Ahoj, zajímají mě vaše názory na sedla Kentaur Hanulay a Euroriding Topas.
Dále by mě zajímalo jakou širokou komoru má Kentaur Hanulay - komora 3 - napasuju to na křížence araba a welshe?? Sedí jí červená komora od Winteca.Děkuji
p.s- foto jsem si zapůjčila z jednoho inzerátu doufám že nevadí...
holkaodkoni
napsal(a):
Ahoj, zajímají mě vaše názory na sedla Kentaur Hanulay a Euroriding Topas.
Dále by mě zajímalo jakou širokou komoru má Kentaur Hanulay - komora 3 - napasuju to na křížence araba a welshe?? Sedí jí červená komora od Winteca.Děkuji
p.s- foto jsem si zapůjčila z jednoho inzerátu doufám že nevadí...
NO každopádně bude určitě delší než sháníš. je to sedlo skokové, tudíž má posedlí ploché a delší než drezurka. komora tři je širší pokud jsi měla 2 tak pochybuju že by jí to bylo....jeden arábej tu s trojkou je ale welsh bývá užší takže záleží jak se ten tvůj konrétně povedl.
klawdie
napsal(a):
NO každopádně bude určitě delší než sháníš. je to sedlo skokové, tudíž má posedlí ploché a delší než drezurka. komora tři je širší pokud jsi měla 2 tak pochybuju že by jí to bylo....jeden arábej tu s trojkou je ale welsh bývá užší takže záleží jak se ten tvůj konrétně povedl.
Klawdie, dovolím si nesouhlasit. Mám araba, skočku i drezurku, oběma sedlům končí posedlí ve stejné části hřbetu. Shodou okolností mám Ikaros II (nástupce Hanulaye) a zkoušela jsem i Hanulaye a seděl opravdu úplně stejně.
Wintec jsem s červenou komorou zkoušela i mému koni, komora seděla, sedlo ne. U KT má trojku komoru.
Takže podle mého názoru by sedět mohlo, ale nezáleží jenom na komoře, záleží i na polštářích, jak je sedlo šité, tj. chce to vyzkoušet, bez toho nic nepoznáš.