Westernové plemena a jezdci - kochači 122

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

helu

27.2.2010 13:00
helu

XXX.XXX.189.70

helu napsal(a):

Teda tady je tááák nádherně.

helu

27.2.2010 13:05
helu

XXX.XXX.189.70

helu napsal(a):
Teda tady je tááák nádherně.

helu

27.2.2010 13:06
helu

XXX.XXX.189.70

helu napsal(a):

Ahojík děkuji - no ona Lianca je opravdu povedená ....... Tak hlásím že jsem před chvílí slezla z koně a je tam opravdu božskyyyyyy a jak to slunko hřeje to je luxus.
Evíku hlásím že rakytník ze zahradnictví Kruh přežil zimůůůůůůůůů. Huráááá.

27.2.2010 13:45
jaruska

XXX.XXX.45.87

helu napsal(a):
Ahojík děkuji - no ona Lianca je opravdu povedená ....... Tak hlásím že jsem před chvílí slezla z koně a je tam opravdu božskyyyyyy a jak to slunko hřeje to je luxus.
Evíku hlásím že rakytník ze zahradnictví Kruh přežil zimůůůůůůůůů. Huráááá.

Ty se máááš,já se snad dostanu zítra.
Na kozla leze taky už jaro.

27.2.2010 13:45
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Ty se máááš,já se snad dostanu zítra.
Na kozla leze taky už jaro.

Tady mu lítaj jenom uši.

27.2.2010 13:46
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Tady mu lítaj jenom uši.

To je hezký,jak mají ty zvířátka radost z toho sluníčka taky a z toho teplíčka.

27.2.2010 13:48
jaruska

XXX.XXX.45.87

helu napsal(a):

Ale ještě to potrvá,než to potaje a vyschne.

27.2.2010 13:49
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Ale ještě to potrvá,než to potaje a vyschne.

Aboška nezapomněla přes zimu vůůbec nic,krásně se naohýbala,šla na kruh,i skoro sama nalezla na špalek.

27.2.2010 13:50
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Aboška nezapomněla přes zimu vůůbec nic,krásně se naohýbala,šla na kruh,i skoro sama nalezla na špalek.

helu

27.2.2010 14:02
helu

XXX.XXX.189.70

jaruska napsal(a):

Ahoj Jaru, no v lese je ještě mocinky sněhu, ale na loukách to jde. Musíme trénovat velikonoce se blíží nechci nic zanedbat. Chtěla jsem se zeptat čím odčervuješ koníky? Koupila jsem equimax ale mám strach z vedlejších ůčinků co tam píšou.
Ta Aboša je celá jak můj Ryn - musím naskenovat jeho fotku. Ty potvůrky od rána bagrujou.

27.2.2010 14:11
jaruska

XXX.XXX.45.87

helu napsal(a):
Ahoj Jaru, no v lese je ještě mocinky sněhu, ale na loukách to jde. Musíme trénovat velikonoce se blíží nechci nic zanedbat. Chtěla jsem se zeptat čím odčervuješ koníky? Koupila jsem equimax ale mám strach z vedlejších ůčinků co tam píšou.
Ta Aboša je celá jak můj Ryn - musím naskenovat jeho fotku. Ty potvůrky od rána bagrujou.

Equimaxu se neboj,používáme ho taky,pak Equest,Antiverm,a ještě asi 2 druhy,ale ty si nepamatuju.

helu

27.2.2010 14:14
helu

XXX.XXX.189.70

helu napsal(a):

zbláznili se nám orchidee - zase kvetou jak o život

27.2.2010 14:55
proxima

XXX.XXX.104.193

helu napsal(a):

Tak tady je už taky krásně..

Jinak heli rakytník jste kupovali kde..oni tam jsou dvě zahradnictví-jedno Suptropické kde mají i tropické rostliny a druhé je Krakonošovo zahradnictví Šír..to je menší venkovní-tam pracuje mamka..Super že přežil-rakytník je skvělá rostlinka..

Koukám že ze sluníčka mají všichni radost-je to paráda že je už zima pryč..

helu

27.2.2010 15:07
helu

XXX.XXX.189.70

proxima napsal(a):
Tak tady je už taky krásně..

Jinak heli rakytník jste kupovali kde..oni tam jsou dvě zahradnictví-jedno Suptropické kde mají i tropické rostliny a druhé je Krakonošovo zahradnictví Šír..to je menší venkovní-tam pracuje mamka..Super že přežil-rakytník je skvělá rostlinka..

Koukám že ze sluníčka mají všichni radost-je to paráda že je už zima pryč..

Ahoj Evíku. No já mám radost že už nám ten domeček zase roste trochu do výšky.
Už začali dneska zdít. To joooo rakytníky miluju jen mi minulej rok chcípnul. To víš smečka ho umořila. Pojedu letos do lysé nakoupit nějaké vybavení do Fábiousova nového boxíku. I když budou asi pořád na pastvině. Potřebujem tyčky a pásku na novou ohradu. Tahle naše malá holčička je u nás dnes na návštěvě ...............

helu

27.2.2010 15:09
helu

XXX.XXX.189.70

helu napsal(a):
Ahoj Evíku. No já mám radost že už nám ten domeček zase roste trochu do výšky.
Už začali dneska zdít. To joooo rakytníky miluju jen mi minulej rok chcípnul. To víš smečka ho umořila. Pojedu letos do lysé nakoupit nějaké vybavení do Fábiousova nového boxíku. I když budou asi pořád na pastvině. Potřebujem tyčky a pásku na novou ohradu. Tahle naše malá holčička je u nás dnes na návštěvě ...............

Vrh B chs Speedy Bohemia

27.2.2010 15:30
jaruska

XXX.XXX.45.87

helu napsal(a):
Vrh B chs Speedy Bohemia

Jééditi,tydle nahatý psi se mi moc líběj,jsou booožííí!!!

helu

27.2.2010 16:12
helu

XXX.XXX.189.70

jaruska napsal(a):
Jééditi,tydle nahatý psi se mi moc líběj,jsou booožííí!!!

mě se zas líběj ti tvoji středoasijati to víš mamka miluje a chová peruány.

helu

27.2.2010 16:13
helu

XXX.XXX.189.70

helu napsal(a):
mě se zas líběj ti tvoji středoasijati to víš mamka miluje a chová peruány.

27.2.2010 16:17
jaruska

XXX.XXX.45.87

helu napsal(a):

Jéé,díky,teď se tu zase byli jedni lidi podívat na svoje štěně,jsou z Unhoště,to mají k nám kousek,ale oni jezděj každej tejden se na něj kouknout,jak jim roste,a už se na něj moc těšej.

27.2.2010 16:57
loupeznik

XXX.XXX.44.120

jaruska napsal(a):
Jéé,díky,teď se tu zase byli jedni lidi podívat na svoje štěně,jsou z Unhoště,to mají k nám kousek,ale oni jezděj každej tejden se na něj kouknout,jak jim roste,a už se na něj moc těšej.

Ahojte holky, jak ty zvířátka mají v očích jiskru jak zasvítilo. Už sem ty hafíky nedávejte. Pak doma otravuju že jsem viděla to a to a CHCI TO. Každý pejsek má něco do sebe.
U nás v noci až do rána tak lelo, že se mi nechtělo ani vstávat. Ale od desíti svítí sluníčko a je venku fajn. Oblékla jsem TinkyBinky a babička musela jet na procházku. Jsem zatím odčervila koně a pak dostali mnamky v podobě ovsa, sladového květu, kukuřičného šrotu, vitamínky a trošinku oleje. Budu je ted rozmazlovat at rychleji přelínají. Foxík měl jít po dlouhé době od koní. Trochu se šprajcoval a dvakrát mi utekl, ale pak si dal říct a šel moc pěkně Před pár lety bych nadávala a zuřila. Ted jsem to dělala v klídku a šlo to (ikdyž někdy je to těžké když jsem nervák...) Je hezké jak se člověk s konmi pořád vyvíjí a učí.
Taky proběhlo historicky 1. setkáni Baruš a koní. Tady Tomík zjištuje, co to mám a jestli se to dá jíst A tou špinavou hubou jí zašpinil TinkyBinky obleček

27.2.2010 16:58
loupeznik

XXX.XXX.44.120

loupeznik napsal(a):
Ahojte holky, jak ty zvířátka mají v očích jiskru jak zasvítilo. Už sem ty hafíky nedávejte. Pak doma otravuju že jsem viděla to a to a CHCI TO. Každý pejsek má něco do sebe.
U nás v noci až do rána tak lelo, že se mi nechtělo ani vstávat. Ale od desíti svítí sluníčko a je venku fajn. Oblékla jsem TinkyBinky a babička musela jet na procházku. Jsem zatím odčervila koně a pak dostali mnamky v podobě ovsa, sladového květu, kukuřičného šrotu, vitamínky a trošinku oleje. Budu je ted rozmazlovat at rychleji přelínají. Foxík měl jít po dlouhé době od koní. Trochu se šprajcoval a dvakrát mi utekl, ale pak si dal říct a šel moc pěkně Před pár lety bych nadávala a zuřila. Ted jsem to dělala v klídku a šlo to (ikdyž někdy je to těžké když jsem nervák...) Je hezké jak se člověk s konmi pořád vyvíjí a učí.
Taky proběhlo historicky 1. setkáni Baruš a koní. Tady Tomík zjištuje, co to mám a jestli se to dá jíst A tou špinavou hubou jí zašpinil TinkyBinky obleček

A mám pro vás hádanku. Co to je?!

27.2.2010 17:01
loupeznik

XXX.XXX.44.120

loupeznik napsal(a):
A mám pro vás hádanku. Co to je?!

Kdo tipoval prasoponě - vyhrál
Leží tam v oboře, kopyta má nahoře

27.2.2010 17:05
loupeznik

XXX.XXX.44.120

loupeznik napsal(a):
Kdo tipoval prasoponě - vyhrál
Leží tam v oboře, kopyta má nahoře

Teošek, mooooc hodný pěkně prohnal Abíse

27.2.2010 17:09
loupeznik

XXX.XXX.44.120

loupeznik napsal(a):
Teošek, mooooc hodný pěkně prohnal Abíse

A poslední... Foxík, Teo a všudypřítomné bahno

helu

27.2.2010 18:55
helu

XXX.XXX.189.70

loupeznik napsal(a):
A poslední... Foxík, Teo a všudypřítomné bahno

jako řízečky vid? já jim dneska drtila a vařila lněné semínko. Kokoním bláznivejm.
Ale bude jaro - Lančoun má říji jak blázen strašně smrdí a z výběhu přišla celá počůraná. Miluje Navara co je vedle na pastvině (1,5roku norik hřebec) a tak ho tam lákala. Komedianti.

27.2.2010 18:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

helu napsal(a):

Ahojky Petí,já se tu chechtám,jak Ti ponďa chce sníst Barču,oni ti poníci opravu takoví jsou,žrádlo je u nich na prvním místěti.
Jé,tak pesany už dávat nebudu,ale kožu můžu,že joo???

27.2.2010 19:01
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Ahojky Petí,já se tu chechtám,jak Ti ponďa chce sníst Barču,oni ti poníci opravu takoví jsou,žrádlo je u nich na prvním místěti.
Jé,tak pesany už dávat nebudu,ale kožu můžu,že joo???

Koňoprase je taky dobrej,Moruš dneska taky hodila make-up.

27.2.2010 19:02
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Koňoprase je taky dobrej,Moruš dneska taky hodila make-up.

Já voooonííím.....

27.2.2010 19:04
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Já voooonííím.....

Legišek taky prohání psy ve výběhu.

27.2.2010 19:05
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Legišek taky prohání psy ve výběhu.

Helčo,ten pesan s těma bulvama na hlavě je hezkej.

27.2.2010 19:07
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Helčo,ten pesan s těma bulvama na hlavě je hezkej.

Petí,na Teoškovi se to bahno kráásně vyjímá.Vypadá jako dobře maskovanej paint.
U nás se to všechno váálelo dneska na sluníčku.

27.2.2010 19:09
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Petí,na Teoškovi se to bahno kráásně vyjímá.Vypadá jako dobře maskovanej paint.
U nás se to všechno váálelo dneska na sluníčku.

helu

27.2.2010 19:35
helu

XXX.XXX.189.70

jaruska napsal(a):

To jooo krásně to hřálo. Fabián honí pesany ve výběhu ale na vážno.

28.2.2010 07:23
loupeznik

XXX.XXX.44.120

helu napsal(a):
To jooo krásně to hřálo. Fabián honí pesany ve výběhu ale na vážno.

Tak my už od půl šesté nespíme. Baruš mi tu dělá v postýlce sklapovačky a snaží se vylézt. Ale to ještě neumí tak je u toho nervní. Ale je s ní aspon sranda
Jaruško i ty kozy jsou nebezpečné. Zrovna taková panáčkovací je super Vždycky jak něco vidím tak to chci. A pejsky a zvířátka určitě dávejte. Ráda se na ně dívám. Když už je nemůžu mít Legíšek si bude muset k Moruš za chvíli klekat
Jak jsem viděla jak s sebou Tomík včera švihl a snažil se na sebe dostat co nejvíce toho humusu tak mě málem šlehlo. Takové to suché bahno jde odstranit dobře, ale ty fleky po hovňousech... fuj Těch paintů mi tu chodí víc.
Heli ty oči na pružince jsou skvělé Ještě že Lady není zamilovaná do žádneho z těch mojích pošuků a mívá tiché říje. Jen jednou mi na vyjíždce ztvrdla a šla hooodně těžce Na Tomíka jak vleze jaro tak všem ohryzává nohy Ale narazil a Fox ho ohryzává taky. Heli jak to děláš že máš tak suché bahno? Asi máš koníky na dobrém místě. Mi jak stály sněhy a stáhla se voda ze zahrady tak je to poděs. Dát tam balík sena tak se mi utopí
Jeden řízeček...

28.2.2010 07:29
proxima

XXX.XXX.104.193

helu napsal(a):

Jé končně nějaké ranní ptáče..

Já už od půl 7uklízímU nás je to fajn celkem,že sníh a voda z kopců zhučí v jeden den do vesnice a je pryč..cice na placu kde stojí koně je humus ,ale rychle to vyschne..A to naši nestojí na blátíčku,ale mají pod sebou černou škvárečku!!
To by jste měli všechny koně vraníky..Naštěstí se v tom ani neválí,asi to pro ně vypadá nevábně..Takže se všichni zvrhnou na zem až když je pustíme na prochajdu...

Tinky je hrozně roztomilá Peti-doufám že vychováš další koňařku.

helu

28.2.2010 09:03
helu

XXX.XXX.189.70

proxima napsal(a):
Jé končně nějaké ranní ptáče..

Já už od půl 7uklízímU nás je to fajn celkem,že sníh a voda z kopců zhučí v jeden den do vesnice a je pryč..cice na placu kde stojí koně je humus ,ale rychle to vyschne..A to naši nestojí na blátíčku,ale mají pod sebou černou škvárečku!!
To by jste měli všechny koně vraníky..Naštěstí se v tom ani neválí,asi to pro ně vypadá nevábně..Takže se všichni zvrhnou na zem až když je pustíme na prochajdu...

Tinky je hrozně roztomilá Peti-doufám že vychováš další koňařku.

Ahoj holky - no tady jsme na kopci a pod malinkou vrstvičkou půdy je písek takže se všechna voda hrozně rychle vsákne. Lipník je takovej písečněj kopec - je to mocinky
fajnový nebot je tu super podklad pro koníky všude pískový lesní cesty. A to seno mají na
paletě pro jistotu. Takový cesty jsou tady všude.

28.2.2010 10:40
loupeznik

XXX.XXX.44.120

helu napsal(a):
Ahoj holky - no tady jsme na kopci a pod malinkou vrstvičkou půdy je písek takže se všechna voda hrozně rychle vsákne. Lipník je takovej písečněj kopec - je to mocinky
fajnový nebot je tu super podklad pro koníky všude pískový lesní cesty. A to seno mají na
paletě pro jistotu. Takový cesty jsou tady všude.

Ahojte holky
Tož teda závidím Asi začnu objíždět stavebniny v okolí a cpát do kočáru a pod kočár písek a škváru Evi ty moje prasata láka jenom to co vypadá fakt nechutně. Loni to na nich drželo tak, až jsem podezírala sousedy, že to na ně hážou lopatou. Letos musíme nějak něčím zpevnit výběh. Pomalu se z poklízení a krmení stává adrenalinový sport. A děkuji za pochvalu Tinky. Se nám povedla Doufám, že bude aspon milovnice zvířátek. Evi ještě jsem se chtěla zeptat jak jste sháněli gumy pod koně, sehnali jste nakonec nějaké? Nebo jak jste vyřešili podlahu u koní?
Heli tak to máte krásné cestičky. A moc hezké pejsky Někdy si říkám že bych se z fleku přestěhovala. Ale pořád jsme na tom s krajinkou dobře, jsou horší místa
Jsem našla fotku, kde Jarda sedí poprvé na Tomíkovi. Jaký to byl štíhloun a ted je z něho válec

28.2.2010 10:56
proxima

XXX.XXX.104.193

helu napsal(a):

Tak pískové cestičky,rybníky a borovicové lesy Helčo závidím!!To je nádhera..

Ale je fakt že zase taky pohledy z hor dolů jsou taky nádherné..prostě všude je něco..
Peťi gumy jsme loni v létě nesehnali,tak jsem se na to vyprdli a dali tam beton..a jsme rádi,je to paráda-pěkně se to kydá..ještě jestli je někdy seženem,tak je plácnem na beton,nebudem dávat piliny a bude klid..stejně to mají čuňata jak záchod..

To je zvláštní,,taky jsme přivezli kobylu hubenou a je jak bečka..asi máme nějaké dobré seno nebo co

28.2.2010 13:12
jaruska

XXX.XXX.45.87

proxima napsal(a):
Tak pískové cestičky,rybníky a borovicové lesy Helčo závidím!!To je nádhera..

Ale je fakt že zase taky pohledy z hor dolů jsou taky nádherné..prostě všude je něco..
Peťi gumy jsme loni v létě nesehnali,tak jsem se na to vyprdli a dali tam beton..a jsme rádi,je to paráda-pěkně se to kydá..ještě jestli je někdy seženem,tak je plácnem na beton,nebudem dávat piliny a bude klid..stejně to mají čuňata jak záchod..

To je zvláštní,,taky jsme přivezli kobylu hubenou a je jak bečka..asi máme nějaké dobré seno nebo co

Jéééžííš,ten řízeček je božííí,ale čistit bych ho teda fakt nechtěla.
Byli jsme se juknout na koníky.

28.2.2010 13:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Jéééžííš,ten řízeček je božííí,ale čistit bych ho teda fakt nechtěla.
Byli jsme se juknout na koníky.

Petí,přestěhuj se k nám,pak si hooodně začneš vážit svých milovaných Beskyd.

28.2.2010 13:17
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Petí,přestěhuj se k nám,pak si hooodně začneš vážit svých milovaných Beskyd.

Jinak já taky strašívám ve 4 ráno,ale to dám štěňatům a šup,už jsem zase v pelechu a ještě občas i usnu.

28.2.2010 13:50
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Jinak já taky strašívám ve 4 ráno,ale to dám štěňatům a šup,už jsem zase v pelechu a ještě občas i usnu.

Petí,to mě taky napadlo,jak bude ten Legišek pít za rok,hihi,to si fakt bude mušet přikleknout.
Andrej,kdybys nesehnala koníka,jukni na tohodle,ten by se mi líbil.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 5385325/Prodam-hrebecka.php

28.2.2010 14:11
proxima

XXX.XXX.104.193

helu napsal(a):

Ahojky Jarů,
co je to za fešáka?Nějaký frís?Oni jsou pěkní,ale na ježdění bych je asi nechtít

Tak dnes jsme chtěli s malým trénovat nastupování do přepravníku-o víkendu už putuje k novému páníkovi..
Tak jsme otevřeli přívěs a začala skoro bitka kdo tam vleze dřív..hrozný zvědavci..První tam zahučela Wiči,zjistila že je tam seno a pak Dandy jak slyšel že tam něco šustí,tak tam pěkně napochodoval taky..Nejdřív jsem ho měla jako na vazáku,pak jsem s ním scouvala ven,pustila ho a on tam šel sám a pak si i vycouval sám..Tak myslím že nebude problém..ten máme asi jen my

28.2.2010 14:13
proxima

XXX.XXX.104.193

helu napsal(a):

..tady už se tam čuňátko cpe samo..
A je tam i vidět jak vypadá když se vyválejí v té škváře

28.2.2010 14:14
proxima

XXX.XXX.104.193

helu napsal(a):

..pohodička-hlavně když je žrádlo..

28.2.2010 14:21
jaruska

XXX.XXX.45.87

proxima napsal(a):

Ahojky Eví,jojo,jsou to dva hřebci frísů,mooooc pěkní,kráásně se nosej,moc šikovný byli,ale je to jak říkáš,tak na ježdění do haly,na ježdění po lese a loukách by to nebylo.
Jééé,tak mladej už jde do světa,joo???Noo jo,tam mu špatně nebude,a je moc šikovnej,že tam takhle nalezl,hihi,to je dobrý.
Jéžííš,a asi jsem fakt ráda,že máme bahno,ta škvára je hrooooznááá....Jak se to čistí,Eví???

28.2.2010 14:26
proxima

XXX.XXX.104.193

jaruska napsal(a):
Ahojky Eví,jojo,jsou to dva hřebci frísů,mooooc pěkní,kráásně se nosej,moc šikovný byli,ale je to jak říkáš,tak na ježdění do haly,na ježdění po lese a loukách by to nebylo.
Jééé,tak mladej už jde do světa,joo???Noo jo,tam mu špatně nebude,a je moc šikovnej,že tam takhle nalezl,hihi,to je dobrý.
Jéžííš,a asi jsem fakt ráda,že máme bahno,ta škvára je hrooooznááá....Jak se to čistí,Eví???

Tam se bude mít jak prase v žitě...pujde do stáda asi 50stejně starých hřebečků na asi 20hektarů pastvin a bude si užívat mládí..Tak ideální podmínky jak tam jsem snad nikde neviděla

Jarů škvára se čistí líp jak bahno-osype se jak uschne..A má hlavně jednu výhodu od bahna..jak se ujezdí,tak se neboří..takže celý rok koně stojí skoro na pevném podkladu..žádné po kolena v bahně

28.2.2010 14:30
jaruska

XXX.XXX.45.87

proxima napsal(a):
Tam se bude mít jak prase v žitě...pujde do stáda asi 50stejně starých hřebečků na asi 20hektarů pastvin a bude si užívat mládí..Tak ideální podmínky jak tam jsem snad nikde neviděla

Jarů škvára se čistí líp jak bahno-osype se jak uschne..A má hlavně jednu výhodu od bahna..jak se ujezdí,tak se neboří..takže celý rok koně stojí skoro na pevném podkladu..žádné po kolena v bahně

Noo,to bahno mě štve právě,jak se v tom nechávaj nohy,kolikrát fakt nemůžu udělat krok.Ale zase tady u nás to poměrně rychle vysychá,tak snad už bude brzo bazbahnitý stav.

28.2.2010 14:40
proxima

XXX.XXX.104.193

jaruska napsal(a):
Noo,to bahno mě štve právě,jak se v tom nechávaj nohy,kolikrát fakt nemůžu udělat krok.Ale zase tady u nás to poměrně rychle vysychá,tak snad už bude brzo bazbahnitý stav.

No právě ta škvára je v pohodě..kdykoliv sem zajede tatra,traktor se senem..
Takže všechno má své výhody.
A černí koně se mě líbí

28.2.2010 14:42
jaruska

XXX.XXX.45.87

proxima napsal(a):
No právě ta škvára je v pohodě..kdykoliv sem zajede tatra,traktor se senem..
Takže všechno má své výhody.
A černí koně se mě líbí

No jo,když ono to by tady muselo bejt vagonů škváry,a stejně,jak do toho ty koně séřou a pak to rozhamtaj,tak je z toho taková břečka...
Máš mejlík,Eví.

28.2.2010 14:56
proxima

XXX.XXX.104.193

jaruska napsal(a):
No jo,když ono to by tady muselo bejt vagonů škváry,a stejně,jak do toho ty koně séřou a pak to rozhamtaj,tak je z toho taková břečka...
Máš mejlík,Eví.

Nene jarů my to taky máme na hlíně..Ono se to nějak nesmíchá a udusá se to..
Ale jde taky o to jaká škvára..my tu máme kousek ,takže platíme jen dopravu..Ale třeba na jízdárně mají jinou a ta se boří..
takže máme štěstí.
Máš taky mailíka

28.2.2010 18:19
loupeznik

XXX.XXX.215.125

proxima napsal(a):

Rorýs je dobrý. Ted už je 3v1 appa, paint a qh Asi fakt budu přes léto kraďošit štěrky, písky, škváry.... a jiné stavební materiály. Já už dneska v bahně ztratila gumák i dobrou náladu Evi máte od přírody talenty. Tak pěkně nastupovat. Neviděli nějaké instruktážní video?
Jaruško já mám do těch Beskyd trošku štreku Jsme mezi Oderskýma kopcama a Beskydama. Takže nějaký kopec tu je, ale Evík to má super. Jak jsme projížděli předloni kolem tak jsem si poslintala tričko Kopce, trávy, klid, dědinka se vším (hlavně restaurace) a hlavně koně mají klid. Na tu naší malou dědinku tu je 13 koní. To je víc než moc. Frísové jsou pěkní ale na ježdění ... kdo ví. Přece jenom jsou to kočároví koně Viděla jsem holčinu na frísovi a snažila se nacválat. Měla nohy jak závodní pštros A frisák nic. Ale mají pěkné uždění. Jaruš Legišek by si k pití mohl přece lehnout. Je to chlap tak by mu povalování mělo jít.
Takhle mě Baruš vyhlíží, když se zdržím venku a ségra už nechce hlídat

helu

28.2.2010 18:36
helu

XXX.XXX.189.70

loupeznik napsal(a):
Rorýs je dobrý. Ted už je 3v1 appa, paint a qh Asi fakt budu přes léto kraďošit štěrky, písky, škváry.... a jiné stavební materiály. Já už dneska v bahně ztratila gumák i dobrou náladu Evi máte od přírody talenty. Tak pěkně nastupovat. Neviděli nějaké instruktážní video?
Jaruško já mám do těch Beskyd trošku štreku Jsme mezi Oderskýma kopcama a Beskydama. Takže nějaký kopec tu je, ale Evík to má super. Jak jsme projížděli předloni kolem tak jsem si poslintala tričko Kopce, trávy, klid, dědinka se vším (hlavně restaurace) a hlavně koně mají klid. Na tu naší malou dědinku tu je 13 koní. To je víc než moc. Frísové jsou pěkní ale na ježdění ... kdo ví. Přece jenom jsou to kočároví koně Viděla jsem holčinu na frísovi a snažila se nacválat. Měla nohy jak závodní pštros A frisák nic. Ale mají pěkné uždění. Jaruš Legišek by si k pití mohl přece lehnout. Je to chlap tak by mu povalování mělo jít.
Takhle mě Baruš vyhlíží, když se zdržím venku a ségra už nechce hlídat

Ta malá je kouzelná. Určitě bude konařka po mamince že jo? Blíží se jaro s konmi - taky jsme tam byli s koníkama

28.2.2010 19:38
bospor

XXX.XXX.193.16

helu napsal(a):

kdypak bude ta lysá?
možná bych se jela juknout mám nějakou cestovatelskou náladu

28.2.2010 19:42
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
kdypak bude ta lysá?
možná bych se jela juknout mám nějakou cestovatelskou náladu

myslím že než fríse pod sedlo tak radši budu chodit pěšky krásný jsou. to jooo ale co jsem viděla na hubertu bylo dost hrozný
zlatej klusák
jsem včera vyrazila a málem jsem to vzdala ještě na dvoře
chlívák je to

28.2.2010 19:44
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
myslím že než fríse pod sedlo tak radši budu chodit pěšky krásný jsou. to jooo ale co jsem viděla na hubertu bylo dost hrozný
zlatej klusák
chlívák je to

čuně jedno z mnoha

28.2.2010 19:45
jaruska

XXX.XXX.45.87

bospor napsal(a):
zlatej klusák
chlívák je to

Ivčí,19.-21.března,taky bych teda jela,kdyby tam byla Helča s kobčama.
Já chcíí tááákýýý takovou maličkou Baruškůůůů.....bééééé.....

28.2.2010 19:45
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
čuně jedno z mnoha

sněhu pořád hafo naštěstí ne všude

28.2.2010 19:47
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):

Čéče,ivčí,tihle,co jsme viděli,to zase byla náádhera,krááásně cválali,žádný hrrr někam,ti jezdci je měli absolutně pod kontrolou,trénovali na nějáké vystoupení.Moooc hezký to bylo,nemohli jsme se od nich odtrhnout.

28.2.2010 19:47
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

máš o něco větší jarušku

28.2.2010 19:48
jaruska

XXX.XXX.45.87

bospor napsal(a):
máš o něco větší jarušku

No jo,už mlčim.
Já myslím,že Baruška bude koňařka,určitě.

28.2.2010 19:49
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
máš o něco větší jarušku

já jsem tak blbáááá!!! mám tu výstavu tady vedle okýnka
ale stejně díky

28.2.2010 19:50
jaruska

XXX.XXX.45.87

bospor napsal(a):
ale stejně díky

Nejsi blbá,jen jsi to přehlídla.

28.2.2010 19:51
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
ale stejně díky

sníh nadělal spoustu škody

28.2.2010 19:52
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
sníh nadělal spoustu škody

kde není sníh tak je voda

28.2.2010 19:54
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
kde není sníh tak je voda

nebo obojí

28.2.2010 19:55
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
nebo obojí

byl jak raketa jen jen vystřelit

28.2.2010 19:57
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):

docela dobře se jezdilo neklouzalo to

28.2.2010 19:57
jaruska

XXX.XXX.45.87

bospor napsal(a):

Jé,já jsem zvědavá na Moruš na první vyjížďku,a já jí ještě dávám oves,hihi,taky bude asi leteckej den,a to se chystám na ohlávce,ale já jí věřím.
Jarča dneska oblíkla rajtky po zimě a skoro je nemohla zapnout, a jsou jí krátký,to je hrůza,jak ty děcka rychle rostou...

28.2.2010 20:00
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Jé,já jsem zvědavá na Moruš na první vyjížďku,a já jí ještě dávám oves,hihi,taky bude asi leteckej den,a to se chystám na ohlávce,ale já jí věřím.
Jarča dneska oblíkla rajtky po zimě a skoro je nemohla zapnout, a jsou jí krátký,to je hrůza,jak ty děcka rychle rostou...

já nabyla tři tejdny a to už byl takovej veselej on je zlatíčko a nevyskakuje, ale je to na něm cejtit

helu

28.2.2010 20:03
helu

XXX.XXX.189.70

jaruska napsal(a):
Nejsi blbá,jen jsi to přehlídla.

Ahoj Ivčo,
no já vyrazila dneska se všema a ještě kobča co s náma půjde na ten čundr. No přijela paní co pojede na Liance a to bylo dneska fakt vzrůšo. Lájina má říji a nějak si vzala za
své že musí bránit své stádo proti vetřelci - docela adrenalin. Přišla dom pod pěnou a to jsme šli jen v kroku. Nervačila jak pitomá. Tak jsme byli venku asi hodinu. Sněhu je u nás fůra hlavně v lese se to drží. Paní moc příjemná - vlastní apaloosu ale má v březnu termín tak jsem ráda že vezme Liancu. Lilísek ji pěkně povozila - byla nadšená. Ve středu přijede zase na trénink. Jaru já tam byla 3roky po sobě, ale co zemřel můj milovaný pan Doubek už se mi tam nechce - je tam po něm nějak prázdno. Určitě znáte vystoupení se dvěma puntíkatýma norikama .......... A takhle jsme tam s kámoškou řádily.

28.2.2010 20:08
jaruska

XXX.XXX.45.87

helu napsal(a):

Petí,fakt tam máte ve vsi toliko koní,joo??My jsme v naší vsi úplně sami.
Noo,to máš pravdu,že si k tomu může Legišek i lehnout,já teda pořád doufám,že se prodá,akorát ho musím začít prodávat,až vylíná,on teď vypadá fakt hrrrrooozně s těma kaštanama,a nemůžu ho prodávat z fotek,který jsou půl roku starý.
Ale nechvátáme na to,to je pravda.

helu

28.2.2010 20:09
helu

XXX.XXX.189.70

bospor napsal(a):
já nabyla tři tejdny a to už byl takovej veselej on je zlatíčko a nevyskakuje, ale je to na něm cejtit

u nás sníh jen v lese .......... teda máte ho tam Ivčo ještě hafo. Jooo to já dneska musela vysedět tak deset prdáků. Magorka jedna bláznivá natěšená. No a ta malá je celá po tatínkovi - Norek je taky takovej švihlouš

28.2.2010 20:10
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Noo,to máš pravdu,že si k tomu může Legišek i lehnout,já teda pořád doufám,že se prodá,akorát ho musím začít prodávat,až vylíná,on teď vypadá fakt hrrrrooozně s těma kaštanama,a nemůžu ho prodávat z fotek,který jsou půl roku starý.

Moruš taky nedělá žádný blbosti,když jde po dlouhý době ven,na tohle je dobrej Pierot,ten taky nevyhazuje,ale nasadí tak rychlej krok zkraje,že si s Hankou kolikrát říkáme,že si asi pořídíme vysílačky,když si chceme povídat...Ale domů,to aby ho jeden strkal.

helu

28.2.2010 20:11
helu

XXX.XXX.189.70

jaruska napsal(a):

holky jak to děláte že ty koníky prodáte? já tu malou mrchu prodávám už 8let
No není mu podobná?

28.2.2010 20:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

helu napsal(a):
holky jak to děláte že ty koníky prodáte? já tu malou mrchu prodávám už 8let
No není mu podobná?

Je krááásná.
Já jsem taky některý hříbata prodala jako starší,jednoho v roce a půl a kobylku ve třech letech.

helu

28.2.2010 20:16
helu

XXX.XXX.189.70

jaruska napsal(a):
Je krááásná.
Já jsem taky některý hříbata prodala jako starší,jednoho v roce a půl a kobylku ve třech letech.

když já ji tak moc zbožnuju ona je taká ňuchňa - a ten exteriér je taky - no blondýna pro princeznu. Ale Legišek je takovej broučínek chlupatej

28.2.2010 20:22
jaruska

XXX.XXX.45.87

helu napsal(a):
když já ji tak moc zbožnuju ona je taká ňuchňa - a ten exteriér je taky - no blondýna pro princeznu. Ale Legišek je takovej broučínek chlupatej

Helčo,a ona taky dudlá ještě od maminy nebo nee?Já znám kobču,co dudlala ještě ve čtyřech.

helu

28.2.2010 20:30
helu

XXX.XXX.189.70

jaruska napsal(a):
Helčo,a ona taky dudlá ještě od maminy nebo nee?Já znám kobču,co dudlala ještě ve čtyřech.

ne už ne, ale když se třeba dva dny neviděli tak na pozdrav - je to takový jejich rituál
dělá jako by se od ní chtěla napít prostě se vítají a lilča jí strká hlavu na vemínko.
Jinak pila hrozně dlouho. Jsou na sobě závislé. Mají krásný vztah a mě se líbí je pozorovat jak se vzájemně podporují. Nejhorší bylo když Liance zemřel ten hřebeček.
Lančoun pozorovala narození a tak a pak ji utěšovala.

helu

28.2.2010 20:36
helu

XXX.XXX.189.70

helu napsal(a):
ne už ne, ale když se třeba dva dny neviděli tak na pozdrav - je to takový jejich rituál
dělá jako by se od ní chtěla napít prostě se vítají a lilča jí strká hlavu na vemínko.
Jinak pila hrozně dlouho. Jsou na sobě závislé. Mají krásný vztah a mě se líbí je pozorovat jak se vzájemně podporují. Nejhorší bylo když Liance zemřel ten hřebeček.
Lančoun pozorovala narození a tak a pak ji utěšovala.

28.2.2010 20:37
jaruska

XXX.XXX.45.87

helu napsal(a):

Helčo,to je mi moc líto....

helu

28.2.2010 20:48
helu

XXX.XXX.189.70

jaruska napsal(a):
Helčo,to je mi moc líto....

Ani ted se mi o tom lehce nemluví. Byl tak strašně očekávané hříbě - a veterinářka zastavila u domu vylezla z auta a on mi umřel. Měl nějakou vrozenou vadu. Nedokázal strávit mléko a tak. Bylo to hrozný. Ale je to život a takové věci se stávají.

1.3.2010 07:38
jaruska

XXX.XXX.45.87

helu napsal(a):
Ani ted se mi o tom lehce nemluví. Byl tak strašně očekávané hříbě - a veterinářka zastavila u domu vylezla z auta a on mi umřel. Měl nějakou vrozenou vadu. Nedokázal strávit mléko a tak. Bylo to hrozný. Ale je to život a takové věci se stávají.

To je strašný,Helčo,no jo,já vím,že to je život,ale stejně si takovýhle věci pak s sebou člověk nese v myšlenkách pořád..
Teda,dneska je ale vichr,hrůůůza,na ohradu nám přilít nějákej igelit a vlaje to tam jak vlajka,tak jsem to tam nechala,a kupodivu Pierot,jak se s ním dělalo v tý kruhovce s tím pytlíkem,už tam nelítá jako pošuk,jen kouká a pozoruje.Dřív by si tady radši zlámal nohy,jak by zmatkoval a panikařil.
A mě booolí palice....

1.3.2010 07:42
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
To je strašný,Helčo,no jo,já vím,že to je život,ale stejně si takovýhle věci pak s sebou člověk nese v myšlenkách pořád..
Teda,dneska je ale vichr,hrůůůza,na ohradu nám přilít nějákej igelit a vlaje to tam jak vlajka,tak jsem to tam nechala,a kupodivu Pierot,jak se s ním dělalo v tý kruhovce s tím pytlíkem,už tam nelítá jako pošuk,jen kouká a pozoruje.Dřív by si tady radši zlámal nohy,jak by zmatkoval a panikařil.
A mě booolí palice....

Ano,znám,pan Doubek měl koníky vždy krásně připravený a jeho vystoupení se mi líbilo,tak tam s kobylkama nebudeš v tý Lysý?

1.3.2010 07:52
remonek

XXX.XXX.162.107

jaruska napsal(a):
Ano,znám,pan Doubek měl koníky vždy krásně připravený a jeho vystoupení se mi líbilo,tak tam s kobylkama nebudeš v tý Lysý?

Ahojky, můžu se holky připojit k vám do debaty? Taky mám koníka jen tak na couračky po okolí Teď mu budou 4 roky a jsme od Mladé Boleslavi

1.3.2010 07:53
remonek

XXX.XXX.162.107

remonek napsal(a):
Ahojky, můžu se holky připojit k vám do debaty? Taky mám koníka jen tak na couračky po okolí Teď mu budou 4 roky a jsme od Mladé Boleslavi

1.3.2010 07:55
jaruska

XXX.XXX.45.87

helu napsal(a):

Ahojky Šárí,jasně,připoj se,máš kráásného koníka!A neznáte se s Markétkou(Pegy)?

1.3.2010 08:08
remonek

XXX.XXX.162.107

jaruska napsal(a):
Ahojky Šárí,jasně,připoj se,máš kráásného koníka!A neznáte se s Markétkou(Pegy)?

jé děkuju,on je to takovej kříženec svéhlavá. Je to welsch x ČT x arab,takže takový koňský oříšek . Pegy znám jen z vyprávění od mojí kamarádky, holky jsou spolu nějako do příbuzenstva Koukám,že je tu řeč o Lysé, taky se tam chystám, ale asi spíš na nákup nějaký tý květeny na zahradu
Taková byla v sobotu pohodička.Počasí uplně luxusní, za to v neděli nic moc

1.3.2010 08:16
jaruska

XXX.XXX.45.87

remonek napsal(a):
jé děkuju,on je to takovej kříženec svéhlavá. Je to welsch x ČT x arab,takže takový koňský oříšek . Pegy znám jen z vyprávění od mojí kamarádky, holky jsou spolu nějako do příbuzenstva Koukám,že je tu řeč o Lysé, taky se tam chystám, ale asi spíš na nákup nějaký tý květeny na zahradu
Taková byla v sobotu pohodička.Počasí uplně luxusní, za to v neděli nic moc

Je krásnej,obsedala sis sama nebo už někdo před Tebou?
Tady dneska krásně svítí sluníčko,ale duje u toho ten vichr šílenej.Ale zase aspoň vyschne to bahno,ten vítr hodně vysuší tu mokrotinu.
Ježíííš,kde jsi,Andrej,já jsem táák zvědavá,jestli ho mááááš!!!

1.3.2010 08:21
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Je krásnej,obsedala sis sama nebo už někdo před Tebou?
Tady dneska krásně svítí sluníčko,ale duje u toho ten vichr šílenej.Ale zase aspoň vyschne to bahno,ten vítr hodně vysuší tu mokrotinu.
Ježíííš,kde jsi,Andrej,já jsem táák zvědavá,jestli ho mááááš!!!

A jestli ho máááš,tak ho ukááááááž.

1.3.2010 08:30
remonek

XXX.XXX.162.107

jaruska napsal(a):

Obsedala jsem ho sama, ale ještě se pořád učí. V sobotu jsem ho po zimě vzala konečně ven a bylo na něm vidět,že se rád proběhnul,ale choval se vcelku slušně,až mě s tím mile překvapil Tady u nás taky fučí pěknej vítr, ale máš recht,že aspoň to bahno vyschne

1.3.2010 08:34
jaruska

XXX.XXX.45.87

remonek napsal(a):
Obsedala jsem ho sama, ale ještě se pořád učí. V sobotu jsem ho po zimě vzala konečně ven a bylo na něm vidět,že se rád proběhnul,ale choval se vcelku slušně,až mě s tím mile překvapil Tady u nás taky fučí pěknej vítr, ale máš recht,že aspoň to bahno vyschne

Tak to je šikulka,a koukám,jezdíš sama?Jak máš koníka ustájeného,doma nebo někde v pronájmu?Jsem zvědavá,cooo?

1.3.2010 08:58
remonek

XXX.XXX.162.107

jaruska napsal(a):
Tak to je šikulka,a koukám,jezdíš sama?Jak máš koníka ustájeného,doma nebo někde v pronájmu?Jsem zvědavá,cooo?

No koník má stáj doma,ale vodím ho ke kamarádce,ta má stejně starýho koníka,ale bohužel nemá místo na stáj aby tam ten můj byl ustájený napořád.Ale teď se s přítelem chystáme koupit kus pozemku a pořídit ještě jednoho koníka pro něj, tak snad už to taky bude o něco lepšejší. Jinak přez týden většinou jezdím sama, spíš se s holkama sejdeme o víkendu a jezdíme na delší vyjžďyky. Ty máš koníka doma nebo někde na ustájku?

1.3.2010 09:08
jaruska

XXX.XXX.45.87

remonek napsal(a):
No koník má stáj doma,ale vodím ho ke kamarádce,ta má stejně starýho koníka,ale bohužel nemá místo na stáj aby tam ten můj byl ustájený napořád.Ale teď se s přítelem chystáme koupit kus pozemku a pořídit ještě jednoho koníka pro něj, tak snad už to taky bude o něco lepšejší. Jinak přez týden většinou jezdím sama, spíš se s holkama sejdeme o víkendu a jezdíme na delší vyjžďyky. Ty máš koníka doma nebo někde na ustájku?

Kdepák,já bych svého koníka nikam k nikomu na ustájko nedala,to už pak není ono,je to sice víc starostí a všeho kolem,ale jsou doma.Já si ani nedovedu představit,že by Moruš byla třeba na ustájku,kde je sice třeba hezčí prostředí,ale jenom bychom tam přijeli,svezli se,pak odsedlali a už bychom koně neviděli,to bych něják nepobrala,já mám ráda tu koňařinu prostě celou,kompletní.

1.3.2010 09:09
andmac

XXX.XXX.251.246

jaruska napsal(a):

Kuk
Jsem tu, mám i fotky, ale zatím nebyl čas, čekám až budu mít v práci chvilku a pak vám je sem hodím. Jinak koník už je zamluvenej, záloha zaplacená a já nadšená
Nakonec jsem si mohla vybrat z obou polobratrů, jeden je teď více kompaktnější, ale bude to svéhlavý lump, druhý je teď v tělesné stavbě takový rozházenější (coby kdo v roce mohl chtít), ale zas bude klidnější a možná trochu přemýšlivý. Takže kterej vyhrál?

1.3.2010 09:11
remonek

XXX.XXX.162.107

jaruska napsal(a):
Kdepák,já bych svého koníka nikam k nikomu na ustájko nedala,to už pak není ono,je to sice víc starostí a všeho kolem,ale jsou doma.Já si ani nedovedu představit,že by Moruš byla třeba na ustájku,kde je sice třeba hezčí prostředí,ale jenom bychom tam přijeli,svezli se,pak odsedlali a už bychom koně neviděli,to bych něják nepobrala,já mám ráda tu koňařinu prostě celou,kompletní.

Jj přesně v tomhle s tebou souhlasím,když už mám koně,tak se všim všudy i s tou prací okolo. Taky si nedokážu představit,že bych si jen někam přijela svézt zadek. Prostě tu práci kolem mám ráda. Kolikrát když něco dělám doma a konisko je se mnou doma,tak je to i sranda jak se mnou špacíruje a chce všecko dělat se mnou. Je to takovej zvědavec zvědavá

1.3.2010 09:12
jaruska

XXX.XXX.45.87

andmac napsal(a):
Kuk
Jsem tu, mám i fotky, ale zatím nebyl čas, čekám až budu mít v práci chvilku a pak vám je sem hodím. Jinak koník už je zamluvenej, záloha zaplacená a já nadšená
Nakonec jsem si mohla vybrat z obou polobratrů, jeden je teď více kompaktnější, ale bude to svéhlavý lump, druhý je teď v tělesné stavbě takový rozházenější (coby kdo v roce mohl chtít), ale zas bude klidnější a možná trochu přemýšlivý. Takže kterej vyhrál?

ten druhéééj?????

1.3.2010 09:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
ten druhéééj?????

Ale hezký jsou oba.

1.3.2010 09:14
andmac

XXX.XXX.251.246

jaruska napsal(a):
ten druhéééj?????

Na fotce vpravo

1.3.2010 09:14
remonek

XXX.XXX.162.107

jaruska napsal(a):
Ale hezký jsou oba.

mě se líbí ten napravo,má takovej hezkej kukuč

1.3.2010 09:15
andmac

XXX.XXX.251.246

andmac napsal(a):

Na fotce vpravo

1.3.2010 09:16
andmac

XXX.XXX.251.246

andmac napsal(a):

Vítěz

trošku se maskoval

1.3.2010 09:16
jaruska

XXX.XXX.45.87

andmac napsal(a):

Noo,kdyby si promněnili místa,tak poznám prd,ještě,když mají stejný ohlávky.
Tak moooc veliká gratulace,koník je kráásnej a určitě bude maximálně nadšenej i Míša,už se strašně moc těším na ty fotičky, jak spolu dovádějí..

1.3.2010 09:17
andmac

XXX.XXX.251.246

andmac napsal(a):
Vítěz

trošku se maskoval

Jde se seznámit

1.3.2010 09:18
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Tak moooc veliká gratulace,koník je kráásnej a určitě bude maximálně nadšenej i Míša,už se strašně moc těším na ty fotičky, jak spolu dovádějí..

Šárí,to je hezký,jak kouká,co vaříš.Hele,a je taky taková to výška akorát,viď,má tak kolem 140-145?

1.3.2010 09:20
andmac

XXX.XXX.251.246

jaruska napsal(a):

On má trochu jinou stavbu těla a kresbu kolem očí
Mezi hříbaty jsem ho pak poznala hned, jen mamky se mi trochu pletly

1.3.2010 09:21
jaruska

XXX.XXX.45.87

helu napsal(a):

A kdy pojede domůůůů????A jak se jmenuje???

1.3.2010 09:25
andmac

XXX.XXX.251.246

andmac napsal(a):
On má trochu jinou stavbu těla a kresbu kolem očí
Mezi hříbaty jsem ho pak poznala hned, jen mamky se mi trochu pletly

Jo taky se připojuju k uvítání, jak jsem v té euforii, tak jsem tě Šárko málem přehlídla, promiň
Na malého se strašně těším a doufám, že si s Míšou padnou do noty. Ze začátku byl trošku nesmělý, ale po chvíli už mi funěl na brejle

1.3.2010 09:26
remonek

XXX.XXX.162.107

jaruska napsal(a):
Šárí,to je hezký,jak kouká,co vaříš.Hele,a je taky taková to výška akorát,viď,má tak kolem 140-145?

Jj pesně, je to taková ta okorát výška, kamarádka má shagya araba a kolikrát v lese nadává,když to s ní vemzme někde pod větvema jak se tam nevejdou,za to vy snad vlezem všude. Jen mě trošku mrzí, že máme kratší hřbet, tak to máme takový na prd se sedlem. Hodně se mi líbí Kentaur Country,ale na stránkách mají,že dělají jen posedlí 18 což by na nás bylo asi moc :-(

1.3.2010 09:27
andmac

XXX.XXX.251.246

jaruska napsal(a):
A kdy pojede domůůůů????A jak se jmenuje???

Jméno tu už padlo dříve od Hely
Domů pojede v dubnu, musíme nejdřív dodělat ten přístřešek, nebo spíš už venkovní boxy, konečně jsme se doma dohodli na řešení, tak teď už jen začít makat

1.3.2010 09:27
remonek

XXX.XXX.162.107

andmac napsal(a):
Jo taky se připojuju k uvítání, jak jsem v té euforii, tak jsem tě Šárko málem přehlídla, promiň
Na malého se strašně těším a doufám, že si s Míšou padnou do noty. Ze začátku byl trošku nesmělý, ale po chvíli už mi funěl na brejle

Jé eufoii z vlastního koně znám , je hezoučkej, určitě z něj bude pěkný koník

1.3.2010 09:30
andmac

XXX.XXX.251.246

remonek napsal(a):
Jé eufoii z vlastního koně znám , je hezoučkej, určitě z něj bude pěkný koník

V to doufám, hlavně aby si kluci spolu sedli a pak už nebude co řešit
Míša už zas konečně začíná být v pohodě, kobyly jsou už přes týden ve vzdálenější ohradě a on se uklidnil, tak mu to snad vydrží

1.3.2010 09:32
andmac

XXX.XXX.251.246

remonek napsal(a):
Jj pesně, je to taková ta okorát výška, kamarádka má shagya araba a kolikrát v lese nadává,když to s ní vemzme někde pod větvema jak se tam nevejdou,za to vy snad vlezem všude. Jen mě trošku mrzí, že máme kratší hřbet, tak to máme takový na prd se sedlem. Hodně se mi líbí Kentaur Country,ale na stránkách mají,že dělají jen posedlí 18 což by na nás bylo asi moc :-(

Já mám na Míšu 17,5 a má to jen tak tak. Jenže do menšího by se zase mě nevešlo pozadí

1.3.2010 09:35
remonek

XXX.XXX.162.107

andmac napsal(a):
Já mám na Míšu 17,5 a má to jen tak tak. Jenže do menšího by se zase mě nevešlo pozadí

já teď mám 17 a jsem tam taky docela nalisovaná,ale ještě se to dá. Ale přítel by chtěl taky jezdit a do tý 17 by se určo nevešel.

1.3.2010 09:58
jaruska

XXX.XXX.45.87

andmac napsal(a):
Jméno tu už padlo dříve od Hely
Domů pojede v dubnu, musíme nejdřív dodělat ten přístřešek, nebo spíš už venkovní boxy, konečně jsme se doma dohodli na řešení, tak teď už jen začít makat

Musela jsem si to najít,takže Lexa,no to je super jméno,ale určitě bude koníček hodnej a šikovnej aneb jaký si to uděláš,takový to máš.Ta běloskvoucí hříva je prostě božská.

1.3.2010 10:01
remonek

XXX.XXX.162.107

jaruska napsal(a):
Musela jsem si to najít,takže Lexa,no to je super jméno,ale určitě bude koníček hodnej a šikovnej aneb jaký si to uděláš,takový to máš.Ta běloskvoucí hříva je prostě božská.

teda Lexa je fakt dobrý jméno

1.3.2010 10:10
andmac

XXX.XXX.251.246

remonek napsal(a):
teda Lexa je fakt dobrý jméno

To jo, paní chovatelce se povedlo
Zatím je socializovaný ve stádě a že je zvyklý "pouze" na ohlávku mi fakt neva. Na učení má ještě času, daleko důležitější pro mě je, že je zvyklý na ostatní koňouchy, takže by se s Míšou měl dokázat domluvit A s lidmi nemá špatnou zkušenost, takže takový nepopsaný list a já jen budu doufat, že se vydáme správným směrem a že nám to spolu půjde. Už se na to moooc těším!

1.3.2010 10:19
remonek

XXX.XXX.162.107

andmac napsal(a):
To jo, paní chovatelce se povedlo
Zatím je socializovaný ve stádě a že je zvyklý "pouze" na ohlávku mi fakt neva. Na učení má ještě času, daleko důležitější pro mě je, že je zvyklý na ostatní koňouchy, takže by se s Míšou měl dokázat domluvit A s lidmi nemá špatnou zkušenost, takže takový nepopsaný list a já jen budu doufat, že se vydáme správným směrem a že nám to spolu půjde. Už se na to moooc těším!

tak ať tu společnou cestu zmáknete bez nějakých zaškobrtnutí. Na učení má určitě ještě dost času, zatím si užij ty jeho mímovský léta, se ani nenadáš a už budeš obsedat, nám to strašně rychle uteklo. Sobíka mám od jeho 15 měsícu a 16. března to už bude 4 chlapák

1.3.2010 10:28
andmac

XXX.XXX.251.246

remonek napsal(a):
tak ať tu společnou cestu zmáknete bez nějakých zaškobrtnutí. Na učení má určitě ještě dost času, zatím si užij ty jeho mímovský léta, se ani nenadáš a už budeš obsedat, nám to strašně rychle uteklo. Sobíka mám od jeho 15 měsícu a 16. března to už bude 4 chlapák

Právě, že času má až až, zatím ho čeká pár let nic nedělání, teda krom skotačení se starším parťákem. Strašně se na tu dobu těším
Koukám, že Sobík taky mění barvu jak se mu zachce

1.3.2010 11:06
remonek

XXX.XXX.162.107

andmac napsal(a):
Právě, že času má až až, zatím ho čeká pár let nic nedělání, teda krom skotačení se starším parťákem. Strašně se na tu dobu těším

Njn, je takovej nějakej chameleóní. Na podzim a na jaro volí flekatou variantu kožichu,zatímco na léto je téměř bílej

1.3.2010 11:23
loupeznik

XXX.XXX.44.120

andmac napsal(a):

Ahojte holky. Vítám Šárku, máš mooooc pěkného koňoucha Takový trošku Teošek Taky nám mění barvy a na zimu má na očích z tmavých chlupů brejličky
Andrej tak velikáááááááááá gratulace. Hříboš má nádhernou hlavičku. Takové malé čumáčky já můžu a ty kukadla. Fakt dobrý výběr Určitě bude dělat radost.
Jaruško já bych brala, aby Baruš už byla tak velká jako Jaruška juniorka Nemám na nic čas
Heli to je mi líto s hříbátkem My jsme přišli o kobylku loni přímo 1. ledna. A tak jsme silvestra trochu obrečeli když jsme na ní vzpomínali. Ale člověk musí jít dál....
s Goldy v kruhovce Byla takový plašan ale hodná

1.3.2010 11:31
remonek

XXX.XXX.162.107

loupeznik napsal(a):
Ahojte holky. Vítám Šárku, máš mooooc pěkného koňoucha Takový trošku Teošek Taky nám mění barvy a na zimu má na očích z tmavých chlupů brejličky
Andrej tak velikáááááááááá gratulace. Hříboš má nádhernou hlavičku. Takové malé čumáčky já můžu a ty kukadla. Fakt dobrý výběr Určitě bude dělat radost.
Jaruško já bych brala, aby Baruš už byla tak velká jako Jaruška juniorka Nemám na nic čas
Heli to je mi líto s hříbátkem My jsme přišli o kobylku loni přímo 1. ledna. A tak jsme silvestra trochu obrečeli když jsme na ní vzpomínali. Ale člověk musí jít dál....
s Goldy v kruhovce Byla takový plašan ale hodná

Ahojky,děkujeme za pochvalu,hned jak dorazim domu,tak mu to vyřídím . On měl kolem očí brejličky kolem 2,5 roku a vypadal docela srandovně. Mamča ho chodila litovat,že prej si z toho nemá nic dělat
Já jsem taky přišla o valáška, nebyl sice můj ale, nosil mě celé moje dětství. Chtěla jsem ho odkoupit, ale nešlo to :-(. Je to smutý, o to víc když jsou pro nás koně jako kamarádi a členové rodin. Ale bohužel takový je život :-((
Oproti Sobíkovi,byl trošku větší

1.3.2010 18:33
jaruska

XXX.XXX.45.87

remonek napsal(a):
Ahojky,děkujeme za pochvalu,hned jak dorazim domu,tak mu to vyřídím . On měl kolem očí brejličky kolem 2,5 roku a vypadal docela srandovně. Mamča ho chodila litovat,že prej si z toho nemá nic dělat
Já jsem taky přišla o valáška, nebyl sice můj ale, nosil mě celé moje dětství. Chtěla jsem ho odkoupit, ale nešlo to :-(. Je to smutý, o to víc když jsou pro nás koně jako kamarádi a členové rodin. Ale bohužel takový je život :-((
Oproti Sobíkovi,byl trošku větší

Petí,co se stalo Goldince,moc pěkná kobylka,škoda jí....

1.3.2010 18:42
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Petí,co se stalo Goldince,moc pěkná kobylka,škoda jí....

Šárí,taky pěknej koník,to je hrozný vždycky,my jsme taky přišli o toho Feldona,a pořád vzpomínám a každou vyjížďku si říkám-tady jsme spolu poprvé klusali,tady poprvé cválali,prostě ho v té duši mám navěky.
Kačenka se jen cpe a cpe a cpe a cpe.

1.3.2010 18:47
jaruska

XXX.XXX.45.87

jaruska napsal(a):
Šárí,taky pěknej koník,to je hrozný vždycky,my jsme taky přišli o toho Feldona,a pořád vzpomínám a každou vyjížďku si říkám-tady jsme spolu poprvé klusali,tady poprvé cválali,prostě ho v té duši mám navěky.
Kačenka se jen cpe a cpe a cpe a cpe.

Teda,Sobík je opravdu legrační,já myslela,že je bílej a on to jen tak hraje.Ale stejně se mi líbí,a právě i ta vejška je super,hihi,takhle já se vždycky směju Oldovi,když slyším,jak nadává,když mu větve mydlej do klobouku a my s Jarčou projdeme a nic nám není.

Přidejte reakci

Přidat smajlík