zviratkova
napsal(a):
Sheila, bohužel už bez sluníčka
Gratníkovi nová uzdečka sekne
zviratkova
napsal(a):
Gratníkovi nová uzdečka sekne
Ale né, že by Čikimu ta jeho neslušela
zviratkova
napsal(a):
Ale né, že by Čikimu ta jeho neslušela
že by holky už šly?
zviratkova
napsal(a):
že by holky už šly?
Ten tvůj poník je super
My máme teď ve stájí taky poničku, Barču, vozí se na ní děti, je vážně skvělá jo a vlastně tahá sáňky
A jezdí na chleba
vargo
napsal(a):
Ten tvůj poník je super
My máme teď ve stájí taky poničku, Barču, vozí se na ní děti, je vážně skvělá jo a vlastně tahá sáňky
A jezdí na chleba
Jé, děkuju. No je to šoumen. Postroj a sáňky má taky, ale letos ani nevytáhla. On totiž nerad stojí a furt se do toho motá, jak má chvíli postát, to je pak o nervy. Chce to ještě jednoho jezdce no.
zviratkova
napsal(a):
Jé, děkuju. No je to šoumen. Postroj a sáňky má taky, ale letos ani nevytáhla. On totiž nerad stojí a furt se do toho motá, jak má chvíli postát, to je pak o nervy. Chce to ještě jednoho jezdce no.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zviratkova
napsal(a):
Dobré pondělní odpoledne,
super fotečky a koukám, že Sheila je pěkně vypasená
sadzi saj
napsal(a):
Dobré pondělní odpoledne,
super fotečky a koukám, že Sheila je pěkně vypasená
Teda já letos taky plánovala..ne sáňky, ale sjörink, bohužel se dalo jezdit ve sněhu asi dva dny a pak to popršelo, zmzlo jak sklo a bylo to v háji
Já jsem byla tři dny trochu mimo, zrovna nám odjela návštěva z Německa, Fabínek tady měl nevěstu.
Povichr je dneska hnusný, na koně mě nikdo nedostane. Jsem nějak psychicky vyčerpaná, moje angličtina je příšerná, táta naštěstí dost vzpomínal na němčinu a docela mu to šlo, ce jsme potřebovali lepší pochopení, pomohl Pc a u kafča překladač Fabby se nám zamiloval a fenka by nám tady nejraději s ním zůstala..byla úplně maniakálně zamilovaná . Tak doufejme, že budou miminka
Takže Usa byla jen u koní a zase domů...měla jinak volno a dneska se
mi teda nikam v tom povichru nechce, jsem unavená a nějak i blbě vidím, štípou mě oči z toho větru .
Hodím vám sem fotky
tady Fabby a jeho novomanželka Algelina..to bylo dneska už před odjezdem..Fabína jsem musela krotit, málem by si to rád ještě zopáknul
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Teda já letos taky plánovala..ne sáňky, ale sjörink, bohužel se dalo jezdit ve sněhu asi dva dny a pak to popršelo, zmzlo jak sklo a bylo to v háji
Já jsem byla tři dny trochu mimo, zrovna nám odjela návštěva z Německa, Fabínek tady měl nevěstu.
Povichr je dneska hnusný, na koně mě nikdo nedostane. Jsem nějak psychicky vyčerpaná, moje angličtina je příšerná, táta naštěstí dost vzpomínal na němčinu a docela mu to šlo, ce jsme potřebovali lepší pochopení, pomohl Pc a u kafča překladač Fabby se nám zamiloval a fenka by nám tady nejraději s ním zůstala..byla úplně maniakálně zamilovaná . Tak doufejme, že budou miminka
Takže Usa byla jen u koní a zase domů...měla jinak volno a dneska se
mi teda nikam v tom povichru nechce, jsem unavená a nějak i blbě vidím, štípou mě oči z toho větru .
Hodím vám sem fotky
tady Fabby a jeho novomanželka Algelina..to bylo dneska už před odjezdem..Fabína jsem musela krotit, málem by si to rád ještě zopáknul
Jé, ta je oproti němu, jak ustřelený kecky a vypadá mlaďoučce
Tady dneska taky šíleně fučí , snad to zítra už nebude, jinak mě to někam s kobylou odnese, nerada bych to absolvovala podruhý jako v létě za tý buřiny
sadzi saj
napsal(a):
Jé, ta je oproti němu, jak ustřelený kecky a vypadá mlaďoučce
Tady dneska taky šíleně fučí , snad to zítra už nebude, jinak mě to někam s kobylou odnese, nerada bych to absolvovala podruhý jako v létě za tý buřiny
Sadzi: ty se taky s výrazama nepářeš
Je teda pravda, že je taková menší, ale to je tak většinou u všech psů
Tady náš labík s nevěstou sice nevěsta je trochu tlusčí
, detail
vargo
napsal(a):
Sadzi: ty se taky s výrazama nepářeš
Je teda pravda, že je taková menší, ale to je tak většinou u všech psů
Tady náš labík s nevěstou sice nevěsta je trochu tlusčí
, detail
Jinak u nás je taky pěknej fičák Taky nejezdím, ale to proto, že jsem si hnula s krkem a už od čtvrtka jsem nejezdila, dnes jsem byla na rehabilitaci, tak je to o něco lepší, ale bylo mi řečeno, ať radši ještě to ježdění nezkouším, abych si s tím znovu něco neudělala
Musím se vám pochlubit s novýma kytinama Koupila jsem 2 Primulky
Já jsem vážně úchyl
Bylo jich tam spostu na výběr, ale jedna, ta tam byla už jediná v téhle barvě ( tmavě červená se žlutým středem) a ta druhá mě zaujala, protože se k ní barevně hodila a byla v téhle barvě nejhezčí
( tmavě modrá až fialová se žlutým středem) teprve jsem je teď vyfotila, takže foto určitě dodám
zviratkova
napsal(a):
Čikulka čeká
lABÍSI TAKY KRÁSNÍ. mEZI NIMI TOLIK ROZDÍLU NENÍ. u FUNDLÁKŮ OBČAS JO...sakra..caps lock......
Ona je mladinká, Fabínek byl její první pes a Fabín je docela řízek. Je široký jak stůl, takže vedle něj vypadá malinká, ale je to vyběhaná silná fena, neměla problém ho udržet. Měli jsme tady mnohem starší a mohutnější dospělé feny, co se pod našimi psy rozplácly jako žáby. Tahle je ve vynikající kondici a vůbec ji nedělal problém rozdíl váhy..fena 45 kilo a pes 70! A povahově je naprosto úžasná a děsně k sobě pasují s Fabbym.
Tady Fabínek ještě povozil paní chovatelku i manžela pak :-)
lucky
napsal(a):
lABÍSI TAKY KRÁSNÍ. mEZI NIMI TOLIK ROZDÍLU NENÍ. u FUNDLÁKŮ OBČAS JO...sakra..caps lock......
Ona je mladinká, Fabínek byl její první pes a Fabín je docela řízek. Je široký jak stůl, takže vedle něj vypadá malinká, ale je to vyběhaná silná fena, neměla problém ho udržet. Měli jsme tady mnohem starší a mohutnější dospělé feny, co se pod našimi psy rozplácly jako žáby. Tahle je ve vynikající kondici a vůbec ji nedělal problém rozdíl váhy..fena 45 kilo a pes 70! A povahově je naprosto úžasná a děsně k sobě pasují s Fabbym.
Tady Fabínek ještě povozil paní chovatelku i manžela pak :-)
Ono u normálních labroušů opravdu moc rozdíl není, ale ten náš trochu větší, než standard.....když jsme byly na výstavě, tak všichni psi byli malí, tlustý a na krátkých nohách, Caesar jasně vedl ve velikosti a hlavně ta jeho palice obrovská
Ono fotka toho moc nepoví, ale každej kdo ho viděl, tak řekl, že je vážně velikej
vargo
napsal(a):
Ono u normálních labroušů opravdu moc rozdíl není, ale ten náš trochu větší, než standard.....když jsme byly na výstavě, tak všichni psi byli malí, tlustý a na krátkých nohách, Caesar jasně vedl ve velikosti a hlavně ta jeho palice obrovská
Ono fotka toho moc nepoví, ale každej kdo ho viděl, tak řekl, že je vážně velikej
Trušku delší formát, že? Teda co jsem viděla labíse, bývají kratší. Ale jinak je hezký, v kondici. Mě se právě nelíbí, jak je mají všichni vyžrané. Ono je rozdíl jestli je pes mohutný, namakaný a nasvalený nebo tlustý...
No nic..jdu na špacír s Usidlem. U koní je už dlouho, tak bude ráda, že jde ven.
lucky
napsal(a):
Trušku delší formát, že? Teda co jsem viděla labíse, bývají kratší. Ale jinak je hezký, v kondici. Mě se právě nelíbí, jak je mají všichni vyžrané. Ono je rozdíl jestli je pes mohutný, namakaný a nasvalený nebo tlustý...
No nic..jdu na špacír s Usidlem. U koní je už dlouho, tak bude ráda, že jde ven.
No já bych řekla, že má proti němu velké uši. Kluci mají tak velké hlavy, že jim ty uši tak nevyniknou.
Jo a to jsou teda fotky z víkendu? Že tam nemáte po sněhu ani památky...
No to já koupila primulku tak před měsícem. Včera jí vyhazovala. Máme doma teplo, tak rychle odkvetla a denně vadla, že už se to nedalo. Denně byla zvadlá, když jsem přišla z práce, zalila, druhý den zas zvadlá. Každý rok si říkám, že je to vyhazování peněz, ale nemůžu si pomoct no.
zviratkova
napsal(a):
No já bych řekla, že má proti němu velké uši. Kluci mají tak velké hlavy, že jim ty uši tak nevyniknou.
Jo a to jsou teda fotky z víkendu? Že tam nemáte po sněhu ani památky...
No to já koupila primulku tak před měsícem. Včera jí vyhazovala. Máme doma teplo, tak rychle odkvetla a denně vadla, že už se to nedalo. Denně byla zvadlá, když jsem přišla z práce, zalila, druhý den zas zvadlá. Každý rok si říkám, že je to vyhazování peněz, ale nemůžu si pomoct no.
zviratkova
napsal(a):
z loňských cibulek vypěstovala malé narcisky, ale jak dala z chodby do tepla, tak bylo hned po nich :-(
zviratkova
napsal(a):
z loňských cibulek vypěstovala malé narcisky, ale jak dala z chodby do tepla, tak bylo hned po nich :-(
no a taky neodolala hyacintu, vykvetl nádherně, ale teplem se hned ohnul, až ležela ta kebule na stole...
zviratkova
napsal(a):
Takže nakoupila předem jaro a už teď nemám nic
No, tak jsestli jsi jí náhodou nepřelila Primulky chtěji teplo tak do 20stupňů a zelévat přiměřeně, takže zalévání každý den asi nebylo zrovna to pravé ořechové
My teda máme na zahradě narcisky
vargo
napsal(a):
No, tak jsestli jsi jí náhodou nepřelila Primulky chtěji teplo tak do 20stupňů a zelévat přiměřeně, takže zalévání každý den asi nebylo zrovna to pravé ořechové
My teda máme na zahradě narcisky
No né, já přišla a byla totál suchá a zvadlá, máme fakt teplo, byla navíc nedaleko topení, třeba do hodinky se nasála a zase probrala a byla fajn. Ale druhý den zas jak trout. Tu potřebnou teplotu jí neposkytnu. V obýváku a kuchyni máme hodně teplo, v koupelně zas velkou zimu, takže to akorát tu fakt nemám.
zviratkova
napsal(a):
No né, já přišla a byla totál suchá a zvadlá, máme fakt teplo, byla navíc nedaleko topení, třeba do hodinky se nasála a zase probrala a byla fajn. Ale druhý den zas jak trout. Tu potřebnou teplotu jí neposkytnu. V obýváku a kuchyni máme hodně teplo, v koupelně zas velkou zimu, takže to akorát tu fakt nemám.
Teda ty kytky jsou překrásné!!!
Tak jsem se s holčí hezky prošla, vyběhala se jak šílenec...má teď nějak jarní energie a domů šla jak mula, tak se spokojeně vlekla
lucky
napsal(a):
Teda ty kytky jsou překrásné!!!
Tak jsem se s holčí hezky prošla, vyběhala se jak šílenec...má teď nějak jarní energie a domů šla jak mula, tak se spokojeně vlekla
Lucky: děkujem za pochvalu
Jinak já jsem právě onemocněla, takže mám zase po ježdění Ach jo, když se to sere, tak aspoň pořádně, že??
Ještě s těma Primulkama, co jsem se dočetla, tak chtějí teplotu od 16 do 20 stupňů.....a to mi neříkej, že máš v koupelně míň??? to bych se teda koupat tam nechtěla
Nám Primulky krásně rozkvétají Tady konečně slíbené foto
vargo
napsal(a):
Lucky: děkujem za pochvalu
Jinak já jsem právě onemocněla, takže mám zase po ježdění Ach jo, když se to sere, tak aspoň pořádně, že??
Ještě s těma Primulkama, co jsem se dočetla, tak chtějí teplotu od 16 do 20 stupňů.....a to mi neříkej, že máš v koupelně míň??? to bych se teda koupat tam nechtěla
Nám Primulky krásně rozkvétají Tady konečně slíbené foto
V koupelně není klasické topení, takže během dne je tam zima jako venku, je to místnost, která jakoby vystupuje z baráku, takže není kromě jedné stěny s dveřma na těch ostatních krytá, takže je tam fakt kosa jako venku. Máme sice přímotop, ale to jenom na koupání, to by jsme za elektriku nedoplatili. Takže bez šancí.
zviratkova
napsal(a):
V koupelně není klasické topení, takže během dne je tam zima jako venku, je to místnost, která jakoby vystupuje z baráku, takže není kromě jedné stěny s dveřma na těch ostatních krytá, takže je tam fakt kosa jako venku. Máme sice přímotop, ale to jenom na koupání, to by jsme za elektriku nedoplatili. Takže bez šancí.
Teda ta modrá nemá chybu!!! To je špičková barvička!!!!
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Teda ta modrá nemá chybu!!! To je špičková barvička!!!!
Ahoj děvčice,
no vždyť jsem říkala, že vypadá, že je mlaďoučká, ale pěkná fenečka
Kytí pěkný a Leo, krásná ta oranž, to bych si nechala líbit
Lucky, mi povídej, na Elí teď taky leze jaro, takže dneska má naordinovanou procházku s lonží, aby se hezky vyřádila
Jo a s koupelnou jsme na tom stejně jako Leo, ono je to o zvyku Vargo, jaké je vlastně tvé jméno
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj děvčice,
no vždyť jsem říkala, že vypadá, že je mlaďoučká, ale pěkná fenečka
Kytí pěkný a Leo, krásná ta oranž, to bych si nechala líbit
Lucky, mi povídej, na Elí teď taky leze jaro, takže dneska má naordinovanou procházku s lonží, aby se hezky vyřádila
Jo a s koupelnou jsme na tom stejně jako Leo, ono je to o zvyku Vargo, jaké je vlastně tvé jméno
Holky, já vám něco řeknu, je to zajímavé, ale ta modrá Primule ve skutečnosti není takhle modrá, jako je na fotce Vůbec nechápu, jak to ten foťák dokázal takhle vyfotit, ale ve skutečnosti je taková hodně tmavě modrá, až fialová
Takže asi tak.....
Mé ctěné jméno je Katka Jinak ho mám celé pod příspěvkama...v závorce
začínám přemýšlet, že si asi založím zahradnictví Už jsem ostřihala citrónový muškát, voskovky a samozřejmě jsem to hned dala všechno zakořenit
Ještě, že i máma je takovej blázen do kytek, jinak bych se neměla kde vyřádit
vargo
napsal(a):
Holky, já vám něco řeknu, je to zajímavé, ale ta modrá Primule ve skutečnosti není takhle modrá, jako je na fotce Vůbec nechápu, jak to ten foťák dokázal takhle vyfotit, ale ve skutečnosti je taková hodně tmavě modrá, až fialová
Takže asi tak.....
Mé ctěné jméno je Katka Jinak ho mám celé pod příspěvkama...v závorce
začínám přemýšlet, že si asi založím zahradnictví Už jsem ostřihala citrónový muškát, voskovky a samozřejmě jsem to hned dala všechno zakořenit
Ještě, že i máma je takovej blázen do kytek, jinak bych se neměla kde vyřádit
To je úžasné! Fakt nádhera!
Andy , já chtěla se jet dneska projet, ale asi teď dojdu pro usu a vezmu ji na lonž trochu popracovat..ne takové poletování a vyhazování jako včera. Ještě nevím. Ale něco na mě leze..buď jarní únava, nebo nemoc..já nevím. Jsem zdechlá, hlava mě bolí, klouby a kosti mě bolí...no tvor na odstřel. Takže jezdit se mi faaakt nechce
lucky
napsal(a):
To je úžasné! Fakt nádhera!
Andy , já chtěla se jet dneska projet, ale asi teď dojdu pro usu a vezmu ji na lonž trochu popracovat..ne takové poletování a vyhazování jako včera. Ještě nevím. Ale něco na mě leze..buď jarní únava, nebo nemoc..já nevím. Jsem zdechlá, hlava mě bolí, klouby a kosti mě bolí...no tvor na odstřel. Takže jezdit se mi faaakt nechce
Ahoj holky
tak já už teda nemocná jsem na školu jsem se vyprdla, protože v pátek mám jet do Prahy na pormoci, takže jsem doma, abych to tak nějak vyležela......zatím mám teda rýmalu a teploty malinko a kašel už začíná
u mě je nejhorší na kašli to, že mi to vleze na hlasivky a já pak mutuju
Ale je aspoň sranda
Lucky: to asi bude nějaká ta chřipajzna, takže vítej v klubu nemocných
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
vargo
napsal(a):
Ahoj holky
tak já už teda nemocná jsem na školu jsem se vyprdla, protože v pátek mám jet do Prahy na pormoci, takže jsem doma, abych to tak nějak vyležela......zatím mám teda rýmalu a teploty malinko a kašel už začíná
u mě je nejhorší na kašli to, že mi to vleze na hlasivky a já pak mutuju
Ale je aspoň sranda
Lucky: to asi bude nějaká ta chřipajzna, takže vítej v klubu nemocných
tak to se mi povedlo, se omlouvám, ale to je úděl pracujících dělajících sto věcí a juknu, písnu, čtu vargo a už nějak jsem neviděla to zatím nebo nevím, číst jinak samozřejmě umím
Lucky, já šla včera taky lonžovat a madam rezatá byla vzorná, krásný přechody, jenom jeden hrbík, jsem čekala, že se vyřádí a ono prd no doma mě taky pobolívalo v krku, ono se zase dost ochladilo no, dneska krásně, sluníčko, ale zzzima pěkná
sadzi saj
napsal(a):
tak to se mi povedlo, se omlouvám, ale to je úděl pracujících dělajících sto věcí a juknu, písnu, čtu vargo a už nějak jsem neviděla to zatím nebo nevím, číst jinak samozřejmě umím
Lucky, já šla včera taky lonžovat a madam rezatá byla vzorná, krásný přechody, jenom jeden hrbík, jsem čekala, že se vyřádí a ono prd no doma mě taky pobolívalo v krku, ono se zase dost ochladilo no, dneska krásně, sluníčko, ale zzzima pěkná
To se prostě stane, nikdo není dokonalý, ale je to docela zajímavé, neřeknu, kdybych měla nějaké krátké jméno, že si toho člověk nevšimne, ale zrovna moje jméno zabere pomalu půl řádky Ale co, si z toho nic nedělej
Dneska u nás bylo zase slunečno, ve stínu teda celkem zima, jinak Oskar pálil dost, takže jsem se taky chvíli slunila, abych vypálila ty bacili
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
vargo
napsal(a):
To se prostě stane, nikdo není dokonalý, ale je to docela zajímavé, neřeknu, kdybych měla nějaké krátké jméno, že si toho člověk nevšimne, ale zrovna moje jméno zabere pomalu půl řádky Ale co, si z toho nic nedělej
Dneska u nás bylo zase slunečno, ve stínu teda celkem zima, jinak Oskar pálil dost, takže jsem se taky chvíli slunila, abych vypálila ty bacili
Chicht, holt stane se
Jj, včera se to udrželo, u nás šajnilo, i když jsme byli na vyjížďce, tak super. Venku je to teď pěkně sjízdný
sadzi saj
napsal(a):
Chicht, holt stane se
Jj, včera se to udrželo, u nás šajnilo, i když jsme byli na vyjížďce, tak super. Venku je to teď pěkně sjízdný
No kde jste????
jaký je u vás počásko?? U nás na Jihu Čech už zase sněží, od rána A to už to bylo všechno krásně roztátý, jaro za dveřma a teď tohle
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Téééda..tady valí sněhem, chumelenice jak blázen! Ani hory nevidím!
Já jsem tu, ale makám makám
Tady poslední dva dny krásně, azuro, sluníčko, dneska teda tak nějak polojasno, ráno zataženo, ale nakonec i sluníčko vykouklo, ale sníh má k nám taky dorazit, tak to mám fakt radost
sadzi saj
napsal(a):
Já jsem tu, ale makám makám
Tady poslední dva dny krásně, azuro, sluníčko, dneska teda tak nějak polojasno, ráno zataženo, ale nakonec i sluníčko vykouklo, ale sníh má k nám taky dorazit, tak to mám fakt radost
U nás tenhle týden taky slunko, ale sněhu máme ještě do zásoby. Předpokládám, že brzy dorazí i k nám.
zviratkova
napsal(a):
U nás tenhle týden taky slunko, ale sněhu máme ještě do zásoby. Předpokládám, že brzy dorazí i k nám.
Ahojky,
tak tady dneska nechutná šeď
Snad sníh už nebude - stačilo
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak tady dneska nechutná šeď
Snad sníh už nebude - stačilo
Ahoj Blani! No že se taky ozveš!
Tady je sněhu jak v prosinci, Usa pomaloučku se naží šmatlat po výběhu, byla jsem ji pro jablíčka u známých. Tak pořád něco baští
a zotavuje se pomalounku.
Je zataženo a doufám, že nehodlá zase sněžit
lucky
napsal(a):
Tady je sněhu jak v prosinci, Usa pomaloučku se naží šmatlat po výběhu, byla jsem ji pro jablíčka u známých. Tak pořád něco baští
Já jsem teď koukač, kouknu, co tu je ,,, Ale nějak jsem nepsala
lucky
napsal(a):
Takže všude je to koukám stejný...u nás už teda nesněží, ale leží asi tak 10cm sněhu Dneska ráno to vypadalo, že bude krásně, chvíli i svítilo slunko, ale pak se to zatáhlo a je tu šedivo, takže doufám, že nezačne sněžit, to by bylo nemilé
vargo
napsal(a):
Takže všude je to koukám stejný...u nás už teda nesněží, ale leží asi tak 10cm sněhu Dneska ráno to vypadalo, že bude krásně, chvíli i svítilo slunko, ale pak se to zatáhlo a je tu šedivo, takže doufám, že nezačne sněžit, to by bylo nemilé
Tak tady něco před chvíli popadávalo
Jůůů, krásná kresba
blanche
napsal(a):
Tak tady něco před chvíli popadávalo
Jůůů, krásná kresba
Já si včera tady umyla okno, takže teď mi tady svétí nechutně ten sníh zvenku....najednou i vidím přes sklo
. A nevydržela jsem to a umyla okno teď i v kuchyni..to je hrozné, co udělá vaření na okně
...naši jsou ještě kuřáci....
zviratkova
napsal(a):
U nás chumelí už od rána...
Tak tady naštěstí nechumelilo. Byla jsem s holčí na malé procházce, než se od baráku rozešla, tak to chvli trvalo, šla jak robotek, ale pak ž celekm šlapala. Jsem ani nečekala. Sice pajdá, ta pravá strana plece ji bolí, má tam ještě otok, ale snažila se pást cestou po louce a domů dokonce spěchala na seno, tak si sama od sebe naklusala! Kupodivu v tom klusu to vypadalo, že ani nenapadá na ten předek jako v kroku, tak fakt doufám, že tam nebude nic naštíplého, protože je tam dost zrasovaná.
No a je hrozně mokrý sníh, takže i na cestě když jsem šla, tak mám sněhovky totálně mokré, jakobych šla ve dvou konvích vody.
lucky
napsal(a):
Tak tady naštěstí nechumelilo. Byla jsem s holčí na malé procházce, než se od baráku rozešla, tak to chvli trvalo, šla jak robotek, ale pak ž celekm šlapala. Jsem ani nečekala. Sice pajdá, ta pravá strana plece ji bolí, má tam ještě otok, ale snažila se pást cestou po louce a domů dokonce spěchala na seno, tak si sama od sebe naklusala! Kupodivu v tom klusu to vypadalo, že ani nenapadá na ten předek jako v kroku, tak fakt doufám, že tam nebude nic naštíplého, protože je tam dost zrasovaná.
No a je hrozně mokrý sníh, takže i na cestě když jsem šla, tak mám sněhovky totálně mokré, jakobych šla ve dvou konvích vody.
Lucky: zřejmě jsem to přehlédla, ale copak se vám stalo???
U nás zase sněží a už pěkně dlouho a padají přímo trakaře
Blanko: postrét je opravdu nádherný, nechala jsem si ho nakreslit od jedné slečny z Prahy, Nikoly. není to první a ani poslední kresba, Teď mi bude kreslit kočku. Kreslí opravdu krásně www.portretyzvirat.cz
vargo
napsal(a):
Lucky: zřejmě jsem to přehlédla, ale copak se vám stalo???
U nás zase sněží a už pěkně dlouho a padají přímo trakaře
Blanko: postrét je opravdu nádherný, nechala jsem si ho nakreslit od jedné slečny z Prahy, Nikoly. není to první a ani poslední kresba, Teď mi bude kreslit kočku. Kreslí opravdu krásně www.portretyzvirat.cz
Usu před třemi dny ošklivě dokopala ta hafloška co k nim chodí Usa do výběhu a prokopala ji plotem.
Jinak já taky maluji..jsem to jaksi vystudovala
lucky
napsal(a):
Usu před třemi dny ošklivě dokopala ta hafloška co k nim chodí Usa do výběhu a prokopala ji plotem.
Jinak já taky maluji..jsem to jaksi vystudovala
Já jsem taky chtěla studovat, ale pak lenost byla větší, moc mě to bavilo, ale nemám na to už moc času. To už raději fotím :))
blanche
napsal(a):
Já jsem taky chtěla studovat, ale pak lenost byla větší, moc mě to bavilo, ale nemám na to už moc času. To už raději fotím :))
To já taky ráda fotím
Dneska se počasí zbláznilo, ráno nových 10cm sněhu, zima, chumelí a "padají trakaře"... ach jo. Té zimě snad nebude konec
blanche
napsal(a):
Lucko: mě se nejvíc líbí tou tužkou, to barevný už mi nepřijde tak hezký, i když je to nádherný, ale tužka je tužka Koukala jsem na tvé stránky, kreslíš krásně, ale nenašla jsem tam nic tužkou, dáš sem nějaký obrázek nakreslený tužkou??Takže máš kreslení jako hlavní práci???
vargo
napsal(a):
Lucko: mě se nejvíc líbí tou tužkou, to barevný už mi nepřijde tak hezký, i když je to nádherný, ale tužka je tužka Koukala jsem na tvé stránky, kreslíš krásně, ale nenašla jsem tam nic tužkou, dáš sem nějaký obrázek nakreslený tužkou??Takže máš kreslení jako hlavní práci???
uf..to musím někde něco vyhrabat ..možná později. Mám to ve svém PC..sedím u táty, mě po tam poslední dobou trochu hapruje spojení s netem
lucky
napsal(a):
uf..to musím někde něco vyhrabat ..možná později. Mám to ve svém PC..sedím u táty, mě po tam poslední dobou trochu hapruje spojení s netem
tady jsem našla jednoho arabáše
lucky
napsal(a):
tady jsem našla jednoho arabáše
Tak hodím taky něco prastarýho s tužkou :)
blanche
napsal(a):
Tak jak máte u vás ?
Tady další odpor, poprchává, fujá ,,, hnus
teda holky, taky krásný výtvory
U nás je zataženo, trocha sněhu roztála, takže vykukuje travička, ale je pěkná břečka
A jak jsou na tom vši koňouchové se srstí?? Montana líná jako by mělo přijít léto, a to že přes zimu neměla tolika srsti a už zase líná. včera jsem se do toho pustila, ale naprosto zbytečný............během chvilky jsem byla víc chlupatá než ona Takže dneska budem pokračovat
vargo
napsal(a):
teda holky, taky krásný výtvory
U nás je zataženo, trocha sněhu roztála, takže vykukuje travička, ale je pěkná břečka
A jak jsou na tom vši koňouchové se srstí?? Montana líná jako by mělo přijít léto, a to že přes zimu neměla tolika srsti a už zase líná. včera jsem se do toho pustila, ale naprosto zbytečný............během chvilky jsem byla víc chlupatá než ona Takže dneska budem pokračovat
Děkujeme za pochvalu
Tak v PHA sníh už roztál, leží jen zbytky místama ,,,
JJ, u nás někteří koně línají už pěkně dlouho
To je pak slast !!!
blanche
napsal(a):
Děkujeme za pochvalu
Tak v PHA sníh už roztál, leží jen zbytky místama ,,,
JJ, u nás někteří koně línají už pěkně dlouho
To je pak slast !!!
Tak psiska moc nelínají, ale Usa fest Dneska ji opatrně vezmu fukarem, po hřbetě bolavá není a žebra vypadají ok. Akorát ty plece ji hodně pořád bolí, ale dneska už se ochotněji hýbe.
tady včera napadlo plno shěnu, ale vše je mokré, musí se chodit jen v gumákách. Já šla včera s Usou ve sněhulích a byla jsem promočená po pár metrech a domů jsem přišla jako bych probrodila řeku
Tak to v novém musím s těma fotkama zkusit. Zatím jsou smíšené pocity, ale tohle jednoznačná výhoda. Tady slíbený Amarelis z práce
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Leo nádherný
Dneska venku krásně, ani se mi nechtělo do práce, bych hned vyrazila někam na výlet nebo na vyjížďku nebo takový trénink bych si taky nechala líbit
Čau holky Tak co říkáte na novou ifaunu??Já jsem z toho teda trošku zmatená, ale myslím, že si zvyknu
Co je u vás nového??
Já jsem si včera domu přivezla další kytí, begonii, je nádherná, květ má takový žlutý, malinko do oranžova, vážně krásná, akorát jsem jí ještě nevyfotila,takže dneska se do toho pustima pak vám jí sem hodim jinak už jsem začala hnojit, až včera jsem si koupila hnojivo
A pák máme ještě králičího přírustka, v neděli jsem byla ve Strakonicích a přivezla si samce, Novozélandského červeného, je to fešák
Trochu se bál, ale už je v pohodě, dneska už si odemě vzal i mrkvičku
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Ahojky,
já jsem tu, ale upřímně mě to sem teď nebere nějak chodit, pro mě změna k horšímu, staré se mi líbilo víc, více přehledné i to, co kdo píše, teď člověk musí hledat nicky, není to zvýrazněné a celé šouplé doleva, ale co no, člověk si zvykne. co mu taky zbývá
Pěkná barvička ušáka Já se teď chystám na macešky, dát si ven do oken, tak snad se k tomu nějak dostanu.
U nás jinak snad ani nic nového, rezavá líná, jak o život, takže všude samý chlupy, na denním pořádku je z ní bahenní řízek, jsem si včera začistila, tak doufám, že mě to dneska nečeká znova a začli jsme pomalu zase něco dělat a byli se minulý týden podívat na jízdárně a po zimě jsem byla mile překvapená
No nic, jdu zase makat.
Já bych řekla, že si určitě zvyknem, já na tom zas tak moc špatného nevidím, jo ty nicky jsou blbý, jak nejsou zvýrazněný, ale jak říkáš, si člověk zvykne
Teď koukám, že se nám sem ten králík hodí barevně mezi ty naše ryzoně
Jinak já bych teda ještě počkala s kytkama ven, ráno jsou ještě mrazíky, dneska jsem ještě měla namrzlé přední sklo na autě, takže já bych je radši ještě nechala doma
Dobré ráno přeju!
Teda červený krásný, to byl můj sen a nebo pak havanský. A mám tu kuní potvoru modrou .
Naši kluci teda zas tak nelínají, fakt jenom pomalu. A docela i s bahnem to jde, jak neprší, tak to trochu i vyschlo, takže nevypadají zas tak děsivě. Ale jenom co zaprší, tak to zase bude stát za to, jako minulý týden.
Jj, letos jdu taky do macešek do truhlíku, ale čekám, včera u nás jenom 1 stupeň, namrzlý trávník (máme ještě furt i sníh místy), skla u auta. Dneska byly 2 stupně. Sluníčko už šajní, bude zase pěkný den. O víkendu chci skočit pro ozdoby na velikonoční věnec a musím se držet, abych už ty kytky nekoupila. Ale asi fakt ještě brzy, jsme vysoko, máme ještě furt zimu.
Jakou kuní potvoru!!! Je nááádherná! Kuní se mi děsně líbí a modří jsou nejkrásnější!
No a siamští kvávíci samozřejmě..jako Michalka.
hele, Michala se zbláznila, leze na ni jaro, chodí se pořád mazlit a neustále somruje, včera jsem ji donesla zelené..chodím po louce s Usou jak magor a sbírám 2cm pampeliškové lístečky pro Michalku..a ta si k tomu sedne a na svě sekundy tam nic není
.kyselina
Konečně jste tady
Já včera taky dávala králíkům trávu a jak jim šmakovala, jenom Elina nad ní ohrnovala čumák, tak jsem tu její trávu dala miminům, ty se na to vrhly a během chvilky bylo po trávě
Nazdar holky
Tak teda vám řeknu, že jsem si včera dala přijela jsem za Montanou a málem mě trefilo!! Z Montany byla jedna velká bahení koule, bláto měla až za ušima
A já už totiž vim, jak to dělá, stoupne si do té největší louže, do těch největších sraček, začne v tom hrabat nohou, takže to lítá vžude a pak se v tom největšim ještě vyválí
Takže asi takhle to u nás vypadá
Jinak Eliška mi hodně vyrostla, bylo to takový krásný miminko a teď je už větší než Rex, ten je oporoti ní ani né poloviční a už vůbec neroste
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Dobré páteční odpoledne,
venku krásně, na víkend se to má zkazit, klasika no, by do toho člověk kopl.
Jestli bude lejt, to bude úně zase jako řízek, ta jak může, tak se vyválí, akorát ve středu se nade mnou slitovala a zůstala čistá, což se hodilo, pač jsme pospíchali na trénink
Já už mám doma truhlíky i do horních okének, tak už jenom dokoupit kytí. Tchýně zahradnice říkala, že teď můžu macešky, takže se na ně chystám. U nás teda ráno teploty min. 6 stupňů, většinou už vyleze sluníčko a dneska bylo i 11, takže pohodička , ale já než se k tomu dokopu, tak se to nějak ustálí
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Jo a už se madam zrzavá rozříjela, tak jsem čučela, jsem zvědavá, jestli to s ní bude zase mávat jako loni
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Jů krásnej Fidoušek
Ahoj holky
Tak co u vás nového?? Jaké je u vás počasí, co koňouchové, králíci, psiska??
U mě je nového to, že už jsem zase nemocná, už přes týden mě klátí chřipka, ještě včera mi teda bylo pěkně blbě, dneska už lepší, tak snad už mě opouští a já zase budu moct trandit s kobylou.....Jinak scháním nevěstu pro Rexe, chtěla jsem mu tam dát Elišku, ale nejdřív jí chci připustit s kámošky Teddym a pak asi přijde Rex, takže jsem zvědavá co z toho bude
Jo a počásko u nás celkem fajne, no lepší než v zimně
Oskar svítí,jako blázen, ale fouká docela studenej vítr
Ahojky! Teda s nemocí Tě lituju, ale není se co divit s tímhle počasím, ráno nula, odpo na sluníčku vedro, ve stínu zrádno, fouká to vcelku ledově. U nás nic nového. Přes volno počasí nic moc, je hezky, až když je člověk v práci - klasika. Koníci pouštějí kožíšek jako o život. Prďoch musí zítra na pigáro, aspoň budeme mít od očkování rok klid. Anduláci řvou jako o život - opět žádná novinka. V akvu bojuju s řasama, sinicema a tak. Člověk se nenudí.
Dnešní procházka...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Jů pěkný, mě nějak došlo foto a minulý týden jsem chtěla něco cvaknout, ale nějak nebyl čas
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Pěkný fotečky Já chtěla něco přihodit doma, ale nějak nám tam nefachá poslední dobou net
a včera jsem cvakla něco sluníčkového, madam rezavá má silně připouštěcí obdobní zase
Řechtala jsem mu, že vypadá jak v Obušku z pytle ven Pešek na oslíkovi...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zviratkova
napsal(a):
Řechtala jsem mu, že vypadá jak v Obušku z pytle ven Pešek na oslíkovi...
Chicht, vypadá srandovně no
Tak to nemá chybu...jsem se popadala za břicho tady
Benda ráno Usu děsně vítal!!! byl šíleně nadšený, v noci prý tesknil a plakal, chtěl probourat ohradu a kousek ji naštípnul a od rána vyhlížel. Když jsme s Usou a psy přicházeli, tak byl nadšený a pískal jak pískle
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Teda, máte to tam moc pěkný tu ohradu a výběh no a Benda je supráckej, takový malý ryzoň , ale chudinka, bude mu tam smutno no samotnýmu, se mu ani nedivím
je tam nádherně, výhled na Beskydy, zatím stojí přístřešek..ten se pak zboří, až se dostaví stáj. je to vybagrované vzadu ve svahu a udělané základy, ale jelikož se vymyslela lepší střecha a musí být silnější konstrukce a tak, tak se teď postavil provizorní přístřešek hlavně aby se koně měli kde schovat a stáj se v klidu do měsíce dostaví.
Já myslím, že si Benda zvykne. čipo byl s tím taky brzy srovnaný a večer už čekala Usa u vrat že jde domů a Čipo zařehtal a klusal si do stáje...ráno už ji vítal. prostě si zvyknou na ten systém...hlavní je, že nebude třeba v izolaci od koní jako 4 roky je takhle Baron, co jsme za ním byli. Ale tam jsem to fakt vzdala...a upřímně nejlepší by bylo kdyby ho majitel prodal, což fakt už uvažuje snad jsem se dověděla... tak snad se chudák konečně dostane někam, kde se mu budou zkušení lidé věnovat a bude u koní, ne v chvívě s kozami a koně viděl jednou za rok jak nějaký jel kolem...
Pak se člověk nediví, že chtěl Usu zakousnout než se s ní kamarádit..
no to je fakt. Zase Usa není vysloveně dominant. Usa nemá agresivní jednání. Ona kdyžtak pohrozí, když se ji něco nelíbí..ale u ní to vychíází spíše z toho, že už preventivně si udržuje dostup a bojí se, aby náááhodou. Ale ona spíše tak pohrozí zadní nožkou, nebo lehce dupne zadní do země...ale nevystřelí po Bendovi..a dneska už to ani nedělala. A vždycky byla hodně vypleštěná, když ji nějaký kůň vysloveně napadl s úmyslem ublížit...to ona prchá a bojí se. Takže myslím, že i kdyby byla 4 roky v izolaci jako ten Baron, tak by těžko přešla k tomu, že by kdy byla schopná vysloveně koně napadnout a zakousnout. To kousání většinou navíc dělají hřebci a valaši..kobyly radši kopou, co jsem vypozorovala.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Pěkná fotečka Lucky , tak snad z nich budou kámoši.
To Elí, ta je hustá, jak rovná mladý, že kolikrát ani nechápu, posledně jdeme z výběhu kolem jednoho a najednou po něm vystartovala, tasený zuby Sakra, nemám žádný aktuální fotečky
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
Tak jsem konečně stáhla nějaký foto, ale teda zjistila jsem, že s tím pořád neumím pořádně fotit, něco jsem měla mázlýho a ani nevím proč
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Krásnou pastvinu mají, oproti těm ohrádkám tenkrát fakt paráda.
Já dneska fotila psiska....
Nikina
Rufajzovi se hledají klíšťáci, ale co Grant hledá páníčkovi na hlavě, to by mě fakt zajímalo
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Jů už jsem si říkala, že se snad nikdo neozve
Doma mám další várku, ale to musím stáhnout a zase sem dohodím s novou ohlávkou
Jj, je to teď super, jsem za to ráda, akorát jich tam chodí poměrně dost, takže to tak podle toho i potom vypadá, všude samá kobliha
Jo mouchy už začly bestie, jsem si říkala v neděli, že už budu muset vytáhnout čabraku
jůů, máte hezký vozíček a postroj, poradíte, kde takový sehnat?nebo je to samovýroba?chtěla bych pro svoje fenky VŠSP
Ahoj holky,
tak já už jsem zase tady, nějak jsem to nezvládala...mám toho moc Co je u vás nového???
Já jsem někdy koncem dubna přestěhovala kobylu na pastvinu a má se tam jako prase v žitě...akorát teda minulý týden ve čtvrtek jsme tam měli kováře a vzal mi jí tolik, že pomalu nemůže chodit
A jinak mám ještě jednu novinku, od neděle čekám od Elišky mimina
No a počásko u vás taky hnusné??
Ten modrej je Elišky ženich
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Jů, ty králíci jsou super, pěkný
A co, že si stěhovala na pastvinu, vy jste toho už taky celkem nacestovali co?
My teď máme odpočinkový režim, takže nic moc, ale počasí je stejně hnus, tak je to asi jedno.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
vargo
napsal(a):
A to jsem zvědavá na mimina...
tak když mám možnost jí dát na pastvu, tak je to lepší, než aby mi stála celý den v boxe....ale tady kde jsem už možná zůstanu na delší dobu
u nás momentálně taky prší, prší a prší...
To sem potom musíš dát foto určo budou rozkošný
Jo o tom žádná a teď si byla v normoš stáji a koně nechodili ven jo?
U nás díky bohu ne, dneska už i vylezlo sluníčko
No to každopádně....v neděli je to 28.den, hnízdo ze sena už si udělala, tak doufám, že to bude mít co nejdřív a nebude mě napínat.. Jinak teda vztekloun je to řádnej, takže mimina si bude jistě pečlivě hlídat
Jinak v té stáji předtím bylo 35 koní a pastviny takový malý, takže se tam střídali, jak to šlo, jinak chodila do kolotoče....takže asi tak
A jinak se nám už vylíhli čínské a divoké kachničky
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
Fíha, takových koní, tak to se ani nedivím, že si šla jinam, jestli nechodila skoro ven nebo jenom do kolotoče
Jo Máňule ta se venku nechce vůbec nechat chytit a jít dom, si v té předzahrádce lebedí
Vy tam máte hotovou zoo
Kuk