alabama17
napsal(a):
Ahoj mám na sedle iniciály T. R. je to nějaký výrobce nebo to může znamenat jen iniciály někoho kdo si sedlo pořizoval?
Na vojenských byli jmémna vojáku,které je měli,co znám z dnešní doby,tak se vyrévají iniciáli majitele či stáje ,nebo raznice s jejich loem.Pokud máš sedůlo krátce ,může se jednat o kradené zboží.
sheril
napsal(a):
oprava: jména,logem,sedlo
Je to na westernovém sedle. Vlastně ještě není moje ale chci si ho kupovat. Pán co mi ho prodává říká že sedlo je staré 15 let a že už si nepamatuje výrobce a ani neví co ty písmena znamenají.. Je možné že je kradené ale taky si ho mohl on koupit od někoho a tím pádem to neví
alabama17
napsal(a):
Je to na westernovém sedle. Vlastně ještě není moje ale chci si ho kupovat. Pán co mi ho prodává říká že sedlo je staré 15 let a že už si nepamatuje výrobce a ani neví co ty písmena znamenají.. Je možné že je kradené ale taky si ho mohl on koupit od někoho a tím pádem to neví
Pokud je to na westernu tak to zpravidla byvaji inicialy majitele sedla,davaji se vesmes na hrusku,taky mam sve inicialy tuklé na hrusce,ostatni co jezdí tady ve westernu to mají téz.Jinak vyrobce si svoje loga razí na trmen.reminky,zezadu na posedlí,nebo na uchyt podb.remenu.Dela se to i z duvodu kradeze,ti co maji ty lepsí sedla,nebo sedla prímo site na míru témer vsichni tam ten monogram nají.aspon tu na zlinsku.