Nabízíme venkovní ustájení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.2.2010 13:40
natyz

XXX.XXX.35.223

Od poloviny března do října nabízíme venkovní ustájení pro klidného,staršího koně.Pouze klisnu nebo valacha.Ustájení je vhodné i pro dušné koně, nebo koně s jinými lehčími zdravotními problémy.Nabízíme velkou pastvu s přístřeškem,menší výběh na pasení a ježdění(se skokovým materiálem) a ještě louku na pasení. Pěkné vyjížďky do okolí.Příjemný kolektiv a výborná péče o Vašeho koně.Krmíme 2x denně ovsem, po dohodě možnost krmit i granulemi či jiným krmivem.Společnost jednoho koně- 6-ti letého valáška A 1/1. Nacházíme se v menší obci Paskov u Frýdku-Místku.

Kontakt : Petra Richterová, mob: 777 344 240 nebo email : Petra412@seznam.cz

22.2.2010 21:42
pilgrisek

XXX.XXX.124.31

natyz napsal(a):
Od poloviny března do října nabízíme venkovní ustájení pro klidného,staršího koně.Pouze klisnu nebo valacha.Ustájení je vhodné i pro dušné koně, nebo koně s jinými lehčími zdravotními problémy.Nabízíme velkou pastvu s přístřeškem,menší výběh na pasení a ježdění(se skokovým materiálem) a ještě louku na pasení. Pěkné vyjížďky do okolí.Příjemný kolektiv a výborná péče o Vašeho koně.Krmíme 2x denně ovsem, po dohodě možnost krmit i granulemi či jiným krmivem.Společnost jednoho koně- 6-ti letého valáška A 1/1. Nacházíme se v menší obci Paskov u Frýdku-Místku.

škoda že máš jen jednoho koníka já mám mladocha(sice už 6let ale furt puboš) co si potřebuje furt hrát a mit stádečko:-( a najít pořádné ustájení kde by mohl být kůň na pastvinách i přes noc aspon v létě je nadlickej úkon když k tomu chce člověk ještě jízdárnu a jiné věci no tak to už se leda odstěhovat z Ovy pryč už mě to štve pořád měnit stáje a nikde to není stopro

22.2.2010 22:31
ichovatel

XXX.XXX.120.7

natyz napsal(a):

Pokud chceš, může nabídnout i zde v inzerci - http://www.ichovatel.cz

22.2.2010 23:33
natyz

XXX.XXX.35.223

pilgrisek napsal(a):
škoda že máš jen jednoho koníka já mám mladocha(sice už 6let ale furt puboš) co si potřebuje furt hrát a mit stádečko:-( a najít pořádné ustájení kde by mohl být kůň na pastvinách i přes noc aspon v létě je nadlickej úkon když k tomu chce člověk ještě jízdárnu a jiné věci no tak to už se leda odstěhovat z Ovy pryč už mě to štve pořád měnit stáje a nikde to není stopro

A společnost jednoho hravého daloby se říct furt puboše by mu nestačila ? :) Já jsem si taky říkala, že potřebuje stádo..Ale zjistila jsem, že jeden koník mu jako společnost uplně stačil :) Ale bohužel mamka musela jednu kobylku prodat a jedna je v pronájmu.Takže je teď sám.Nijak nestrádá ale určitě by mu udělalo radost, kdyby měl nějakého kamaráda :)

23.2.2010 19:32
pilgrisek

XXX.XXX.124.31

ichovatel napsal(a):
Pokud chceš, může nabídnout i zde v inzerci - http://www.ichovatel.cz

a koukala sem že máš napsáno březen až září ustájení to jako pak ho nemáš už venku nebo jak??jestli to je ustájko jen na půl roku a jen pro jednoho koucha ustájení pro dva né asi co

23.2.2010 20:11
luda

XXX.XXX.32.181

pilgrisek napsal(a):
a koukala sem že máš napsáno březen až září ustájení to jako pak ho nemáš už venku nebo jak??jestli to je ustájko jen na půl roku a jen pro jednoho koucha ustájení pro dva né asi co

Ahoj,jen by mě zajímalo,jaká by měla být cena ustajení
,rodinná stáj,žadný luxus,seno 2x deně ,zustává jim,takže sena mají mraky.Granule jednou denně,dost velká a pestra pastva,normální přístup,sedlovna,atd vše ve stodole, kde jsou koně.společnost pony a huculoarab.všude el.ohrada
nastlaný přístřešek 4x 6,(udělaný uvnitř stodoly,)Teď budu dělat další 2 boxy
Jaká si myslíte že by měla být cena za jednoho koně?

Děkuji Lucka

23.2.2010 21:45
natyz

XXX.XXX.35.223

pilgrisek napsal(a):

Tak inzerát už je neplatný.Už máme zájemce :)

23.2.2010 21:49
natyz

XXX.XXX.35.223

pilgrisek napsal(a):

Baruš, ne já ho mám venku celoročně.Přístřešek mu bohatě stačí.Ale hodně lidí chce mít koníka venku jen přes jaro a léto, kdy je teplo.Ale určitě se dá domluvit,aby u nás byl koník i přes zimu.No chcem tu mít právě jen dva koníky(toho našeho+jednoho ustájeného).Jelikož mamča tu více koníků nechce :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík