Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.2.2010 12:53
alabama17

XXX.XXX.113.97

Ahoj mám na sedle iniciály T. R. je to nějaký výrobce nebo to může znamenat jen iniciály někoho kdo si sedlo pořizoval?

15.2.2010 15:38
alabama17

XXX.XXX.113.97

alabama17 napsal(a):
Ahoj mám na sedle iniciály T. R. je to nějaký výrobce nebo to může znamenat jen iniciály někoho kdo si sedlo pořizoval?

prosím vážně nikdo neví?

15.2.2010 16:41
kounyk

XXX.XXX.8.253

alabama17 napsal(a):

Ahoj, vetsinou jsou to inicialy majitele sedla. Hlavne na westernovych.

15.2.2010 20:29
avelanc

XXX.XXX.92.19

kounyk napsal(a):
Ahoj, vetsinou jsou to inicialy majitele sedla. Hlavne na westernovych.

Nebo to může být iniciála koně, na kterého sedlo bylo.. Používáné hlavně v jezdeckých školách, provozních stájích,...

15.2.2010 20:37
sheril

XXX.XXX.88.21

alabama17 napsal(a):

Na vojenských byli jmémna vojáku,které je měli,co znám z dnešní doby,tak se vyrévají iniciáli majitele či stáje ,nebo raznice s jejich loem.Pokud máš sedůlo krátce ,může se jednat o kradené zboží.

15.2.2010 20:38
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
Na vojenských byli jmémna vojáku,které je měli,co znám z dnešní doby,tak se vyrévají iniciáli majitele či stáje ,nebo raznice s jejich loem.Pokud máš sedůlo krátce ,může se jednat o kradené zboží.

oprava: jména,logem,sedlo

16.2.2010 07:10
alabama17

XXX.XXX.224.40

sheril napsal(a):
oprava: jména,logem,sedlo

Je to na westernovém sedle. Vlastně ještě není moje ale chci si ho kupovat. Pán co mi ho prodává říká že sedlo je staré 15 let a že už si nepamatuje výrobce a ani neví co ty písmena znamenají.. Je možné že je kradené ale taky si ho mohl on koupit od někoho a tím pádem to neví

16.2.2010 11:41
cookie

XXX.XXX.161.14

alabama17 napsal(a):
Je to na westernovém sedle. Vlastně ještě není moje ale chci si ho kupovat. Pán co mi ho prodává říká že sedlo je staré 15 let a že už si nepamatuje výrobce a ani neví co ty písmena znamenají.. Je možné že je kradené ale taky si ho mohl on koupit od někoho a tím pádem to neví

Pokud je to na westernu tak to zpravidla byvaji inicialy majitele sedla,davaji se vesmes na hrusku,taky mam sve inicialy tuklé na hrusce,ostatni co jezdí tady ve westernu to mají téz.Jinak vyrobce si svoje loga razí na trmen.reminky,zezadu na posedlí,nebo na uchyt podb.remenu.Dela se to i z duvodu kradeze,ti co maji ty lepsí sedla,nebo sedla prímo site na míru témer vsichni tam ten monogram nají.aspon tu na zlinsku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík