Hledám maminku co před porodem jezdila na koni a teď nemá hlídání ani kde by si zajezdila.Jsem taky maminka 8 měsíční holčičky, která má koně a nemam hlídání a tím pádem ani čas.Tak třeba by jsme si mohly vzájemně pomoc v hlídání i jízdě za malý příspěvek na potřeby koně
Kobylku mam v Českých Budějovicích v příjemném prostředí.
Bližší info na tel:777788456
karotka
napsal(a):
Hledám maminku co před porodem jezdila na koni a teď nemá hlídání ani kde by si zajezdila.Jsem taky maminka 8 měsíční holčičky, která má koně a nemam hlídání a tím pádem ani čas.Tak třeba by jsme si mohly vzájemně pomoc v hlídání i jízdě za malý příspěvek na potřeby koně
Vyloženě skvělý nápad
karotka
napsal(a):
Já se připojím, jsem na tom podobně jako Hanka. Jen má dětičky dvě a koníky 3. Nabízím spíše jen to ježdění a případné pohlídání mrňouska za menší příspěvek na koníky. Jsem z Liberecka. tel: 607850510
Koník je hodný, klidný, spíše lenoch, ale na takové ty pohodové vyjížďky do přírody naprosto ideální.
petra136
napsal(a):
Já se připojím, jsem na tom podobně jako Hanka. Jen má dětičky dvě a koníky 3. Nabízím spíše jen to ježdění a případné pohlídání mrňouska za menší příspěvek na koníky. Jsem z Liberecka. tel: 607850510
Koník je hodný, klidný, spíše lenoch, ale na takové ty pohodové vyjížďky do přírody naprosto ideální.
A nějaká mamina od Zlína by nebyla?
karotka
napsal(a):
jsem ráda že v tom nejsem sama
přece jenom bych si salču chtěla nechat, ale když to jinak nepujde nedá se nic dělat
Škoda že jsi tak daleko, my jsme od Ostravy. Já mám skoro čtyřměsíčního mrňouska a osmiletého klučinu a k tomu pět koní Taky všechen čas věnují malé. Ale mám v záloze babičky a přítele
A sem tam si svezu zadek nebo jdu s konmi něco dělat. Tak přeji at tohle období přejdete a Salča zůstane doma