen, tak proto jsem šla touto cestou stvoření toho jak milí lidé z eqch s důrazem píší - bastarda

Barnymu taky ten děda welshanglán přinesl do haflingské půlky samé klady, mj. mnohem vznosnější chody

12.3.2010 14:18
andmac

XXX.XXX.251.246

strelish napsal(a):
Barnymu taky ten děda welshanglán přinesl do haflingské půlky samé klady, mj. mnohem vznosnější chody

Koukám, že to tam vedle pořád žije. Já se na blonďáka těším, vždycky se mi moc líbili, ale přišli mi malí a poměrně těžcí, ten nový typ je mi mnohem bližší, i když američani jako plemeno stále vedou, jen jsou cenově jinde a kříženého plňase fakt nemusím

12.3.2010 14:28
v v

XXX.XXX.164.184

andmac napsal(a):
Koukám, že to tam vedle pořád žije. Já se na blonďáka těším, vždycky se mi moc líbili, ale přišli mi malí a poměrně těžcí, ten nový typ je mi mnohem bližší, i když američani jako plemeno stále vedou, jen jsou cenově jinde a kříženého plňase fakt nemusím

Mončo, moc gratuluju k parádní holčičce!!!!

13.3.2010 19:59
redbla

XXX.XXX.169.27

microfon napsal(a):

Krásný mimčo - gratulace z našich končin od nás všech. Bomba jsou ty dlouhatananánský nohy, prostě plyšáček

3.4.2010 13:28
luda

XXX.XXX.32.181

Nazdárek,tak co nového???
Microfon,pochlub se ještě nějakou fotkou hříbka,,,a co hucííí???Jak dopadla???

Já mam další pokrok s Arankou,,,dalších pár kroku ,máme za sebou a naprosto bez problému.
:-)

4.4.2010 18:03
barusinek

XXX.XXX.250.105

:-) My se máme moc dobře...krásně svítí sluníčko a je teplo konečně:-) a ještě k tomu jsou PRÁZDNINY...co více si přát...:-)

9.4.2010 07:56
luda

XXX.XXX.32.181

Teda tady je mrtvo...

tak tady připouštění hřebcem 878 GREY:-)

9.4.2010 08:01
luda

XXX.XXX.32.181

To to je syn Greye,krásný ale blázen...:-) na vše de hrrr

10.4.2010 14:51
sheril

XXX.XXX.88.21

Co to je za hřebce a jakého plemene?Je to plavák že?Z jakého prosím kraje?Díky

10.4.2010 18:55
luda

XXX.XXX.32.181

http://www.aschk.cz/ welsh/pk/pk_display_welsh.php?id =21322
(2x mezera)
WPR-127KVH-plavák
skvělá povaha

Pán je z rožďalovic-Pojedny
Kraj :Nymburk

A co ty a koně??Máš ještě ho hříbátko??a kolik máš teď koní??

10.4.2010 20:36
sheril

XXX.XXX.88.21

Ahoj Ludo,toho hřebce jsem si pak našla v plemené knize,ale foto žádné a tady na diskusi se to zvětš¨í,ale je to nahoře takže už od třetího tématu to nejde vidět :-(.Jedna paní semnou chtěla měnit Haflinga tak jsem se na něj jela podívat,paní se ho bála,ale já blbá jí řekla jak je hodný,na vyjíždce chtěl kozelcovat,ale hezky jsem ho zvládla,na něj si nesedl už nikdo čtvr roku.Druhý den to obrátila pro ti mě,že by mi dala v podstatě zdravého koně(mušaře) za schvácenou Dášu.Ona chtěla hodného koníka pro děti,takvé kterému dítě může běhat pod nohama.Už mi to ani nějak netrne v hlavě.Jen sedlo které jsem si na něj koupila.Dáša sice byla někdy schvácená,ale od ledna co jsme jí správně upravili kopyta,je fakt dáblík.Už mě 2 schodila,skáče,jezdí už jen na stihle.jESTLI JSI VIDĚLA TY SKOKY VE VOLNOSTI....Když jsem jí kupovala,byla jsem smířená,že bude chodit jen v kroku,pak najednou klus,první cval,řádění v ohradě a ted i skáče.:-)Lovely ary má ještě měsíc,břčíško už má hodně posunuté v zadu a hodně velké,bud je to po tom velšovi B,nebo má dvě,protože Lucka když čekala Lovely byla poloviční.A třetí je stálá Lucinka,hodně schodila není už tlustá:-).Hezky chodí s holkama,a už se konečně stala hodnou paní učitelkou.Taky jsem si koupila slepice.Jinač kdyby to Lzucka vydržela tu cestu ráda bych jí připustila,v okolí jsou licencovaní hřebci jen 140 v KVH nejmín a pak šetland v ústí.To by byl na 80% plavák.Bářino hříbě bude taky naq 90% izabela po tátovi,většina hříbat po něm jsou izabeli,jenm nevím jak se jmenuje,to si pak zařídí budoucí majitel hříběte.

11.4.2010 09:08
luda

XXX.XXX.32.181

Jak si zařídí budoucí majitel ??To máš dělat ty ne??A připouštěcí lístek máš???

Jinak co vím o schacení,tak si myslím že je to běh na dlouhou trať,,Teda,co jsem jezdila s tátou kovat,tak si něco pamatuji.

Já jsem myslela,že jsi Dášu chtěla prodat.Ty už si jí necháváš??

11.4.2010 22:26
sheril

XXX.XXX.88.21

Na dášu jsem měla tenkrát na podzim asi 5 zájemců,ale nakonec jsem jí nedala,a udělala jsem dobře,chtěla jsem jí hlavně prodat kvůli opakovatelnému kulhání a nezvladatelnosti.Tuk ,tuk od 10.12.se kulhání už nevrátilo,po správné korekci začátkem ledna se stala opět zdravím a čilým koníkem a k ovladatelnosti,od ledna jí už jezdím jen já,žádný děti jí nekazí.Jak zprvu musela mít páku,aby šla zastavit,pak pelhem,ostrý rouílek na k ted má úplně normální stihlo.

11.4.2010 22:32
sheril

XXX.XXX.88.21

To hříbě co se narodí, se po odstavu vrací k bejvalému majiteli Lovely Bary,mám jí za něj.Tyhle věci si řečí sám,nevim s jakým hřebcem jí připustil,vim jen že je to velš B,izabel.Zatím nemám důvod dávat nějakého koníka pryč,

7.6.2010 16:01
microfon

XXX.XXX.182.201

:-)Ahoj poníkáři:

mám nyní přístup k jinému počítači, který povoluje přihlášení na ifaunu: KOnečně !smajlík

Tak co je u vás nového?
My už máme miminka dvě:
Sannyku a Haničku:-)
Ač vypadají velmi obdobně, tak jsou každá ale uplně jiné povahy. Ale tak jako tak jsou suprová:-)
Dám nějaké fotečky, páč do poníků obě asi patřit budou, obě budou rády když dají v dospělosti výšku těch 148KVH

Foto je od Káti, tak snad jí to nebude vadit:-)

7.6.2010 16:05
microfon

XXX.XXX.182.201

7.6.2010 16:09
microfon

XXX.XXX.182.201

A aby to nebylo Edovi líto, přidám i jeho:D
Včera jsme Edu vytáhla poprvé na koňoakci - takovou soutěž nesoutěž v práci ze země. Udělal mi obrovskou radost. Na to že s ním prakticky nic nedělám, tak dělal všechny cviky a prošel vše včetně nástupu do převozáku na jedničku, narozdíl od některých jiných již koňouchů, kteří jinak už jezdí roky pod sedlem a pracuje se s nima normálněsmajlík

7.6.2010 16:17
microfon

XXX.XXX.182.201

Koukám, že jsme vybrala Haničku samou schovanou v trávě ... no jo je ještě malinká, je jí teprve měsíc.
Sannynce už jsou měsíce 3:-)

7.6.2010 16:41
strelish

XXX.XXX.127.251

Fešandy, s nima pak můžete dělat v páru :)) Edík už začíná viditelně bělat jak tak vidím, je to šikula, že spolupracuje bez problémů i veřejně :) My máme s Mařenou roční zpoždění, co se týče obhlížení terénu venku, tak je zatím ze všeho celkem vykulená. Ale má nárok...a dva roky na to, aby ji to přešlo :-) Zato na výstavy bychom asi mohli z fleku, postavit se umí :-)

7.6.2010 17:09
microfon

XXX.XXX.182.201

Jo v páru - kdepak - Eliška i malá Sannyka se o víkendu stěhují do hor. Eliška je na tom celkem blbě s tou muchařinou, tak jsme jí darovala jedněm fajnovým lidičkám do hor a oni si k Elle samozřejmě koupili i Sanny aby holky mohly být ideálně na vždy spolusmajlík Tak mi sice po obouch bude hrozně smutnosmajlík elišku mám ze všech ořů nejdéle a najezdili jsme toho spolu hrozně mocsmajlík, ale hlavní je aby jí bylo líp, páč tady u nás je to šílené, jsme v meandru řeky a lítací breberky jsou zde opravdu nedměrněsmajlík
Tak jsme ale aspoň neměla těžké rozhodování které z miminek mi zůstane nakonec doma. takhle je to jasné ...

Tvoje kobí je moc pěkná,a le jeliikož jsi do poníkářů moc nepřispívala za psolední rok, tak se přiznám, že nevím teď přesně o kterou jde :-)smajlík

7.6.2010 17:21
microfon

XXX.XXX.182.201

Eda zkresluje, řekla bych že za ten rok vybělil jen o fakt trošičku, jiní ořové jsou už ve dvou kolikráte celkem bílí. Akorát ta hříva a ocas, na tom s vybělováním pracuje poctivě:-)). Holt to bude mít jako jeho táta, který byl typickým grošákem až kolem 15.roku

7.6.2010 17:51
strelish

XXX.XXX.127.251

Tak hříbě mám jediné, z loňska :-|:-)) O hmyzu v meandrech řeky - a že je tu po těch letošních záplavách vody na loukách kolem Odry opravdu hodně a ještě dlouho tam ta voda stát bude, to mi vyprávět nemusíš, už teď je to hnus a to je teplo teprve pár dní...až se to všechno vylíhne, tak se tu asi zblázníme. My i všechna zvěř.

7.6.2010 22:33
microfon

XXX.XXX.182.201

Ježiš, tak ta už je velká - mě to vůbec netrklo, já naposledy viděla její fotky jako malýho mimina :D. No tak je opravdu nádherná, vypadájak tříletka nejmíň:-), vypadá víc po tátovi. Jakou má povahu?

Tak to s těma hmyzáka taky nemáte lehký. Paní kam eliška půjde mi nyní psala že u nich už napočítala 3 kjomáíří kousance :D:D To já mám za minutu smajlík

8.6.2010 06:46
strelish

XXX.XXX.127.251

Celé 3 kousance, hm :-):-) I když teď o víkendu tu bylo příbuzenstvo z města a taky to bylo: jéé, první letošní komár! ...zatímco nás žerou už od prvního slunečného dne mezi deštěma někdy v půli května. Povahu...krom toho, že už od narození je to vtěrka a mazel, tak temperament živý, na bubáky a nové věci si zvyká celkem rychle, akorát je to trochu hysterka smajlík - sem tam se napřed stresuje aniž by se jí něco dělo.

8.6.2010 14:47
irene

XXX.XXX.44.120

Prosím, nevíte o něm někdo něco? Nemám o něm žádné informace :(
https://www.ifauna.cz/kone/forum/r/detail/660695/prosim-prectete-si-to-hledam-bucka-billy

10.8.2010 08:54
microfon

XXX.XXX.182.205

smajlíkTak ahoj poníkáři -

hrozněěě jsme zapadli - tak jak to jde u Vás?

My letos objíždímě jedny hobby závody za druhými, Hucinka je snad zase březí po Hasanovi, malá Haní pěkně roste a Edouška jsem už pokoušela v rybníce - chudáček malej (ale nebojte ,dávala jsem hodně pozor, aby stál ve vysoké vodě a nadlehčovalo nás to jak jen to jde)smajlík

10.8.2010 12:32
luda

XXX.XXX.32.181

Ahoj,,,to to tady hodně zapadlo.Já stále pomalu ale jistě obsedám.Teď pracujeme v kruhovce.
Tak Ela pocestuje...Hlavně že jí ty mrchy už nebudou tolik žrát.A kolik tam máš teď koní??Já tu mám 2 valachy od kamarádky.

10.8.2010 12:55
microfon

XXX.XXX.182.205

Ahoj, tak to je skvělé že Vám to jde ... a kdy vyrazíte na první vytrvalostky?

Eliška už odcestovala v polovině června ... je nám po ní moc smutno všemsmajlík Ale má se naprosto skvělesmajlíksmajlík
Koníků máme stále kopici - já mám Huci s malou Haní, Edu a Čt Osiho a na ustájení zbývá 7 koní :D

10.8.2010 15:05
luda

XXX.XXX.32.181

Na závody jsme se nedostala.Kobyla měla zánět kuže(dostala antibiotika),,vše jsem měla připravené odeslanou přihlášku,,no prostě naprd.pak mě nakulhala,byla zablokovaná,no když se to sere tak pořádně.A teď už to nemá cenu je v 5 měsíci a hlavně,,zase se jí vrátil ten kožní zánět,,tak zase léčime a léčime.Tak teď se věnuji Arance,,,pracujeme v kruhovce a odstranujeme všechy hrozné bubáky :-).

21.9.2010 20:10
microfon

XXX.XXX.182.205

Ahojky,
zaskočila jsme na jiný komp abych ti mohla napsat, že jsem letos zase potkala Lýdii. Mají nějací noví majitelé Kolářovi myslím. Je to velká koňácká rodina, řekla bych že se má nyní o něco lépe. Lýdie už byla letos mnohem více v pohodě, ikdyž holčičku také několikrát totálně vyvezla:-) Skákaly křížky kolem 50cm a šlo jim to moc pěkně a u barelů to braly taky švihem...

Bohužel fotečku asi jen tak nevyhrabu, mám spíš jen s námi :-(

23.9.2010 09:26
sheril

XXX.XXX.68.24

Tak se musím pochlubit,nějakou dobu jsme se neviděli.Za tu dobu jsem koupila nové koníky Berušku- 1,5 roku kříženec velše a hucula,albínku velška A,Bonetu si před měsícem odvezli,plavka co se narodila v květnu,Lovely Bary jsem prodala.Lucinku,plavou poničku a Dášu mulu stále mám,jen do stáda přibila mohutná a obří chladaska Lucka,která je méhé přítele.No a toto pondělí jsem vyměnila velšku za tuto krásnou tarpanku dole na fotce.I když chladasku mám už skoro 3 měsíce tak oficiálně je tarpanka můj prí koník od pasu výš.Jinak mám jí po ramena.:-d.Pokud by měl někdo zájem o Berušku,budu jen ráda,jelikož do jara musíme mít jen tři koně,kvůli ustájení.

23.9.2010 09:29
sheril

XXX.XXX.68.24

23.9.2010 10:14
microfon

XXX.XXX.182.205

Ahoj, tarpanka je nádherná - tuhle barvu miluju -> no proto mám taky mojí hucinku :D

P.S Hucinka v sobotu pojede na její první závody - tak jsem zvědavá jakou uděláme ostudusmajlík

23.9.2010 13:16
sheril

XXX.XXX.68.24

Je úplně stejná,tohle je taky hucul,teprve když jí přivezli jsem pochopila co je plemeno tarpan-to je polský hucul :-D.Ta moje měří 140 v KVH a jmenuje se Gypsi.Je teda hrozně tlustá,ale to snad schodí,to já závody zas neplánuji vůbec,mám ted koně na rekreaci a jako dopravní prostředek,bydlím na konci vesnice u lesa,přítel jezdí mým autem do práce,takže když něco potřebuji nakoupit a tak,jedu na koni,dnes jsem třeba byla odvýst na gypsince smal.pekáč,měla jsem ho půjčený.Je to jak před 100 lety,bez koní bych tu byla v háji,jiak tahle barva je moc pěkná,jen si lámu hlavu nad tím zda je to plavák,nebo myšák?

23.9.2010 14:29
kecy.v.kleci.

XXX.XXX.26.38

sheril napsal(a):
Tak se musím pochlubit,nějakou dobu jsme se neviděli.Za tu dobu jsem koupila nové koníky Berušku- 1,5 roku kříženec velše a hucula,albínku velška A,Bonetu si před měsícem odvezli,plavka co se narodila v květnu,Lovely Bary jsem prodala.Lucinku,plavou poničku a Dášu mulu stále mám,jen do stáda přibila mohutná a obří chladaska Lucka,která je méhé přítele.No a toto pondělí jsem vyměnila velšku za tuto krásnou tarpanku dole na fotce.I když chladasku mám už skoro 3 měsíce tak oficiálně je tarpanka můj prí koník od pasu výš.Jinak mám jí po ramena.:-d.Pokud by měl někdo zájem o Berušku,budu jen ráda,jelikož do jara musíme mít jen tři koně,kvůli ustájení.

Malé OT, TARPAN je evropský divoký kůň, vyhynul někdy kolem 1887. V Polsku se pak nějakou dobu snažili o regeneraci tarpana, potomci pak byli a jsou vypouštěni do volné přírody.
U nás žije plemeno, které se z tarpana za čas vyvinulo - hucul. Takže ten, co vám prodal koně s tím, že je to TARPAN, vás podvedl.

23.9.2010 15:10
sheril

XXX.XXX.68.24

pŘIPADAJÍ MI STEJNÍ,MĚ TO ŽÍLI NETRHÁ,JE TO ŠKODA,MYSLELA JSEM ŽE JE TO JINAK,ALE I TAK JE TO DOBRÝ KONÍK

Přidejte reakci

Přidat smajlík