Co pouzívate na rychlé přelínaní?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2010 18:36
cookie

XXX.XXX.161.14

jaro se blízí,a moje kone uz zacinají línat,ale potrebovala bych poradit jak se tech chlupů co nejryjlej zbavit.oholit nemůžu.Jelikoz se chystame 1 kvetna na vystavu a uz 3ti rok s tim bojujem.zkouseli jsme lnene seminko,a hlavne jsme furt cistili.máte nekdo nejakou fintu?Nebo me cekají zase puchyre od hrbilka

24.2.2010 18:43
parley

XXX.XXX.167.53

cookie napsal(a):
jaro se blízí,a moje kone uz zacinají línat,ale potrebovala bych poradit jak se tech chlupů co nejryjlej zbavit.oholit nemůžu.Jelikoz se chystame 1 kvetna na vystavu a uz 3ti rok s tim bojujem.zkouseli jsme lnene seminko,a hlavne jsme furt cistili.máte nekdo nejakou fintu?Nebo me cekají zase puchyre od hrbilka

Nejlepší finta co znám super věc a hlavně nejsi celá od chlupu protože je nevyčesáváš kruhovitě jak hřbílkem ale po směru růstu chlupů.Stojí něco přes 100 a bohatě vystačí na jedno přelínání.

24.2.2010 18:55
iisaabeel

XXX.XXX.41.15

parley napsal(a):
Nejlepší finta co znám super věc a hlavně nejsi celá od chlupu protože je nevyčesáváš kruhovitě jak hřbílkem ale po směru růstu chlupů.Stojí něco přes 100 a bohatě vystačí na jedno přelínání.

Tak lnene seminko sem taky zkousela ale nijak se mi to neosvedcilo ne a ne prelinat,tak sem davala od biofaktoru H prelinali velmi rychle a ta vecicka nahore to sem teda jeste nevidela to musim taky vyzkouset

24.2.2010 19:22
saborka

XXX.XXX.184.52

cookie napsal(a):

to jsi myslela jako doopravdy vážně Bonitko, s tou naftou?????

24.2.2010 19:25
saborka

XXX.XXX.184.52

saborka napsal(a):
to jsi myslela jako doopravdy vážně Bonitko, s tou naftou?????

jo, to bylo jinam...........

25.2.2010 08:56
alabama17

XXX.XXX.224.40

saborka napsal(a):
jo, to bylo jinam...........

co to je za chytrou věcičku?? a kde se dá sehnat?

25.2.2010 19:34
iisaabeel

XXX.XXX.183.107

alabama17 napsal(a):
co to je za chytrou věcičku?? a kde se dá sehnat?

Maji to na equisboy za 130kc uz sem si objednala tak su zvedava

25.2.2010 19:36
lutynta

XXX.XXX.172.1

iisaabeel napsal(a):
Maji to na equisboy za 130kc uz sem si objednala tak su zvedava

Taky na to zírám..našla jsem si to i na netu..vypadá to luxusně a jestli to fakt funguje tak tomu říkám vynález

25.2.2010 19:43
alabama17

XXX.XXX.224.40

lutynta napsal(a):
Taky na to zírám..našla jsem si to i na netu..vypadá to luxusně a jestli to fakt funguje tak tomu říkám vynález

stejně si to neumím představit... asi se tam zajdu podívat...

25.2.2010 20:40
ghajariy

XXX.XXX.4.106

alabama17 napsal(a):
stejně si to neumím představit... asi se tam zajdu podívat...

Já tuhle věcičku vyhrála na závodech. Tak že - loni jsem zkoušela, vážně dobrý. Chlupy tolik nelítají, ale čas se moc popohnat nedá. Je to hodně podobné klasické pemze na nohy a možná by i ona posloužila. Jen tohle se o chlup víc drolí, ale je to taky tvrdé. Ale koni to je příjemné, vždy se tím rádi ,,drali".

27.2.2010 16:42
cookie

XXX.XXX.161.14

ghajariy napsal(a):
Já tuhle věcičku vyhrála na závodech. Tak že - loni jsem zkoušela, vážně dobrý. Chlupy tolik nelítají, ale čas se moc popohnat nedá. Je to hodně podobné klasické pemze na nohy a možná by i ona posloužila. Jen tohle se o chlup víc drolí, ale je to taky tvrdé. Ale koni to je příjemné, vždy se tím rádi ,,drali".

tak jsem dnes zkousela brousek na paty,chlupy sly dolu pekne,pak jsem jeste vyzkousela klasickou cihlicku,brousek na noze,taky to slo.No ale asi zustanu u toho gumoveho hrbilka.

27.2.2010 21:44
sheril

XXX.XXX.88.21

cookie napsal(a):

celkem dobře to jde pracovními rukavicemi,těmi jak jsou namočené v latexu

Přidejte reakci

Přidat smajlík