Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2010 21:34
sonatka

XXX.XXX.194.58

Máte někdo zkušenosti s nakupováním pře e-bay.com??

moc díky..

24.2.2010 22:34
amazonka78

XXX.XXX.117.182

sonatka napsal(a):

moc díky..

Ano. Nákup west. sedel z USA. Jediný problém - prodejce sliboval poslat sedlo KAMKOLIV do světa, ale po aukci, kterou jsem vyhrála, se začala cukat - že do CZ to nepošle. Naštěstí jsem měla známou v D, kam jsem to nakonec nechala poslat. Bohužel jsem si včas neuvědomila, že budu muset platit (nemalé) clo - na to je také potřeba myslet, konečnou cenu to nakonec zvedne... Jinak problém nebyl - sedla přišla v pohodě, odpovídala fotkám... V jednom z nich jezdí sestra dodnes a sedlo nemá chybu (je to cca 5 let)...

25.2.2010 08:05
bonita

XXX.XXX.167.42

sonatka napsal(a):

moc díky..

ja nakupujem uz roky, ale ako pise prispevok nado mnou, nesmie sa zabudnut na clo, isteho casu, ked som kupovala laptop z Kalifornie, konecnu sumu mi to s clom navysilo o 100 dolarov, inak az na jeden neposlany noz, co chcel chlap a na sklade ho uz nemali, tak velka spokojnost

25.2.2010 20:28
ghajariy

XXX.XXX.4.106

bonita napsal(a):
ja nakupujem uz roky, ale ako pise prispevok nado mnou, nesmie sa zabudnut na clo, isteho casu, ked som kupovala laptop z Kalifornie, konecnu sumu mi to s clom navysilo o 100 dolarov, inak az na jeden neposlany noz, co chcel chlap a na sklade ho uz nemali, tak velka spokojnost

Také nakupujeme přes E-bay. K dražším věcem přičtou clo, nyní je to už u věcí cca nad 4.000kč. Jde to najít někde na netu. Ale vždy mi vše přišlo v pořádku, nepoškozené.

28.2.2010 22:32
sonatka

XXX.XXX.194.58

ghajariy napsal(a):
Také nakupujeme přes E-bay. K dražším věcem přičtou clo, nyní je to už u věcí cca nad 4.000kč. Jde to najít někde na netu. Ale vždy mi vše přišlo v pořádku, nepoškozené.

a nakupujete často?ráda bych pár věcí odtamatad-zajímalo by mne jak je to třeba s poštovným a tak...

28.2.2010 22:53
arnishei

XXX.XXX.80.39

sonatka napsal(a):
a nakupujete často?ráda bych pár věcí odtamatad-zajímalo by mne jak je to třeba s poštovným a tak...

S poštovným to záleží samozřejmě na váze a taky přes co to posíláte a na jakou cenu necháte balík pojistit. Ale nejsou to nějaké vysoké pálky. Já jsem si nechávala poslat sedlo, posílalo se to přes USPS a to poštovné vyšlo na něco přes 1000. No a pak musíte ještě zaplatit clo, ale to už si bohužel nepamatuju, kolik jsem za to platila.

Přidejte reakci

Přidat smajlík