iisaabeel
napsal(a):
Muze byt mlady kun tak 1-4 roky ve spolecnosti 1-2 starsich koni spokojeny,jeden z mych koni je velice klidny a charakterni, zklidnil a vychoval meho druheho kone a casem bych chtela mladeho a pri nem ho vsechno ucit ale byl by se starsim konem(ted ma 16)
Ja mam konoucha trictvrte roku s hrebcem 17 let. Zatim jsou v pohode, malyho si spacifikuje nebo naopak si ho drbka. Kazdopadne hribe je lepsi mit s vrstevnikama, preci jen se starym si hrat nemuze
kounyk
napsal(a):
Ja mam konoucha trictvrte roku s hrebcem 17 let. Zatim jsou v pohode, malyho si spacifikuje nebo naopak si ho drbka. Kazdopadne hribe je lepsi mit s vrstevnikama, preci jen se starym si hrat nemuze
Kounyk, mohla bych Tě poprosit o pár informací, jak probíhalo seznamování a navykání na sebe? Měli nejdřív oddělené výběhy? Znali se dřív, nebo jsi ho najednou přivedla? Něco podobného mě taky čeká a popravdě mám z toho trochu strach. U nás se bude jednat o přibližně stejně staré hříbě-hřebečka a devítiletého hřebce. Kdyby se Ti chtělo si o tom trochu popovídat, budu moc ráda
skippy
napsal(a):
Kounyk, mohla bych Tě poprosit o pár informací, jak probíhalo seznamování a navykání na sebe? Měli nejdřív oddělené výběhy? Znali se dřív, nebo jsi ho najednou přivedla? Něco podobného mě taky čeká a popravdě mám z toho trochu strach. U nás se bude jednat o přibližně stejně staré hříbě-hřebečka a devítiletého hřebce. Kdyby se Ti chtělo si o tom trochu popovídat, budu moc ráda
Je tak to mi mame taky mimco hrebecka Napred sme je nechaali se jen tak mimochodem ocumakovat pres ohradu. Dalsi den sme je pustili na jizdarnu, kdyby neco tak at nemame takvy behani
No a pak do ohrady, mimco se podridi, dedek si ho hned privlastnil za svyho, drbkal ho, hlidal si ho. Ted uz je malej trochu drzejsi ale dedula si ho spacifikuje
Bylo to uplne v pohode, i kdyz sem mela trochu strach, preci jen ten nas hrebcak neni zvyklej na naky kamose. Tak Ti preju to samy
Kdybys chtela vic, tak se klidne ozvi na mejl kounyk@seznam.cz