luisa
napsal(a):
Hledám pro své děti 12 a 7let Pony školičku nebo něco obdobného i u soukromníka v okrese Přerov. Možno i přiměřeně dále Docházka 1-2x týdně (bohužel častěji zatím nemůžu), za rozumnou cenu. Můžu i vypomoct s místováním, čištěním apod.
Ještě bych dopnila, že jsem dřív taky jezdila Jsem vyučená v oboru chov koní a jezdectví, ale při dětech už mě nezbyl žádný čas. Pár let už jsem na koni neseděla, ale uvítala bych příležitostné "svezení"
Dětem se můžu věnovat sama a zodpovědnost si beru na sebe.
Bohužel jsem časově omezená, tak nemůžu slíbit nic pravidelného. Možno i Olomoucký nebo Zlínský kraj
luisa
napsal(a):
Ještě bych dopnila, že jsem dřív taky jezdila Jsem vyučená v oboru chov koní a jezdectví, ale při dětech už mě nezbyl žádný čas. Pár let už jsem na koni neseděla, ale uvítala bych příležitostné "svezení"
Dětem se můžu věnovat sama a zodpovědnost si beru na sebe.
Bohužel jsem časově omezená, tak nemůžu slíbit nic pravidelného. Možno i Olomoucký nebo Zlínský kraj
Škoda, že nejste blíž, hned bych vás brala Vím jen o Zlámance, tam školičku rozjeli teď v zimě, ale to už asi taky máte z ruky...
www.ddmletovice.net
nabízí tábory pro děti, spousta ježdění, výuka na koni i teorie, hry............pro začátečníky i bpokročilé