Ta je moc krásná! Tak to máš super, že ubývají. Kolik jim teď je? Už mají 7 nebo 8 týdnů? To tak letí?
Jianak donutíla jsem tatíka, že nás cvakne s Usou, jak dělá "hop"...tak tady fotky
lucky
napsal(a):
Ta je moc krásná! Tak to máš super, že ubývají. Kolik jim teď je? Už mají 7 nebo 8 týdnů? To tak letí?
Jianak donutíla jsem tatíka, že nás cvakne s Usou, jak dělá "hop"...tak tady fotky
Usi hop!
jaruska
napsal(a):
Kdepáák,teď 20 jim byl teprve měsííc.
Jééé,Usidlo je šíííkovnýýýý!!!!
No druhý měsíc jsou 8 týdnů, ne?
Tady za stájí ji to šlo už lépe. I máma se přišla podívat.
lucky
napsal(a):
No druhý měsíc jsou 8 týdnů, ne?
Tady za stájí ji to šlo už lépe. I máma se přišla podívat.
občas ji ty nožičky ještě tak plandají
lucky
napsal(a):
občas ji ty nožičky ještě tak plandají
ale někdy už to vystřihne hezky
lucky
napsal(a):
ale někdy už to vystřihne hezky
veeelká bílá divoká uuň
lucky
napsal(a):
veeelká bílá divoká uuň
a tady ještě pokus výstava, ale už se ji moc nechtělo
lucky
napsal(a):
a tady ještě pokus výstava, ale už se ji moc nechtělo
Tý jo, krásný fotky, ještě to pozadí a je to přímo na plakát
Je Jaruško víš, že jsem taky kdysi koukala po středoasijci? pak mě to ale pustilo, a skončila jsem u placatek. S tím ponecháním prcka tě plně chápu, mám podobné plány, když se narodí něco hezkého a šikovného, jen ten chlap to nechce dovolit, tři velcí psi prý stačí
Asi to uděláme takhle volné, zatím objednáváme dřevo a zatím marně sháním plechy na střechu (pár jich máme, ale nestačí to). Zkusíme ten přístřešek navrhout tak, aby v nouzi nebyl problém plnou stěnu dodělat, ale snad to nebude třeba.
Ještě jeden dotázek, co máte na podlaze? Ve stodole máme normálně hlínu, ale v létě mám tendenci ji při kydání seškrabovat, tak přemýšlím o něčem lepším. I když od podzimu stelem pod slámu pilinama a to je super, všechnu tekutinu pojmou, takže by to možná šlo na hlíně i dál. jen ty piliny nesměj dojít
andmac
napsal(a):
Je Jaruško víš, že jsem taky kdysi koukala po středoasijci? pak mě to ale pustilo, a skončila jsem u placatek. S tím ponecháním prcka tě plně chápu, mám podobné plány, když se narodí něco hezkého a šikovného, jen ten chlap to nechce dovolit, tři velcí psi prý stačí
Asi to uděláme takhle volné, zatím objednáváme dřevo a zatím marně sháním plechy na střechu (pár jich máme, ale nestačí to). Zkusíme ten přístřešek navrhout tak, aby v nouzi nebyl problém plnou stěnu dodělat, ale snad to nebude třeba.
Ještě jeden dotázek, co máte na podlaze? Ve stodole máme normálně hlínu, ale v létě mám tendenci ji při kydání seškrabovat, tak přemýšlím o něčem lepším. I když od podzimu stelem pod slámu pilinama a to je super, všechnu tekutinu pojmou, takže by to možná šlo na hlíně i dál. jen ty piliny nesměj dojít
Noo,druhý měsíc je 8 týdnů,ale našim teď 20.2.byl teprve jeden měsíc.
Noo,právě,já bych si ráda feňulku nechala,tahle se mi maximálně líbí,a i vypadá,že to bude dobrej hlídač,ale Olda je kategoricky proti...
Andrej,my v přístřešku máme na podlaze zbytky písku,navazli jsme tam asi 2 avie písku,koně to udusali postupem času,ale teď už je ten písek taky jen někde,zkraje už začíná být taky hlína..
andmac
napsal(a):
No to pozadí je prostě blé, no...sousedův barák, nic moc. Až to bude holčí umět a bude třeba v letní srsti, tak to někde nafotíme hezky. Nebo možná u rozkvetlé magnolie najaře atd.
A hlínou mám špatné zkušenosti...děsný smrad. Fuj. Pořád si člověk připadá, že kydá, kydá a není čisto. Kde to měli, bylo to děsné.
lucky
napsal(a):
No to pozadí je prostě blé, no...sousedův barák, nic moc. Až to bude holčí umět a bude třeba v letní srsti, tak to někde nafotíme hezky. Nebo možná u rozkvetlé magnolie najaře atd.
A hlínou mám špatné zkušenosti...děsný smrad. Fuj. Pořád si člověk připadá, že kydá, kydá a není čisto. Kde to měli, bylo to děsné.
Usa má na těch fotkách nádhernou sněhobílou barvu Když tak můžeš barák vyretušovat a hodit to na zelený
Já právě přes léto taky kydala i tu hlínu, protože mi přišlo, že je to pořád cítit. A pak jsem se nestačial divit, jak byl box oproti podlaze okolo hlubší
Ono tím, že to bude na kraji pole, tak Michal nechce nic moc betonovat, co kdyby se to jednou rozebíralo a pole se znovu obdělávalo. Ale ten písek by mi možná prošel, i když to pak stejně časem vyvozíš s pilinama a slámou, ne?
Pokud to vyjde, tak seník budeme mít na roštu z dřevěných pražců, ale zas jich nebude tolik, aby byli i v přístřešku. I když mezi ně by stejně zateklo a smrdělo to.
lucky
napsal(a):
Pěkné,ale zpínání bych koně neučila..
Přijde mě to zbytečné a někteří koně se zbytečně naučí něco co pak můžou v krajním případě použít proti člověku..
Proč učit koně něco co je na nic
A navíc kůň na zadních na rozkvetlé louce..to je děsný kýč
proxima
napsal(a):
Pěkné,ale zpínání bych koně neučila..
Přijde mě to zbytečné a někteří koně se zbytečně naučí něco co pak můžou v krajním případě použít proti člověku..
Proč učit koně něco co je na nic
A navíc kůň na zadních na rozkvetlé louce..to je děsný kýč
hojii, pěkné vzpínání ale moji koně by mně zabili umět to :-D divoši,takže jsou za to ještě trestaní,když náhodou někdy se vzepnou..souhlas s Evčou.nepotřebuju chodit furt s přilbou máte pravdu budu muset vykastrovat dřív, blee.ale furt v práci tak nevim kdy to stihnout,hehe..tak papa, letím do jakéhosi tančení,jsem koním nevěrná ..
westgirl
napsal(a):
hojii, pěkné vzpínání ale moji koně by mně zabili umět to :-D divoši,takže jsou za to ještě trestaní,když náhodou někdy se vzepnou..souhlas s Evčou.nepotřebuju chodit furt s přilbou máte pravdu budu muset vykastrovat dřív, blee.ale furt v práci tak nevim kdy to stihnout,hehe..tak papa, letím do jakéhosi tančení,jsem koním nevěrná ..
Haní ahojky,já se chystám ti odepsat na mail-chvíli strpení-znáš mě
tak ať se ti dobře pletou nohy.
proxima
napsal(a):
Haní ahojky,já se chystám ti odepsat na mail-chvíli strpení-znáš mě
tak ať se ti dobře pletou nohy.
Já si zase myslím, že je to cvik jako každý jiný. Pokud je kůň pod kontrolou a dělá to z radosti z důvěry, ne agresivně nebo tak, proč ne. Taky znám spoustu lidí, kdy se jim koně ¨nijak nevzpínají. Usa to třeba nikdy nedělala. Ale prostě když si budeme hrát a já ji ukážu a řeknu hop, tak ví, co to je. Ale nemyslím si, že by to používala sama a už vůbec ne proti mě..ale asi to záleží taky na lidech a koních jako takových. Pokud se kůň vzpíná sám a jde ještě proti člověku, měl by se ten člověk zamyslet nad vztahem, který mezi nimi je....asi tak.
lucky
napsal(a):
Já si zase myslím, že je to cvik jako každý jiný. Pokud je kůň pod kontrolou a dělá to z radosti z důvěry, ne agresivně nebo tak, proč ne. Taky znám spoustu lidí, kdy se jim koně ¨nijak nevzpínají. Usa to třeba nikdy nedělala. Ale prostě když si budeme hrát a já ji ukážu a řeknu hop, tak ví, co to je. Ale nemyslím si, že by to používala sama a už vůbec ne proti mě..ale asi to záleží taky na lidech a koních jako takových. Pokud se kůň vzpíná sám a jde ještě proti člověku, měl by se ten člověk zamyslet nad vztahem, který mezi nimi je....asi tak.
mimochodem..když je to nanic, proč to učí třeba lipicány, andaluse, i ty araby...
Když něco nedělám se svým koně, neodsuzuji, když to chce dělat někdo jiný. Když někdo chce koně učit španělský krok, levádu a já nevím co, tak jenom proto, že se to mě nebude líbit, či to koně učit nechci, ať z jakéhokoliv důvodu, tak nebudu toho druhého hned stírat. Kamarádka má třeba araba i andaluse, koně se na povel vzepnou i pod jezdcem, ale jindy to nepoužijí proti němu. Prostě to udělají pro ni, když to po nich chce a jsou pak spokojení, že mají pochvalu..rozhodně se nejdou speciálně stavět a rozbít ji hlavu ze vzteku...pokud si někdo není jistý, že to zvládne, nemá se do toho pouštět. Asi tak....
lucky
napsal(a):
mimochodem..když je to nanic, proč to učí třeba lipicány, andaluse, i ty araby...
Když něco nedělám se svým koně, neodsuzuji, když to chce dělat někdo jiný. Když někdo chce koně učit španělský krok, levádu a já nevím co, tak jenom proto, že se to mě nebude líbit, či to koně učit nechci, ať z jakéhokoliv důvodu, tak nebudu toho druhého hned stírat. Kamarádka má třeba araba i andaluse, koně se na povel vzepnou i pod jezdcem, ale jindy to nepoužijí proti němu. Prostě to udělají pro ni, když to po nich chce a jsou pak spokojení, že mají pochvalu..rozhodně se nejdou speciálně stavět a rozbít ji hlavu ze vzteku...pokud si někdo není jistý, že to zvládne, nemá se do toho pouštět. Asi tak....
se nerozčiluj když to usa pro tebe udělá a ty to po ni chceš tak je to jen vaše věc
já to kdysi učila bospora byl k tomu náchylnej, tak to šlo snadno
jinýho hřebce jsem to neučila a rozlámal mi obratle.
pak mě to přešlo a už se s tím dlouuuho nezabejvám.
bospor
napsal(a):
se nerozčiluj když to usa pro tebe udělá a ty to po ni chceš tak je to jen vaše věc
já to kdysi učila bospora byl k tomu náchylnej, tak to šlo snadno
jinýho hřebce jsem to neučila a rozlámal mi obratle.
pak mě to přešlo a už se s tím dlouuuho nezabejvám.
kuk dlouho jsem tu nebyla
bospor
napsal(a):
kuk dlouho jsem tu nebyla
sníh se ztrácí. gumy už jsou skoro venku
bospor
napsal(a):
sníh se ztrácí. gumy už jsou skoro venku
bažiny se blížej. večer lilo nateklo mi do stáje a do sedlovny
bospor
napsal(a):
Já se nerozštiluji...však každého věc, co s koněm dělá. Já třeba rozhodně nemám odvahu ji to učit ze sedla..na to zase nejsem. Ale prostě bude vědět, co je to "hop". Názory odpůrců neřeším..vždycky se u všeho najdou dva tábory.
u nás to vypadá podobně
bospor
napsal(a):
helu tady na tý stáji se nám taky kdysi propadli stropy byla tam klenba a tak jsme to všechno odbourali a nechali jen obvodovou zeď. na ní betonovej věnec a pak střechu.
bylo to práce jak na kostele rok jsme dělali pulku a pak 2 měsíce druhou. už jsme to měli namakaný a zjednala jsem si na to ukrajince. jen jsem nad nima musela stát jinak nemakali.
bospor
napsal(a):
helu tady na tý stáji se nám taky kdysi propadli stropy byla tam klenba a tak jsme to všechno odbourali a nechali jen obvodovou zeď. na ní betonovej věnec a pak střechu.
bylo to práce jak na kostele rok jsme dělali pulku a pak 2 měsíce druhou. už jsme to měli namakaný a zjednala jsem si na to ukrajince. jen jsem nad nima musela stát jinak nemakali.
nebyli jsme nikde 14 dní hrozně to klouže
už aby bylo jaro a sucho
bospor
napsal(a):
nebyli jsme nikde 14 dní hrozně to klouže
už aby bylo jaro a sucho
lucky
napsal(a):
A jéjé,sem si dovolila něco říct!
Hle já neřekla Lucko ať to neděláš-ať si každý cvičí co chce..
Jen jsem řekla že JÁ bych to koně neučila a že je to na nic..Toť můj názor..Proč to dělají s andalusany,araby to nevím..nevím k čemu to je..španělská škola asi-kdysi to asi možná k něčemu bylo..
Tak alespoň to využiješ k focení až dojedou holky fotit.
Iví už aby bylo jaro a travička,co,??
helu

XXX.XXX.189.70
bospor
napsal(a):
ahoj Ivčo, je to děsný ......... ještě že mají koně kde bydlet.
Prosím tě koukala jsem na video z toho derby 93 a málem mě to rozbrečelo. Taková nostalgie. Moje hnědá láska Thomas Osteo ............. kde je mu asi konec. Vzpomínala
jsem na koníky které jsem jezdila a koukala na Tuláka - znala jsem ho jako několikaměsíční hříbátko. Tulačku jsem jezdila hafokrát. Ach jo.
proxima
napsal(a):
A jéjé,sem si dovolila něco říct!
Hle já neřekla Lucko ať to neděláš-ať si každý cvičí co chce..
Jen jsem řekla že JÁ bych to koně neučila a že je to na nic..Toť můj názor..Proč to dělají s andalusany,araby to nevím..nevím k čemu to je..španělská škola asi-kdysi to asi možná k něčemu bylo..
Tak alespoň to využiješ k focení až dojedou holky fotit.
Iví už aby bylo jaro a travička,co,??
Už aby bylo jaro . Moc se těším.
No, to vííš, že to mám spíše takovou blbůstu co umí. Prostě jako že umí prosit nožičku a tak...nedělá to denně, ale ví. Když ji po měsíci řeknu popros, tak hned ví a poprosí. To samé s tím vzpínáním. Chci ji to prostě naučit a je to ... když ji za půl roku řeknu "hop", bude prostě vědět vo co go....třeba na to focení, kdo ví.
helu
napsal(a):
ahoj Ivčo, je to děsný ......... ještě že mají koně kde bydlet.
Prosím tě koukala jsem na video z toho derby 93 a málem mě to rozbrečelo. Taková nostalgie. Moje hnědá láska Thomas Osteo ............. kde je mu asi konec. Vzpomínala
jsem na koníky které jsem jezdila a koukala na Tuláka - znala jsem ho jako několikaměsíční hříbátko. Tulačku jsem jezdila hafokrát. Ach jo.
Ahojky Helčo,
vy se s Ivčou znáte?jestli vůbec o sobě víte že jste obě takový příznivci klusáků?
helu

XXX.XXX.189.70
proxima
napsal(a):
Ahojky Helčo,
vy se s Ivčou znáte?jestli vůbec o sobě víte že jste obě takový příznivci klusáků?
No já nevím jestly Ivča mě ale já ji joooooo. Asi proto že máme určitě společný známosti - třeba rodinu Vorlíčkovu rodinu Tvrzovu atd. A taky Callisto Neratov
helu
napsal(a):
No já nevím jestly Ivča mě ale já ji joooooo. Asi proto že máme určitě společný známosti - třeba rodinu Vorlíčkovu rodinu Tvrzovu atd. A taky Callisto Neratov
Tak to jo,to tě asi taky zná.
Ivča už nám odpadla do peřin,že.
Obdivuju vás holky v té sulce-jak jsem viděla u Ivči ten fofr jak to koník rozjel,tak bych asi letěla po hlavě..
helu

XXX.XXX.189.70
proxima
napsal(a):
Tak to jo,to tě asi taky zná.
Ivča už nám odpadla do peřin,že.
Obdivuju vás holky v té sulce-jak jsem viděla u Ivči ten fofr jak to koník rozjel,tak bych asi letěla po hlavě..
Nééééé je to nádhernýýýýýý. Na ovále klopeným v Praze zupeeer.
Škoda že si se nesvezla. Evíku jezdíte se někdy podívat podívat na výstavy třeba do Pardubic nebo tak? Že bychom si dali někdy spicha
helu
napsal(a):
Nééééé je to nádhernýýýýýý. Na ovále klopeným v Praze zupeeer.
Škoda že si se nesvezla. Evíku jezdíte se někdy podívat podívat na výstavy třeba do Pardubic nebo tak? Že bychom si dali někdy spicha
Jezdíme Heli vždycky alespoň na jednu-minulé léta spíš na Pardubky-brali jsme tam i hafany a dá se tam dopře vlakem a je tam větší pohoda..
lysá je moc nacpaná na náš vkus..
Takže klidně se tam můžem sejít.Navíc Ivča,Jaruška tam bývá taky každý rok,že?
No já raději do sedla-tam se cítím nějak bezpečněji
Pěkní hafoši!Máte u vás nějaký pěkný písčák?To by mě lákalo..tady je jen řeka a přehrada-ale tam se mě nechce a není to ono..
lucky
napsal(a):
Už aby bylo jaro . Moc se těším.
No, to vííš, že to mám spíše takovou blbůstu co umí. Prostě jako že umí prosit nožičku a tak...nedělá to denně, ale ví. Když ji po měsíci řeknu popros, tak hned ví a poprosí. To samé s tím vzpínáním. Chci ji to prostě naučit a je to ... když ji za půl roku řeknu "hop", bude prostě vědět vo co go....třeba na to focení, kdo ví.
Nazdááár,Ivčí,to je dost,že se taky ukážeš
,taky jsme nebyli pod sedlem ani nepamatuju,normálně mi fakt z toho už hrabe...
Eví,loni jsme nebyli na žádný výstavě,už jsme nějáký líný,sice jsme měli hříbátka,tak se mi nikam nechtělo,ale mě se nikam už nechce ani tak,ani na koňáckým country bále jsme nebyli,jak bejvá v Račíněvsi,prostě se nám fakt normálně nechtělo,už jsme takoví peciválové.
Taky bych si někdy chtěla zkusit tu jízdu v sulce,ale né s Honzíkem,
to by se mi taky montovala hlava,mě by stačila zapřažená Moruš.
A i tak by možná byly pak hnědý rajtky.
Jo,já jsem taky toho valacha,co jsem měla,naučila se vzpínat,ale jen decentně a na povel,nikdy to nepoužil proti mě,ale takoví koně bohužel jsou,který to člověk naučí a oni pak to zneužívají.
Taky nikoho neodsuzuju,ať si každej koníky učí,co je baví a když jim to spolu jde,proč ne.
jaruska
napsal(a):
Nazdááár,Ivčí,to je dost,že se taky ukážeš
,taky jsme nebyli pod sedlem ani nepamatuju,normálně mi fakt z toho už hrabe...
Eví,loni jsme nebyli na žádný výstavě,už jsme nějáký líný,sice jsme měli hříbátka,tak se mi nikam nechtělo,ale mě se nikam už nechce ani tak,ani na koňáckým country bále jsme nebyli,jak bejvá v Račíněvsi,prostě se nám fakt normálně nechtělo,už jsme takoví peciválové.
Taky bych si někdy chtěla zkusit tu jízdu v sulce,ale né s Honzíkem,
to by se mi taky montovala hlava,mě by stačila zapřažená Moruš.
A i tak by možná byly pak hnědý rajtky.
Jo,já jsem taky toho valacha,co jsem měla,naučila se vzpínat,ale jen decentně a na povel,nikdy to nepoužil proti mě,ale takoví koně bohužel jsou,který to člověk naučí a oni pak to zneužívají.
Taky nikoho neodsuzuju,ať si každej koníky učí,co je baví a když jim to spolu jde,proč ne.
Melouny jsou moc drahý,nám muší stačit špalek.
jaruska
napsal(a):
Melouny jsou moc drahý,nám muší stačit špalek.
hoooj...díky Evii za mailík hele poznáváte tohoto koňouse?
to se u nás dělalo v práci, tak ho mám ten pohled i nalepený ve skříňce.mnoo vztah s koňnma máme takový že se milujem mega,taky po tom všem že mi oba měli umřít,kobyla byla kdysi v Brně s hrůza kolikou a malý přišel o tu mámu při porodu.jen jsou bujní občas páč se nemaj kde pořádně proběhnut tu v kopci.ale už se na tom pracuje.na mě si nedovolují moc,to by si mohli zkusit
tady slavný uň
westgirl
napsal(a):
hoooj...díky Evii za mailík hele poznáváte tohoto koňouse?
to se u nás dělalo v práci, tak ho mám ten pohled i nalepený ve skříňce.mnoo vztah s koňnma máme takový že se milujem mega,taky po tom všem že mi oba měli umřít,kobyla byla kdysi v Brně s hrůza kolikou a malý přišel o tu mámu při porodu.jen jsou bujní občas páč se nemaj kde pořádně proběhnut tu v kopci.ale už se na tom pracuje.na mě si nedovolují moc,to by si mohli zkusit
tady slavný uň
bobešci
lucky
napsal(a):
Hoj Haní,
teď jsem akorát dojela domů a zkoukla mailíky od tebe.
Díky moc!!!
Jinak vše v pořádku-víš co.
proxima
napsal(a):
Hoj Haní,
teď jsem akorát dojela domů a zkoukla mailíky od tebe.
Díky moc!!!
Jinak vše v pořádku-víš co.
To je Usidlo!'!!!!
Takhle chrápou koníci skoro každej den....
jaruska
napsal(a):
To je Usidlo!'!!!!
Takhle chrápou koníci skoro každej den....
Haní,ty Tvoje bobešci jsou kráásný,jak jsou oba stejný,to je krása.
Koníci odpočívali v těch bobkách,já ale nemohla je jít fotit z druhý strany,páč jsem byla oblečená do města,i boty,a tam je strašný bláto.
Ale jim to eeeevidentně nevadí.
jaruska
napsal(a):
Koníci odpočívali v těch bobkách,já ale nemohla je jít fotit z druhý strany,páč jsem byla oblečená do města,i boty,a tam je strašný bláto.
Ještě jedna Olinka s vyplazeným jazýčkem.
jaruska
napsal(a):
Usu jsem taky poznala, pozdě
Já takhle našla Míšu už dva večery za sebou. Včera jsem myslela, že když prší tak ležet nebude, ale stejně se tam válel, v tom největím binci. Chudák za chvíli si bude myslet, že v mé přítomnosti nemůže ležet, protože ho vždycky donutím vstát a jít. Asi se mu tam nahoře s bejčkama zalíbilo
andmac
napsal(a):
Usu jsem taky poznala, pozdě
Já takhle našla Míšu už dva večery za sebou. Včera jsem myslela, že když prší tak ležet nebude, ale stejně se tam válel, v tom největím binci. Chudák za chvíli si bude myslet, že v mé přítomnosti nemůže ležet, protože ho vždycky donutím vstát a jít. Asi se mu tam nahoře s bejčkama zalíbilo
Teda Hanko, ty jsou jak přes kopírák, neuvěřitelná podoba
andmac
napsal(a):
Aha, jsem trošku mimo
jaru, to je ta co zůstane doma?
To neprojde,Andrej...
lucky
napsal(a):
Já bych si je nejradši prosím Tě nechala všechny...
jaruska
napsal(a):
Já bych si je nejradši prosím Tě nechala všechny...
Moruš je líná se dojít napít k sudu,tak pije z těch roztátých ďolíků.
jaruska
napsal(a):
Moruš je líná se dojít napít k sudu,tak pije z těch roztátých ďolíků.
Klucí dneska zase lítali...
jaruska
napsal(a):
Klucí dneska zase lítali...
Aboška jen zdáli na ně hleděla.
jaruska
napsal(a):
Hnojník obecný.
Klucí měli pneušku zahozenou pod ohradníkem,tak se báli pro ní si šahnout,tak jsem jim jí vyndala,to bylo radost...
jaruska
napsal(a):
Klucí měli pneušku zahozenou pod ohradníkem,tak se báli pro ní si šahnout,tak jsem jim jí vyndala,to bylo radost...
Pierot vždycky bafne pneu a odnáší jí k Legiškovi.
lucky
napsal(a):
Pojď si hrááát..
jaruska
napsal(a):
Pojď si hrááát..
No co mám jinýho dělat,muším si tedy s Tebou hráát.
jaruska
napsal(a):
No co mám jinýho dělat,muším si tedy s Tebou hráát.
Tak se chvilku tahají....
jaruska
napsal(a):
Tak se chvilku tahají....
A pak,když to Legiša přestane bavit,tak Pierot ho stejně pronásleduje i s gumou.
jaruska
napsal(a):
A pak,když to Legiša přestane bavit,tak Pierot ho stejně pronásleduje i s gumou.
Legišek se šel schovat i za mě,ale pooořád byl sledovanej a pronásledovanej.
jaruska
napsal(a):
Legišek se šel schovat i za mě,ale pooořád byl sledovanej a pronásledovanej.
lucky
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
Jéé,nikde nikdo,
Eví,já chodím spát kolem deváté,Olda večer v 10 krmí štěníky a já zase krmím mezi 3-4 ranní a mezi tím koukáme na hokej od 4 ráno
,ale dneska to teda projeli,
aspoň že ta Martina Sáblíková má to náádherný zlato
a klucí na štafetě bronz.
Pojedete někdo z Kocháčků do Lysý na Jaro s koňmi?
proxima
napsal(a):
Ahojky Jarů,
no jo,já zase mám období kdy sedím do 02h u počítače.A tady nikdo
Jinak do lysé nejedem-to je moc dálava na to že je toho tam málo na jaře..
Ahojky Eví,jééé,no to mě by tu do dvou do rána umrzly nohy.
No jasně,pro Vás je to moc daleko,my asi taky nepojedem,jen se ptám ze zvědavosti.
proxima
napsal(a):
Ahojky Jarů,
no jo,já zase mám období kdy sedím do 02h u počítače.A tady nikdo
Jinak do lysé nejedem-to je moc dálava na to že je toho tam málo na jaře..
Ahojte holky, tak už tady čumákuju. Dítě uslo tak zjištuju co nového U nás už fest potálo a koně se konečně můžou obalit v bahně jako řízky
Jinak koně vymysleli nový bezpečnostní způsob ochraby sedlovny. Jak tam u ní parkují tak tam nasmolili. A je tam toho tolik, že kdyby se tam chtěl někdo vloupat tak by musel hodinu odhazovat hovnouse, aby šli otevřit dveře, u toho si hlídat záda aby ho Lady nesežrala a nakonec by stejně zjistil že tam nic není
No akorát se tam nedostanu ani já
Jeden Tinky Binky nachystaný na výlet
loupeznik
napsal(a):
Ahojte holky, tak už tady čumákuju. Dítě uslo tak zjištuju co nového U nás už fest potálo a koně se konečně můžou obalit v bahně jako řízky
Jinak koně vymysleli nový bezpečnostní způsob ochraby sedlovny. Jak tam u ní parkují tak tam nasmolili. A je tam toho tolik, že kdyby se tam chtěl někdo vloupat tak by musel hodinu odhazovat hovnouse, aby šli otevřit dveře, u toho si hlídat záda aby ho Lady nesežrala a nakonec by stejně zjistil že tam nic není
Ahojky Petí,Tinky je super!!!
Je slaďoučká.
My jsme se taky dali včéra do odklízení hovňajzů ve výběhu,jak tam včera koníci leželi,tak jsme jim tu vrstvu sebrali,
tak jsem zvědavá,kde budou ležet dneska,už to tak hřát zespoda nebude,je tam led.
A dneska budeme pokračovat,sice mě bolí celej člověk,
ale budeme mít skoro čistej výběh.
loupeznik
napsal(a):
Jaruš Pierot je fakt dobrý S tou pneumatikou nemá chybu.
Evííí ty už trpíš nespavostí? Mě zas chytla nějaká spavá nemoc
Asi fakt jde jaro. Kobyla už konečně začla línat. Sice jenom na hlavě, ale doufám že se ostatní brzy přidají. Tomík na jaře nelíná ale celý vylýsa. Má na sobě holé místa, si chudách drbě zimní kožich, který ho hryže a pak vypadá jak s prašivinou
Má co dělat než shodí ten medvědí kožich.
jaruska
napsal(a):
Ahojky Petí,Tinky je super!!!
Je slaďoučká.
My jsme se taky dali včéra do odklízení hovňajzů ve výběhu,jak tam včera koníci leželi,tak jsme jim tu vrstvu sebrali,
tak jsem zvědavá,kde budou ležet dneska,už to tak hřát zespoda nebude,je tam led.
A dneska budeme pokračovat,sice mě bolí celej člověk,
ale budeme mít skoro čistej výběh.
No tak když jste tak rozpracovaní, nechcete přijet i k nám? Chybí mi asi deset brigádníků. Mám pocit že přes zimu smolili nějak víc než jindy
loupeznik
napsal(a):
Jaruš Pierot je fakt dobrý S tou pneumatikou nemá chybu.
Evííí ty už trpíš nespavostí? Mě zas chytla nějaká spavá nemoc
Asi fakt jde jaro. Kobyla už konečně začla línat. Sice jenom na hlavě, ale doufám že se ostatní brzy přidají. Tomík na jaře nelíná ale celý vylýsa. Má na sobě holé místa, si chudách drbě zimní kožich, který ho hryže a pak vypadá jak s prašivinou
Má co dělat než shodí ten medvědí kožich.
Ani néé,
to sbírání bobanů mě zase až tak moc nebaví,
ale jsem ráda,když je čistej výběh.
Díky,Petí,no jo,oni si tak klucí hrajou,je sranda je pozorovat.
Naše hemelky už línej poctivě po celým tělese,ale já mám jen jeden pár rukou,tak muším na ně vždycky po jednom.
lucky
napsal(a):
Včera bylo krááásně,
tak jsme dělali ten výběh,Legišek pomáhal.
jaruska
napsal(a):
Včera bylo krááásně,
Zato dneska je hnusněěě
,kde je porád to jaroooo????
jaruska
napsal(a):
Zato dneska je hnusněěě
,kde je porád to jaroooo????
Viď,Piere,je to počasí takový akorát na spaní....
jaruska
napsal(a):
Viď,Piere,je to počasí takový akorát na spaní....
Nooo jooo,já to říkám taky.
jaruska
napsal(a):
Včera bylo krááásně,
Ahoj Jaruško Z Legiška roste pracant
My byli včera na procházce. Bylo nádherně. Dneska fouká a snad bude i pršet
Vzali jsme psiska, kočárek a Jardu. No a nebyl by to Jarda kdyby nehodil mrchu
loupeznik
napsal(a):
Ahoj Jaruško Z Legiška roste pracant
My byli včera na procházce. Bylo nádherně. Dneska fouká a snad bude i pršet
Vzali jsme psiska, kočárek a Jardu. No a nebyl by to Jarda kdyby nehodil mrchu
Ahojky Petí,noo,právě,včera bylo jaro a hned dneska už je tak hnusně,že se mi nechce ani nikam vylejzat z baráku,
mě to včera tak navnadilo,už jsem se fakt těšila,že to sluníčko už bude šajnit pořád a vono pppprd.
A to ještě zase hlásej nějáký ochlazení
,mě fakt šibne z tý letošní zimy.
Jarouš upadl?Nebo se tam jen tak válí,to mi připomíná naší Jarču,ta je to samý...
Legiška už je kus chlapa.
jaruska
napsal(a):
Ahojky Petí,noo,právě,včera bylo jaro a hned dneska už je tak hnusně,že se mi nechce ani nikam vylejzat z baráku,
mě to včera tak navnadilo,už jsem se fakt těšila,že to sluníčko už bude šajnit pořád a vono pppprd.
Jarouš upadl?Nebo se tam jen tak válí,to mi připomíná naší Jarču,ta je to samý...
A navíc hlásej příští týden zas sněžení
Jsem se těšila jak už ten bílej hnus sleze...
Jaruško, a nebude ten Legišek přece jen větší?
andmac
napsal(a):
A navíc hlásej příští týden zas sněžení
Jsem se těšila jak už ten bílej hnus sleze...
Jaruško, a nebude ten Legišek přece jen větší?
Nééééééééé,sněžení už nééééé....
Andrej,teď mu bylo 8 měsíců a měří 130,jako Moruš,tak si myslím,že v dospělosti bude mít těch 150 určitě.
Tady ještě jedno medvídě.
jaruska
napsal(a):
no on chudák běžel po cestě ale asi se mu udělal uzel na nohách a spadl. Chvíli se na zemi válel abych viděla že je to vážné a pomohla mu na nohy. Dokonce po mě vyžadoval, abych mu ošetřila zranění (odřené koleno). Ti chlapi nic nevydrží
Ze zimy mě už šiblo a dokonce jak svítilo sluníčko tak jsem byla podrážděná a na všechny jsem vrčela. Asi to chce více sluných dní. Legíšek je teda macek. Jsem vždycky moooc zvědavá co z hříbátek vyroste.
A pozor na lišky v lese
loupeznik
napsal(a):
no on chudák běžel po cestě ale asi se mu udělal uzel na nohách a spadl. Chvíli se na zemi válel abych viděla že je to vážné a pomohla mu na nohy. Dokonce po mě vyžadoval, abych mu ošetřila zranění (odřené koleno). Ti chlapi nic nevydrží
Ze zimy mě už šiblo a dokonce jak svítilo sluníčko tak jsem byla podrážděná a na všechny jsem vrčela. Asi to chce více sluných dní. Legíšek je teda macek. Jsem vždycky moooc zvědavá co z hříbátek vyroste.
A pozor na lišky v lese
No mě včera večer málem sejmula srnka, jedna po silnici přeběhla a druhá mi málem vlítla do boku
S liškama mám blbou zkušenost, pár let zpátky se k nám domu přišla jedna schovat. lehla si přímo pod auto a kdyby jsme neviděli jak z pod něj vylítávají mouchy tak by jsme si jí ani nevšimli. byla celá vypelichanaá, tak jsem skočili pro známého myslivce, který ji skolil a poslal na veterinu. Naštěstí nebyla infekční...
loupeznik
napsal(a):
A pozor na lišky v lese
Holky vzpomínáte jak jsme se bavily o divokých prasátkách. Tak jsem našla fotku z našeho setkání. Sice je mázla ale byl to zážitek vidět na živo tolik divokých čuníků Škoda že tam nejsou vidět i ty malinké selátka.
andmac
napsal(a):
No mě včera večer málem sejmula srnka, jedna po silnici přeběhla a druhá mi málem vlítla do boku
S liškama mám blbou zkušenost, pár let zpátky se k nám domu přišla jedna schovat. lehla si přímo pod auto a kdyby jsme neviděli jak z pod něj vylítávají mouchy tak by jsme si jí ani nevšimli. byla celá vypelichanaá, tak jsem skočili pro známého myslivce, který ji skolil a poslal na veterinu. Naštěstí nebyla infekční...
Srnky u nás už konečně vylezli z lesů a jsou vidět. Chuděry v tom velkém sněhu ani neušly. Se vždycky strašně leknu jak vběhnou na cestu. Naštěstí jezdím pomalu, ale jako spolujezdec trpím. Lišku jsem viděla na živo dvakrát (jednou z auta a pak z koně) a bylo to super. Jsem děsná a všechny "žvížátka" chci domů Jinak jednu lišku máme na zdi.
loupeznik
napsal(a):
Holky vzpomínáte jak jsme se bavily o divokých prasátkách. Tak jsem našla fotku z našeho setkání. Sice je mázla ale byl to zážitek vidět na živo tolik divokých čuníků Škoda že tam nejsou vidět i ty malinké selátka.
Jéé,ti divočáci jsou skvělíí,a liška takýý.
Díky,Petí,no je ho kus,to jo,ale naštěstí na to má nohy i klouby,tak je to dobrý,může vesele růst,když není pro mě.
Jé,Andrej,to jste měli štgíro s tou liškou,že byla zdravá.
Ještě jedno medvídě.
jaruska
napsal(a):
Díky,Petí,no je ho kus,to jo,ale naštěstí na to má nohy i klouby,tak je to dobrý,může vesele růst,když není pro mě.
Ještě jedno medvídě.
Andrej,nemáš fotičku blonďáka??
jaruska
napsal(a):
Ještě jedno medvídě.
Jeden medvídek nebo dva by se mi šikli Ale to bych si už musela požádat o dotace pro útulky. Jinak jsou rozkošní, jako plyšáci.
jaruska
napsal(a):
Díky
,hihi,taky jim tak říkám,plyšáci,jsou fakt skoro plyšoví.
Souhlas, vypadají doopravdy jako plyšáci jak mají tu jemnou srst k tomu ta kukadla, kdo by odolal
Fotečku ještě bohužel nemám, akorát co mají na webu, ale ty nejsou aktuální. Ještě jsem našla jednu z výstavy s mamčou, tak se snad majitelé nebudou zlobit. V neděli si beru foťák s sebou, tak snad nezapomenu něco vyblejsknout.
andmac
napsal(a):
Souhlas, vypadají doopravdy jako plyšáci jak mají tu jemnou srst k tomu ta kukadla, kdo by odolal
Fotečku ještě bohužel nemám, akorát co mají na webu, ale ty nejsou aktuální. Ještě jsem našla jednu z výstavy s mamčou, tak se snad majitelé nebudou zlobit. V neděli si beru foťák s sebou, tak snad nezapomenu něco vyblejsknout.
Jééje,není to tenhle???
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 5349217/Hrebecek-Hafling.php
helu

XXX.XXX.189.70
jaruska
napsal(a):
Ahá,tak to jo.
Tak hlavně foť,ať máme po neděli na co koukat.
Jéééééé ahoj - přibude blondáček jooooo? No to zupeeeer. A od koho jestly se můžu zeptat - od Sixtů? To je fotka z vrchovan tak tipuju. A je po Artistovi nebo Niebelung nebo ............? Jé já jsem napnutá jak kšandy.
Lianca tam dostala tohle.
helu
napsal(a):
Jéééééé ahoj - přibude blondáček jooooo? No to zupeeeer. A od koho jestly se můžu zeptat - od Sixtů? To je fotka z vrchovan tak tipuju. A je po Artistovi nebo Niebelung nebo ............? Jé já jsem napnutá jak kšandy.
Lianca tam dostala tohle.
Bingo, je po Artistovi. Líbí se mi ty vyšší a sportovnější typy. Tak snad se bude koník zamlouvat nám a i my paní chovatelce
helu

XXX.XXX.189.70
andmac
napsal(a):
Bingo, je po Artistovi. Líbí se mi ty vyšší a sportovnější typy. Tak snad se bude koník zamlouvat nám a i my paní chovatelce
A jak skáče! Má lepší techniku skoku jak parkuráci.
A od koho jestly se můžu zeptat?
helu

XXX.XXX.189.70
helu
napsal(a):
A jak skáče! Má lepší techniku skoku jak parkuráci.
A od koho jestly se můžu zeptat?
Děkujeme předloni jsme přišli o týdenního hříbka a já jak vidím mimina tak bulím.
Vrchovany jsem ořvala. Líbil se mi tam jeden hřebek - byl to krasavec taky po Artistovi
helu

XXX.XXX.189.70
helu
napsal(a):
Děkujeme předloni jsme přišli o týdenního hříbka a já jak vidím mimina tak bulím.
Vrchovany jsem ořvala. Líbil se mi tam jeden hřebek - byl to krasavec taky po Artistovi
Neva v poho - tenhle je taky od sixtů. Já jsem nějaká zabržděná dneska.
Letos ty potvůrky chceme připustit obě - Artistem
helu

XXX.XXX.189.70
andmac
napsal(a):
My máme vyhlídnutého vítěze Ale přiznám se, že s blonďácích jsem teoretik, něco mám načtenýho, ale v okolí moc haflů nemáme :-(
takže Alexej Obrocký?
helu

XXX.XXX.189.70
andmac
napsal(a):
Teda takhle to tady napdat, když ještě není nic jistého
omlouvám se ..........
já tušila kterej to jeeeeeeeeeee
stejně bez něj neodjedeš ..................
helu
napsal(a):
omlouvám se ..........
já tušila kterej to jeeeeeeeeeee
stejně bez něj neodjedeš ..................
Ne v pohodě, jen to nechci zakřiknout. Sranda je, že po těch dvou hříbkách pokukuju od podzimu , s tím, že tenhle je mi sympatičtější (dle fotek těžko soudit, ale působil na mě tak) no a když jsem se konečně odhodlala napsat, tak je volný pouze Lexa, asi znamení
Výběr nám coby odborník na plemeno schvaluješ?
helu

XXX.XXX.189.70
andmac
napsal(a):
Ne v pohodě, jen to nechci zakřiknout. Sranda je, že po těch dvou hříbkách pokukuju od podzimu , s tím, že tenhle je mi sympatičtější (dle fotek těžko soudit, ale působil na mě tak) no a když jsem se konečně odhodlala napsat, tak je volný pouze Lexa, asi znamení
Výběr nám coby odborník na plemeno schvaluješ?
Určitě - Sixtovi jsou jedni z mála kteří tomu rozumnějí. Když hafloše tak od sixtů
a nebo od Studničků. Jinam bych nejela. Řekla bych že mají jedny z nejkvalitnějších koní.
helu
napsal(a):
Určitě - Sixtovi jsou jedni z mála kteří tomu rozumnějí. Když hafloše tak od sixtů
a nebo od Studničků. Jinam bych nejela. Řekla bych že mají jedny z nejkvalitnějších koní.
Když jsem na netu četla jejich názory, tak mi právě přišlo, že vědí co dělají. Uvidíme jak v neděli dopadnem, snad si padneme do oka, všichni. Jen mě mrzí, že s náma měla jet ještě moje kámoška, která přece jen koním rozumí daleko víc, a objíždí se mnou ty vyhlídnuté a bohužel musí do práce. Tak musím aspoň fotit, aby z toho pak taky něco měla
helu

XXX.XXX.189.70
andmac
napsal(a):
Když jsem na netu četla jejich názory, tak mi právě přišlo, že vědí co dělají. Uvidíme jak v neděli dopadnem, snad si padneme do oka, všichni. Jen mě mrzí, že s náma měla jet ještě moje kámoška, která přece jen koním rozumí daleko víc, a objíždí se mnou ty vyhlídnuté a bohužel musí do práce. Tak musím aspoň fotit, aby z toho pak taky něco měla
a dáš nám semka potom taky fotešky? už se moooc těším
helu

XXX.XXX.189.70
andmac
napsal(a):
jasně
tak ti přeju at je to láska na první pohled.
helu

XXX.XXX.189.70
andmac
napsal(a):
No hlavně aby byla vzájemná a aby se zalíbilo i oboum Míšům Teda hlavně ti čtyřnohý aby si pak apdli do oka, ještě chvíli tam bude koňouch s těma bejčkama a bude si myslet, že je taky bejk
Neboj to bude v pohoděěěěěě
lucky
napsal(a):
Jééé,téééda,Helčo,velká gratulace k Vítězi třídy,
máš ty kobylky opravdu moc krásný
,hele,nepojedeš s nima do Pardubic??
Andrej,přeju,ať si vybereš,hafloši jsou kráásný.
Tak se moooc těším na fotičky.
Tady je dneska tak krááásně,sluníčko svítí,modrá obloha,
ale všude tuny bahna,do háje.
lucky
napsal(a):
Ahojky holky,
tak tady prve přestalo lít a snad se to má taky vyjasnit!
tady bylo nádherně zase v týdnu..tak jsme vzali iháky na kopec...
jarů posílám foto Wiči,můžeš tipovat co to bude..
Teda ti malý haflošci jsou luxusní-krásně souměrní,oplácaní...nádhera..A Artista jsem viděla na fotkách jak skáče..to je pohádka..
proxima
napsal(a):
Ahojky holky,
Teda ti malý haflošci jsou luxusní-krásně souměrní,oplácaní...nádhera..A Artista jsem viděla na fotkách jak skáče..to je pohádka..
lucky
napsal(a):
lucky
napsal(a):
...malý rorýs
proxima
napsal(a):
Ahojky holky,
Ahojky Eví,z téhle fotky nic nepoznááám,počebuju fotičku zepředu,jako když si před ní stoupnu a hledíme si do očí,teda Wičinka mě do brejlí,hihi,
tak ze čtyřech,pěti metrů.
Eví,přesně o takovýhle kobylce se mi dneska zdálo,že jsme se na ní byli podívat pro Jarču,jenže Jarča se nám ztratila na nádraží
a milej sen skončil.
Jojo,ty hříbátka haflošků mají ty prdele božský už teď,a silný nohy,tělo pěkný,taková pohádka pro oko.
Jo,jak jsme si byli na tom statku pro tu kozenku Barušku,tak tam mají 2 kobči před ohřebením a těm jsem oběma tipla hřebečky,tak jsem zvědavá,jestli se trefím.
lucky
napsal(a):
helu

XXX.XXX.189.70
proxima
napsal(a):
10.4. má první termín...
Ahojík děkuji - no ona Lianca je opravdu povedená ....... Tak hlásím že jsem před chvílí slezla z koně a je tam opravdu božskyyyyyy a jak to slunko hřeje to je luxus.
Evíku hlásím že rakytník ze zahradnictví Kruh přežil zimůůůůůůůůů. Huráááá.