fnuk
napsal(a):
Jaké máte rajtky či jiné kalhoty na ježdění, jak jste s nimi spokojeni a kolik vás stály? Díky za odpovědi. Můžete vložit i fotečku, jak vypadají
jedině pikeur-jsou kvalitní,dlouho vydrží,hlavně jsou pohodlné..jedině s celokoženým sedem-ale sjou taky hodně drahé...--pikeur laguna multistrech,pikeur judy 3/4 hitech,pikeur arissa,a ted nové pikeur daphne..
mohu doporučit jsem s nimi maximálně spokojená.. :-)
Já mám rajtky z lidlu, jezdím v nich asi 3 roky a spokojenost největší. Jsou béžové s hnědým celokoženým sedem - resp. silnější materiál na způsob kůže, ale naprosto super, akorát při praní pouští barvu, tak se musí prát zvlášť v ruce. V sedle nekloužou, dá se v nich přežít jak horké léto, tak chladná zima. Jediné mínus je jejich tvar - jsou tvarované na širší boky a obecně i malá čísla jsou hodně velká. Mě je musela babička zúžit, ale pak sedly dokonale. I cenově nevyšly draho - kolem osmi stovek. Tehdy se za tu cenu v podobné kvalitě nedaly sehnat ani bazarové, dnes už je výběr větší. Těším se na další LIDL akci
No musím se přiznat, že jsem si udělala radost k narozeninám a koupila si nové pantalony HKM CHick, libili se mi od té doby kdy jsem první pantalony viděla a to byli právě tyto, chtěli za ně 2500,- nyní o dvě sta míň, no doufám, že poslouží, i když nesmrtelný asi nebudou...ale byli nejpohodlnější jaký sjem si zkoušela...předtím jsem měla jetý Royal Hignes(nebo jak se to píše) byli fajné a velice příjemné, ale jelikož už byli starší praskli mi na stehnech kdy to bylo vydřené...