Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2010 19:30
lutynta

XXX.XXX.172.1

Už se to tu probíralo v jedné starší diskuzi, tak zkouším něco aktuálnějšího. Hledám ke koupi halter ohlávku, novou ,použitou, popřípadě tip na nějaký obchod kde mají nějakou "líbivou" . Koukala jsem se v obluku, na internetu vypadá krásně ale ve skutečnosti je to horší :-( Nevíte někdo?

Díky za jakoukoliv informaci

Lenka

17.3.2010 21:44
ghajariy

XXX.XXX.4.106

lutynta napsal(a):
Už se to tu probíralo v jedné starší diskuzi, tak zkouším něco aktuálnějšího. Hledám ke koupi halter ohlávku, novou ,použitou, popřípadě tip na nějaký obchod kde mají nějakou "líbivou" . Koukala jsem se v obluku, na internetu vypadá krásně ale ve skutečnosti je to horší :-( Nevíte někdo?

Díky za jakoukoliv informaci

Lenka

Lutynko, mám doma dvě, jednu černostříbrnou full, druhou hnědo stříbrnou cob. Obě jsem si nechala poslat z USA přes E-bay, vyšly něco přes 2.000kč. Tu cobku až teď, po tom, co byla kobči ta první velká a bylo mi líto do ní dělat díry a představ si, jsou obě stejně velké, tak jednu asi budu muset prodat. Jen ještě musím pozkoušet, do které půjdou píp udělat díry...a tu si nechám. Raději bych si nechala tu černo stříbrnou.
To je ona, jen je jí i tady velká, tak uvidím. Ta druhá je ještě hezčí

17.3.2010 21:47
ghajariy

XXX.XXX.4.106

ghajariy napsal(a):
Lutynko, mám doma dvě, jednu černostříbrnou full, druhou hnědo stříbrnou cob. Obě jsem si nechala poslat z USA přes E-bay, vyšly něco přes 2.000kč. Tu cobku až teď, po tom, co byla kobči ta první velká a bylo mi líto do ní dělat díry a představ si, jsou obě stejně velké, tak jednu asi budu muset prodat. Jen ještě musím pozkoušet, do které půjdou píp udělat díry...a tu si nechám. Raději bych si nechala tu černo stříbrnou.

Tohle je ta nová cobka

17.3.2010 21:48
ghajariy

XXX.XXX.4.106

ghajariy napsal(a):
Tohle je ta nová cobka

detail

18.3.2010 10:50
sabina

XXX.XXX.60.81

ghajariy napsal(a):
detail

Myslíš, že je Ghajce fakt velká?? Mě ani nepřijde - ale je překrásná - mít peníze, tak mám úplný tendence - ikdyž western ,,zatím,, nejezdím - na focení by byla úžasná

18.3.2010 11:35
ghajariy

XXX.XXX.61.121

sabina napsal(a):
Myslíš, že je Ghajce fakt velká?? Mě ani nepřijde - ale je překrásná - mít peníze, tak mám úplný tendence - ikdyž western ,,zatím,, nejezdím - na focení by byla úžasná

Je vážně velká, všimni si, odstává, je volná, haltrovky na předvádění musí být tak na fest, že se ti pod ně nevejde ani prst! Nikde, ani pod čelist, je to jak stahovací kazajka.

18.3.2010 11:36
sabina

XXX.XXX.60.81

ghajariy napsal(a):
Je vážně velká, všimni si, odstává, je volná, haltrovky na předvádění musí být tak na fest, že se ti pod ně nevejde ani prst! Nikde, ani pod čelist, je to jak stahovací kazajka.

fuj to je dost na bobek - asi nechápu teda funkci Ale mě se líbí i volná

18.3.2010 12:16
lutynta

XXX.XXX.172.1

sabina napsal(a):
fuj to je dost na bobek - asi nechápu teda funkci Ale mě se líbí i volná

arábek : jé díky ..ta je zajímavá,takovou jsem ještě na našem trhu neviděla..nj i když přemýšlím určitě o hnědé,ale říkám si když je velká vám,bude i nám :-D mám appa hřebečka 3roky. A tak dírky by se daly dodělat u obou? co myslíte?

18.3.2010 14:24
lutynta

XXX.XXX.172.1

ghajariy napsal(a):

A koukám tato je taky krááásná...

18.3.2010 14:25
lutynta

XXX.XXX.172.1

lutynta napsal(a):
A koukám tato je taky krááásná...

To patřilo pod tu fotečku z halteru :-)

18.3.2010 21:58
ghajariy

XXX.XXX.4.106

lutynta napsal(a):
To patřilo pod tu fotečku z halteru :-)

Měly by jít zmenšit obě. Alespoň doufám. Ta s tím víc stříbrem, za se zejímavou lícnicí, je hnědá, měla být tmavě hnědá, ale je tak středně hnědá.
Dřív jsem měla tuto, ale hnědá té mé moc barevně neladí... Ale tato je už prodaná.
Nejraději bych si nechala tu černou.

20.3.2010 06:47
lutynta

XXX.XXX.172.1

ghajariy: Až se rozhodneš dej vědět :-) ta klasická na té poslední fotce je krásná...

20.3.2010 20:20
ghajariy

XXX.XXX.4.106

Vydrž tak týden a dám vědět, kterou si nechám.
POřídila jsem si novou blůzku:-), už se těším, až mi dorazí, ale je to přeplesk, ta barvička. Budu táák sladká:-)

21.3.2010 07:15
lutynta

XXX.XXX.172.1

Yvdržím..jsem zvědavá na rozhodnutí :-D Ta blůzka je luxusní..náhodou barvička taky... Taky to objednáváš přes ebay? jaký jsou zkušenosti dobrý?

21.3.2010 07:37
ghajariy

XXX.XXX.4.106

Jj, přes E-bay. Teď mi dorazily ze Sheaplersu (je to velký internet.obchod s west.věcma) boty, ponožky, jeany (ty jsou super dlouhé a mají jako by pružný pas - u nás nejde moc sehnat). Kamarádce taky dvoje boty a jeany. Jen u jedněch se sekla v objednávce, myslela si, že objednává dámské a přišly jí pánské boty, jsou jí tedy velké, jsou to tak 41,5, Ariaty hnědé kotníčkové, pracovní. Jinak s E-bay spokojená, zboží vždy přišlo v pořádku, jen někdy se prodražilo poštovné, např.u té černé haltrovky stálo poštovné 980kč! Nebo mi na celnici rozbalili deky Professionalś Choce, napsali k nim ,,ozdobné koberečky" a cvakla jsem za clo asi 1200kč:-(. Letos už je to horší, loni nerozbalovali zboží do 6000kč, letos jen do asi 3300kč. Tedy je to na houby a někdy je s Amíkama těžší domluva, když chceš, aby ti k nové věci napsali, že je použitá a dali jinou cenu. Ale pořád se to vyplatí oproti našim cenám:-)

ládys

21.3.2010 11:56
ládys

XXX.XXX.45.106

Ozdobné koberečky... Tak to je fakt sranda :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík