Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.3.2010 12:59
lucajs

XXX.XXX.52.116

Dovoluji si založit nové téma, jelikož to staré se mi nechce hledat a bylo tam toho moc.
Nové téma zakládám hlavně kvůli infu o vyjíž´dce na Čantoryji. Přišlo jaro a snad se už ten sníh neukáže. Vyjížďka se bude konat 17. nebo 18. Dubna. Sraz bude kolem 10 hodiny dopoledne u Nýdečanky. Je to pohodová vyjížďka v kroku. Chodí s námi někdy i pěší, takže kdo chce a nemá koníka se může připojit i po svých, budem jen rádi. Je to pouze vyjížďka, takže na vlastní nebezpečí.Jediná podmínka je že jezdci pod 18-let musejí mít přilbu. Za nikoho a nic tam nezodpovídám. Více info ještě podám, jak se upřesni datum. Doufám teda že se někdo připojí. Kdo netrefí k Nýdečance je možnost že jej někdo někde počká. Bude vyjíždět pár koní z Vendryně ( takže slečna z Lištné co předtím psala, se může připojit k nim a dorazit na místo srazu s něma) Já budu vyjíždět z vendryně ale od Májky( skoro Bystřické zadky) takže se někdo může připojit ke mě už tam ( třeba Barča). Tak aby si každý zvládnul svého koníka, a nenastaly žádne problémy, třeba s volně lítajícím koněm :-) Na vrcholu je tak hodinová pauza,je tam restauračka takže možnost jídla a pití. Pak se vrací stejnou trasou, v Nýdku se už rozdělujem podle toho kdo to má blíže do stáje. To by mělo být tak zatím vše. Info přesné ještě bude. Budu se těšit:-)

22.3.2010 16:16
thesis

XXX.XXX.151.2

Co to tu bylo, že to je smazané?

23.3.2010 09:48
dannynka

XXX.XXX.148.21

Hmm...tak to se Ali asi nedozvíme co tu byl za příspěvek:-), jinak s tou Čantorkou to by bylo fajn, kdyby to bylo toho 18.4 tak se určitě připojíme:-)
a jak jinak už se projevuje na Vaších ořích příchod jara??kromě toho že mám veskeré oblečení plné chlupů k tomu obě říjející kobyly se kterýma pod sedlem není řeč:-) ale Nikošovi to evidentně nevadí ten je ještě provokativně očuchavá...nojo chlap jeden:-)

lucijanek

23.3.2010 10:39
lucijanek

XXX.XXX.92.21

Jejda s tema chlupama my ani nemluvte.:-(Jak jezdim,tak je mam jak na zadech,tak i v puse.:-))Je to hnus.Nezbyva nic jineho ,nez cistit a cistit.A to bahno vsude kolem nas no des.Uz aby bylo sucho.A jen slunicko a slunicko.:-)

23.3.2010 14:28
baruu

XXX.XXX.48.50

Zdravím, ty chlupy..no děs...někdy mi příjde že po čištění jsem víc chlupatá než Calouš:D...a ta Čantorka snad výjde loni byla taky a bylo to úžasné;))...snad nám vyjde počasí...Jinak Pery a Caloušek...se vyvalují ve výběhu, jsou jak prasatka špinaví...ale hlavně že se mají dobře:) Svítí krásně sluníčko tak snad to počasí vydrží.

Foto Calouše z minulého týdne;)

23.3.2010 20:39
thesis

XXX.XXX.151.2

Tyjo tak teď nechápu co jsem provedla že mi smazali příspěvek. To chce rovnou blokaci ať je sranda...

23.3.2010 20:43
thesis

XXX.XXX.151.2

Snad se aspoň dozvím vysvětlení, páč ani reklama, ani sprostá slova, ani pomluvy a jediné jméno v textu bylo oslovení a jméno koně. Tak pak byl ten příspěvek asi pobuřující, asi někoho naštvalo to o sousedových loukách :-)

23.3.2010 21:21
chema

XXX.XXX.64.165

ten prvni smazany patril zase me a taky si nejsem vedoma neceho co bych tam porusila...:-) asi jim to jeste blbne...:-|

23.3.2010 21:27
thesis

XXX.XXX.151.2

Aha no tak se budou mazat normální příspěvky, to je teda pěkný úlet:-(

happyhvezda

24.3.2010 11:52
happyhvezda

XXX.XXX.25.2

Tak konečně nám vylezlo sluníčko, louky pomalu usychají a my si v plném proudu užíváme vyjížďky po probouzejíci se krajně :) ale to asi nejsme sami :) chystáte se někdo už teď na nějaké akce s koňmi ? Foto Préta

happyhvezda

24.3.2010 11:54
happyhvezda

XXX.XXX.25.2

A tadyk se svou jezdkyní Andrejou :-)

24.3.2010 14:44
chema

XXX.XXX.64.165

Hezka ta Preta...takovy muj styl (rezava s lysinkou :-)) taky si uzivame pocasi, jizdarna sucha, jooo sezona zacina, chtelo by to neco zacit zase delat :-):-)

26.3.2010 12:22
ladakrsakova

XXX.XXX.244.222

Ahojky,tak odkud kdo z Vendryně bude vyjíždět na tu Čantorku abych se mohla přidat?Máme to přez hodinu do Vendryně ať vím aspoň přibližně v kolik vyjed.Jinak pojedem po červené turistické stezce z Jahodné a potkali bychom se někde cestou. Tu cestu moc neznám snad trefím.

26.3.2010 21:56
lucajs

XXX.XXX.52.116

Tak pravděpodobně se čantorka bude konat 18.4. V Neděli. Jelikož kdyby jsi jela po te stezce tak se možná potkáme v polovině čantorky, my jedeme přes nýdek, takže tě jestli tak vyzvednu někde u Jahodné, sjedu tam jestli tak pro tebe. By jsme si vyměnily čísla, a ja bych tě navedla přes telefon a pak bych někde na tebe počkala, a vydali by jsme se k ostatním. To se ještě přesně domluvíme. Snad nám to vyjde, a hlavně počasí. Takže jestli tak předběžně pište kdo by se zučastnil. A ť pak víme kolik nas bude, a na koho čekat:-)

27.3.2010 21:25
ladakrsakova

XXX.XXX.244.222

To by bylo fajn,ještě se domluvíme.Já bych měla začít kobču připravovat na delší tůru abych ji nemusela nést domů na zádech.Teď po zimě je zlenivělá a když uvidí více koní tak ji z toho klepne.

29.3.2010 09:36
thesis

XXX.XXX.151.2

Zdravím lidi, přináším odkaz na nové jednoduché stránky o našich koních. Byla jsem jaksi lenivá dělat na těch velkých a jsou i časově náročnější. Zvlášť Lupínkova rubrika je zajímavá. Ovšem existují od včerejška takže je tam jen pár rubrik:-). Kdo chce, koukněte http://www.diavolo.estranky.cz/

29.3.2010 15:42
chema

XXX.XXX.64.165

Takze veskere info o nasem PNH kurzu uz je na nasich strankach v akcich a novinkach...tesime se na vas :-) www.chema.estranky.cz :-)

happyhvezda

2.4.2010 14:10
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

Tak a my se taktéž přidáme s webovkama Ranče :-) Najdete tam něco o tom čemu se věnujeme a fotečky ze zůčastněných akcí a výletu s koníky :-)
http://rancnebory.webnode.cz/

2.4.2010 23:38
pizneta

XXX.XXX.148.8

Když je to tady takhle pokupě ,tak to tady taky hodím - http://nlachova.webnode.cz/
Zatím ani tam,ani na rajčeti nic moc není,ale sezóna začíná a jen co se sluníčko na nás trochu usměje,fotky začnou určitě rychle přibývat.:-)

3.4.2010 12:46
happylinda

XXX.XXX.48.159

Ahoj .. tak taky sem hodím naší webovku..www.nasikonici.wbs.cz .. Lindě se blíží termín porodu..snad bude všechno v pořádku. :-) Kvalita fotky je horší je to foceno mobilem..ale strašně se to malé líbilo snad ji to vydrží..:-)

4.4.2010 18:14
barusinek

XXX.XXX.250.105

Taky přidám moje soukromé webovky :)

7.4.2010 13:48
lucajs

XXX.XXX.179.82

Ahoj,
mužou mě prosím Vás kontaktovat ti co chtějí jet s námi na tu čantorku?? Nejlépe na email: xxxluciferka@seznam.cz Vyměníme si čísla a dám vám více info, a mužete se i na cokoli zeptat... Hlavně ta paní z Lištné ať se mi ozve. :-) A pojedou i konící s té Karpentné??

16.4.2010 19:09
lucajs

XXX.XXX.52.116

Tak naposld dawam upominat tu wyjizdku na czantorku:) tak tuto nedeli. Kdo teda se chce jeste pripojit tak piste.

Přidejte reakci

Přidat smajlík