sheril
napsal(a):
a další 3D,ale ze sněhu
na obarvení použito rozředěné instantní kafe,Lucince tak chutnalo,že koník byl do tří dnů tak ožraný,že se zřítil k zemi
hattatitla
napsal(a):
TEn koník ze sněhu je opravdu báječný klobouk dolů! a stím koníkem společná fotka, fakt moc pěkný nápad!
Když mi bylo 11 tak jsem byla na Tv primě,byla o mě reportáž jak jsem postavila se sněhu chladnokrevníka v životní velikosti,kreslit umým,ale malovat jsem se začala učit před tepr 4 lety,takže je to zatím nic moc,jiní umí lépe,kdyby byl na to čas,tak to taky zvládnu.Nejvíc by mě bavilo kreslit knížky pro děti,kdyby jste věděli o nějakém spisovateli.Jo škoda,že ten ze sněhu neožil,hned bych měla spružáčka a velkýho.To jsou jen vždy ty krásné sny.Tento týden nejdu do práce,tak se pokusím zas po roce něco postavit,když to stihnu.
sheril
napsal(a):
Když mi bylo 11 tak jsem byla na Tv primě,byla o mě reportáž jak jsem postavila se sněhu chladnokrevníka v životní velikosti,kreslit umým,ale malovat jsem se začala učit před tepr 4 lety,takže je to zatím nic moc,jiní umí lépe,kdyby byl na to čas,tak to taky zvládnu.Nejvíc by mě bavilo kreslit knížky pro děti,kdyby jste věděli o nějakém spisovateli.Jo škoda,že ten ze sněhu neožil,hned bych měla spružáčka a velkýho.To jsou jen vždy ty krásné sny.Tento týden nejdu do práce,tak se pokusím zas po roce něco postavit,když to stihnu.
Pokud by jste někdo nějaký chtěl,válí se mi to na půdě,jen Lucinku s hříbátkem si nechám
sheril
napsal(a):
Pokud by jste někdo nějaký chtěl,válí se mi to na půdě,jen Lucinku s hříbátkem si nechám
Také se pochlubím:)
sheril
napsal(a):
Moc hezký takovéhle styli mám ráda,že nejsou jak živý,ale je to prostě umění,
jak se Vám povede udržet stejný odstín po celou dobu ?Už se těším až zas ude ten čas a budu kreslit,v práci máme ty soolitové desky tak je hezky poprosím a až bude čas začnu malovat zas.Prodávají olejové barvy samostatně,před lety jsem kupovala sadu,a chybí mi černá a bílá.
sheril
napsal(a):
jak se Vám povede udržet stejný odstín po celou dobu ?Už se těším až zas ude ten čas a budu kreslit,v práci máme ty soolitové desky tak je hezky poprosím a až bude čas začnu malovat zas.Prodávají olejové barvy samostatně,před lety jsem kupovala sadu,a chybí mi černá a bílá.
Stejný odstín docílým tím, že patlám každou nově namíchanou barvu po celé ploše, detaily nakonec . Taky jsem začala sololitem, ale větší plochy se nehorázně kroutily, tak mám radši plátno
. Ale už jsem dlouho nemalovala, protože mám prcka, který musí mít ve všem ručičky, takže přemýšlím, že se zase vrátím k barvám omyvatelné vodou
.
doutrklars
napsal(a):
Stejný odstín docílým tím, že patlám každou nově namíchanou barvu po celé ploše, detaily nakonec . Taky jsem začala sololitem, ale větší plochy se nehorázně kroutily, tak mám radši plátno
. Ale už jsem dlouho nemalovala, protože mám prcka, který musí mít ve všem ručičky, takže přemýšlím, že se zase vrátím k barvám omyvatelné vodou
.
Já jsem naposledy kreslila a malovala ty obrázky výše a to v nemocnici,tam, jsem byla zavřená dva 2 měsíce,tak byl na to čas,ale kdy ho ted najít?Včera jsem chytila chřipku ,beru ATB a přesto jsem dneska ráno kydala 2 hodiny a od 1 hod odpoledne uklízela byt pořádně,když už na tohle nemám čas tak je co říci.Jindy když jsem byla nemocná tak jsem malovala,ale ted na to není vůbec čas ,ani na to se pořádně vyležet.Ke koním mi minulý týden přišla posila,holčina co rok jezdila na místní jízdárně,a hle vybavení sice své má,ale jezdit neumí,zádrže nezná,pobízet už vůbec ne.Takže místo toho abych si odpočinula jí musim učit,2 vyjíždku s ní Lucka utekla a to ona nedělá.Takžen pořád nervy a nervy.
sheril
napsal(a):
Já jsem naposledy kreslila a malovala ty obrázky výše a to v nemocnici,tam, jsem byla zavřená dva 2 měsíce,tak byl na to čas,ale kdy ho ted najít?Včera jsem chytila chřipku ,beru ATB a přesto jsem dneska ráno kydala 2 hodiny a od 1 hod odpoledne uklízela byt pořádně,když už na tohle nemám čas tak je co říci.Jindy když jsem byla nemocná tak jsem malovala,ale ted na to není vůbec čas ,ani na to se pořádně vyležet.Ke koním mi minulý týden přišla posila,holčina co rok jezdila na místní jízdárně,a hle vybavení sice své má,ale jezdit neumí,zádrže nezná,pobízet už vůbec ne.Takže místo toho abych si odpočinula jí musim učit,2 vyjíždku s ní Lucka utekla a to ona nedělá.Takžen pořád nervy a nervy.
Také přikládám svůj příspěvek :-)
tesky
napsal(a):
Také přikládám svůj příspěvek :-)
A ještě fjordský hřebec Joe.
sheril
napsal(a):
Tvorba:)
blanche
napsal(a):
Jsem si teď taky zakreslila
Posílám svou tvorbu:3krát 1,5m na desce syntetikou.
filou
napsal(a):
Posílám svou tvorbu:3krát 1,5m na desce syntetikou.
Tyhle dva obrázky mi dělala kámoška pro tátá k narozeninám
kesau
napsal(a):
Tyhle dva obrázky mi dělala kámoška pro tátá k narozeninám
a druhý...
sheril
napsal(a):
až ted jsem si všimla jk je to velký,úžasný
Tatkovi k 50tinám...
trajekt
napsal(a):
to mělo být na fillou
Klidně nakrelím co si budete přátBarvy mám,auto taky......
sheril
napsal(a):
až ted jsem si všimla jk je to velký,úžasný
Je to vyvěšené v jedné jezdecké hale v Grundu.Malovala jsem to kámošce.Ráda vzpomínám v jakých podmínkách jsem to malovala.To byly ty největší hyce a kolem mě létala šílená spousta komárů a neustále se mi na ten výtvor lepili:)byla jsem doštípaná-hrůza.....
trajekt
napsal(a):
pro FILOU: prosím Tě a za kolik asi by byla ta deska,stejný,nebo podobný motiv?To je tak něco úžasnýho
To bys chtěla taky tak velké?Musela bych sehnat tu desku-tohle byla deska ze starého stolu.Dá to dost práce,ale já jsem blázen,co maluje v kuse dokud to není!Tohle mi trvalo den a půl(trochu jsem se vyspala:)Kámoška mi za to dala 4tis kč a ještě jsem si mohla jezdit na jejím koni.Odkud jsi?
filou
napsal(a):
To bys chtěla taky tak velké?Musela bych sehnat tu desku-tohle byla deska ze starého stolu.Dá to dost práce,ale já jsem blázen,co maluje v kuse dokud to není!Tohle mi trvalo den a půl(trochu jsem se vyspala:)Kámoška mi za to dala 4tis kč a ještě jsem si mohla jezdit na jejím koni.Odkud jsi?
Jo teď jsem se mrkla,že někde od Brna-to by nebyl problém,moje sestra tam žije.Škoda,že jsi nebyla na mé výstavě v Brně,měla jsem tam spoustu obrazů koní.
filou
napsal(a):
Je to vyvěšené v jedné jezdecké hale v Grundu.Malovala jsem to kámošce.Ráda vzpomínám v jakých podmínkách jsem to malovala.To byly ty největší hyce a kolem mě létala šílená spousta komárů a neustále se mi na ten výtvor lepili:)byla jsem doštípaná-hrůza.....
PRO FILLOU: bylo by možné nakreslit tyhle mé tři koníky na A3 ? a kolik by to stálo?
sonisak
napsal(a):
PRO FILLOU: bylo by možné nakreslit tyhle mé tři koníky na A3 ? a kolik by to stálo?
Ahoj,záleží na tom čím-akvarel 300kč,olej 500kč nebo perokresba 200kč.Záleží na domluvě a také na spokojenosti s výtvorem,akorát bys mi na email poslala tu fotku ještě jednou ať si ji můžu zvětšit.Nebo jestli jich máš více,tak si ti poskládám.
filou
napsal(a):
Ahoj,záleží na tom čím-akvarel 300kč,olej 500kč nebo perokresba 200kč.Záleží na domluvě a také na spokojenosti s výtvorem,akorát bys mi na email poslala tu fotku ještě jednou ať si ji můžu zvětšit.Nebo jestli jich máš více,tak si ti poskládám.
já nevím,co je tak nelepší,olej?? tak jestli mi napíšeš mail,fotku ti pošlu
byla by škoda kdyby toto nádherné téma upadlo v zapomnění. Výtvarníci amatéři, profíci, pochlubte se jak se zdokonalujete! ;)
Nádherné,Tvá tvorba se mi moooc líbí
Přikládám i svou.Akryl na plátně.
mrkni se na www.portretyzvirat.cz :-)
monikafris
napsal(a):
Myslela jsem toho šimla s červenou podsedlovkou od FILOU.
Díky moc,každé pochvaly si vážím.Poslouchám ale i kritiky,protože díky nim se člověk učí
domčík
napsal(a):
A kolik by to tak stálo?Takový nějaký podobný :D:-)
Mrkněte na www.obrazy-zlati.estranky.cz Je tam email, na víc bychom se domluvily.Ceny jsou vždy smluvní....každý si může dovolit něco jiného.Za toho Andalusana jsem dostala 5000kč,ale mám tu i do 500kč akrylem na plátno.
filou
napsal(a):
Mrkněte na www.obrazy-zlati.estranky.cz Je tam email, na víc bychom se domluvily.Ceny jsou vždy smluvní....každý si může dovolit něco jiného.Za toho Andalusana jsem dostala 5000kč,ale mám tu i do 500kč akrylem na plátno.
Nevzali tě na školu kvůli nedostatku talentu? A ti na to přišli kde? Tvé malby jsou fakt užásné
aishaia
napsal(a):
Nevzali tě na školu kvůli nedostatku talentu? A ti na to přišli kde? Tvé malby jsou fakt užásné
Díky,ale to bylo dobou.Neměla jsem nic do kapsy.....chudák zůstane chudákem :)Ale ani mi to moc nevadí.Zmněnili by mi na škole můj styl...co bych teď asik malovala????Nějaké geometrické tvary...za veliké peníze???Podívejte se i na www.talent.cz
Je tam spousta umělců,ale také lidí co nemají (podle mého)žádný vkus aceny???,,
Toto je můj Filoušek
Vendysz

XXX.XXX.118.193
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.15
oživuji starou diskuzi informací, že vznikl první kalendář autorských kreseb :)
Ahoj, a co třeba toto jako dárek... Jste šikovní ! Mně malování na cokoliv a kamkoliv živí, koně miluju, tak jsem si je neodpustila ani na ozdoby.
Tak jo, ahoj, cedule ještě nestojí,bude ve Dvoře Králové u Lucky Novákové - mé dílo...
rnv1
napsal(a):
Podle mého je tohle vážně moc dobré, opravdu mě to oslovilo, ta energie, náboj, vášeň, dynamika, barvy..... fakt se mi to moc líbí a dovedu si to představit u sebe na zdi.
I když to tu autor zveřejnil dávno, doufám že s malováním nepřestal a pokračuje dál a zase nám něco ukáže.
aha, špatně umístěno, můj obdivný příspěvek patřil k oleji dvou koní od doutrklars.