Už se to tu probíralo v jedné starší diskuzi, tak zkouším něco aktuálnějšího. Hledám ke koupi halter ohlávku, novou ,použitou, popřípadě tip na nějaký obchod kde mají nějakou "líbivou" . Koukala jsem se v obluku, na internetu vypadá krásně ale ve skutečnosti je to horší :-( Nevíte někdo?
Díky za jakoukoliv informaci
Lenka
lutynta
napsal(a):
Už se to tu probíralo v jedné starší diskuzi, tak zkouším něco aktuálnějšího. Hledám ke koupi halter ohlávku, novou ,použitou, popřípadě tip na nějaký obchod kde mají nějakou "líbivou" . Koukala jsem se v obluku, na internetu vypadá krásně ale ve skutečnosti je to horší :-( Nevíte někdo?
Díky za jakoukoliv informaci
Lenka
Lutynko, mám doma dvě, jednu černostříbrnou full, druhou hnědo stříbrnou cob. Obě jsem si nechala poslat z USA přes E-bay, vyšly něco přes 2.000kč. Tu cobku až teď, po tom, co byla kobči ta první velká a bylo mi líto do ní dělat díry a představ si, jsou obě stejně velké, tak jednu asi budu muset prodat. Jen ještě musím pozkoušet, do které půjdou píp udělat díry...a tu si nechám. Raději bych si nechala tu černo stříbrnou.
To je ona, jen je jí i tady velká, tak uvidím. Ta druhá je ještě hezčí
ghajariy
napsal(a):
Lutynko, mám doma dvě, jednu černostříbrnou full, druhou hnědo stříbrnou cob. Obě jsem si nechala poslat z USA přes E-bay, vyšly něco přes 2.000kč. Tu cobku až teď, po tom, co byla kobči ta první velká a bylo mi líto do ní dělat díry a představ si, jsou obě stejně velké, tak jednu asi budu muset prodat. Jen ještě musím pozkoušet, do které půjdou píp udělat díry...a tu si nechám. Raději bych si nechala tu černo stříbrnou.
Tohle je ta nová cobka
sabina
napsal(a):
Myslíš, že je Ghajce fakt velká?? Mě ani nepřijde - ale je překrásná - mít peníze, tak mám úplný tendence - ikdyž western ,,zatím,, nejezdím - na focení by byla úžasná
Je vážně velká, všimni si, odstává, je volná, haltrovky na předvádění musí být tak na fest, že se ti pod ně nevejde ani prst! Nikde, ani pod čelist, je to jak stahovací kazajka.
sabina
napsal(a):
fuj to je dost na bobek - asi nechápu teda funkci Ale mě se líbí i volná
arábek : jé díky ..ta je zajímavá,takovou jsem ještě na našem trhu neviděla..nj i když přemýšlím určitě o hnědé,ale říkám si když je velká vám,bude i nám :-D mám appa hřebečka 3roky. A tak dírky by se daly dodělat u obou? co myslíte?
ghajariy
napsal(a):
A koukám tato je taky krááásná...
lutynta
napsal(a):
To patřilo pod tu fotečku z halteru :-)
Měly by jít zmenšit obě. Alespoň doufám. Ta s tím víc stříbrem, za se zejímavou lícnicí, je hnědá, měla být tmavě hnědá, ale je tak středně hnědá.
Dřív jsem měla tuto, ale hnědá té mé moc barevně neladí... Ale tato je už prodaná.
Nejraději bych si nechala tu černou.
Vydrž tak týden a dám vědět, kterou si nechám.
POřídila jsem si novou blůzku, už se těším, až mi dorazí, ale je to přeplesk, ta barvička. Budu táák sladká
Jj, přes E-bay. Teď mi dorazily ze Sheaplersu (je to velký internet.obchod s west.věcma) boty, ponožky, jeany (ty jsou super dlouhé a mají jako by pružný pas - u nás nejde moc sehnat). Kamarádce taky dvoje boty a jeany. Jen u jedněch se sekla v objednávce, myslela si, že objednává dámské a přišly jí pánské boty, jsou jí tedy velké, jsou to tak 41,5, Ariaty hnědé kotníčkové, pracovní. Jinak s E-bay spokojená, zboží vždy přišlo v pořádku, jen někdy se prodražilo poštovné, např.u té černé haltrovky stálo poštovné 980kč! Nebo mi na celnici rozbalili deky Professionalś Choce, napsali k nim ,,ozdobné koberečky" a cvakla jsem za clo asi 1200kč. Letos už je to horší, loni nerozbalovali zboží do 6000kč, letos jen do asi 3300kč. Tedy je to na houby a někdy je s Amíkama těžší domluva, když chceš, aby ti k nové věci napsali, že je použitá a dali jinou cenu. Ale pořád se to vyplatí oproti našim cenám
ládys

XXX.XXX.45.106
Ozdobné koberečky... Tak to je fakt sranda