Tyjo zajímavé, jen si rychle zvyknout. Tak abych s tím už začala tak vyzkouším i foto
No je to takovy hrozny nezvyk.Uvidime,kdy si na to zvyknu taky si skusim fotecku.
Jednoznačně posun k lepšímu!!! Jen mě mrzí, že pokud čtu nějaký příspěvek v diskuzi, nejsem přihlášená, tak z něj musím vyjet,a bych se mohla přihlásit a pak se zase vracet a hledat, kde jsem vlastně skončila. Že se jako nemůžu přihlásit během čtení diskuze a přito stáe zůstat na té prohlížené szránce.
Tak jsem asi sama, ale mě se nová fauna nelíbí, i když větší fotky jsou super. No snad si zvyknu, přijde mi to takový nepřehledný.
Může mi tu někdo poradit, jak dám řazení příspěvků podle času? Jsem asi slepá, ale nikde to tu nevidim... a téma, které má 120 příspěvků se mi zrovna nechce celé posouvat, abych mohla mrknout, co je nového
Mě se taky, nelíbí. Chybí mi tu několik věcí, a lepší jsou jen ty fota. Byl to šok...
Tak u mě taky spokojenost...je to jen nezvyk,ale líbí se mi,no ale mínus teda v těch smajlících
,mohlo jich byt víc.Jinak spokojenost dávám za 1.
Líbí a nelíbí. Je to nezvyk ale časem si asi zvyknu.
Jako + je pro mě možnost inzerce s fotem a taky tady jsou fotky lepší.
Jinak mi asi vadí vše co už bylo řečeno = V inzerci mi chybí vyhledávání podle krajů a taky možnost mrknout jen na nabídky nebo poptávky. Na fóru mohlo být více snajlíků, hlavně ten plačící a mně osobně někdy chyběl i ten zvracející Nechala bych funkci třídění podle času a posledního vložení jak tomu bylo v minulosti. Taky mi chybí možnost informace o diskutujících jako tomu bylo po rozkliknutí jména na staré ifauně
Mne se libi a moc, nevim co mate s tou inzerci,,,,,,, vsak je vedle vyhledavace tlacitko ¨filtry¨ a tam muzete filtrovat stejne jako pred tim ... fakt se mi tu libi , prijde mi to jako lepsi zmena nez melo eqh, a taky sem si tam zvykla , ale tady rozhodne od zacatku palec nahoru
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
No asi si člověk bude muset zvyknout jako v případě eqch. Co mi chybí je zvýrazněný nick, jak tomu bylo dříve, kdyby bylo přehlednější a lépe vidět, kdo co psal. no a klasika jako všichni smajlíci
Jinak, chtěla bych Vás upozornit na možnost citace, je to novinka a na rozdíl od větvení víte jistě kdo komu odpovídal. Dále možnost vkládání fotek v inzerci nám ubírá témata zde a to bazárky, které jsem z důvodu nemožnosti vkládát fota zde tolerovala.
Při shrnutí vídím jako největší nedostatek stejný počet smajlíků.
Také jsem se již zkoušela přimluvit, mohu jedině urgovat Vás ať každý oslovíte redakci, myslím, že by na více žádostí mohli reagovat kladně.Jeden s tím moc neudělá.
Klawdie
Jéé,díky moc,to bylo pro mě,já tu citaci nezkoušela,a pak tu brečím,že nevidím na předchozí příspěvek.
Ale o smajlíka brečícího už jsem požádala.
Napsala jsem tam,protože mi dneska blbne řazení příspěvků,já chci podle posledního příspěvku a fuuurt mi tam skáče podle data založení,dělá Vám to taky někomu nebo jenom mě?Včera mi to nedělalo.
Nečetla jsem to úplně celé, takže možná už to někdo psal. Celkově si začínám zvykat, chybí mi takové to maličké políčko, kde jsem si jen klikla a rychle jsem se dostala do jiné diskuse, třeba kozy, prasata. Také mi vadí, že si zadám řazení příspěvků podle posledního příspěvku a po každém překliknutí mě to zase hodí do řazení podle data založení. Po přihlášení mě to z diskuse také úplně vyhodilo někam pryč a zase jsem se musela vracet, to dříve nebývalo.
Klawdie: Ohledně těch bazárků tady, to už budou zakázané? Já bych byla pro kdyby byly i nadále povolené, sice už jdou v inzerci vkládat fotky, to jo, ale tady se to dá veřejně komentovat a řešit, různé rady a zkušenosti s těmi věcmi co jsou na prodej, je to jednodušší než přes e-mail, zkrátka já mám raději ty inzerce tady na diskuzi než klasické inzerce...
karwen
napsal(a):
Klawdie: Ohledně těch bazárků tady, to už budou zakázané? Já bych byla pro kdyby byly i nadále povolené, sice už jdou v inzerci vkládat fotky, to jo, ale tady se to dá veřejně komentovat a řešit, různé rady a zkušenosti s těmi věcmi co jsou na prodej, je to jednodušší než přes e-mail, zkrátka já mám raději ty inzerce tady na diskuzi než klasické inzerce...
No popravdě v pravidlech to zakázané je. Nyní už se fota vkládat dají.Minimálně to ale omezíme. Jsem ochotna domluvy. ale nemůže tu být tisíc druhé všelijaké inzerce(sháním, sedla, western,...)
vargo
napsal(a):
Já teda nějak pořád nechápu to: "citovat", stejně to asi raději nebudu používat
Jinak když se najede úplně na začátek, tak je tam v šedém políčku HLAVNÍ STRÁNKA tím se dostanete na ty kozy, prasata atd...
Ano, vím, jen předtím tam bylo ještě to malé okénko a bylo to rychlejší. Pokud se něco předělává, tak by to mělo být k lepšímu a jednoduššímu
klawdie
napsal(a):
No popravdě v pravidlech to zakázané je. Nyní už se fota vkládat dají.Minimálně to ale omezíme. Jsem ochotna domluvy. ale nemůže tu být tisíc druhé všelijaké inzerce(sháním, sedla, western,...)
To jo, s tím bych souhlasila, kdyby bylo třeba povolené jen jedno téma jako prostě celkový bazar věcí kde by byly všechny věci (nedělily by se sedla, nebo western, nebo anglie) - mě třeba stačí jeden bazárek kde je všechno, jestli to tak teda může být tak je to super
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Jů zvýrazněný nicky zase, chválím, lépe přehledné