bonita
napsal(a):
ja som minuly rok kupila triple blend na propete v Brne, podavala som denne kvoli zvysenej zatazi na klby a podla mna bol dobry
ahoj bonito :) myslim ze te znam tak trosku z chladasku
ja taky podavam uz asi trictvrte roku MSM ktery kombinuji a stridam s alavis triple bend..a u me tedy spokojenost, jelikoz mam uz starsi kobylku a zacala se u ní nekdy projevovat ztuhlost nez se rozhybala, jednu dobu dokonce mi prislo, ze pokulhavala, ale pri podavani musim priznat, ze kobča je v lepsi "zdravotni a fyzicke" kondici.
Zajimá mě názor však právě více lidí s používáním těchto přípravku. Nyní jsem koupila MSM od farnamu a vyšel mě tedy levněji nez od alavisu a větší množství
hattatitla
napsal(a):
ahoj bonito :) myslim ze te znam tak trosku z chladasku
ja taky podavam uz asi trictvrte roku MSM ktery kombinuji a stridam s alavis triple bend..a u me tedy spokojenost, jelikoz mam uz starsi kobylku a zacala se u ní nekdy projevovat ztuhlost nez se rozhybala, jednu dobu dokonce mi prislo, ze pokulhavala, ale pri podavani musim priznat, ze kobča je v lepsi "zdravotni a fyzicke" kondici.
Zajimá mě názor však právě více lidí s používáním těchto přípravku. Nyní jsem koupila MSM od farnamu a vyšel mě tedy levněji nez od alavisu a větší množství
Ahojky,
já jsem MSM podávala Banymu když měl ty veliké problémy s kopýtky, ulevoval si na přední nožky a přetěžoval zadní...Navíc mi to bylo doporučeno veterinářem celkově kvůli kloubům, které procházeli velkými změnami...Musím říct že naprostá spokojenost, podle mě je to super!!! Jak Banýs tak moc kulhal, tak bylo vidět že po užívání MSM ( od Alavisu) se mu moc ulevilo... Pak jsme přešli po nějaké době na Gela Pony a taky dobré, přezto si myslím že MSM od Alavisu má učinky silnější...
Posléze jsem to doporučila kamarádce co má bývalého dostiháka "důchodce" - byl dost zatěžovaný, pač běhal velké dostihy v cizině i u nás až po VP...A také byla velice spokojená...
bonita
napsal(a):
no prace, ta cenaale nastastie na propete mali velmi vyhodnu sumu, tak som po nom siahla, a tento rok ho tam nakupim tiez, aj do zasoby
Ono je to docela rozsahle na co vsechno se to dá využít, když jsem si to tak pročítala, na kopýtka, alergie ale taky hlavně klouby. Tož to jsem ráda, že to opravdu nepomáhá jen nám. :) něco na tom přece jen bude..Mili a podáváš jej stále? preventivně?
hattatitla
napsal(a):
Ono je to docela rozsahle na co vsechno se to dá využít, když jsem si to tak pročítala, na kopýtka, alergie ale taky hlavně klouby. Tož to jsem ráda, že to opravdu nepomáhá jen nám. :) něco na tom přece jen bude..Mili a podáváš jej stále? preventivně?
Doktor mi doporučil MSM pro naší kobylku, řekl Alavis, ale našla jsem od farnamu. Volala jsem mu a on řekl že je to jedno od jakého výrobce. Krmíme to už půl roku a jsme moc spokojení, navíc se jí zlepšila i srst a kopyta.
kuklovska
napsal(a):
Doktor mi doporučil MSM pro naší kobylku, řekl Alavis, ale našla jsem od farnamu. Volala jsem mu a on řekl že je to jedno od jakého výrobce. Krmíme to už půl roku a jsme moc spokojení, navíc se jí zlepšila i srst a kopyta.
U nás byl doporučen jedné kobči výbornou paní doktorkou (MVDr.Kalová-manažerka pro vytrvalost) Gelapony Fast a uznávám, že super. Kobča už po 3 dnech začala viditelně lépe chodit.
ghajariy
napsal(a):
U nás byl doporučen jedné kobči výbornou paní doktorkou (MVDr.Kalová-manažerka pro vytrvalost) Gelapony Fast a uznávám, že super. Kobča už po 3 dnech začala viditelně lépe chodit.
Ahoj Moni,
ne nepodávám. Veterinář mi to nedoporučil, na Alavisu bylo výhradně uvedeno že se smí užívat je po určitou dobu ( je to již dlouho, tak nevím kolik přesně..) . Vet mi řekl, že jakmile budou kopýtka v pohodě, klouby nebudou procházet takovým šokem, mám užívat ještě tak měsíc, dva a pak pomalu vysadit...Dbát spíše na dobré krmivo (garanule nebo müslli) s granulkami jsem u Banyho neuspěla a tak jsem zkoušela mě osobně sympatičtější müslli a dlabal mi pouze Juniorix od Cavaloru a v něm také pokračujeme...( Momentálně má tedy bohužel pauzu, protože se pro něj nemám jak dostat..
) Taď v zimě mě tam nikdo odsud nepoveze..Dřív to dělal nyní již expřítel...
A nemám to zrovna 5km...