Holky, kdo chcete kouknout na Scottsdale show arabů, tak tady se stačí registrovat a koukat....zrovna koukám na on line mladé dvouletky a na dalším kanálu je reining arabů...ty stopy u některých doost dobré
http://www.iequine.com/
lucky
napsal(a):
Holky, kdo chcete kouknout na Scottsdale show arabů, tak tady se stačí registrovat a koukat....zrovna koukám na on line mladé dvouletky a na dalším kanálu je reining arabů...ty stopy u některých doost dobré
Teď vidím poprvé hunter pleasure hřebců
lucky
napsal(a):
Teď vidím poprvé hunter pleasure hřebců
No jo,registrovat,
když já neumím anglicky....
Jo,Marcel,naše hemelky právě chrápu ve dne úplně normálně,tak já jsem sice na tu Ab koukla,jestli jí něco není,ale ona hned začala usínat,tak mě uklidnila hned sama.
jaruska
napsal(a):
No jo,registrovat,
Jo,Marcel,naše hemelky právě chrápu ve dne úplně normálně,tak já jsem sice na tu Ab koukla,jestli jí něco není,ale ona hned začala usínat,tak mě uklidnila hned sama.
jaruska
napsal(a):
No jo,registrovat,
dáš jen login a vyplníš blbosti jako mail, heslo, opakuješ heslo a jméno a příjmení... pošlou ti potvrzující mail a pak dáš jen Login s heslem a jsi tam..hned na úvodní stránce je ONLINE LIVE Scottsdaleshow a je to..klikneš si, jestli chceš reining arenu, nebo tu druhou, kde buď je výstava, nebo ted bylo Hunter pleasure hřebců...teď je tam snad kolem 10 dopoledne.
jaruska
napsal(a):
Já musím do vandříku vyšpekulovat brašničky pro Abošku,tyhle jsou původní Oldovo,jenže jsou přišitý na takovou silnou deku,tak nevím,jestli Abče ta deka bude,protože ona má teď takovou slaboučkou a mám dojem,že když jí dáme tuhle deku pod to sedlo,co má teď,aby jí to netlačilo,ale musím počkat,až bude teplejc,páč potřebuju,aby se v tom Aboška spotila,abychom viděli,co to provede.
.
lucky
napsal(a):
dáš jen login a vyplníš blbosti jako mail, heslo, opakuješ heslo a jméno a příjmení... pošlou ti potvrzující mail a pak dáš jen Login s heslem a jsi tam..hned na úvodní stránce je ONLINE LIVE Scottsdaleshow a je to..klikneš si, jestli chceš reining arenu, nebo tu druhou, kde buď je výstava, nebo ted bylo Hunter pleasure hřebců...teď je tam snad kolem 10 dopoledne.
teď mají přestávku, tak jsou krásné upoutávky na hřebce a farmy
lucky
napsal(a):
Holky,kdyby jí nááhodou ta deka s těma brašničkama byla,jak mám obarvit ten filc,žlutej je takovej moc světlej...
jaruska
napsal(a):
Holky,kdyby jí nááhodou ta deka s těma brašničkama byla,jak mám obarvit ten filc,žlutej je takovej moc světlej...
My máme jedny kožený,který by tam šly po drobné úpravě,ale jsou malý
,pitího se tam moc nevejde,jen takový to malý,a vodítko jedno,jinak se tam skoro nic nedá dát...
Ty byly dobrý tak na to Kačenčino sedýlko.
jaruska
napsal(a):
My máme jedny kožený,který by tam šly po drobné úpravě,ale jsou malý
,pitího se tam moc nevejde,jen takový to malý,a vodítko jedno,jinak se tam skoro nic nedá dát...
Ty byly dobrý tak na to Kačenčino sedýlko.
Jo,Lucí,tak já to zkusím,ale upozorňuju,že jsem jelito na tyhle věci,i když jsou napsaný česky.
Dneska je mi docela dobře,prská akorát Olda,já vypila litr moštu včéra s bezinkama.
jaruska
napsal(a):
Jo,Lucí,tak já to zkusím,ale upozorňuju,že jsem jelito na tyhle věci,i když jsou napsaný česky.
Dneska je mi docela dobře,prská akorát Olda,já vypila litr moštu včéra s bezinkama.
Ahojte holky. Jaruš já si na čundr koupila nylonové brašny asi za 700,- dost se do nich vejde a za ty prachy vydrží hodně Jsou i odolné proti dešti a fungujou dodnes. Nejsou to sice kožené ale účel plní. K tomu žlutému filcu mě napadlo nabarvit ho nějakým černým fixem
Jarda mi jednou filc počmáral a nešlo to ničím dolů ani to nepouštělo. Tak nevím jak by to fungovalo na dešti nebo s potem
Jinak u nás potálo a prší. Musím nafoukat Tomíkovi plavací kolo a dát šnorchl, aby se neutopil jak bude chtít vylést ze stáje. No radost mít stáj v dolině, když se k ní všechna voda stahuje
loupeznik
napsal(a):
Ahojte holky. Jaruš já si na čundr koupila nylonové brašny asi za 700,- dost se do nich vejde a za ty prachy vydrží hodně Jsou i odolné proti dešti a fungujou dodnes. Nejsou to sice kožené ale účel plní. K tomu žlutému filcu mě napadlo nabarvit ho nějakým černým fixem
Jarda mi jednou filc počmáral a nešlo to ničím dolů ani to nepouštělo. Tak nevím jak by to fungovalo na dešti nebo s potem
Jinak u nás potálo a prší. Musím nafoukat Tomíkovi plavací kolo a dát šnorchl, aby se neutopil jak bude chtít vylést ze stáje. No radost mít stáj v dolině, když se k ní všechna voda stahuje
Pak mám ještě jedny "home made" vyrobené z takové te aktovky, co měla uprostřed zip a dala se rozepnout. Jsem to rozpůlila, sešila a teta (moc šikovná) mi na to našila z koženky obal. Člověk si někdy musí pomoct. Ale jsou už používané dlouho a pomalu dosluhují. Tady nabalený Tomík
loupeznik
napsal(a):
A vodu jsme vozili v petkách přivázanou špagátkem. A nebo malé půllitrové přivázané k hrušce ....zase jsem se zavzpomínala jak moc bylo fajně
Doufám že to nebyl jediný fajnový čundr
loupeznik
napsal(a):
A vodu jsme vozili v petkách přivázanou špagátkem. A nebo malé půllitrové přivázané k hrušce ....zase jsem se zavzpomínala jak moc bylo fajně
Doufám že to nebyl jediný fajnový čundr
Ahojky,Pétí,díky,asi by to šlo lihovým fixem,to by opravdu pouštět nemělo,dííky za náápad!!!!
To určitě zkusím.
No právě já chci nejdřív zkusit použít tyhle brašny,ty by Jarče už měly stačit,jsou právě dost velký,už se mi nechce nic kupovat,zatím,dokud nezjistím,jak jí to bude pasovat,ale pa,kdyby jí to nebylo,tak bych do těch nylonek asi šla.
jaruska
napsal(a):
Ahojky,Pétí,díky,asi by to šlo lihovým fixem,to by opravdu pouštět nemělo,dííky za náápad!!!!
To určitě zkusím.
No právě já chci nejdřív zkusit použít tyhle brašny,ty by Jarče už měly stačit,jsou právě dost velký,už se mi nechce nic kupovat,zatím,dokud nezjistím,jak jí to bude pasovat,ale pa,kdyby jí to nebylo,tak bych do těch nylonek asi šla.
Noo,to mi povídej,taky mají koníci v přístřešku vodu,já dneska vzala i krumpáč a krumpala jsem strouhu,aby to Moruš s malým neměli v přístřešku jednu potopu,jsem ráda,že ten sníh mizí,ale taky jsme v ďoliku a to je na 2 věci...
lucky
napsal(a):
Noo,právě taky budeme muset vymyslet něco s tím pitím,taky něják přivážeme ty flaše k sedlu,ale Jarča má anglický sedlo,tam hrůůša nééni
,tak tam to není k čemu přichytit,tak musí mít svoje v brašničce.Tady se ta hospoda,co jsme vždycky rádi jezdili,tak jsou tam jiný noví majitelé ahrůůza,děs,
už si tam nedáme ani tu limču,raději si budeme vozit svoje,tak to něják musíme vymyslet.
helu

XXX.XXX.189.70
jaruska
napsal(a):
Noo,právě taky budeme muset vymyslet něco s tím pitím,taky něják přivážeme ty flaše k sedlu,ale Jarča má anglický sedlo,tam hrůůša nééni
,tak tam to není k čemu přichytit,tak musí mít svoje v brašničce.Tady se ta hospoda,co jsme vždycky rádi jezdili,tak jsou tam jiný noví majitelé ahrůůza,děs,
už si tam nedáme ani tu limču,raději si budeme vozit svoje,tak to něják musíme vymyslet.
Ahoj holky, tak jsem se vrátila z baráčku teda z toho co z něj zbylo
Museli nám shodit všechny stropy a vybourat okna - no jsou tam jen obvodovky a díry na nová okna. Už se těším na ten čundřík mocinky moc. Mám taky ty nylonové s protivodovou upravou a jsem s nima strašně spokojená. Vejde se do nich hafo věcí.
Koníci byli dneska celý den venku - musí se zase otužit. Mám objednaný nový pronájem pastviny a z těch trámů ze střechy chceme postavit přístřešek. Doufám že pak se postěhujou ven nafurt.
helu
napsal(a):
Ahoj holky, tak jsem se vrátila z baráčku teda z toho co z něj zbylo
Museli nám shodit všechny stropy a vybourat okna - no jsou tam jen obvodovky a díry na nová okna. Už se těším na ten čundřík mocinky moc. Mám taky ty nylonové s protivodovou upravou a jsem s nima strašně spokojená. Vejde se do nich hafo věcí.
Koníci byli dneska celý den venku - musí se zase otužit. Mám objednaný nový pronájem pastviny a z těch trámů ze střechy chceme postavit přístřešek. Doufám že pak se postěhujou ven nafurt.
Ahojte koňařky, dlouho jsem se neukázala...teda Helu nezávidím mně spad akorát přístřešek na balíky, byl z tenkých kůlů..naštěstí ten poslední balík zakryl .do stáje mi taky hrkla voda,prokopali jsme kanál krumpáčem,v 1 boxe měli koně plovoučku :-)tady je ten žuchlý přístřešek..
westgirl
napsal(a):
Ahojte koňařky, dlouho jsem se neukázala...teda Helu nezávidím mně spad akorát přístřešek na balíky, byl z tenkých kůlů..naštěstí ten poslední balík zakryl .do stáje mi taky hrkla voda,prokopali jsme kanál krumpáčem,v 1 boxe měli koně plovoučku :-)tady je ten žuchlý přístřešek..
...jinak hřebeček kouše kobču,chtěl by si hrát, kolikrát už´Honey radši vyleze na kopec a tam hledí do dáli,a hřebčák jak pecivál stojí ve stáji a zaneřáďuje to tam
westgirl
napsal(a):
...jinak hřebeček kouše kobču,chtěl by si hrát, kolikrát už´Honey radši vyleze na kopec a tam hledí do dáli,a hřebčák jak pecivál stojí ve stáji a zaneřáďuje to tam
čundr to je můj sen, se máte...snad se mně to taky brzo splní.tady kobyla...
helu

XXX.XXX.189.70
westgirl
napsal(a):
No bude to mazec to dát dohromady - všechno se to nějak s.....re.
westgirl
napsal(a):
Jaruu, jak poslalas ty štěnda, ty byla krásná opravdu, jack Russel teriéři, už našla páníky?to jsem ráda Eviku že jeden rotvík šel do světa.Jerry - ten brderák dělá trochu neplechu, rád utíká za sousedovic vlčákem si hrát,museli jsme udělat branku a víc jsou zavření v kotci.a nedávno se snažil branku přelézt, je to už snad 17kilové tele.a zůstal tam viset za zadní packu!!to byl řev...jsem ho musela osvobozovat a pěkně naštvaná jsem na něj byla, no potrestal se sám.hihi.tady jeho kamoš Arčí který mu na hraní asi nestačí s kocourem Tomem co ho zrovna fackuje
helu
napsal(a):
ještěže už se blíží jaro,ale nevím..jak teď pršelo a bláto, fujky.to už je lepší ten sníh teď a trochu zamrzlo.byli jsme párkrát na běžkách, mně to moc nebaví jenom kratší trasy ,jinak o moc lepší je jízda na koni,ale pokochání přírodou bývá taky super..
helu

XXX.XXX.189.70
helu
napsal(a):
westgirl
napsal(a):
ještěže už se blíží jaro,ale nevím..jak teď pršelo a bláto, fujky.to už je lepší ten sníh teď a trochu zamrzlo.byli jsme párkrát na běžkách, mně to moc nebaví jenom kratší trasy ,jinak o moc lepší je jízda na koni,ale pokochání přírodou bývá taky super..
tady jedem ve vizovických vrchách, na foto s kamarádem Mírou, který furt padal jak hruška no já mu taky zdatně sekundovala...a přítel si nás ty dojezdy vychutnával,fotil
westgirl
napsal(a):
juu ohlávka mu sekne... a tady jeden z pádů
eeh..hrabu se hrabu...
helu

XXX.XXX.189.70
westgirl
napsal(a):
Otrava Rokin, nedá pokoj
Ti jsou supr. Já chci už jaroooooooooooo
lucky
napsal(a):
Ahojky kecalky,
o jaru ani nemluvte,už aby to bylo!!!!!Ráno tu lilo a přes den se rozchumellilo a zase napadlo dost sněhu...Ale už má prý být 10nad nulou!
O pejsanovi ani nemluvte,odvezli jsme ho,majitel byl maldý kluk,který neměl nic připravené,strčil ho mamce na zahradu,která ho hned na začátku nechtěla,plot chatrný,kluk prostě neměl tušení co to asi obáší takové štěně-jen se viděl že bude chodit s vele psem na vodítku..Takže nám ndes volal že ať si pro něj přijedem že tam nechce být,a že kňučí a mamka že ho nechce..To jsou lidi,fakt..Tak zítra pro něj jedem..Ach jo...tak zse hledat páníka..
Jinak ndes jsme se byli zdělávat-ve Starém Jičíně byly od rána přednášky o krmení koní,březích klisen,hříbat ...byli tam moc dobří přednášejicí-z Brna z veteriny-doktorka Sedlinská,doktor Pokorný,Lenka Gothardová a různí další..bylo to moc pěkně udělané a zajímavé-do 9 do 17hodin...tak jsme byli rádi že jsme jeli..
Heli baráček nezávidím-to bude ještě práce...ale pak zase budete v novémKoníci mají teda prdele!!!
Haní pěkné fotečky!!Malého budeš asi muset vykastrovat,ne??Aby ti kobču nepřipustil??Myslíš že to ohlídáš??Zase je ještě mladý...Teda na běžkách super-tak jezdím i já-jak kámoš
Haní na vandry můžeš jezdit pořád-dyť ty máš nejkrásnější prostředí podle mě v ČR hned za barákem!!!!!Divím se že tam nevyrážíš!!!
Jarů Aboška i Jrča jsou šikulky s tím skákáním..já bych byla hned na zemi...
jaruska
napsal(a):
Noo,to mi povídej,taky mají koníci v přístřešku vodu,já dneska vzala i krumpáč a krumpala jsem strouhu,aby to Moruš s malým neměli v přístřešku jednu potopu,jsem ráda,že ten sníh mizí,ale taky jsme v ďoliku a to je na 2 věci...
Přesně takovou strouhu bych tam potřebovala Ale stejně by to bylo zbytečné!!! Stahuje se to z celé zahrady. Drenáže co tam byly nefungujou tak to všechno stíká dolů. Zvažuju že se dám na chov vodního ptactva
Zatím začínám s malýmá ptákama. Jedná šmírácka
westgirl
napsal(a):
Ahoj Hani, krááásní koňouši Jako dvojčata. Taky jsme měli dva stejné ale kobylka nás už opustila. Jarda vždycky říkal že je Teoškova maminka
A přitom měli společnou jenom barvu, akorát byla větší
proxima
napsal(a):
Ahojky kecalky,
o jaru ani nemluvte,už aby to bylo!!!!!Ráno tu lilo a přes den se rozchumellilo a zase napadlo dost sněhu...Ale už má prý být 10nad nulou!
O pejsanovi ani nemluvte,odvezli jsme ho,majitel byl maldý kluk,který neměl nic připravené,strčil ho mamce na zahradu,která ho hned na začátku nechtěla,plot chatrný,kluk prostě neměl tušení co to asi obáší takové štěně-jen se viděl že bude chodit s vele psem na vodítku..Takže nám ndes volal že ať si pro něj přijedem že tam nechce být,a že kňučí a mamka že ho nechce..To jsou lidi,fakt..Tak zítra pro něj jedem..Ach jo...tak zse hledat páníka..
Jinak ndes jsme se byli zdělávat-ve Starém Jičíně byly od rána přednášky o krmení koní,březích klisen,hříbat ...byli tam moc dobří přednášejicí-z Brna z veteriny-doktorka Sedlinská,doktor Pokorný,Lenka Gothardová a různí další..bylo to moc pěkně udělané a zajímavé-do 9 do 17hodin...tak jsme byli rádi že jsme jeli..
Heli baráček nezávidím-to bude ještě práce...ale pak zase budete v novémKoníci mají teda prdele!!!
Haní pěkné fotečky!!Malého budeš asi muset vykastrovat,ne??Aby ti kobču nepřipustil??Myslíš že to ohlídáš??Zase je ještě mladý...Teda na běžkách super-tak jezdím i já-jak kámoš
Haní na vandry můžeš jezdit pořád-dyť ty máš nejkrásnější prostředí podle mě v ČR hned za barákem!!!!!Divím se že tam nevyrážíš!!!
Jééé,to mě teda mrzí s tím štěňátkem,
ale zase na druhou stranu je lepší,když ho vrátil,kdo ví,jak by pejsek skončil za pár dní....
Helčo,kde máš nějáké stránky,já nemůžu nic najít...No a kobylky přeesně,jak píše evik,mají přeesně takový prdele,jako se mi líběj,to je náádhera,né žádný třasořitky,když foukne vítr,tak to upadne.
Haní,kráásný fotky,já taky dřív běhávala na běžkách,aj jsem nosila na zádech malorážku a co jsem nenaběhala,to jsem nastřílela,mířím levým okem,
ale dneska nevím,to moje koleno by asi protestovalo proti těmhle aktivitám,i když lámu Oldu,aby aspoň on s Jarčou chodili běžkovat,když už je sníh,jenže Oldovi se nechce.
Eví,díky,no já bych taky padala jak hruška,nemysli si,ale Jarču to docela baví a ze skoku zatím(ťuk ťuk),nespadla.
Tenhle byl zatím největší,co spolu holky huply.
jaruska
napsal(a):
ale zase na druhou stranu je lepší,když ho vrátil,kdo ví,jak by pejsek skončil za pár dní....
Helčo,kde máš nějáké stránky,já nemůžu nic najít...No a kobylky přeesně,jak píše evik,mají přeesně takový prdele,jako se mi líběj,to je náádhera,né žádný třasořitky,když foukne vítr,tak to upadne.
Haní,kráásný fotky,já taky dřív běhávala na běžkách,aj jsem nosila na zádech malorážku a co jsem nenaběhala,to jsem nastřílela,mířím levým okem,
ale dneska nevím,to moje koleno by asi protestovalo proti těmhle aktivitám,i když lámu Oldu,aby aspoň on s Jarčou chodili běžkovat,když už je sníh,jenže Oldovi se nechce.
Eví,díky,no já bych taky padala jak hruška,nemysli si,ale Jarču to docela baví a ze skoku zatím(ťuk ťuk),nespadla.
Petí,ty 2 šimličky jsou kráásný
,šimlík byl vždycky koník,kterého jsem chtěla,takovej ten koník snů,
no zatím se nezadařilo,snad v příštím životě.
No jo,Haní,hele,kolik je malýmu a neskáče po kobylce?Právě našemu je zatím jen 7 měsíců,14.3.mu bude 8 a zatím se mi nezdá něják moc sexuálně aktivní,to je asi ještě brzo.
proxima
napsal(a):
Ahojky kecalky,
Ahoj Evi, tak ten kluk by potřeboval proplesk. Je vidět že nemá o psech potuchy. Aspon že vám zavolal než by se psík někde trápil. Škoda, všichni jsme měli radost že jste našli pánička. Do St. Jičína jsem chtěla taky, ale momentálně můžu akorát na seminář o výkrmu a výcviku dětí
U nás svítí slunko!!! a přituhlo. I koniny mají radost ze změny. Stejně je to sranda s tím počasím, jeden den prší a druhý den mrazíky
Už je po něm
jaruska
napsal(a):
No jo,Haní,hele,kolik je malýmu a neskáče po kobylce?Právě našemu je zatím jen 7 měsíců,14.3.mu bude 8 a zatím se mi nezdá něják moc sexuálně aktivní,to je asi ještě brzo.
Zatím teda Abošku nemožně otravuje,to se až divím,jakou ona s ním má trpělivost,on se na ní vždycky ráno vyřítí a hned si s ní chce hrát tím jeho drsným způsobem,sice občas pinďoura vystrčí,ale to je normální a stejně si myslím,že zatím je ještě moc malej a pin´doura má taky ještě malýho,to by se nemohlo podařit...
helu

XXX.XXX.189.70
jaruska
napsal(a):
Ahoj Jaruško - www.stajlipnik.websnadno.cz - nezděs se je to dům z roku 1929
takže se to musí vzít opravdu od podlahy. Bydlela tam moje prababička a pak spoustu let nikdo. Jenže já s mamkou kvůly koním absolvujem cokoliv. Máme koně už 15 let.
A to víš že jsme je měly ustájené, ale není nad to je mít u nosu. Baráček jsem dostala,
takže největší investice je pro mě oprava. Bydlím ted u babičky která je po mrtvici
takže stejně tady u ní byt někdo musí. Ona je ráda že nás tady má. První půjdou domů
koně a pak někdy možná i my. Budu mít pro sebe celé velké podkroví. Jelikož jsme
s maminou závisláci tak chceme bydlet spolu. Domek bude mít 2 bytové jednotky.
Něco jsme získali prodejem stavebního pozemku a něco si půjčíme. Je to můj cíl
tak si ho pomalu plním i když momentálně už rok bez chlapa. Je to strašně těžké
ale když něco chci vždycky si musím sáhnout až na dno - to je celkem u mě normální.
Chjo aspon jsem se trochu zpovídala a ulevilo se mi.
loupeznik
napsal(a):
Ahoj Evi, tak ten kluk by potřeboval proplesk. Je vidět že nemá o psech potuchy. Aspon že vám zavolal než by se psík někde trápil. Škoda, všichni jsme měli radost že jste našli pánička. Do St. Jičína jsem chtěla taky, ale momentálně můžu akorát na seminář o výkrmu a výcviku dětí
U nás svítí slunko!!! a přituhlo. I koniny mají radost ze změny. Stejně je to sranda s tím počasím, jeden den prší a druhý den mrazíky
Už je po něm
Díky,Helčo,mrknu,
já bych se taky klidně postěhovala do nějáký barabizny,hlavně kdyby tam bylo hezčí prostředí
,i Olda někdy říká,že by šel jinam,ale skutek utek
,už na starý kolena by nerad opravoval nějákou ruinu jen proto,že se jednou za měsíc sveze na koni v lese.
jaruska
napsal(a):
Díky,Helčo,mrknu,
já bych se taky klidně postěhovala do nějáký barabizny,hlavně kdyby tam bylo hezčí prostředí
,i Olda někdy říká,že by šel jinam,ale skutek utek
,už na starý kolena by nerad opravoval nějákou ruinu jen proto,že se jednou za měsíc sveze na koni v lese.
Jo,tak bez toho chlapa je to teda asi něco
,já si nedovedu představit,že bych tu byla sama,kolikrát jsou potřeba dost těžký věci,který bych já jako ženská fakt nezvládla...
Máš můj velký obdiv,Helčo...
jaruska
napsal(a):
Jaruško díky. Sama jsem zvědavá co s Teoška vyroste. Zatím mění barvu podle ročních období.
Co se to tam Moruš klube? Mi chlapci už vytahují pindoury a Fox nacvičil jeden skok na maminu ale ta ho hned zkopla a nechal toho. Má ted devět měsíců, tak snad nic nevyvede. Jestli bude skokan tak z jara šmik šmik a přídá se do klubu valachů. Jinak podzim má jistý
Teo nám na jaře vždycky zčerná
jaruska
napsal(a):
,já si nedovedu představit,že bych tu byla sama,kolikrát jsou potřeba dost těžký věci,který bych já jako ženská fakt nezvládla...
Úplně Helču chápu. Já byla na koně a dítě taky roky sama a šlo to. Sice pomalu ale člověk je svým pánem A ted mám hodného přítele, který spoustu věcí udělá, ale hooodně dlouho jsem hryzala že mi fušuje do koní.
Heli fandím vám. Koníci jsou náplast na všecho
jaruska
napsal(a):
https://www.ifauna.cz/ rubriky/mdiskuse/show.php?tema=553867r= 13&m=9856&page=1
To se klube Legišek,Petí,v pravý poledne na svět,Moruš byla mooocinky hodná a počkala,až se vrátíme ze sekání trávy,jukni,je tam celej porod.
Petí,a kdo je maminka a tatínek toho Teoška?
Haní,díky,jojo,Parsíci byli všicí do doby,než byli k odběru,zazálohováni a den před Štědrým dnem odebráni.
helu

XXX.XXX.189.70
loupeznik
napsal(a):
Úplně Helču chápu. Já byla na koně a dítě taky roky sama a šlo to. Sice pomalu ale člověk je svým pánem A ted mám hodného přítele, který spoustu věcí udělá, ale hooodně dlouho jsem hryzala že mi fušuje do koní.
Heli fandím vám. Koníci jsou náplast na všecho
Děkuji všem za podporu - jste moc hodné že jste mě vzaly mezi sebe. Ono copak
o to chlapi jsou všude, ale znáte to ............ ne každej zkousne tolik zvěře.
helu
napsal(a):
Děkuji všem za podporu - jste moc hodné že jste mě vzaly mezi sebe. Ono copak
o to chlapi jsou všude, ale znáte to ............ ne každej zkousne tolik zvěře.
No právě já roky hledala až jsem přišla na to, že nenajdu. No a on se chlapák našel sám Jinak moc pěkné stránky a fotky.
Jaruš super mít fotky z porodu Legišek vypadá jako achlteke
. Fox se narodil po desáte večer a to tam ještě nebylo světlo. Tak jsme ho vyfotili až ráno. Lady tam taky nikoho nechtěla.
jaruska
napsal(a):
To se klube Legišek,Petí,v pravý poledne na svět,Moruš byla mooocinky hodná a počkala,až se vrátíme ze sekání trávy,jukni,je tam celej porod.
Haní,díky,jojo,Parsíci byli všicí do doby,než byli k odběru,zazálohováni a den před Štědrým dnem odebráni.
Teoškův tatka je arab Madir Al Amar. Foto od Gigi Grasso
jaruska
napsal(a):
A maminka je Touchme z Karlova. Měl jí zpěvák Pavel Novák.
Tady Teošek jako hříbátko s mámou a s Baruškou.
loupeznik
napsal(a):
Teoškův tatka je arab Madir Al Amar. Foto od Gigi Grasso
Pěěknej tatík
,to Teošek bude suprovej na daleký jízdy,tihle koně vydržej dálky naprosto v pohodě,pokud jsou dobře připravený.
Petí,a jak jste se s přítelem našli,jestli to není tajný?
My jsme se s Oldou seznámili přes faunu,ale ten časopis,dodnes ho mám někde schovanej,Olda tam měl inzerát a já jsem mu odepsala,ale až za 3 měsíce,celou tu dobu jsem se bála nebo styděla nebo prostě jsem nenašla odvahu,ale pooořád mi něco říkalo-zvedni ten telefon,buď už bude obsazeno nebo ne,naštěstí nebylo,páč se mu na to ozvaly dámy,který měly dlouhý nehty
a po setkání s nima Olda pochopil,že dámy by jen jezdily,ale práci kolem by musel dělat Olda,hihi,
no a já si nehty koušu,
nesnáším dlouhý nehty,a práce kolem koní mě baví,tak jsme se prostě něják poznali.
jaruska
napsal(a):
Pěěknej tatík
,to Teošek bude suprovej na daleký jízdy,tihle koně vydržej dálky naprosto v pohodě,pokud jsou dobře připravený.
Petí,a jak jste se s přítelem našli,jestli to není tajný?
My jsme se s Oldou seznámili přes faunu,ale ten časopis,dodnes ho mám někde schovanej,Olda tam měl inzerát a já jsem mu odepsala,ale až za 3 měsíce,celou tu dobu jsem se bála nebo styděla nebo prostě jsem nenašla odvahu,ale pooořád mi něco říkalo-zvedni ten telefon,buď už bude obsazeno nebo ne,naštěstí nebylo,páč se mu na to ozvaly dámy,který měly dlouhý nehty
a po setkání s nima Olda pochopil,že dámy by jen jezdily,ale práci kolem by musel dělat Olda,hihi,
no a já si nehty koušu,
nesnáším dlouhý nehty,a práce kolem koní mě baví,tak jsme se prostě něják poznali.
No bude fajn. Už ted ma moc příjemné chody a umí pěkně natáhnout krok
Seznámení není tajné. Jsme se potkávali v práci. Tak jsem po něm pokukovala, ale nenapadlo by mě že by se dal do kupy s takovou křovačkou Všude kolem holky s makeupem, čerstvě od holiče... a já tomu moc neholduju. Ale nakonec jsme se potkali v jedné hospůdce a dali se do řeči a pak jsem za ním vždycky jezdila na koních. Jsem se ho ptala proč si nenašel nějakou reprezentativní. Ale říkal že takové jsou husy
Taky jsem ho jako nekonaře párkrat dostala na koně, ale raději je poklízí a dělá kolem nich. Říkal že jezdil kvůli mě a ted když už mě má jistou tak nebude riskovat život
Jsem moc ráda že mi nezakazuje koně a má mě rád i s mojima obludama. Dokonce mi dal Abíska jako vánoční dárek
A já mu za to na rok Barunku
Tak to jste Jaruško jedni z mála kterým to na inzerát vyšlo. Asi jste si souzení a má to tak být
Jeho první vyjíždka. Bulík se rozcválal a dal si s Jardou závod. Tak se mu moc nelíbilo že nemá brzdový pedál
jaruska
napsal(a):
Jéé,to je dobrý,jak říkal,že jezdil kvůli Tobě a teď,když tě má jistou,tak nebude riskovat život.
No vidíš,to jste k sobě ani neměli daleko,
co,to je skvělý,že jste se takhle krásně našli.
Tak jsem zase tady..vždycky to tady přečtu a nestíhám psát.
Koukám ,že je tady uň po Madirovi Madir už není v ČR. Co je zač ta maminka?
Jinak já jsem trochu vymrzlá, začíná se zase ochlazovat, ale přes den bylo nádherně a v noci nafujalo sněhu, že jsem koukala. Ale než jsem se vykopala s baráku, vypucovala uň a dolezli jsme s foťákem ke koním, tak nám opadal nádherný sníh ze stromů, takže fotky mám sice super (zrovna přeukládám, pak sem něco hodím), ale bez toho sněhu na stromech..bohužel ..
Evi, to je mi líto, že prcka vrátili. Měla jsem radost, že se aspoň jeden udal, ale možná je to lepší, než by pak měli problémy s ním a byl nevychovaný. Jak už jsou staří???
A co Wiči???
Joooo..a teda rozplývám se tady nad fotkou toho kvávíka!!! Ten je booožíííí!!!
lucky
napsal(a):
Tak jsem zase tady..vždycky to tady přečtu a nestíhám psát.
Koukám ,že je tady uň po Madirovi Madir už není v ČR. Co je zač ta maminka?
Jinak já jsem trochu vymrzlá, začíná se zase ochlazovat, ale přes den bylo nádherně a v noci nafujalo sněhu, že jsem koukala. Ale než jsem se vykopala s baráku, vypucovala uň a dolezli jsme s foťákem ke koním, tak nám opadal nádherný sníh ze stromů, takže fotky mám sice super (zrovna přeukládám, pak sem něco hodím), ale bez toho sněhu na stromech..bohužel ..
Evi, to je mi líto, že prcka vrátili. Měla jsem radost, že se aspoň jeden udal, ale možná je to lepší, než by pak měli problémy s ním a byl nevychovaný. Jak už jsou staří???
A co Wiči???
Joooo..a teda rozplývám se tady nad fotkou toho kvávíka!!! Ten je booožíííí!!!
Ahoj Luci, jo Madir je pryč, ale mám infa z třetí ruky Mamka je vedena jako český sportovní pony. Je ze stejné stáje kde Madir stál. Škoda že o něm nemám moc info. Že pry odjel do Egypta s p. Khamisovou, ale tam už o něm není zmínka.
U nás celý den svítilo slunko a bylo teplo. Všude vylízají koblihy nakakané za celou zimu
Kvávík dobré, jsem chvíli uvažovala co tím Luci myslíš
Je sladoučký, jenom ho zapasovat mezi hračky.
Dnešní den byl svátkem povalečů
lucky
napsal(a):
U nás to dneska zase chounilo ve stejným složení jako včéra,
Aboška spala,ale jak ona rychle usne jako špalek.
jaruska
napsal(a):
U nás to dneska zase chounilo ve stejným složení jako včéra,
Aboška spala,ale jak ona rychle usne jako špalek.
jaruska
napsal(a):
http://www.stream.cz/video/9/ 436078-aboska-chrouni
jaruska
napsal(a):
http://www.stream.cz/video/9/ 436078-aboska-chrouni
helu

XXX.XXX.189.70
jaruska
napsal(a):
Teda Aboška je celá jako můj první koník Ryn. Byl to huculek. Dneska jsem byla na super vyjíždce - v lese bylo tak krásně a vonavo. Jen jak se hodně oteplilo tak Lájoša byla mokrá jak blázen a kouřilo se z ní jak v sauně. Doufám že aspon pustí chlupy.
A to šla jen krokem a kousek jsme klusali. U nás bylo dneska fakticky nádherně a svítilo sluníčko.
helu

XXX.XXX.189.70
helu
napsal(a):
Teda Aboška je celá jako můj první koník Ryn. Byl to huculek. Dneska jsem byla na super vyjíždce - v lese bylo tak krásně a vonavo. Jen jak se hodně oteplilo tak Lájoša byla mokrá jak blázen a kouřilo se z ní jak v sauně. Doufám že aspon pustí chlupy.
A to šla jen krokem a kousek jsme klusali. U nás bylo dneska fakticky nádherně a svítilo sluníčko.
Brašuleeeeeee
helu
napsal(a):
Brašuleeeeeee
Helčoo,nemáš fotičku Ryna????
Koukám,brácha taky jezdí,jo,jezdíte taky celá rodina?
Aboška v létě do brodu normálně šla,bez pobízení.
jaruska
napsal(a):
Helčoo,nemáš fotičku Ryna????
Koukám,brácha taky jezdí,jo,jezdíte taky celá rodina?
Aboška v létě do brodu normálně šla,bez pobízení.
Pěkný kobylky,Helčo,
joo,to já taky vždycky na jaře víc jezdím,hlavně se Moruš vždycky pak jde vyválet a to je nejlepší čistička od chlupů,když ten koník je ze sebe sundá vlastní silou
,akorát nesmí bejt to bahno.
Tady kopců moc není,ale když už nějákej je,tak je to docela krpál.
jaruska
napsal(a):
Pěkný kobylky,Helčo,
joo,to já taky vždycky na jaře víc jezdím,hlavně se Moruš vždycky pak jde vyválet a to je nejlepší čistička od chlupů,když ten koník je ze sebe sundá vlastní silou
,akorát nesmí bejt to bahno.
Tady kopců moc není,ale když už nějákej je,tak je to docela krpál.
jaruska
napsal(a):
Teda to je krpál. Ale těch my tady máme spousty
tak sem dám ty slíbené fotečky... koně se teda dneska pořádně rozjeli, ani jsme nemuseli nic moc bělat a oni lítali jako paka
lucky
napsal(a):
Teda to je krpál. Ale těch my tady máme spousty
tak sem dám ty slíbené fotečky... koně se teda dneska pořádně rozjeli, ani jsme nemuseli nic moc bělat a oni lítali jako paka
lucky
napsal(a):
A tady Usa s Linette
na Use jde vidět, že jak udělá Linča divný pohyb, tak Usama ji hlídá...nerada by zase chytla jednu do zadku
lucky
napsal(a):
na Use jde vidět, že jak udělá Linča divný pohyb, tak Usama ji hlídá...nerada by zase chytla jednu do zadku
Vedle ní je pořád ve střehu
lucky
napsal(a):
Vedle ní je pořád ve střehu
a tady ještě rozevládá Usinka
lucky
napsal(a):
Jéé,Lucí,ta je kráásná ta rozevlátá,to je normální plakátovka!!!!
Tak už se holky docela sžily,co,už je klid,žádný bebína,to je pohoda.
jaruska
napsal(a):
Se mi líbí,jak jsou všicí koníci teď čistí v tom sněhu
,ale zjara to bude u nás vypadat takhle....
helu

XXX.XXX.189.70
jaruska
napsal(a):
To jsou krásné fotečky
Jojo Jaru celá rodina - brácha jen na Fabiánkovi nebot je strašně velikej a hubenej a tahal by na holkách nohy po zemi chichi
helu

XXX.XXX.189.70
helu
napsal(a):
To jsou krásné fotečky
Jojo Jaru celá rodina - brácha jen na Fabiánkovi nebot je strašně velikej a hubenej a tahal by na holkách nohy po zemi chichi
helu
napsal(a):
Tahle fotka v té trávě vysoké je náádherná!!! Moc povedené .
A Pierot v tom blátě taky nemá chybu ...ještě že to moje zvíře tohle nenapdne
no jo, ta vlající se mi líbí, ale tahle je taky hezká
lucky
napsal(a):
Jojo,ta haflinga v té trávě je náádherná
,ten ocas!!!!
Tady je dneska zase mráz,že je to děs,
tak jedna vzpomínková jarní....
jaruska
napsal(a):
Jojo,ta haflinga v té trávě je náádherná
,ten ocas!!!!
Tady je dneska zase mráz,že je to děs,
tak jedna vzpomínková jarní....
lucky
napsal(a):
Ahoj, tak jsem zas pěkně vytočená, na diskuzi na cz-psovi dal někdo virus a já mám počítač totálně v pytli, tak musím týden vydržet jen s netem v práci
V sobotu jsme se byli podívat na jednu kobylku, ale skončili jsme u podívání. Rozhodně je ale už jisté, že smím shánět druhého koníka a už mám taky téměř jesno, co to bude
Tada toho klučinu bych asi přetrhla vejpůl, chtít psa jen proto, že s ním bude chodit na procházky a přitom o tom neví nic
andmac
napsal(a):
Ahoj, tak jsem zas pěkně vytočená, na diskuzi na cz-psovi dal někdo virus a já mám počítač totálně v pytli, tak musím týden vydržet jen s netem v práci
V sobotu jsme se byli podívat na jednu kobylku, ale skončili jsme u podívání. Rozhodně je ale už jisté, že smím shánět druhého koníka a už mám taky téměř jesno, co to bude
Tada toho klučinu bych asi přetrhla vejpůl, chtít psa jen proto, že s ním bude chodit na procházky a přitom o tom neví nic
Jéé,to je nepříjemný
,tak ať to brzo zase fachčí.
A co to bude ?????????????? ???????
jaruska
napsal(a):
Máš nějákou fotičku???
Ještě není vybraný přímo jedinec, i když na jeden chov už tip mám Zkusím je v dohledné době zkontaktovat a uvidím, případně kdyby jste někdo věděl o pěkném haflovi ve stáří do 3 let (raději hřebeček či valach) v dospělosti okolo 148 cm tak uvítám tipy
andmac
napsal(a):
Ještě není vybraný přímo jedinec, i když na jeden chov už tip mám Zkusím je v dohledné době zkontaktovat a uvidím, případně kdyby jste někdo věděl o pěkném haflovi ve stáří do 3 let (raději hřebeček či valach) v dospělosti okolo 148 cm tak uvítám tipy
Tak to jsem zvědavá, co nakonec padne do oka
Tady je dneska nádherně, až na ten povichr..někdy jsou to fakt hnusné nárazy.
Usu tak za hodinku půjdu hodit ke koním..kolem 12 je pouští ven.
Jinak s Usinkou poslední dobou blbneme a dneska jsem to zkoušela ve výběhu jen tak. Neměli ani ohlávku, vodítko atd. Hlavně se nažím být důsledná a odměnit každý pokrok. Dělá to hrozně nadšená. Jen ji ukážu a řeknu "hop" a Usa už ví a postaví se na zadní. taky se nám konečně povedl základ španělského kroku. Až na to, že pak se ji už nechtělo asi napotřetí vzpínat, to jsem trochu asi zmrvila já, ale co začnu, to dokončím. Takže jsem vzala ohlávku a vodítko, že si nebude dělat srandu. Usa hned věděla, že to musí dokončit. A jak jsem ji připravila a řekla "hoop", tak se podsadila, zvedla nahoru a ušla asi tři kroky....dostala veelkou pochavlu, kousek mrkvičky a byla moooc spokojená. Dala mi hlavu do náruče a moc si užívala, že se to povedlo. Sundala jsem ohlávku a skončili jsme.
lucky
napsal(a):
Tak to jsem zvědavá, co nakonec padne do oka
Tady je dneska nádherně, až na ten povichr..někdy jsou to fakt hnusné nárazy.
Usu tak za hodinku půjdu hodit ke koním..kolem 12 je pouští ven.
Jinak s Usinkou poslední dobou blbneme a dneska jsem to zkoušela ve výběhu jen tak. Neměli ani ohlávku, vodítko atd. Hlavně se nažím být důsledná a odměnit každý pokrok. Dělá to hrozně nadšená. Jen ji ukážu a řeknu "hop" a Usa už ví a postaví se na zadní. taky se nám konečně povedl základ španělského kroku. Až na to, že pak se ji už nechtělo asi napotřetí vzpínat, to jsem trochu asi zmrvila já, ale co začnu, to dokončím. Takže jsem vzala ohlávku a vodítko, že si nebude dělat srandu. Usa hned věděla, že to musí dokončit. A jak jsem ji připravila a řekla "hoop", tak se podsadila, zvedla nahoru a ušla asi tři kroky....dostala veelkou pochavlu, kousek mrkvičky a byla moooc spokojená. Dala mi hlavu do náruče a moc si užívala, že se to povedlo. Sundala jsem ohlávku a skončili jsme.
Já taky
A obdivuju tvůj vztah s Usou
andmac
napsal(a):
Já taky
A obdivuju tvůj vztah s Usou
Není zase co obdivovat...prostě se sanžíme jedna druhé rozumět.
No nic, jdu ji vyfoukat kožich, je jak čuně zaprášené a začíná línat. Večer mi srčila zadek málem pod bradu, jak chtěla drbkat a mazlinkovat se...vlezla by mi nejradši celá do náruče....ale 400 kilo má smůlu. No a to šlo najednou chlupů z toho zadku!!! Tak beru fukat po týdnu a jdeme vyfoukat kožich
lucky
napsal(a):
Není zase co obdivovat...prostě se sanžíme jedna druhé rozumět.
No nic, jdu ji vyfoukat kožich, je jak čuně zaprášené a začíná línat. Večer mi srčila zadek málem pod bradu, jak chtěla drbkat a mazlinkovat se...vlezla by mi nejradši celá do náruče....ale 400 kilo má smůlu. No a to šlo najednou chlupů z toho zadku!!! Tak beru fukat po týdnu a jdeme vyfoukat kožich
To já se snažím taky, ale nevím proč mám pocit, že je to dost často jednostranné
andmac
napsal(a):
To já se snažím taky, ale nevím proč mám pocit, že je to dost často jednostranné
Ahojkyy, jeejda jakých krásných fotek..Peti taky jsem ty chlapy před rokem vzdala a našel se sám,jen až po 2 měs jsme se dali dohromady,já už měla strach a musel mně ukecat mno Evíí, to mně štve s tím pesanem :-( tak nadějně to vypadalo.snad jaro přivede psíkům nové páníčky..já Ti tu zkusím vylepit inzeráty!!Peti Teošek je krásný..a mamka je teplaska?ten arab - fotka Madira je snová!
Musím ty moje vyfotit na haltrovce.Jarů, hřebčák má začátkem dubna už 2roky.zatím akorát kobču očichává a poštipuje,ona ho vždycky zažene,teď po ní jednou se snažil skočit ale zahnala ho a kopla po něm, a to ještě nic nevytahoval.jen občas "posiluje"haha...to je normál.teprve mu trošku sestouply ku..ky ,ale stejně vypadá jak valach.jak bude zlobit, pude už teď na jaro.nejradši bych až na podzim.
westgirl
napsal(a):
Ahojkyy, jeejda jakých krásných fotek..Peti taky jsem ty chlapy před rokem vzdala a našel se sám,jen až po 2 měs jsme se dali dohromady,já už měla strach a musel mně ukecat mno Evíí, to mně štve s tím pesanem :-( tak nadějně to vypadalo.snad jaro přivede psíkům nové páníčky..já Ti tu zkusím vylepit inzeráty!!Peti Teošek je krásný..a mamka je teplaska?ten arab - fotka Madira je snová!
Musím ty moje vyfotit na haltrovce.Jarů, hřebčák má začátkem dubna už 2roky.zatím akorát kobču očichává a poštipuje,ona ho vždycky zažene,teď po ní jednou se snažil skočit ale zahnala ho a kopla po něm, a to ještě nic nevytahoval.jen občas "posiluje"haha...to je normál.teprve mu trošku sestouply ku..ky ,ale stejně vypadá jak valach.jak bude zlobit, pude už teď na jaro.nejradši bych až na podzim.
Noo..jenom aby do podzimu nebyl tatínkem
lucky
napsal(a):
Holky,tady je Scarletka,ta je,cooo???
jaruska
napsal(a):
Holky,tady je Scarletka,ta je,cooo???
Tady s maminkou,obě jsou náádherný.
jaruska
napsal(a):
Božínku ta má překrásnou barvůůůůůůů!!! Jako Rocky mountain pony!!!
jaruska
napsal(a):
Lucí,teda,Vy jste šííkulky,
pane jo,já bych to neuměla koníkovi vysvětlit,že po něm chci tohle,ale zase je fakt,že na zadní raději koně neučím...
Tý jo,Haní,on je fakt dvouletej a nic nedělá,joo??
Tak to je klučík hodnej,teda,tak snad mu to do toho podzima vydrží...
lucky
napsal(a):
Ahojky holky,
teda tady je krásných foteček!!!!
Jarů co je to za koníka??To je fakt jak mountain
Haní ty jsi teda odvážná s tím hřebečkem!To bych si nelajzla.Jak víš že po něm kope i když má říji??
Tady je už na kopci tráva-a bahno..ale hurá,jaro je tu!!!!
Tohle je 2dny staré..
jaruska
napsal(a):
Lucí,teda,Vy jste šííkulky,
pane jo,já bych to neuměla koníkovi vysvětlit,že po něm chci tohle,ale zase je fakt,že na zadní raději koně neučím...
Tý jo,Haní,on je fakt dvouletej a nic nedělá,joo??
Tak to je klučík hodnej,teda,tak snad mu to do toho podzima vydrží...
Nooo,viď,to je náádhera.
proxima
napsal(a):
Ahojky holky,
teda tady je krásných foteček!!!!
Jarů co je to za koníka??To je fakt jak mountain
Haní ty jsi teda odvážná s tím hřebečkem!To bych si nelajzla.Jak víš že po něm kope i když má říji??
Tady je už na kopci tráva-a bahno..ale hurá,jaro je tu!!!!
Tohle je 2dny staré..
To je Eví ČT kobylka po Aristo Z.
Prrrrdlajs jaro
,tady byl dneska do rána mráz -8.
jaruska
napsal(a):
To je Eví ČT kobylka po Aristo Z.
Prrrrdlajs jaro
,tady byl dneska do rána mráz -8.
....úsměv!!!
Tak to má zvléští barvičku
Jarů tady byl taky mráz,ale už zpívají vtáci,bublá voda na louce a leze travička!!To je úspěch!!!!!
To je asi tím že jsme na jižním svahu
lucky
napsal(a):
...rorýs...
lucky
napsal(a):
...Edík..
proxima
napsal(a):
....úsměv!!!
Tak to má zvléští barvičku
Jarů tady byl taky mráz,ale už zpívají vtáci,bublá voda na louce a leze travička!!To je úspěch!!!!!
To je asi tím že jsme na jižním svahu
Jéé,Ája je úúžasnááá
,krásně se směje.
Tady to s tím jarem tak žhavý nééni,
no uvidíme,třeba to bude zítra lepšejší,já už chci jet véééééééééé éééééééééééé éééééééén.
lucky
napsal(a):
...a takhle mě rozkvetl hyacint...to j vůůůůně!!!
proxima
napsal(a):
Kráásná kytí
,my už jsme taky trošííčku většejší.
jaruska
napsal(a):
Kráásná kytí
,my už jsme taky trošííčku většejší.
Teda Wiči se sotva valí, co? Já jsem tak napnutá co z ní vypadne!!!
A prcci už jsou pořádně velcí. Už jsou všichni zadaní?
My byli teď se podívat na první minka po Fabínkovi..pěkné piraně. Mají 12 dní, něco jsem fotla, táta přeukládá fotky, tak pak sem něco hodím
lucky
napsal(a):
Teda Wiči se sotva valí, co? Já jsem tak napnutá co z ní vypadne!!!
A prcci už jsou pořádně velcí. Už jsou všichni zadaní?
My byli teď se podívat na první minka po Fabínkovi..pěkné piraně. Mají 12 dní, něco jsem fotla, táta přeukládá fotky, tak pak sem něco hodím
No jsem taky hodně zvědavá a hlavně se hrozně těším na prcka.
Já si myslím že jak se všem po hřebci rodí leopardíci,tak nám se narodí ryzoň-Wiči je všehoschopnáHlavně ať je zdravé
Téééda to je nadílka!!!!!!!Teda ty jsou veliký a krásný!!!!
A já jdu plácnout k telce..jsem přejedená a tak natáhnu záda a budu hned kaput
proxima
napsal(a):
Jééé holky, talik kráááásných fotek. Usinka nezklamala, hafloší nádherní, Scarletka má moc pěknou barvičku a Evik tady prudí se super fotkama Bodejd by si Evi necítěla jaro, když máš takový pěkný pěstitelský úspěch
Hani Teošova máma je vedená jako český sportovní pony, ale tam nacpou všechny menší koniny Viděla jsem jí jenom z fotek ale příjde jako nějaky povedený huculík
Andrej nám taky klekl PC na dva měsíce. Ale bůh existuje a vrátil nám ho k životu i s fotkama
Jaruš štěnda jsou povedené
No a šmejdila jsem po netu a našla Teoška. Je to focené ještě u bývalé majitelky Janči. Foto Zuzka Čapčuchová
loupeznik
napsal(a):
Jééé holky, talik kráááásných fotek. Usinka nezklamala, hafloší nádherní, Scarletka má moc pěknou barvičku a Evik tady prudí se super fotkama Bodejd by si Evi necítěla jaro, když máš takový pěkný pěstitelský úspěch
Hani Teošova máma je vedená jako český sportovní pony, ale tam nacpou všechny menší koniny Viděla jsem jí jenom z fotek ale příjde jako nějaky povedený huculík
Andrej nám taky klekl PC na dva měsíce. Ale bůh existuje a vrátil nám ho k životu i s fotkama
Jaruš štěnda jsou povedené
No a šmejdila jsem po netu a našla Teoška. Je to focené ještě u bývalé majitelky Janči. Foto Zuzka Čapčuchová
tak tady slíbená miminka
lucky
napsal(a):
tak tady slíbená miminka
spousta fotek je na našich psích webkách (vymaž jednu mezeru)
http://www.novofundlandskypes.estranky.cz /fotoalbum/stenata/miminka-12-dni___-fabby-a-nyx
lucky
napsal(a):
spousta fotek je na našich psích webkách (vymaž jednu mezeru)
http://www.novofundlandskypes.estranky.cz /fotoalbum/stenata/miminka-12-dni___-fabby-a-nyx
Jééditi,to jsou kráásný mímata,
teda,to vůůbec nevím,jak si lidi u NF vybírají štěňátko,když jsou všeci stejný.
My máme zazálohovanejch 5 + jedno dáváme za krytí zdarma,takže 6 a ještě jeden pejsek a 4 náádherné feňulky hledají nového páníčka,který ho využije i jako super kamoša nebo super hlídače.
jaruska
napsal(a):
My máme zazálohovanejch 5 + jedno dáváme za krytí zdarma,takže 6 a ještě jeden pejsek a 4 náádherné feňulky hledají nového páníčka,který ho využije i jako super kamoša nebo super hlídače.
Ta fotka Teoška je krááásná,je to fešák.
Holkýýý,u nás taky slunilo svííítííčkooo!!!!Ale už zase nesluní...
jaruska
napsal(a):
To by ses divila, jak nejsou stejní. Už na takovém miminku v šesti sedmi týdnech poznáš mohutnost, hlavičku, povahu atd. ...dá se vybrat. Podle váhy taky..některý je větší, některý menší. Teď tam jsou třeba z těch tří pejsků dva hodně velcí a jedna fenka je děsně žravá, ukecaná, akční.
Ale je fakt, že dost je o štěstí výběr...třeba z celého vrhu natrefíš na budoucího šampiona (my posledně dvakrát sáhli dobře). Ale třeba Fabbyho si chovatelé mysleli, že vezmeme jiného pejska, byli vytipovaní dva (měli jsme právo výběru), ale my chtěli tohodle a jak jsme přijeli pro něj, tak jsem ani nevěděla který je ten náš (vybíral ho táta). Ale v tom chumlu osmitýdenních prcků jsem hned sáhla po pejskovi, co se ke mě moc měl, byl největší, mohutný, silný a děsně mazlivý...říkám "ty musíš být náš Fabíšek" a paní chovatelka říkala, však to je ten váš Fabricius..a už jsem ho nepustila ...a poznala bych ho mezi těmi štěňaty hned.
lucky
napsal(a):
To by ses divila, jak nejsou stejní. Už na takovém miminku v šesti sedmi týdnech poznáš mohutnost, hlavičku, povahu atd. ...dá se vybrat. Podle váhy taky..některý je větší, některý menší. Teď tam jsou třeba z těch tří pejsků dva hodně velcí a jedna fenka je děsně žravá, ukecaná, akční.
Ale je fakt, že dost je o štěstí výběr...třeba z celého vrhu natrefíš na budoucího šampiona (my posledně dvakrát sáhli dobře). Ale třeba Fabbyho si chovatelé mysleli, že vezmeme jiného pejska, byli vytipovaní dva (měli jsme právo výběru), ale my chtěli tohodle a jak jsme přijeli pro něj, tak jsem ani nevěděla který je ten náš (vybíral ho táta). Ale v tom chumlu osmitýdenních prcků jsem hned sáhla po pejskovi, co se ke mě moc měl, byl největší, mohutný, silný a děsně mazlivý...říkám "ty musíš být náš Fabíšek" a paní chovatelka říkala, však to je ten váš Fabricius..a už jsem ho nepustila ...a poznala bych ho mezi těmi štěňaty hned.
Tady příšerný povichr a sluníčko neeenjíí
lucky
napsal(a):
Kruci Lucko,
my bydlíme snad někde jinde..
jsem od 8hodin venku a skoro pořád svítí..
To tam máte nějakou oponu za kopcem,nebo co
Tak uklízím v buňce..za tu zimu je tam takový bordel
Teošek je fakt hrozně povedený
Já už bych nechtěla jiného psa než australského ovčáka..To je fakt pohodička.Sice to není ,můj typ-jako chlupatý barevný pejsan,ale ta povaha to nahradí..Jen bych si vybrala něco míň ukvíčeného než Aja
proxima
napsal(a):
Kruci Lucko,
Já už bych nechtěla jiného psa než australského ovčáka..To je fakt pohodička.Sice to není ,můj typ-jako chlupatý barevný pejsan,ale ta povaha to nahradí..Jen bych si vybrala něco míň ukvíčeného než Aja
No jo..teď to vylezlo..ale tady fakt bylo bez slunka na druhé straně..nekecám!....vysvitlo...cca před čtvrt hodinou!
lucky
napsal(a):
No jo..teď to vylezlo..ale tady fakt bylo bez slunka na druhé straně..nekecám!....vysvitlo...cca před čtvrt hodinou!
Evi, to si nevybereš. Každý pes je jiný. Mě třeba vyhovuje fundlák, ale máme sedmého psa a každý je jiný. A nejukecanější z našich psů je Darés....kecal příšerný
lucky
napsal(a):
Evi, to si nevybereš. Každý pes je jiný. Mě třeba vyhovuje fundlák, ale máme sedmého psa a každý je jiný. A nejukecanější z našich psů je Darés....kecal příšerný
moc se omlouvám že sem lezu. jen mám prosbu na lucky: psala jsem Vám včera mailíka, mohu Vás poprosit o odpověď?
enriko
napsal(a):
moc se omlouvám že sem lezu. jen mám prosbu na lucky: psala jsem Vám včera mailíka, mohu Vás poprosit o odpověď?
Eví,a kdy Aja kvičí,když hlídá nebo když běhá venku?
Mě se teda Aja moc líbí,
ale právě mě odrazuje ta srst,protože tu jsou pak na podzim samý čumbrky a to bych nedělala nic jinýho než odčumbrkovávala psa
,na Fouse se toho moc nenachytá.
enriko
napsal(a):
Mailíka??. Jéé..juknu...možná jsem ho přehlídla. Včera mě málem trefilo ze 150 mailů!
hele, svítí už tady sluníčko a Use jsem vyprala ocásek a budu zaplétat zase do copů, jiank bude jak prase a už si málem po něm šlape..no ve stáji ho tahá po zemi
proxima
napsal(a):
Kruci Lucko,
Teda tady to žije
Holky zas jdu pro radu, pořád přemýšlím o tom přístřešku a už mi z toho jde hlava kolem. Chci aby to byl přístřešek, ale v nouzi aby tam šli oba koníci oddělit a zavřít. Nejjednodušší by bylo udělat asi dva boxy, které budou otevřené a uvnitř oddělené jen poloviční stěnou, jenže co když pak do jednoho vlezou oba? Asi blbost, co?
Mě by se nejvíc líbila varianta jednoho většího prostoru, ze tří stran stěny, celá přední stěna volná, a když by bylo nutné tam koňouchy zavřít, tak by se přístřešek přepůlit dvěma kládama a zepředu to tak uzavřít také. Oba koníci můžou být v klidu venku, takže by jim rozhodně nevadilo, že to mají z celé strany otevřené, spíše naopak.
Jinak když to dobře půjde tak se o víkendu pojedeme na přírůstek podívat a když tak rovnou složit zálohu
andmac
napsal(a):
Teda tady to žije
Holky zas jdu pro radu, pořád přemýšlím o tom přístřešku a už mi z toho jde hlava kolem. Chci aby to byl přístřešek, ale v nouzi aby tam šli oba koníci oddělit a zavřít. Nejjednodušší by bylo udělat asi dva boxy, které budou otevřené a uvnitř oddělené jen poloviční stěnou, jenže co když pak do jednoho vlezou oba? Asi blbost, co?
Mě by se nejvíc líbila varianta jednoho většího prostoru, ze tří stran stěny, celá přední stěna volná, a když by bylo nutné tam koňouchy zavřít, tak by se přístřešek přepůlit dvěma kládama a zepředu to tak uzavřít také. Oba koníci můžou být v klidu venku, takže by jim rozhodně nevadilo, že to mají z celé strany otevřené, spíše naopak.
Jinak když to dobře půjde tak se o víkendu pojedeme na přírůstek podívat a když tak rovnou složit zálohu
Andrej,to by bylo asi nejlepší podle mě,přesně tak,když budeš potřebovat je oddělit nutně,tak je to to nejrychlejší řešení, a nejjednodušší.
A třeba to nikdy potřebovat nebudeš.
Jůůů,držím palce,aby to byl ten pravej Míšovo kamaráááád!!!!
jaruska
napsal(a):
Andrej,to by bylo asi nejlepší podle mě,přesně tak,když budeš potřebovat je oddělit nutně,tak je to to nejrychlejší řešení, a nejjednodušší.
A třeba to nikdy potřebovat nebudeš.
Jůůů,držím palce,aby to byl ten pravej Míšovo kamaráááád!!!!
Tak už mám velné jen 3 feničky a jednoho pejska,pán si přijel,že si zazálohuje pejska a tak se mu líbila ta šedivka,že si jí vzal.
Já bych si chtěla nechat tuhle,ale Olda zaboha nechce ani slyšet....
jaruska
napsal(a):
Tak už mám velné jen 3 feničky a jednoho pejska,pán si přijel,že si zazálohuje pejska a tak se mu líbila ta šedivka,že si jí vzal.
Já bych si chtěla nechat tuhle,ale Olda zaboha nechce ani slyšet....
Eví,tak to je ještě brzo,já potřebuju tu fotičku tak 14 dní před termínem.