Tak jsem si dovolila založit nové téma, páč to předchozí bylo asi zaplněné a neposouvalo se dopředu.
Soni dala jsem ti tam 2 odkazy na inzeráty na equichannelu, na udidla
ijik
napsal(a):
Tak jsem si dovolila založit nové téma, páč to předchozí bylo asi zaplněné a neposouvalo se dopředu.
čau Věruš,jj diky mrknu na ty udidla.
poptám se Verči na ten Benov
sonisak
napsal(a):
čau Věruš,jj diky mrknu na ty udidla.
poptám se Verči na ten Benov
Jo jo mrkni, hejky tak to vypadá že přichází jaro, koníci shazujou chlupy jak o život a venku se nekompromisně prodírá bahno, já chci sníh a nebo hezkou travičku ale bahno nééé
ijik
napsal(a):
Jo jo mrkni, hejky tak to vypadá že přichází jaro, koníci shazujou chlupy jak o život a venku se nekompromisně prodírá bahno, já chci sníh a nebo hezkou travičku ale bahno nééé
hej stím línáním,Lunet nic,ale z Eriho už sem dostala kýbl chlupů a je to na něm aji poznata Šagy už shazuje kožich taky slušně. A bahno se prodírá i u mě v ohradě,je to pěknej hnus
ale na druhou stranu až bude konečně jaro
sonisak
napsal(a):
hej stím línáním,Lunet nic,ale z Eriho už sem dostala kýbl chlupů a je to na něm aji poznata Šagy už shazuje kožich taky slušně. A bahno se prodírá i u mě v ohradě,je to pěknej hnus
ale na druhou stranu až bude konečně jaro
Soňi, tak všécko nej
sierg
napsal(a):
je krasna fotecka, takovy teploucko a sucho, uz se tesiiim
ták a včil to tu rocha zaplácám fotkama
Lunetka a její první den s uzdečkou
sonisak
napsal(a):
ták a včil to tu rocha zaplácám fotkama
Lunetka a její první den s uzdečkou
sonisak
napsal(a):
Jůů Soni to se muselo parádně čisti, já pořídila vlastními silami tomu "svýmu" deku a co myslíš, deka sice odnesla to nejhorší, ale protože tam má blbý přezky tak si ju sundal a já ju musím opravit aby příště držela.
ijik
napsal(a):
Jůů Soni to se muselo parádně čisti, já pořídila vlastními silami tomu "svýmu" deku a co myslíš, deka sice odnesla to nejhorší, ale protože tam má blbý přezky tak si ju sundal a já ju musím opravit aby příště držela.
Věru,čistila sem je přes hodinu a přes oblaka prachu z bahna sem skoro neviděla,a těch chlupů všude
... a neska sou zase kompletně
vasilek
napsal(a):
A proto já toho mojeho smrada nečistímPtž vím, že přijdu za 5minuta zase bude jako prase.
nojo,ale kdo stakovýma prasátkama má vyjet na ulic
sonisak
napsal(a):
nojo,ale kdo stakovýma prasátkama má vyjet na ulic
pohodička v ohradě
sonisak
napsal(a):
Soníku Eri je čím dál tím víc roztomilejší, jak to dělá? No jen jsem zvědavá co se ti z něj vyklube. Taky budu muset něco nového nafotit. Tady třeba napajedelská likvidátorka deky
ijik
napsal(a):
Soníku Eri je čím dál tím víc roztomilejší, jak to dělá? No jen jsem zvědavá co se ti z něj vyklube. Taky budu muset něco nového nafotit. Tady třeba napajedelská likvidátorka deky
Věru tož to sme zvědavý všichni co z Eriho vyroste
a vidim že s napajedelskou likvidátorkou máš taky dost práce při čištění
ijik
napsal(a):
Soni no já to nepřeháním, lepší pucovat krk a břicho než celýho koně, ona to nemá ráda. Ale tu deku likviduje zdatně, už je dotrhaná jak sviňa, tak abych se snažila a zkusila nějakou novou ušít, ale ještě se dokopávám k došití té předchozí, navíc mi nesedí na koni na zadku, tak to musím zjistit jak je řešený ten vzorový kus než ho krasavice dotrhá úplně.
ijik
napsal(a):
Soni no já to nepřeháním, lepší pucovat krk a břicho než celýho koně, ona to nemá ráda. Ale tu deku likviduje zdatně, už je dotrhaná jak sviňa, tak abych se snažila a zkusila nějakou novou ušít, ale ještě se dokopávám k došití té předchozí, navíc mi nesedí na koni na zadku, tak to musím zjistit jak je řešený ten vzorový kus než ho krasavice dotrhá úplně.
sonisak
napsal(a):
Soníku ty máš ale norníky, se ti zakopou a už je nenajdeš
Lunetce uzdečka sluší, musíš ju cvaknout komplet nastrojenou.
ijik
napsal(a):
Soníku ty máš ale norníky, se ti zakopou a už je nenajdeš
Lunetce uzdečka sluší, musíš ju cvaknout komplet nastrojenou.
krásná fotečka
jj,Lunet nastrojím a vyfotím a jak po zábavě? já se odpadla brzo...
sonisak
napsal(a):
krásná fotečka
jj,Lunet nastrojím a vyfotím a jak po zábavě? já se odpadla brzo...
Soni po zábavě bylo na druhej den OK, akorát si příště musím hlídat ten rozjezd, v pátek byl vééélice rychlý.
Na Lunýska se budu těšit
Jo Magic se nelíbila smradlavá vůně máku, nemohla jsem ji skoro vyfotit normálně se tvářící. Tady jako mimíško cca 2 dni a pak frčela do podzimu na pastviny
ijik
napsal(a):
Soni po zábavě bylo na druhej den OK, akorát si příště musím hlídat ten rozjezd, v pátek byl vééélice rychlý.
Na Lunýska se budu těšit
Jo Magic se nelíbila smradlavá vůně máku, nemohla jsem ji skoro vyfotit normálně se tvářící. Tady jako mimíško cca 2 dni a pak frčela do podzimu na pastviny
A takovej medvěd se nám vrátil
ijik
napsal(a):
A takovej medvěd se nám vrátil
Byla můj poslední obsedlej koník
ijik
napsal(a):
Byla můj poslední obsedlej koník
No a tu se svou novou majitelkou
sierg
napsal(a):
jjeeee konika sice neznam lae je to krasny videt jak byla miminko a ted takovy velky konisko
jinak krasny fotecky, musim taky neco pofotit a jinak Lorisek byl dneska pod kudlickou
Eriho maminka
sierg
napsal(a):
jjeeee konika sice neznam lae je to krasny videt jak byla miminko a ted takovy velky konisko
jinak krasny fotecky, musim taky neco pofotit a jinak Lorisek byl dneska pod kudlickou
No Veru ona byla Doležalů z Dřevákova, měli její mamku Magpie u nás v JO, toť ona
ijik
napsal(a):
No Veru ona byla Doležalů z Dřevákova, měli její mamku Magpie u nás v JO, toť ona
Jéé Věru pěkný,od hříbátka až do dospělosti
Pro chromik- mě napadlo jestli to nejste vy Eriho mama je kočka
Pár fotek z dnešní siesty v ohradě
sonisak
napsal(a):
Jéé Věru pěkný,od hříbátka až do dospělosti
Pro chromik- mě napadlo jestli to nejste vy Eriho mama je kočka
Pár fotek z dnešní siesty v ohradě
sonisak
napsal(a):
tady při práci...
a jak sem slíbila Lunet v plné polní
chromik
napsal(a):
jo jo, jsem to já, Eriho bývalá majitelka. Náhodou jsem objevila že tu máte pokec, tak jsem nakoukla a nedalo mi to nedat tu fotky maminy. Eri je krásný a koukám že i moc spokojený :-)
Pro Sonici - Lunetce to moc sluší, budeš ji ladit do zelena, nebo ta dečka byla součástí výbavy? Jinak ta siesta je super, nám takle koně neleží, jen se pořádně obalí a už stojej
Pro Simča - mamka i synek moc hezoučcí, na mamce se mi strašně líbí ta bílá papule
ijik
napsal(a):
Pro Sonici - Lunetce to moc sluší, budeš ji ladit do zelena, nebo ta dečka byla součástí výbavy? Jinak ta siesta je super, nám takle koně neleží, jen se pořádně obalí a už stojej
Pro Simča - mamka i synek moc hezoučcí, na mamce se mi strašně líbí ta bílá papule
jj,Věru,budu ladit do zelena,dečku sem koupila zvlášt z bazošu
pro chromik: Eri je spokojený a užívá dětství a co hříbátko,to bude s appou??
sonisak
napsal(a):
jj,Věru,budu ladit do zelena,dečku sem koupila zvlášt z bazošu
pro chromik: Eri je spokojený a užívá dětství a co hříbátko,to bude s appou??
Jo jo, hříbátko bude po tomhle fešákovi, má skvělou povahu, zvládá western i parkur takže hříbátko by mělo být všestranné. Termín máme za měsíc, tak jsem zvědavá, co se vyklube :-)
ijík

XXX.XXX.21.65
Fešák, hřebeček. Hříbo bude určo taky krasavec.
Soni - dobrá volba, sluší jí
jéé no lunyskovi to teda slusi:-)
a jak se ti konici vyvalujou, se mas ze dycky chytnes takovy paradni fotecky:) mi se totka taky Bjuty se Sotkou vyhrivali,ale samozrejme sem nemela fotak:-(
Jaj to je hruza jak je to tu novy, vubec se v tom nemuzu vyznat:-(
pro chromik: Nemate aj fotecku Eriho tatinka? A jestli se muzu zeptat z kama se znate s Radkou?:-)
Fotku Eriho taťky Barra bohužel nemám, na internetu jsem akorát našla jeho dědu Ballasta, ale Barr působí jako plemeník na Slovensku, takže možná budou nějaké fotky na slovenských stránkách.
Radce Kostuchové jsem prodávala huculku Zuzku :-) Taky jsem nedávno zjistila že Goldie je od vás.
dost možná budeme ladit do červena,pasuje mu
foto z léta minulého roku-trošku sme porostli
ijík

XXX.XXX.21.65
No je to hotovej krasavec, to je ta uzdečka od Anči?
A jak jinak v Dřevákově, dnes konečně beru vyvětrat foťák tak snad přibudou nové záběry už nevim z čeho tu mám vkládat fotky
Koukala jsem na trénink dostali jste do těla co?
bezva,tak sem pak ndej nějaké fotečky
jj,trénink makačka,včera byl skokovy u fukina ,ale tam sem bohužel nebyla
ijík

XXX.XXX.21.65
Soni pěkně řádili, a dnes opět hnus. Škoda. A ty se chystáš do práce kdypak?? Už jsi zdravá?
Jinak přidám sem teda něco co jsem nafotila v sobotu, dkyž jsme byli na návštěvě u Ševčíků a Vrbů, samo že dostiháčci a budoucí naděje.
Tady na obrázku roční prcek u Ševčíků, bude jich tu víc a pohužel zatím jsem nehledala kterej je kterej
ijík

XXX.XXX.21.65
A taky tam mají ročka co je strášně podobný té kobylce jak jsem vám sem dávala od hříbátka
ijík

XXX.XXX.21.65
ijík

XXX.XXX.21.65
ijík

XXX.XXX.21.65
ijík

XXX.XXX.21.65
a tu nejmladší teprva dvoudenní hříbouš, ale měl siestu tak se pořád jen válel
ijík

XXX.XXX.21.65
ijík

XXX.XXX.21.65
ijík

XXX.XXX.21.65
A tenhle už bydlí o kousek dál v Rokytnici a málem stál u nás v maštálce - Imposant Classy
ijík

XXX.XXX.21.65
ijík

XXX.XXX.21.65
ijík

XXX.XXX.21.65
jéé Věru krásný fotečky,a ty hříbátka
do práce už du na celý víkend,bohužel
ahojte ve spolek:) Dávám sem fotku Loriho jeste kdysi hodne davno, vubec nbych nerekla ze to je on, no su zvedava co se s neho vykllube az nasvali,a vylina...Hlavne jsem zvedava jestli mu bude mit vypaleny to cislo co ma v prukazu
Věru,tak můj mi pomohl ale tem Přerov,to zas bylo rychlý,ale paráda
to sem nevěděla že dyž na to klikneš že se to zvětší. Ty jo Veru,ale nepoznala bych ho Loriho
Tak Ratinka už má hříbo, krásná aspoń podle těch fotek.
Holky loni se vám mrzačili koně tak jste si to letos vzali na sebe??
Jo kobylka a dneske se u souseda narodila další. Obě jsou krásňoučký ale ta sousedova o fous víc, asi protože jsem ji viděla na živo a má na hlavě šňupku na což jsem ulítlá. Tohle je od souseda, je strašně veliká, a byla unavená, jsme si ji normálka hladili a ona spala, max zvedla hlavičku. Taky ji kobyla nosila prý bez 5 dnů celej rok.
Haha tady vypadá Lunet jak nějakej mutant - velký tělo a mini nožičky My se radši maskujem
Tak co Soni kdo od vás míří k tomu Milanovi v sobotu?
ahojte:)
jj hribatka krasny, sem se divala jak byla mala ratinka porvi venku a musim rict ze fakt povedla:)
jj Věru přesně tak mrzactvi se porad udrzuje:-D akorat mi to udrzujem na obou stranach, malej Lori taky kulha:-( tak doufam ze to nebude nic vaznyho:-( takze na sobotu to vidime tak ze terka s bjutym a sotu pujcim vitimu, a soni melo to byt do dneska nahlaseny,jinak platis vetsi startovny, tak sem te nahlasila do mini a zm, dybys chtela jet jenom jedno tak to upresnis na miste,ju?ja sem se projistotu taky nahlasila na zm,ale uvidim no co ta noha:-( asi sem si to malovala moc ruzove,zitra to du sundat,ale pochybuju ze budu moct chodit:-(
hej na kokot,ráno sem čistila koně a všimla si že Lunet má nateklou pravou zadní,omrkla sem toblíž a podlom jak kráva! hřeje jí to a nece si na to nechat šáhnůt. Tak sem volala Večeřovi esi by se na to mrknul a rovnou mi naočkoval koně,psi a odčervil.řekl že dojede kol 4,už je 5hod. a nikde,su z teho na prášky
Inak Veru dik žes mě přihlasila,ale nevim esi mam jet,páč se letos eště neskákala a ted se v tom počasí taky nic nedělalo. tož nevim.
Tak pan doktor dojel,naočkovali sme ,odčervili,Lunet dostala zeleny sprej.
To počasí už mě pěkně štve. Věru tak já jedu do Lhoty,akorát sem eště letos neskákala,takže to bude mazec
Šagy by si mohl ze svých chlupů udělat podestýlku
Tak neska sem byla trénovat do Turek na louku,at si aspon jednou před závodama skočím.No ale jedna překážka typu co
daly klacky z okolí,takže nic moc
a osvěžení po práci
Lunet byla taky,dyž skrz ten podlom nemože do bahnité ohrady,uvázala sem ju na lonž,tož se pásla a byla spokojená