Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2010 22:51
luda

XXX.XXX.32.181

Ahoj,jak jste na tom,,Já jsem se probudula,(na ´jíčínsku )byla velká bouška,,nejdříve pršelo a teď je venku aspoň 3 cm sněhu,,a to tu sníh už skoro nebyll..

hruzaa.

15.3.2010 08:19

luda napsal(a):
Ahoj,jak jste na tom,,Já jsem se probudula,(na ´jíčínsku )byla velká bouška,,nejdříve pršelo a teď je venku aspoň 3 cm sněhu,,a to tu sníh už skoro nebyll..

hruzaa.

ahoj :) já v noci spala, ale miláček byl na noční, tak říkal, že byla bouřka, asi se Zima hádala s Jarem, ale má to spočítané prý (třinecko)

15.3.2010 08:25
remonek

XXX.XXX.162.107

loreta napsal(a):
ahoj :) já v noci spala, ale miláček byl na noční, tak říkal, že byla bouřka, asi se Zima hádala s Jarem, ale má to spočítané prý (třinecko)

Ahoj, takže Mladá Boleslav večer pěkná bouřa, proud nešel,ale ráno jen sněhový poprašek

15.3.2010 11:31
hannah

XXX.XXX.6.101

luda napsal(a):

hruzaa.

Českolipsko: v noci vánice, ráno na včera skoro zelené louce 10 cm bílého svinstva, ale už to taje.

15.3.2010 11:51
madow

XXX.XXX.121.112

hannah napsal(a):
Českolipsko: v noci vánice, ráno na včera skoro zelené louce 10 cm bílého svinstva, ale už to taje.

Broumov okres Náchod....včera pršení, večer vichr a déš't ráno asi 10cm sněhu a stále chumelí...občas vyleze slunce něco utaje, ale hned to zase napadne...já už chci jaro

15.3.2010 12:24
saborka

XXX.XXX.184.52

madow napsal(a):
Broumov okres Náchod....včera pršení, večer vichr a déš't ráno asi 10cm sněhu a stále chumelí...občas vyleze slunce něco utaje, ale hned to zase napadne...já už chci jaro

Mohelnice nad Jizerou hlásí: v noci sněhová vánice blesky a hromy- prostě bouřka bez deště ale se sněhem!

15.3.2010 12:32
andmac

XXX.XXX.251.246

saborka napsal(a):
Mohelnice nad Jizerou hlásí: v noci sněhová vánice blesky a hromy- prostě bouřka bez deště ale se sněhem!

Kutnohorsko to samé - vánice s hromy a blesky, ráno cca 5 cm sněhu.

15.3.2010 19:02
janinka1

XXX.XXX.64.1

andmac napsal(a):
Kutnohorsko to samé - vánice s hromy a blesky, ráno cca 5 cm sněhu.

Brněnsko také zaznamenalo bouřku...hromy,blesky a sněhová vánice,pěknej vichr. Vyhodilo nám to pojistky v celý dědině...

Přidejte reakci

Přidat smajlík