Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.6.2006 20:32

Ahojky. Chci se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti ze syntetickými sedly, a jestli jo, tak jaké. Já jsem v něm jezdila asi 2 týdny, a bylo to celkem v pohodě. Akorát při nasedání se mi asi 2x nebo 3x přetočilo

1.6.2006 20:37

joli napsal(a):
Ahojky. Chci se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti ze syntetickými sedly, a jestli jo, tak jaké. Já jsem v něm jezdila asi 2 týdny, a bylo to celkem v pohodě. Akorát při nasedání se mi asi 2x nebo 3x přetočilo

jojo, to znám, jezdim teť na jednom íhahááčovy kterej má problémy se zádama takže na něj musim dávat odlehčený, sintetický sedlo, je pravza že s nasedánim problém nemám, ale je mi pěkně nepohodlný v klusu nebo ve cvalu ale dobře se na něm dá udržet to je snad jediný +

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.6.2006 20:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

joli napsal(a):

taky jsem potřebovala pro koníka s problémovými zády a zatím si nestěžuji. Mám Winteca 250, uvažovala jsem o vyšším 500 ale od toho mě prodejce odradil. Zatím sedí koníkovi i mě, má posedlí z takové látky, takže to je jediné co nevím jakou bude mít výdrž. zatím co se týká údržby tak se otře vhkou hadrou a je opět čisté.

2.6.2006 12:53

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
taky jsem potřebovala pro koníka s problémovými zády a zatím si nestěžuji. Mám Winteca 250, uvažovala jsem o vyšším 500 ale od toho mě prodejce odradil. Zatím sedí koníkovi i mě, má posedlí z takové látky, takže to je jediné co nevím jakou bude mít výdrž. zatím co se týká údržby tak se otře vhkou hadrou a je opět čisté.

Pokud je aspon z poloviny tak kvalitni, jako Wintecy, se ktreymi jsem se setkala v zahranici, pak te mozna i prezije :o)

2.6.2006 17:43

seraphine napsal(a):
Pokud je aspon z poloviny tak kvalitni, jako Wintecy, se ktreymi jsem se setkala v zahranici, pak te mozna i prezije :o)

Ja mam Norton Endurance dlouho mi trvalo nez jsem si zvykla, ale uz bych nemenila. Nechapala jsem jak muzou k popisu sedla napsat velice komfortni. Ale ta vaha sedla je uzasna!

Přidejte reakci

Přidat smajlík