UKRADENÝ KŮŇ - OLOMOUC !!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.3.2010 10:51
monchess

XXX.XXX.193.140

Všichny od koní prosíme o pomoc !!. Někdy ze včerejška na dnešek se někdo vloupal do stáje P. Otčenáška (Poděbrady) a ukradl koně, jedná se o Dejnu po Defě, větší šimla. Kdyby někdo o něčem věděl, nebo ji snad viděl, prosím hlaste. Je to hrůza.:-(

15.3.2010 12:20
chema

XXX.XXX.64.165

monchess napsal(a):
Všichny od koní prosíme o pomoc !!. Někdy ze včerejška na dnešek se někdo vloupal do stáje P. Otčenáška (Poděbrady) a ukradl koně, jedná se o Dejnu po Defě, větší šimla. Kdyby někdo o něčem věděl, nebo ji snad viděl, prosím hlaste. Je to hrůza.:-(

Bobek kobylka...drzim moc palecky aby se v poradku nasla...bylo by dobre dat tady fotku a i na vsechny mozne diskuze a inzerce...popr pozadat nejake medium co treba spolupracuji s policii a pomahaji najit ztracene lidi...Snad se najde

15.3.2010 17:39
tessa

XXX.XXX.58.214

chema napsal(a):
Bobek kobylka...drzim moc palecky aby se v poradku nasla...bylo by dobre dat tady fotku a i na vsechny mozne diskuze a inzerce...popr pozadat nejake medium co treba spolupracuji s policii a pomahaji najit ztracene lidi...Snad se najde

Ahoj ,Jak to vypadá s tím koněm? Je nějaká šance ,že se nejde?

15.3.2010 19:00
janinka1

XXX.XXX.64.1

tessa napsal(a):
Ahoj ,Jak to vypadá s tím koněm? Je nějaká šance ,že se nejde?

no tak to je masakr teda!!! Tak si někdo nakradl věco u Egerů a te´d si k tomu pořídil i koně...ne?

15.3.2010 19:13
janinka1

XXX.XXX.64.1

janinka1 napsal(a):
no tak to je masakr teda!!! Tak si někdo nakradl věco u Egerů a te´d si k tomu pořídil i koně...ne?

A určitě by to chtělo nahlásit na policii,vystavit všude foto a popis a to ne jen na Olomoucku,koně se někdy prodaj i do zahraničí.... Jednou ukradli koně v jedné stáji a po 3 měsících se kůň vypátral na druhé straně republiky u překupníka,kterej se koně chystal vyvést za hranice...

16.3.2010 09:38
amazonkas

XXX.XXX.54.218

monchess napsal(a):

Moniko, Dejnu znám.
Nevíš prosím podrobnosti - jestli odešla po kopytě, nebo přepravníkem?
Zkusím rozhodit sítě....

16.3.2010 12:01
kybosek

XXX.XXX.74.54

amazonkas napsal(a):
Moniko, Dejnu znám.
Nevíš prosím podrobnosti - jestli odešla po kopytě, nebo přepravníkem?
Zkusím rozhodit sítě....

Kobylka už je doma.. ráno mi přišel mejl..

16.3.2010 12:15
koki

XXX.XXX.148.19

kybosek napsal(a):
Kobylka už je doma.. ráno mi přišel mejl..

A kde teda byla??

16.3.2010 13:40
kybosek

XXX.XXX.74.54

koki napsal(a):
A kde teda byla??

bylo mi řečeno, že nějaká holka na ni chtěla odjet, ale kobylka ju sundala a kobylka litala kdesi na poli. Nějací lidé ji odvedli zpátky..

16.3.2010 17:04
thesis

XXX.XXX.151.2

kybosek napsal(a):
bylo mi řečeno, že nějaká holka na ni chtěla odjet, ale kobylka ju sundala a kobylka litala kdesi na poli. Nějací lidé ji odvedli zpátky..

Nechci nic říkat ale pokud to tak bylo tak by tahle kobyla měla dostat medaili. To je jak z dobré parodie, chtěla ukrást koně a sám kůň ju vyškolil. Hlavně že je kobylka v pořádku a zpátky doma

16.3.2010 17:38
kybosek

XXX.XXX.74.54

thesis napsal(a):
Nechci nic říkat ale pokud to tak bylo tak by tahle kobyla měla dostat medaili. To je jak z dobré parodie, chtěla ukrást koně a sám kůň ju vyškolil. Hlavně že je kobylka v pořádku a zpátky doma

Nevim jestli to tak bylo, ale přišlo mi to mejlem.. ale pokud jo, ta šikovná kobylka..

Přidejte reakci

Přidat smajlík