Dovoluji si založit nové téma, jelikož to staré se mi nechce hledat a bylo tam toho moc.
Nové téma zakládám hlavně kvůli infu o vyjíž´dce na Čantoryji. Přišlo jaro a snad se už ten sníh neukáže. Vyjížďka se bude konat 17. nebo 18. Dubna. Sraz bude kolem 10 hodiny dopoledne u Nýdečanky. Je to pohodová vyjížďka v kroku. Chodí s námi někdy i pěší, takže kdo chce a nemá koníka se může připojit i po svých, budem jen rádi. Je to pouze vyjížďka, takže na vlastní nebezpečí.Jediná podmínka je že jezdci pod 18-let musejí mít přilbu. Za nikoho a nic tam nezodpovídám. Více info ještě podám, jak se upřesni datum. Doufám teda že se někdo připojí. Kdo netrefí k Nýdečance je možnost že jej někdo někde počká. Bude vyjíždět pár koní z Vendryně ( takže slečna z Lištné co předtím psala, se může připojit k nim a dorazit na místo srazu s něma) Já budu vyjíždět z vendryně ale od Májky( skoro Bystřické zadky) takže se někdo může připojit ke mě už tam ( třeba Barča). Tak aby si každý zvládnul svého koníka, a nenastaly žádne problémy, třeba s volně lítajícím koněm Na vrcholu je tak hodinová pauza,je tam restauračka takže možnost jídla a pití. Pak se vrací stejnou trasou, v Nýdku se už rozdělujem podle toho kdo to má blíže do stáje. To by mělo být tak zatím vše. Info přesné ještě bude. Budu se těšit
Hmm...tak to se Ali asi nedozvíme co tu byl za příspěvek, jinak s tou Čantorkou to by bylo fajn, kdyby to bylo toho 18.4 tak se určitě připojíme
a jak jinak už se projevuje na Vaších ořích příchod jara??kromě toho že mám veskeré oblečení plné chlupů k tomu obě říjející kobyly se kterýma pod sedlem není řeč ale Nikošovi to evidentně nevadí ten je ještě provokativně očuchavá...nojo chlap jeden
lucijanek

XXX.XXX.92.21
Jejda s tema chlupama my ani nemluvte.Jak jezdim,tak je mam jak na zadech,tak i v puse.
Je to hnus.Nezbyva nic jineho ,nez cistit a cistit.A to bahno vsude kolem nas no des.Uz aby bylo sucho.A jen slunicko a slunicko.
Zdravím, ty chlupy..no děs...někdy mi příjde že po čištění jsem víc chlupatá než Calouš:D...a ta Čantorka snad výjde loni byla taky a bylo to úžasné;))...snad nám vyjde počasí...Jinak Pery a Caloušek...se vyvalují ve výběhu, jsou jak prasatka špinaví...ale hlavně že se mají dobře:) Svítí krásně sluníčko tak snad to počasí vydrží.
Foto Calouše z minulého týdne;)
happyhvezda

XXX.XXX.25.2
Tak konečně nám vylezlo sluníčko, louky pomalu usychají a my si v plném proudu užíváme vyjížďky po probouzejíci se krajně :) ale to asi nejsme sami :) chystáte se někdo už teď na nějaké akce s koňmi ? Foto Préta
happyhvezda

XXX.XXX.25.2
Hezka ta Preta...takovy muj styl (rezava s lysinkou :-)) taky si uzivame pocasi, jizdarna sucha, jooo sezona zacina, chtelo by to neco zacit zase delat :-)
Tak pravděpodobně se čantorka bude konat 18.4. V Neděli. Jelikož kdyby jsi jela po te stezce tak se možná potkáme v polovině čantorky, my jedeme přes nýdek, takže tě jestli tak vyzvednu někde u Jahodné, sjedu tam jestli tak pro tebe. By jsme si vyměnily čísla, a ja bych tě navedla přes telefon a pak bych někde na tebe počkala, a vydali by jsme se k ostatním. To se ještě přesně domluvíme. Snad nám to vyjde, a hlavně počasí. Takže jestli tak předběžně pište kdo by se zučastnil. A ť pak víme kolik nas bude, a na koho čekat
Zdravím lidi, přináším odkaz na nové jednoduché stránky o našich koních. Byla jsem jaksi lenivá dělat na těch velkých a jsou i časově náročnější. Zvlášť Lupínkova rubrika je zajímavá. Ovšem existují od včerejška takže je tam jen pár rubrik. Kdo chce, koukněte http://www.diavolo.estranky.cz/
Takze veskere info o nasem PNH kurzu uz je na nasich strankach v akcich a novinkach...tesime se na vas :-) www.chema.estranky.cz
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
Tak a my se taktéž přidáme s webovkama Ranče Najdete tam něco o tom čemu se věnujeme a fotečky ze zůčastněných akcí a výletu s koníky
http://rancnebory.webnode.cz/
Když je to tady takhle pokupě ,tak to tady taky hodím - http://nlachova.webnode.cz/
Zatím ani tam,ani na rajčeti nic moc není,ale sezóna začíná a jen co se sluníčko na nás trochu usměje,fotky začnou určitě rychle přibývat.
Ahoj .. tak taky sem hodím naší webovku..www.nasikonici.wbs.cz .. Lindě se blíží termín porodu..snad bude všechno v pořádku. Kvalita fotky je horší je to foceno mobilem..ale strašně se to malé líbilo snad ji to vydrží..