Sedla - koupě, prodej, výměna

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2010 11:45
holkaodkoni

XXX.XXX.1.13

Koupím sedlo( univerzální nebo drezurní/skokový univerzál) , může být i starší ale pouze kvalitní (Kentaur, Stubben, Kieffer, Vogeltanz ...)
Posedlí 16.5 -17. Šířka komory cca 15.5 cm (vel 2-3?? )
Důležité - sedlo bude na krátkého koně, proto je nutné změřit délku od komory po hranu sedl. polštáře- viz foto.
Možná výměna za Wintec Pro dressage (měnitelná komora, posedlí 17.5) v super stavu.

26.2.2010 11:46
holkaodkoni

XXX.XXX.1.13

holkaodkoni napsal(a):
Koupím sedlo( univerzální nebo drezurní/skokový univerzál) , může být i starší ale pouze kvalitní (Kentaur, Stubben, Kieffer, Vogeltanz ...)
Důležité - sedlo bude na krátkého koně, proto je nutné změřit délku od komory po hranu sedl. polštáře- viz foto.
Možná výměna za Wintec Pro dressage (měnitelná komora, posedlí 17.5) v super stavu.

Ještě kontakt : holkaodkoni@centrum.cz tady foto Wintec pro Dressage

26.2.2010 12:37
kati

XXX.XXX.235.193

holkaodkoni napsal(a):
Ještě kontakt : holkaodkoni@centrum.cz tady foto Wintec pro Dressage

Ahoj,a chces sedlo jen vymenit nebo by jsi ho i prodala??Kdyby ano za kolik by bylo??

26.2.2010 12:48
zazika

XXX.XXX.174.165

kati napsal(a):
Ahoj,a chces sedlo jen vymenit nebo by jsi ho i prodala??Kdyby ano za kolik by bylo??

Prodám Wintec 250, černá komora, neponičené. Cena 3 500,-( v ceně dečka)

26.2.2010 12:48
zazika

XXX.XXX.174.165

zazika napsal(a):

další

26.2.2010 12:49
zazika

XXX.XXX.174.165

26.2.2010 13:30
holkaodkoni

XXX.XXX.1.13

kati napsal(a):

Když se mi podaří sehnat sedlo jiné tak ho i prodám. Cena kolem 10 000 kč možná dohoda. Je v super stavu.

26.2.2010 19:15
kati

XXX.XXX.235.193

holkaodkoni napsal(a):
Když se mi podaří sehnat sedlo jiné tak ho i prodám. Cena kolem 10 000 kč možná dohoda. Je v super stavu.

sedlo se mi velmi libí,hned bych si ho vzala,ale mam stejný problém jako ty,taky musím prodat sedlo,abych měla na jiné.Já prodávám Kentaur Artemis,komora 2 velikost posedlí 17,za takové by jsi ho treba nechtela vymenit??zkusím ti změřit to posedlí,ale myslím si že by mohlo byt kratší naz to tvoje.dávám fotky.

26.2.2010 19:17
kati

XXX.XXX.235.193

kati napsal(a):
sedlo se mi velmi libí,hned bych si ho vzala,ale mam stejný problém jako ty,taky musím prodat sedlo,abych měla na jiné.Já prodávám Kentaur Artemis,komora 2 velikost posedlí 17,za takové by jsi ho treba nechtela vymenit??zkusím ti změřit to posedlí,ale myslím si že by mohlo byt kratší naz to tvoje.dávám fotky.

26.2.2010 19:21
kati

XXX.XXX.235.193

kati napsal(a):

Ahoj Zuzko,kolik je to tvoje sedlo velikost posedlí??komora je měnitelná vid??

26.2.2010 20:02
holkaodkoni

XXX.XXX.1.13

kati napsal(a):

Zdravím :-) Tak možná bych ho vyměnila záleží jestli bude aspoň o pár cm kratší... a odkud přesně jseš?? Prosím změř rozměry a písni mi na holkaodkoni@centrum.cz děkujuu :-)

27.2.2010 09:20
zazika

XXX.XXX.174.165

holkaodkoni napsal(a):
Zdravím :-) Tak možná bych ho vyměnila záleží jestli bude aspoň o pár cm kratší... a odkud přesně jseš?? Prosím změř rozměry a písni mi na holkaodkoni@centrum.cz děkujuu :-)

Ahoj Jituš, právě že nejní. Proto ho prodávám, je v něm černá. Jenže já potřebuju červenou. Koupila jsem wintec 500. Tak se tohohle zbavuju. Posedlí je 17,5. Je to křesílko a drží sed ( i zadek -což dělá to semišový posedlí)

27.2.2010 09:44
6kaca6

XXX.XXX.204.27

holkaodkoni napsal(a):

Já mám taky sedlo na prodej sedlo - skokové. Ručně šité českým sedlářem. Posedlí 17,5. Je šité speciálně na kulaté, bezkohoutkaté a krátké koně (typu hucul, hafling a pod.) Bez problémů ale sedí i koním delším (na dlouhém kratší polštář nevadí, ktežto na krátkém delší vadí). Je to vhodné pro ty, co mají kulaté koně a jediná sedla co jim sedí jsou ty z dovozu z indie (sedlo Hafling aj.). Sedlo je velice pohodlné i na dlouhé vyjížďky, perfektě drží sed a do kolenních opěrek člověk zapadne a sedlo ho nepustí ani při koníkových blbostech. Se sedlem jsem byla velice spokojená, ale bohužel mi z něj koník už zhubl, tak ho musím prodat.

Foto je foceno když jsem sedlo kupovala (jsem 2. majitel), ale v létě bylo sedlo překontrolováno sedlářem a všechno je v naprostém pořádku (od té doby jsem v sedle nejezdila). Nyní sedlo vypadá stejně, akorát je trochu hnědčí barva pod třmenovýma řemenama. Aktuální foto mohu dodat, ale fotky mám v druhém PC.

27.2.2010 12:00
nikoliczenka

XXX.XXX.208.122

zazika napsal(a):

Nevíte, jak je komora široká?

27.2.2010 13:42
petra136

XXX.XXX.67.16

6kaca6 napsal(a):
Já mám taky sedlo na prodej sedlo - skokové. Ručně šité českým sedlářem. Posedlí 17,5. Je šité speciálně na kulaté, bezkohoutkaté a krátké koně (typu hucul, hafling a pod.) Bez problémů ale sedí i koním delším (na dlouhém kratší polštář nevadí, ktežto na krátkém delší vadí). Je to vhodné pro ty, co mají kulaté koně a jediná sedla co jim sedí jsou ty z dovozu z indie (sedlo Hafling aj.). Sedlo je velice pohodlné i na dlouhé vyjížďky, perfektě drží sed a do kolenních opěrek člověk zapadne a sedlo ho nepustí ani při koníkových blbostech. Se sedlem jsem byla velice spokojená, ale bohužel mi z něj koník už zhubl, tak ho musím prodat.

Foto je foceno když jsem sedlo kupovala (jsem 2. majitel), ale v létě bylo sedlo překontrolováno sedlářem a všechno je v naprostém pořádku (od té doby jsem v sedle nejezdila). Nyní sedlo vypadá stejně, akorát je trochu hnědčí barva pod třmenovýma řemenama. Aktuální foto mohu dodat, ale fotky mám v druhém PC.

Chtěla bych se zeptat na cenu sedla. Mám kobylku SN, je hodně kulatá a nemá téměř žádný kohoutek, mohlo by sednout. Už jsem vyzkoušela dvě a zatím neúspěšně.

27.2.2010 13:49
zazika

XXX.XXX.174.165

nikoliczenka napsal(a):
Nevíte, jak je komora široká?

Můžu změřit., Jinak odpovídá 2. U winteca je to černá..

27.2.2010 15:16
6kaca6

XXX.XXX.204.27

petra136 napsal(a):
Chtěla bych se zeptat na cenu sedla. Mám kobylku SN, je hodně kulatá a nemá téměř žádný kohoutek, mohlo by sednout. Už jsem vyzkoušela dvě a zatím neúspěšně.

Sedlo prodávám za 8tis.

27.2.2010 19:52
holkaodkoni

XXX.XXX.1.13

6kaca6 napsal(a):
Sedlo prodávám za 8tis.

Zdravím, takže wintec je nyní již jen na prodej.
Nastrojené sedlo :
Wintec pro Dressage v super stavu 17.5 posedlí, komora červená (měnitelná) ,

drezurní podsedlová dečka béžové barvy v top stavu (jetá 5x),

Velmi kvalitní drezurní podbřišník

Cena za holé sedlo 9 000 kč a nastrojené 10 000 kč.

Kontakt : holkaodkoni@centrum.cz

28.2.2010 08:09
muchlos

XXX.XXX.96.150

holkaodkoni napsal(a):
Nastrojené sedlo :

Prodám sedlo KENTAUR SENECA- TOP STAV!!!
černé, komora 2 (sedí většině koní), posedlí 17,5, naprosto v pořádku, opečovávané, nikde neodřené. Výborné sedlo na vyjížďky, přiježďování i základní skoky. Po Ústeckém kraji dovezu k vyzkoušení.
Cena 10000,-
Tel: 725836080, email nevyužívám

28.2.2010 10:18
kati

XXX.XXX.235.193

holkaodkoni napsal(a):
Nastrojené sedlo :

Anco,pokud na prodej rychle nechvatas,tak bych si sedlo 100pro vzala,ale az pordám to moje,snad to bude rychle,nepockala by jsi mi??

28.2.2010 10:45
holkaodkoni

XXX.XXX.1.13

kati napsal(a):
Anco,pokud na prodej rychle nechvatas,tak bych si sedlo 100pro vzala,ale az pordám to moje,snad to bude rychle,nepockala by jsi mi??

Dobře... už mi na sedlo psala jedna slečna ale chce ho na splátky.. dám přednost hotovosti.... ale na prodej také vcelku chvátám abych mohla koupit další :-D

28.2.2010 13:05
evush2010

XXX.XXX.132.236

holkaodkoni napsal(a):
Dobře... už mi na sedlo psala jedna slečna ale chce ho na splátky.. dám přednost hotovosti.... ale na prodej také vcelku chvátám abych mohla koupit další :-D

Anglické univerzální, 5let staré, německé výroby, na velmi vysoký kohoutek, komora 2, posedlí 18". Zachovalé, prodám kompletní, cena 5.000 kč. tel.: 739 016 566 meranet@seznam.cz

28.2.2010 13:06
evush2010

XXX.XXX.132.236

evush2010 napsal(a):
Anglické univerzální, 5let staré, německé výroby, na velmi vysoký kohoutek, komora 2, posedlí 18". Zachovalé, prodám kompletní, cena 5.000 kč. tel.: 739 016 566 meranet@seznam.cz

a úplně nové univerzální sedlo Pfiff, posedlí 17, komora užší 2, kompletní 7.900kč. mail: meranet@seznam.cz

28.2.2010 13:57
holkaodkoni

XXX.XXX.1.13

holkaodkoni napsal(a):
Nastrojené sedlo :

Nová cena 8 500 kč za sedlo neostrojené!!!
kontakt : holkaodkoni@centrum.cz

28.2.2010 14:13
xyloza

XXX.XXX.70.157

holkaodkoni napsal(a):

Koupím dostihové sedlo, váha nejlépe 1kg - v použitelném stavu xyloza@centrum.cz

1.3.2010 18:16
holkaodkoni

XXX.XXX.1.13

kati napsal(a):

Psala jsem Vám e-mail s dohodou na ceně a můžností splátek napište ;-) holkaodkoni@centrum.cz

1.3.2010 20:27
miladka

XXX.XXX.53.188

holkaodkoni napsal(a):

Prodám sedlo Wintec Pro endurance, s cair systémem, vč. bílé a černé komory, třm. řemenů zn. Wintec, vyklápěcích bezp. třmenů Kwik-out a gelového podbřišníku zn. Wintec, který je jen párkrát použitý. Sedlo má mírně odřené bočnice a tř. řemeny, ale jinak je v pořádku, bez vad. PC 24900 holé, nyní 15 000 komplet. Při rychém jednání přidám ještě beránek pod sedlo zn. Kentaur a obal na sedlo zn. Hauzr. Více fotek můžu poslat e-mailem.

4.3.2010 19:51
snooopy

XXX.XXX.150.89

holkaodkoni napsal(a):

Prodám/Vyměním hnědý skokový kontakt Eric Thomas Guépard, posedlí 18, komora 2. Středně hluboké posedlí, kolení opěrky měkčené vzduchovými polštáři, posedlí z hladké jemné kůže. Staré cca 1,5 roku. Pravidelně mazané, ve výborném stavu. Prodej z důvodů přesvalení koně. Výměna za skokové či skokově univerzální sedlo s komorou 1 nebo i 2 .

Pište na mail: Snooopka@seznem.cz

8.3.2010 18:43
natyz

XXX.XXX.35.223

holkaodkoni napsal(a):

Vyměním kvalitní skokové sedlo za fenku rasy Jack Russell teriér s PP.Sedlo je nové,ani jednou nebylo na koni,je dovezene z USA.Značka Kincade.Velikost posedlí : 17,5", velikost komory : 3

Petra Richterová, tel : 722943908, email: Petra412@seznam.cz. Moravskoslezský kraj.

8.3.2010 20:37
monca

XXX.XXX.148.8

natyz napsal(a):
Vyměním kvalitní skokové sedlo za fenku rasy Jack Russell teriér s PP.Sedlo je nové,ani jednou nebylo na koni,je dovezene z USA.Značka Kincade.Velikost posedlí : 17,5", velikost komory : 3

Petra Richterová, tel : 722943908, email: Petra412@seznam.cz. Moravskoslezský kraj.

koupím sedlo Kentaur Ikaros II,posedlí 17,5 a komora číslo 2!!.Černé barvy,do tří let staré a do 10tisíc.děkuji moc za nabídky-posílejte i s detajlními fotkami a fotkami výrobního čísla,kde je vidět číslo komory.tel.739671621,monca.l@centrum.cz

10.3.2010 16:03
gilden

XXX.XXX.189.213

monca napsal(a):
koupím sedlo Kentaur Ikaros II,posedlí 17,5 a komora číslo 2!!.Černé barvy,do tří let staré a do 10tisíc.děkuji moc za nabídky-posílejte i s detajlními fotkami a fotkami výrobního čísla,kde je vidět číslo komory.tel.739671621,monca.l@centrum.cz

kamarádka shání anglické univerzální sedlo na koně s vyšším kohoutkem (am. klusáka), komora 2, posedí 17, pouze kožené, nejlépe v tm. hnědé barvě (ale není podmínkou). něco staršího, ale použitelného, cena kolem 5000Kč.
nabídky, nejlépe i s fotkou sedla, posílejte na email rabius@email.cz

11.3.2010 14:38
sandimura

XXX.XXX.187.99

natyz napsal(a):

Ahoj za kolik by bylo pripadne na prodej sedlo Kincade?

11.3.2010 14:46
watanka

XXX.XXX.246.251

holkaodkoni napsal(a):

Prodám Kentaur fenix (skokový),17,5 komora č.2,párkrát na koni výborný stav. Foto email:zambisek@seznam.cz

11.3.2010 16:14
natyz

XXX.XXX.35.223

sandimura napsal(a):
Ahoj za kolik by bylo pripadne na prodej sedlo Kincade?

Ahoj, sedlo prodáváme za 9000 Kč , ale dohoda možná. Richterová

11.3.2010 18:39
avelanc

XXX.XXX.92.19

watanka napsal(a):
Prodám Kentaur fenix (skokový),17,5 komora č.2,párkrát na koni výborný stav. Foto email:zambisek@seznam.cz

Vyměním kožené anglicé sedlo, ručně dělané českým sedlářem, nedávno kontrolované + opravované = vynikající stav, tmavě hnědé, komora 3, posedlí 17"-17,5", všestrané, velmi dobře se v něm skáče. Sedělo hafligovi, křížené arabce, ... Sedlářem oceněno na 6 tis. Mám celý komplet ve stejné barvě (i poprsák s mart. vidlicí nebo martingal).
Vyměním za syntetické anglické všestrané sedlo s vyměnitelnými komorami. Ve výborném stavu. Posedlí 17", černě. Nejlépe také komplet.
Osobní předání-na dohodě. Nejlépe okoli Pardubic, Vysokého Mýta, Hradce Králové.
V případě zájmu či dalších otázek avelanc1@centrum.cz

11.3.2010 18:48
sandimura

XXX.XXX.187.99

natyz napsal(a):
Ahoj, sedlo prodáváme za 9000 Kč , ale dohoda možná. Richterová

Tak to je docela pálka... Sedlo jsem měla taky, objednané z USA za 4500 vč. poštovného. Hned jsem ho prodávala, je to pěknej šunt... :)

12.3.2010 08:10
natyz

XXX.XXX.35.223

sandimura napsal(a):
Tak to je docela pálka... Sedlo jsem měla taky, objednané z USA za 4500 vč. poštovného. Hned jsem ho prodávala, je to pěknej šunt... :)

Jé ty jsi nějaká chytrá ne ? Potřebujem poradit ve více věcí, nechceš nám dělat rovnou poradkyni ?? Nikdo se tě na tvůj názor neptal, tak laskavě nerypej...

12.3.2010 08:27
michel

XXX.XXX.55.229

avelanc napsal(a):
Vyměním kožené anglicé sedlo, ručně dělané českým sedlářem, nedávno kontrolované + opravované = vynikající stav, tmavě hnědé, komora 3, posedlí 17"-17,5", všestrané, velmi dobře se v něm skáče. Sedělo hafligovi, křížené arabce, ... Sedlářem oceněno na 6 tis. Mám celý komplet ve stejné barvě (i poprsák s mart. vidlicí nebo martingal).
Vyměním za syntetické anglické všestrané sedlo s vyměnitelnými komorami. Ve výborném stavu. Posedlí 17", černě. Nejlépe také komplet.
Osobní předání-na dohodě. Nejlépe okoli Pardubic, Vysokého Mýta, Hradce Králové.
V případě zájmu či dalších otázek avelanc1@centrum.cz

Prodám starší sedlo, ale v dobrém stavu jen estetické vady. Sedlo je velice pohodlné a lehké. Sedí na kulatěší koně já ho měla na chlaďase. Mohu prodat i novou uzdečku z kvalitní kůže k tomu udidlo pelhem, také nové. Cena za sedlo bez podbřišníku 3500 a uzdečka s udidlem za 1500

12.3.2010 08:28
michel

XXX.XXX.55.229

michel napsal(a):
Prodám starší sedlo, ale v dobrém stavu jen estetické vady. Sedlo je velice pohodlné a lehké. Sedí na kulatěší koně já ho měla na chlaďase. Mohu prodat i novou uzdečku z kvalitní kůže k tomu udidlo pelhem, také nové. Cena za sedlo bez podbřišníku 3500 a uzdečka s udidlem za 1500

uzdečka

12.3.2010 08:30
michel

XXX.XXX.55.229

12.3.2010 09:05
evush2010

XXX.XXX.132.236

michel napsal(a):

Koupím univerzální sedlo s komorou 3, posedlí 17,5 na vysoký kohoutek. Pouze zachovalé. meranet@seznam.cz

12.3.2010 17:51
sandimura

XXX.XXX.187.99

natyz napsal(a):
Jé ty jsi nějaká chytrá ne ? Potřebujem poradit ve více věcí, nechceš nám dělat rovnou poradkyni ?? Nikdo se tě na tvůj názor neptal, tak laskavě nerypej...

V klidu... Za pravdu se každej zlobí... Já se jen bavím :)

13.3.2010 12:04
miladka

XXX.XXX.53.188

miladka napsal(a):
Prodám sedlo Wintec Pro endurance, s cair systémem, vč. bílé a černé komory, třm. řemenů zn. Wintec, vyklápěcích bezp. třmenů Kwik-out a gelového podbřišníku zn. Wintec, který je jen párkrát použitý. Sedlo má mírně odřené bočnice a tř. řemeny, ale jinak je v pořádku, bez vad. PC 24900 holé, nyní 15 000 komplet. Při rychém jednání přidám ještě beránek pod sedlo zn. Kentaur a obal na sedlo zn. Hauzr. Více fotek můžu poslat e-mailem.

Wintec pro Endurance je prodaný.

16.3.2010 14:32
microfon

XXX.XXX.182.201

holkaodkoni napsal(a):

Nabízím ručně šité kvalitní Wade sedlo, na flexi kostře od Ed Steel,twisted třmeny, měkčené posedlí 15,5", sedlo velmi dobře drží sed jezdce, je vhodné pro koně středního až silnějšího rámce, po velmi jednoduché úpravě i na koně typu extra silný hafling, sedlo je téměř nové, na koni jen párkrát, důvod prodeje je absolutní přesvalení kobylky. Cena 22tis. Více informací na meilu Microfon@seznam.cz

16.3.2010 19:34
trava

XXX.XXX.127.228

microfon napsal(a):
Nabízím ručně šité kvalitní Wade sedlo, na flexi kostře od Ed Steel,twisted třmeny, měkčené posedlí 15,5", sedlo velmi dobře drží sed jezdce, je vhodné pro koně středního až silnějšího rámce, po velmi jednoduché úpravě i na koně typu extra silný hafling, sedlo je téměř nové, na koni jen párkrát, důvod prodeje je absolutní přesvalení kobylky. Cena 22tis. Více informací na meilu Microfon@seznam.cz

Prodám KenTaur Jupiter -komora 2,posedlí 17,5 .Sedlo využíváno na jednom koni a ještě né moc často.Prodávám z důvodu zakulacení koně a tudíš potřebuji větší komoru.Nebo vyměním za KenTaura s komorou 3.Jupiter má komoru 2 ještě trošku užší-sedí na vysoký kohoutek!Možnost vyzkoušení samozřejmostí.Mail :denben@seznam.cz

21.3.2010 15:22
iveth

XXX.XXX.161.66

prodám kožené drezurní sedlo, Hlavek, koupené v rakousku, staré asi 3.roky, malé estetické vady, komora asi 1, posedlí 17", holé, jen s vykrojenou podsedlovkou zn.passier,pohodlné, PC byla 17tis. Cena 7tis.:-)
více fotek na maila: IvethG@seznam.cz

21.3.2010 18:28
avelanc

XXX.XXX.92.19

sandimura napsal(a):
V klidu... Za pravdu se každej zlobí... Já se jen bavím :)

To asi těžko.. Reagovala třetí strana. A ty jen rejpeš. Se sedlem jsem nadmíru spokojoná, kůže je kvalitní, koníkovi sedí a nikdy s ním nebyly žádné problémy. Nechápu, jak podle jedný fotky můžeš hned hanět zboží jiných lidí. Tohle téma je koupě, prodej, výměna, jestliže se tvůj příspěvek ani k jednomu nehodí, tak rejpeš.. Takových lidí víc a už sem vážně nechodím. Fuj!

21.3.2010 21:30
sandimura

XXX.XXX.187.99

Nehaním podle fotky, ale to sedlo jsem omylem taky objednala. Je to křuska a navíc ji slečna prodáva prakticky za dvojnásobek skutečné ceny. Ale v pořádku, někdo to třeba rád dá a sedlo mu bude vyhovovat...

22.3.2010 07:35
saddlery

XXX.XXX.2.142

prodám westernové sedlo wade .posedlí 16" na koně s širším kohoutkem a rovnými zády. 24000,- :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík