Dávejte sem fotečky poníků ..těch hodnej i těch největších tvrdohlavců a drzounů
lenny44
napsal(a):
Dávejte sem fotečky poníků ..těch hodnej i těch největších tvrdohlavců a drzounů
Německý jezdecký poníci ze Žitný u Netolic
janna
napsal(a):
Německý jezdecký poníci ze Žitný u Netolic
Lumpík a Sisinka
janna
napsal(a):
Lumpík a Sisinka
Luci- 17-ti letá kříženka frojda a haflinga, prý....
nikiska
napsal(a):
Luci- 17-ti letá kříženka frojda a haflinga, prý....
ještě Lucinka
nikiska
napsal(a):
ještě Lucinka
Posílám taky mího koníka je to haflouš s huculíkem
majda
napsal(a):
Posílám taky mího koníka je to haflouš s huculíkem
A ještě druhýho hajzlíka, je to hucul s welschem
majda
napsal(a):
A ještě druhýho hajzlíka, je to hucul s welschem
Čiko baští mrkvičku
lenny44
napsal(a):
Belfast-sice neni vysloveně poncl,ale snad to nevadí
lenka v
napsal(a):
Belfast-sice neni vysloveně poncl,ale snad to nevadí
Ještě jednou.....chlupatá koulička =o)
lenka v
napsal(a):
Ještě jednou.....chlupatá koulička =o)
Shetlandka Dianka- v zimní srsti
jindriska
napsal(a):
Shetlandka Dianka- v zimní srsti
A tady v srsti letní při tréninku
ja kvejk
napsal(a):
Naše babča Adélka
No jasně kvalitní potrava dělá divy.
hanzy
napsal(a):
Kolik je Adelce let??
kolem 29 let. Ale přesně se to neví. takhle vypadala loni v létě
lenny44
napsal(a):
Tak tohle je můj koník Lupínek.
thesis
napsal(a):
Tak tohle je můj koník Lupínek.
A tohle moje ponička Sonia.
jindriska
napsal(a):
Znala jsem jednoho poníka,kterého jsem jezdila-jmenuje se Artex. Byl,je a bude to můj miláček. Vypadal úplně stejně jako Belfast. Teď stojí v Blažkově...
Máš krásného koně
tak tady máš fotku Artíka, ať ho tu máš taky
Artex
sterkule
napsal(a):
tak tady máš fotku Artíka, ať ho tu máš taky
Artex
a ještě Artex
lenny44
napsal(a):
Melisska a Morfík....měsíc stará fotka. Nějak nemám čas fotit, ale polepším se.
cream
napsal(a):
Melisska a Morfík....měsíc stará fotka. Nějak nemám čas fotit, ale polepším se.
Z Morfíka nám roste Morf....
cream
napsal(a):
Z Morfíka nám roste Morf....
Melisska je dobrá mamina.
berta
napsal(a):
Tady je velšačka při sportu.
A tady je její dcera. Obě jsou na prodej.
lenny44
napsal(a):
ponička Sisi - prosím nevíte někdo něco o ní???
Letos asi 5-6letá. Měla by být někde u Prahy. Moc hodná.
lenny44
napsal(a):
Hřebeček
jprohazka
napsal(a):
Tak přikládám naše dárečky....
A druhý dáreček...
jaruska
napsal(a):
Ahoj,nebydlí náhodou Lucinka ve Zlonicích?????????
Jarka.
Ahojky, právě nevim kde je Lucka od nás byla prodaná ke kšeftaři s koňmi a ten jí prodal dál a zaslechla sem i takový zvěsti, že byla Lucinka i s dalšíma kobylkama, se kterýma od nás odešla poslána na jatka. Takže opravdu netuším, ale doufám, že tam bydlí, že utracená nebyla
neni to utulkovy Ivanek z Velkych Albrechtic???
Totto je muuj Kvetacek-Kedar,kdybyste meli zajem o pripousteni.... no problemo
avalanche
napsal(a):
WPB Avalanche
a ještě jednou ve výběhu se svým strýčkem Baronem
lenny44
napsal(a):
Valášek mojí kamarádky, je to šoumen :-)
lenny44
napsal(a):
Taky přidám :)
verfa
napsal(a):
A naše nejstarší..nikdo neví, kolik jí je a její neplánovaný hříbek. Oba si teď užívají pastvy :)
verfa
napsal(a):
A ještě jedna...Smoulinka vypada v zimě jak plyšáček :))
verfa
napsal(a):
A ještě jedna...Smoulinka vypada v zimě jak plyšáček :))
Kristiánek..........znáte ho někdo??Náš miláček stáje.
kviddo
napsal(a):
Kristiánek..........znáte ho někdo??Náš miláček stáje.
Miášek....... narodil se v ZOO Chomutov a mi ho dostali od slečny co ho jaksi nezvádala
kviddo
napsal(a):
Miášek....... narodil se v ZOO Chomutov a mi ho dostali od slečny co ho jaksi nezvádala
poník od pana Pechana z Vlčic
lenny44
napsal(a):
dostih poníků při výstavě v Pardubicích
lenny44
napsal(a):
z výstavy v Lysé nad Labem
lenny44
napsal(a):
veřejný trénink v Hořicích
lenny44
napsal(a):
neposlušná ponička
nikiska
napsal(a):
Ahojky, právě nevim kde je Lucka od nás byla prodaná ke kšeftaři s koňmi a ten jí prodal dál a zaslechla sem i takový zvěsti, že byla Lucinka i s dalšíma kobylkama, se kterýma od nás odešla poslána na jatka. Takže opravdu netuším, ale doufám, že tam bydlí, že utracená nebyla
Ahoj Nikisko,já bych řekla,že je to ona,stojí ve Zlonicích u Kopeckých,má se dobře,je živá a zdravá.Kdybys chtěla kontakt,ráda Ti poskytnu telefon,oni budou taky rádi,skoro nic o ní nevědí.Ahoj,Jarka.
michaela z
napsal(a):
neposlušná ponička
jak se vam libi muj maly fris?
parkuracek
napsal(a):
jak se vam libi muj maly fris?
a znovu! no neni roztomily??
lerry
napsal(a):
Avalanche je opravdu "kočka", můžu se zeptat, jakou má KVH a jestli s ní nějak "sportujete"?
má asi 135 cm ,je jí teď 5 let ,máme jí od 2 let ,obsedla a najezdila si ji kočena co ji drží ,té je teď čerstvých 14 let .
Jinak jezdíme western a nemůžem si na výsledky stěžovat . Vloni byla na MR ČR třetí ve w.horsemanship mládež .K tomu taky strašně ráda skáče,ale to necháváme až po sezoně na Hubertusy.
Je to naše dáma .Temperamentní kobylka ,někdy až moc s velkou chutí do práce .
avalanche
napsal(a):
má asi 135 cm ,je jí teď 5 let ,máme jí od 2 let ,obsedla a najezdila si ji kočena co ji drží ,té je teď čerstvých 14 let .
Jinak jezdíme western a nemůžem si na výsledky stěžovat . Vloni byla na MR ČR třetí ve w.horsemanship mládež .K tomu taky strašně ráda skáče,ale to necháváme až po sezoně na Hubertusy.
omluva : ten kdo ji drží je moje kamarádka ,její jezdkyně je na jiné fotce v tématu westerňáci
avalanche
napsal(a):
Díky za info, je fakt nádherná...... No pokud by jste někdy uvažovali o prodeji, tak se předběžně hlásím
lerry
napsal(a):
Díky za info, je fakt nádherná...... No pokud by jste někdy uvažovali o prodeji, tak se předběžně hlásím
Děkujem za pochvalu !Opravdu to moc potěší!
Co dál budem řešit až na podzim ,zatím vůbec nejsem rozhodnutá ji prodat ,ale jezdkyně z ní vyrůstá .Na druhou stranu je škoda aby tak šikovná kobylka stála doma , když může ještě naučit spoustu dětí a výkonostně s dobrým jezdcem taky může jít nahoru .
lenny44
napsal(a):
Můj Huculák
lenny44
napsal(a):
Tak tohle je naše Amálka-jinak jí říkáme Bonsai frísák, protože její hřívu po kolena by jí mohl opravdu kdejakej frísák závidět. Má navíc úžasnej charakterj, je mladá a nezkažená, takže s ní hravě provádíme všemožné kousky:o)
lenny44
napsal(a):
Tohle je náš největší poník, Baskýnek. Má něco málo do 148, čímž se ještě započítává mezi poníčky. Je to rošťák ale moc roztomilej. Vzpíná se na povel
lenny44
napsal(a):
Bruník není náš ale souseda a je v našem stádě a já ho cvičim. Je to taky šikulka, ale ještě trochu plachej a bojácnej.
lenny44
napsal(a):
A naše poslední princezna:o) Karamelka-Mela. Melča to je princezna, sladká, milá, líbezná. Sedat, lehat, to jí jde, ... snad nám brzo nepojde
doga

kunicek
napsal(a):
A naše poslední princezna:o) Karamelka-Mela. Melča to je princezna, sladká, milá, líbezná. Sedat, lehat, to jí jde, ... snad nám brzo nepojde
Moje klisna Jezabel a Já
lenny44
napsal(a):
140cm, 4 roky a kobylka. Až se odstaví hříbátko hned si pro ní jedu. Je nádhernááá
racina
napsal(a):
140cm, 4 roky a kobylka. Až se odstaví hříbátko hned si pro ní jedu. Je nádhernááá
a tady taky
racina
napsal(a):
a tady taky
Tak tohle je moje holčička,můj miláček,moje zlatíčko ale i ůj andílek s ´dáblem v tělě Andulka-ps neznáte ji?????Minulost,matka otec,dat. narození..atd..nic o ní nevíme
lenny44
napsal(a):
kobylka pony (je na prodej) 126 KVH, ježděná i dospělými (viz foto)- více na mailu - dominicca@seznam.cz
lenny44
napsal(a):
O5 naše ponička Liliana (K vidění na závodech a dalších koňských akcích okolo Kroměříže). Na prodej
lenny44
napsal(a):
Sahib W - hřebec,letos teprve 3 letý, ale příští rok ho budete znát z kolbišť - ZM/Z parkur, Z drezura pro velké koně na hřbetě s dítětem nebo juniorkou. Byl na prodej, ale rozmyslela jsem si to. Hodnotu má nevyčíslitelnou. V současnosti se mu dohledává původ , je to welsh. Extra charakter i k nejmenším. K vidění nebo svezení dětí - Skaštice u Kroměříže. 728737727
lenny44
napsal(a):
Sahib W - náš mazel.
lenny44
napsal(a):
Sahíbek v mlze...
lenny44
napsal(a):
Lukáš + Sanny
lenny44
napsal(a):
sahib a Eliška drezura
lenny44
napsal(a):
Sahibek. Chtěli by jste svézt sebe nebo své děti? dominicca@seznam.cz
lenny44
napsal(a):
Sannynka s Bartem(-kluk) a Deniskem(-pesan)
saboro
napsal(a):
Sannynka s Bartem(-kluk) a Deniskem(-pesan)
Kathleen(145kvh)
monca
napsal(a):
Kathleen(145kvh)
Sára,KHV cca 125cm,8 let.K prodeji,více info na inzerci.
sonik
napsal(a):
Sára,KHV cca 125cm,8 let.K prodeji,více info na inzerci.
další
sonik
napsal(a):
další
Felix,nyní 17 měsíců,KHV v dospělosti určitě 140cm,taky k prodeji...info na inzerci.
sonik
napsal(a):
Felix,nyní 17 měsíců,KHV v dospělosti určitě 140cm,taky k prodeji...info na inzerci.
další Felda ..
sonik
napsal(a):
další Felda ..
omlouvám se za zhoršenou kvalitu fotek....
sonik
napsal(a):
omlouvám se za zhoršenou kvalitu fotek....
To mi nedá se nepřidat 1) Ajuška
lenny44
napsal(a):
2) moje zlatíčko Ellisa
lenny44
napsal(a):
3) kobylka Wpb známého
lenny44
napsal(a):
Naše veteránka Majka- 37 let
anushka
napsal(a):
a kříženeček Jurášek
a moje "budoucí" Welshka Sáva:-)
zviratkova
napsal(a):
Téééda, ta vypadá krásně na takový parádní věk! Ať jí to ještě hooodně dlouho vydrží!
poníček Čiko
lenny44
napsal(a):
luda
napsal(a):
tak toto je Lady s Brytou
Tak jáí se taky přidám mám dva poníky setlaha Honzíka čjp Mendy
woldemortik
napsal(a):
Tak jáí se taky přidám mám dva poníky setlaha Honzíka čjp Mendy
a atady mendy
Nikis5

XXX.XXX.91.15
Jeee ten je krásnej jak se menuje? tež sem měla kdysi takového
Taky se musim pochlubit nas wild william nar.2009