Malý pes na vyjížďku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2010 16:21
luda

XXX.XXX.32.181

Ahoj, mám kříženku pinče(srnčí ratlík)
zajímalo by mě jestli si je berete na vyjížďky?
Zvláda jí to?Je jesný ,že si jí nevemu sebou na 20 km,,

Lucka

27.2.2010 16:40
cookie

XXX.XXX.161.14

luda napsal(a):

Lucka

Taky mam dve pincice a beru je ssebou,zvladaji to v klidu,3hodinova vyjizdka a porad litají jak motorova mys.zadny problém,prinejhorsím ji vemes na sedlo.Moje to zvladaji dobre,obcas se stane ze musim po ceste tak je vemu nahoru a je klid.

27.2.2010 17:03
luda

XXX.XXX.32.181

cookie napsal(a):
Taky mam dve pincice a beru je ssebou,zvladaji to v klidu,3hodinova vyjizdka a porad litají jak motorova mys.zadny problém,prinejhorsím ji vemes na sedlo.Moje to zvladaji dobre,obcas se stane ze musim po ceste tak je vemu nahoru a je klid.

Ju .....tak to je bomba.,,zkusím to fenku naučit

děkujii za odpověď

27.2.2010 18:05
anobbona

XXX.XXX.55.50

luda napsal(a):
Ju .....tak to je bomba.,,zkusím to fenku naučit

děkujii za odpověď

Měla jsem "jezdce" jezevčíka. Děsně rád se mnou chodil na vyjížďky, přes dědiny a kolem rušnějších cest jsem ho brávala před sebe do sedla. Nebyl problém ani na dlouhých trasách, když už se zdálo, že nemůže tak jsem ho vzala do sedla, hrozně se mu to líbilo a naučil se na sedlo naskakovat. Já jsem se jenom trochu v sedle nahla a chytila jsem ho jak vyskakoval. Ten pes jízdu v sedle miloval, využil každé příležitosti ke svezení

27.2.2010 21:53
iveth

XXX.XXX.161.66

luda napsal(a):

Lucka

viděla jsem že někdo měl velkou náprsní kapsu a v ním měl ratlíka, docela se mu tam dobře lebedilo

28.2.2010 07:47
dominika

XXX.XXX.224.12

iveth napsal(a):
viděla jsem že někdo měl velkou náprsní kapsu a v ním měl ratlíka, docela se mu tam dobře lebedilo

Kámoška má tak pinče,ten co vydrží je až neskutečný. Vůbec bych se ho nebála brát na vyjížďky. S náma chodil i tříhodinovky v kopcích a i vypasenej byl pořád stejně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík