Westernové plemena a jezdci - kochači 130

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.3.2010 10:56
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(Takhle to roztahaly,sice jsou to jen ti pidikrálíci,ale i tak mě to mrzí,ach joo.:-(

29.3.2010 10:57
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Ale zase mě potěšila Dejzule,já šla,že chvilku popracujeme,a voooni tam chráápou....:-):-):-)

29.3.2010 11:47
andmac

XXX.XXX.251.246

Koukám Jaru, že je Daisy pohodářka :-)
My jsem o víkendu taky trochu pracovali ze země a normálně jsem došla ka zajímavému zjištění. Když Míšu honím a chci obě oči, tak moc hovořit nechce, po chvíli se odmítá hýbat a když ho donutím tak je akorát vzteklej, vyhazuje a je čím dál víc zatvrzelej. Na tlak (i silný) pořádně nereaguje a je to o ničem. Tak jsem pak zkoušela ho uklidnit na vodítku - chození, zastavování a pak začala s ohýbáním a ustupováním a obraty, tak to najednou šlo o 100% líp. Tak mám z jedné strany hroznou radost a z druhé jsem krapet v rozpacích, kterým směrem se vydat, ale asi zatím půjdu tím, kterej funguje.:-)
Jo a včera jsem mu ozkoušela tu novou uzdečku, při porovnání se starou jsem měla obavy, že bude mít krátký lícnice, ale po vyzkoušení jsem je ještě musela o tři dírky zkracovat, takže pasuje přesně a moc mu sluší :-) Dokonce jsem to riskla a bez sedla si na něj vyskočila a kousek jsme po ohradě prošli a proběhli. Ty dlouhý otěže budou trošku nezvyk, aby mi nespadly pod koně a nešlápl na ně, ale jinak fakt super!!! :-)

29.3.2010 12:00
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Díky,Andrej,nooo,vypadá velice dobře Dejzina,je fakt moc hodná,klidná,neleká se jako Pierot,že to s ním v tom větru škube,u ní nic takovýho,fakt pohoda.:-)
:-|Andrej,u Míši není to dokola třeba to pravý ořechový kvůli těm kloubům,můžou ho opravdu třeba při pohybu do kruhu bolet,kdežto když půjde rovně,bude spokojený.:-|:-|

29.3.2010 12:29
andmac

XXX.XXX.251.246

No jo, jenže já tu kruhovku pořád nemám, takže pracujeme ve velkým výběhu podél stěny, takže většina pohybu je rovná. Zatím ho asi nebudu nutit, a budeme dělat ty obraty, ustupování, ohýbání a budu to řešit až půjdeme dělat rytmus, pak už to asi jinak nepůjde. Na klouby jsem mu nakonec objednala po konzultaci gelapony, tak budu doufat, že mu to aspoň trochu pomůže.
Jinak dneska doufám ještě v jednu věc, a to že zas nepůjde na špacír. Včera jsem uzavřela ohrady na poli (musíme je dosejt) a je pouze na zahradě, tak jsem zvědavá co vyvede. Minule stačilo, že se mu býčci schovali za vozejk a lítal podél ohrady jak pako. :-|

29.3.2010 13:16
lucky

XXX.XXX.133.26

To vymazaný příspěvek bude asi můj..nevím proč, ale napsala jsem příspěvek, byla přihlášená a jak ho chci poslat, tak mi to skočí, že se musím přihlásit..mě by jeblo. Jeli jsme do města a veterinu se psem, tak jsem to nepsala znovu a ani už nevím co jsem to tam psala :-)...a teď doufám, že to sem skočí...

29.3.2010 13:43
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|Noo,snad nikam nepůjde,minule se vydal k silnici,viď,to bylo ošklivý,:-|kdyby jim to člověk mohl všechno vysvětlit,že venku ho může přejet auto a já nevím,co všechno se mu může stát a hlavně,že zanedlouho už bude mít kámoša,tak aby už to vydržel....:-):-):-)
:-):-)Co to mááám????:-):-)

29.3.2010 13:46
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Taky mi to,Lucí,občas blbne:-(,já chci zpátky starou Fauničku....Chtěla jsem obnovit inzerát a nepřišla jsem na to,jak se to dělá,když už ho tam mám jednou danej,aby se mi obnovil,my starý lidi už na tyhle novoty fakt nemáme.:-(:-(
:-)Dejzule dneska podocasník řešila tak,že to bude až na tý další fotce.:-):-)

29.3.2010 13:47
andmac

XXX.XXX.251.246

No já doufám, že zůstane doma. Ráno sice chodil podél ohradníku a hrál si semnou na babu, ale snad bude rozumnej. Kéž by jim to šlo vysvětlit, to by bylo vyřešenejch starostí. Hlavně aby pak s malým nechodili na vandr oba :-(

29.3.2010 13:49
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|Nooo,spíš bych měla hrůzu pak z toho,až pojedeš na Míšovi ven,co tam provede blonďák,aby si neublížil,to víš,taky se bude za Míšou drát....:-|:-|

29.3.2010 13:53
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Když Dejzina nic neřešila,čekala jsem,že bude ten podocasník řešit třeba v klusu,ale kdepáák,rodeo se nekonalo,nebo jsem myslela,jestli spíš nebude řešit ten druhej podbřišák,ale nic se nedělo,tak jsem si jen tak sedla a chodily jsme po výběhu.:-)Ale jak to uviděl Legišek,tak začal předvádět ty svoje figury,žaaasnu,že u toho nepadá,jak krosí ty zatáčky.:-):-)

29.3.2010 14:24
andmac

XXX.XXX.251.246

To víš, že z toho budu mít pěknej strach, ale snad si kluci zvyknou. Budeme ze začátku chodit jen na chviličky, aby zjistil, že se mu kámoš vrátí. :-|
Koukám, že Legišek je pěkný torpédo, představit si tohle pod zadkem tak mě jímá hrůza :-)

29.3.2010 14:33
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Noo,to mě taky,hele,když ho pozoruju,jak on vyskočí všema čtyřma do vzduchu,jako když ho nadnese větrnej vír,a pak začne tyhle rychlý trysky a u toho to musí takhle krosit,a ještě vyhazuje,točí se,no prostě mlááádí.:-):-)
:-|:-|No hele,Kačenka u Lenči taky ví,že se valach vrátí,ale vždycky tam začne tak lítat,že byla i v těch -15 mokrá jako myš.:-(:-(Dokonce to jednou dost drsně neubrzdila a projela plotem...:-(:-(

29.3.2010 14:41
remonek

XXX.XXX.162.107

Tak to je dobrý krosidlo ten Legíš, Jaruš kolik mu vůbec je? No včera jsme se Sobidlem šli za Pasikem, ale brala jsem si na něj i sedlo a to jste měly holky vidět, to byl taky jak triskomyš :-))

29.3.2010 14:43
andmac

XXX.XXX.251.246

Hmm, no ještě mě chvíli děs a dám se na rybičky :-(
Ne vážně, to víš, že z toho obavy mám, ale zase z druhý strany má vedle ve výběhu další kamarády, takže zas tak úplně sám tu chvilku nebude. :-| Představa je brát ven spolu mě naštěstí hodně rychle opustila, to bychom asi nepřežili ani jeden z nás...

29.3.2010 14:45
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)Šárí,14.6.mu bude rok.:-)

29.3.2010 14:48
andmac

XXX.XXX.251.246

Žeby na ně šlo jaro? :-)
Já dneska taky ráno nadávala, večer jsme nechali Míšu už puštěnýho na zahradě, kde asi i spal, protože ze stodoly zmiselo seno, ale sláma roztahaná nebyla. Takže při ranním čištění kopýtek jsem musela za úněm do kopce a ten mezek mi dal vždycky jednu nohu a než jsem stačila přehmátnout na druhou tak frnk pár metrů, počkal až ho dojdu, odvedu zpět, dal poslušně další a pak zase frnk. Po třetí noze to dokonce vzal z místa tryskem do kopce, zastavil se tak 5 m od konce a čekal až si pro něj zas dojdu. Zítra má ale chlapec smůlu, vezmu si vodítko. :-)

29.3.2010 14:49
remonek

XXX.XXX.162.107

fakt jo, to já bych mu řekla víc, mi přijde strašně mohoutnej na to že mu bude rok :-),ale je krásnej, takový správný torpédo

29.3.2010 16:24
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)To se Ti zdá,fotky hrozně zkreslujou,on zas tak hroznej néni.:-):-)Ale torpédo to je,to je pravda.:-):-)

29.3.2010 18:36
lucky

XXX.XXX.133.26

Mě by jeblo, než se tady člověk přihlásí, pak pokaždé když chci dát příspěvek, tak mi zase to napíše, že nejsem přihlášená, přitom jsem byla..grrrrrrrr :-(.

Tak jsme byli za Baronem, bohužel jsem se opozdila a Pepa tam měl už návštěvu, tak jsme se domluvili s ohradou na zítra. Usa si poběhala řádně po výběhu, byla jak torpédo, ani nezakašlala a hezky se zapotila..kozenka. Pak jsme šly na procházku, popásla se a byla moooc spokojená. K Baronovi jsme před tím dojeli bez sedla, ale teda holčí, když zjistila kam jedeme, tak vůbec nechtěla, pořád jsem ji musela vysvětlovat, že fakt nepojedeme zkratkou přes pole jinam, ale že fakt jdeme za baronem. Ten na ni hned ječel z ohrady u stáje a byl nešˇˇtastný, když jsme šly spolu už pryč. Dlouho na nás volal.

tady holčí dneska..už řádně zapocená po tom lítání. No, ale potěšilo mě, že to udýchala a nekašlala....no uvidíme. Snad se to dá dopořádku.

29.3.2010 18:59
lucky

XXX.XXX.133.26

už fakt začíná jaroooooooooo!!!!!!!!!!

:-))

29.3.2010 20:04
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Noo,mě to dělá taky,že mi to říká,že nejsem přihlášená,přitom jsem,tak třeba něco opravujou....:-|

29.3.2010 20:07
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Tak to je super,že Usina nekašlala,:-)naše hemelky taky neslyším kašlat,jak je rok dlouhej.:-):-)

29.3.2010 20:28
loupeznik

XXX.XXX.44.120

Ahoj holky :-) u nás už je taky jaro. No Jaruško už vím, proč se říká: mlsná jako koza.:-| Škoda králíčků.
Jinak koníci všech jsou moc šikovní:-)
Evi nene letos má straka hříbě po QH Hustler Mischief (či jak se jmenuje) od Otíka Mádra. Má hřebečka a je myslím ryzák nebo hnědák s lysinkou. Viděla jsem ho jenom z fotky. Koukám, že je u vás veget, koně i psi mají lehárko:-)
Jaro leze především na Foxe. Nejvíc se mu zamlouvá Bulík:-)

29.3.2010 20:30
loupeznik

XXX.XXX.44.120

a ještě sněženkové jaro u nás :-)

29.3.2010 22:20
bospor

XXX.XXX.195.231

ahojky:-)
sněženky už máme odkvetlý a teď začínají další ladoňky hiacinty a další co nevím jak se jmenujou:-|
nezahlídla jsem tu fotky z nějakých závodů?? já byla taky:-) na veřejným tréningu a jsem dostatečně poučená:-) vím že závody nejsou nic pro nás!!! nervíky hned zapracovali a v pleasure honza zas lítal v klusu a nechtěl nacválat:-( potom jsme čekali tak se uklidnil a trail už odšlapal docela pěkně:-)
ještě to možná zkusím jednou v dubnu a šmitec:-) byl 6.:-)
to tam ale pujdem po kopytě třeba to bude lepší
http://bospor.rajce.idnes.cz/verejny_trening_Svitkov_20.3.2010/

29.3.2010 22:24
bospor

XXX.XXX.195.231

tý brďo!!!! ať žije čeština:-):-):-)
hemelky už zas můžou na louku, tak si to užívaj:-)

29.3.2010 22:30
bospor

XXX.XXX.195.231

jaruško vzpomínáš si jak jsme byli v Jč na kurzíku? na tu louku s petrklíčema? já asi někde ztratila ty fotky od tebe:-) (potřeba bulící smajlík)
teda tuším že byli od tebe:-| já neměla žádný:-(

30.3.2010 08:39
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|Ivčí,já jich taky moc nemám,na louku s petrklíčema si nevzpomínám,to nebylo asi ode mně.:-|já jsem si nechala jen fotky,kde je Kačenka s Jarčou.:-|:-|Jestli to nebude na tom CDčku,co nám pak nahrávala Ivča Bubo...:-)

30.3.2010 08:51
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|Já taky nerada někde nějáký závody,kobča je sice šikulka,ale já jsem rušivej element a všechno bych jí to zkazila,tak nikde nejezdíme,ani mě to nebaví.:-|Já tak koukat na ty ostatní.:-):-)

30.3.2010 09:10
lucky

XXX.XXX.133.26

No my bychom závody asi taky nepřežili :-). Já jsem nervák a Usa taky by zrovna klidná asi nebyla v takovém prostředí. Ona by si zbvykla, ale spíše není na tohle zvyklá. Ona třeba nikdy nepracovala na jízdárně s více jak jedním koněm, takže představa plného opracoviště...Bychom skončili asi někde na stromě:-) a momentálně má oči všude a čeká, že každý kůň ji chce zkopat do kulaté krychle...bude chvíli trvat, než se zbaví toho strachu, je hodně nervozní teda, když se cizí kůň dostane do její blízkosti. To bude ještě dost práce:-(.

Dneska je tady příšerný povichr....grrrrrrrrrr:-|

30.3.2010 09:11
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jéé,Petíí,už to na Foxíka taky leze,coo???:-):-)Naštěstí s Bulíkem hříbátko nehrozí,:-):-)oni si hrajou,Legiš taky takhle skáče na Pierota.:-)):-))Ale koukám,Bulík je opravdickej bulík,co,je mu to fuk.:-):-)

30.3.2010 09:12
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Tady je zas příšerná hmla.:-(:-(

30.3.2010 09:16
lucky

XXX.XXX.133.26

Ono sv slunko, ale ten povichrrrr :-(

30.3.2010 09:26
remonek

XXX.XXX.162.107

To my jsme taky zvyklí pracovat na jízdárně jen s jedním koněm, a při představě plnýho opracoviště by jsme seděli na stromě vedle Usi :-)):-))
Tady je krásně, svítíčko sluní,ale začíná nějako pofukovat. Konečně jsem sehnala slámu,tak pro ní odpoledne frčíme.
Včera jsme se Sobistou kravili na provazovce a nevím proč,ale čím dál tím víc mi přijde,že mi na tu provazovku reaguje líp než na udidlo, tak si začínám pohrávat s myšlenkou nějaký bezudidlovky,ale nemám s tím vůbec žádný zkušenosti,tak se zas pojím abych něco nepokazila

30.3.2010 09:31
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|Šárí,pro bezpečný ježdění na provazovce nebo bezudidlovým uždění musíš toho koníka mít naučenýho ze země tak,aby Ti bezpečně věřil a zastavil v každý situaci,:-)nevím,jestli jsi byla někde na nějákém takovém kurzíku,který by Ti ukázal cestu,ale opravdu vřele doporučuju,bez toho se to fakt nedá hodit na koně provazovku a jet ven,to je o život,doslova.:-|:-|

30.3.2010 09:33
remonek

XXX.XXX.162.107

no právě, toho já se bojim, ono když Sobistovi přeskočí,tak to stojí za to i na udidlu :-). Jen mi to pořád tak nějako vrtá hlavou víš, třeba jestli nemáme nějaký blbí udidlo nebo tak. Zatím jezdíme na jednou lomeným gumovým stihle, tak mi to zas nepřijde jako nějak moc drsný vůči němu

30.3.2010 09:34
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|Ivčí,Ty už jsi to sedlo od Karla asi prodala,viď?:-|

30.3.2010 09:42
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|Proč máš pocit,že má blbý udidlo?Ten koník je čtyřletej,nemýlím li se,tak určitě přezubuje,juknli jste mu se zubařem do huby?V tu dobu,kdy přezubujou,se stává,že jim můžou narůst ostrý hrany na zubech,který nemají protizub,a pak se koník může tvářit,že mu udidlo vadí,v první řadě,pokud máš ten pocit,bych nechala koníkovi zkontrolovat zuby.:-|:-|

30.3.2010 09:49
remonek

XXX.XXX.162.107

jj, dneska se má stejně stavovat vet, tak mu mrknem do tlamy. Oni mu začínaj růst ty špičáky, tak by to mohlo být i tím

30.3.2010 17:14
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tak ráno byla mlha,že nebylo na krok vidět,ale pak se to kráásně vybralo a my se jely kochat s Moruš,:-):-)byla taky moc hodná:-),akorát se mi vykákla uprostřed jedné dědiny,:-):-)tak jsem uklízela bobany do tašky igelitový,páč se to nedalo někam odhodit jinam,tak při tý příležitosti jsem zjistila,že tu tašku jsem tam měla poslední,tak muším doplnit zásoby.:-)):-)

30.3.2010 17:15
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady jsme narazily na snad už úúplně poslední zbytek sněhu.:-)

30.3.2010 19:33
bospor

XXX.XXX.195.231

ještě sníh jo???? brr:-( mám ho letos plný zuby a snáším zimu líp než horko:-|
jj sedlo je pryč už dávno. a že mě to hooodně mrzí. jenže, když je pro mě malý tak je malý. když jsem v něm seděla tak 2-3 hodiny tak to šlo, ale po celým dnu jsem měla sedřený panděro:-( a zhubnout mi nejde a nejde:-(:-(:-(

30.3.2010 20:13
bospor

XXX.XXX.195.231

na ohlávkách jsme začali jezdit tak že jsme nosili i uzdečky a dvoje otěže. když by nefungovali na ohlávce, tak bylo po čem šáhnout:-| ale oni všichni fungovali:-) některý líp než na udidle:-)

30.3.2010 20:16
bospor

XXX.XXX.195.231

30.3.2010 20:18
bospor

XXX.XXX.195.231

ani jsem nevěděla že už toho kvete tolik:-)

30.3.2010 20:32
bospor

XXX.XXX.195.231

jo luci stromy na opracovišti nebyli:-| jen hafo koní a já z toho byla mírně na hlavu:-( přece jen jsem zvyklá na prostor:-)

31.3.2010 07:07
remonek

XXX.XXX.162.107

já jsem přemejšlela,že bych to takhle zkusila, mít i udilo jako záchranu, přeci jen na samotný provazovce jak psala Jarča by to bylo o život :-| Včera u nás byl vet a koukal nám i na ty zuby a něco nám tam fakt roste, takže to že mu to udidlo občas nesedne bude asi tím.
Ráno jsem byla krmit a docela to u nás funělo,tak doufám,že do odpoledne to přestane

31.3.2010 07:39
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Noo,nebo tak,to je pravda,Ivča takhle jezdila,to si i pamatuju.:-):-)
:-)No vidíš,tak zoubky jsou zabroušeny,a bude klídek,Bobik měl taky ostrý hrany,sama jsem si měla možnost šáhnout,a ještě se mu dělaly ty řádky,tak mu to doktor prořezával,fuj,to bylo krve:-(,ale pak už to bylo dobrý.:-)
:-):-)Jojo,všechno kvete,ptáci zpívaj,to jaro je přeci jen kráááásnýý,ale už se má to počasí zase kazit,ach jooo.....:-(:-(

31.3.2010 07:43
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Chudáci moje chlupatý,Legišek je teda jako medvěd,já mu z těch chlupů sice pomáhám,ale nejde to ještě tak pěkně,že by člověk přehrábl a měl plný hřbílko chlupů,ještě pouštějí pomalu...:-|jJeště ani Kebule nelíná.:-|

31.3.2010 07:53
remonek

XXX.XXX.162.107

Ten je fakt jak méďa :-), já jsem Sobistovi koupila v Lysí vitamíny NutryHorse jsou přávě na přelínání a tak nějak na srst, páč jsem potřebovala aby nám dorostla ta naše vydřená hříva a myslím,že nám to zabralo, mu ta hříva snad roste před očima. Ale jinak z něj taky vyčesávám mraky chlupů, by si z toho člověk mohl uplést svetr :-)

31.3.2010 08:39
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Noo,já doufám,že po těch Velikonocích už se oteplí a začnou línat pořádně,ono jim to vždycky trvá dýl.:-|
:-):-)Teda,Ivčíí,to je pěěěkný stádečko,:-)jsi fakt dobrá,že při práci stíháš starost o tolik koníků.:-):-):-)

31.3.2010 08:42
remonek

XXX.XXX.162.107

No ty brďo tohle celý stádo je Ivči??? Tak to teda valim bulvy a smekám,to fakt musí bejt mazec se o to po práci starat

31.3.2010 13:12
bospor

XXX.XXX.195.231

náhodou teď už se to dá:-) jsou venku a nic nedělaj:-| tak jen dohlížím na oplůtky a pumpuju vodu do vaniček. seno sama nezvládnu, takže si musím vždycky sehnat nějakou pomoc:-( když byli boxový tak to bylo horší:-|
5 je mých, jeden kámošky,(ale moje hříbě) a jeden jejího přítele:-)

31.3.2010 14:37
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|No,ale i tak Tě obdivuju,já jich měla jeden čas sice taky 7,ale z toho byli 2 poníci a jedno hříbě,ale uuuuž bych tolik koní nechtěla.:-|:-|
:-)):-))Taky mám jednu vyplazovací.:-):-)

31.3.2010 14:38
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|Dejzina se moc upnula na Pierota.:-|:-|

31.3.2010 14:40
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Pierotovo línání.:-))

31.3.2010 14:42
jaruska

XXX.XXX.45.87

31.3.2010 14:51
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Tý jo,to zase blbne,2 fotky tam dám normálně a další neleze.:-(:-(:-(

:-):-):-)Ale docela jsem čubrněla na Legiška,ten mi pravděpodobně vylíná do šimlíka:-),loni měl jen kousek nosu bílýho,teď už mu to leze do čela,tak žžže byyyyy????????:-):-):-)Usina byla přeci taky nejdřív úúplně zrzavá.:-|

1.4.2010 08:12
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Ivčí,teda,Honzík,kdybych nevěděla,že je to klusák,tak řeknu,že je to kříženej QH,:-)bych řekla,že má něják podezřele mooooc pěknou velkou prdel.:-):-):-)Moc mu to sluší.:-):-)

1.4.2010 08:39
remonek

XXX.XXX.82.124

Holky tady je tak kráááásně, dneska dovolenkuju,tak za chvilu razím ven s kůnětem :-)
:-)

1.4.2010 09:24
lucky

XXX.XXX.133.26

Tady je taky nádherně!
Usa se vypéká za stájí po snídani, bříško má naládované a podřimuje. A my pojedeme tetovat štěnda po Fabínkovi a taky dneska budu razit ven.

teda hooodně mě pořád uvádí do smíchu představa kolbiště plného koní a my s těmi našimi visící na stromě :-):-):-)

1.4.2010 12:13
bospor

XXX.XXX.195.231

jo to je zajímavá představa a není nereálná:-):-):-) nejvíc jsem tam potrénovala zastavení protože jinak by byl každou chvilku karambol:-|:-):-)
jaru dík snažíme se:-) ale je to fotkou. do QH mu schází aspoň metrák:-)

1.4.2010 12:17
bospor

XXX.XXX.195.231

jinak tady je taky krásně, ale ráno byla mlha a mrzlo:-( zato včera spadlo vody!!!! v práci mám bundu ještě mokrou:-(

1.4.2010 14:25
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady je taky kráásně,sice pofukuje studenější vítr,ale my jsme zpocený jak myši,děláme výběh po zimě a Legišek nám pomáhá.:-)
:-(:-(Ty joo,co s tím zase je,že se nevkládaj fotky????:-(:-(:-( :-(:-(:-(

1.4.2010 14:29
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(No,fakt je to nějáký divný,hlásí to,že byl příspěvek vymazán,přitom příspěvek vymazán nebyl,akorát nejde vložit fotka.:-(

1.4.2010 14:33
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady už ho práce nebavila,tak lopatu zahodil.:-):-)

1.4.2010 14:34
jaruska

XXX.XXX.45.87

2.4.2010 07:16
remonek

XXX.XXX.162.107

Koukám,že Legíš je taky takovej pracovní asistent :-). Jéé holky já jak byla včera dopoledne venku, tak to nemělo chybu, kdyby to šlo,tak budu takhle jezdit pořád. Venku uplnej klídek :-) , Sobin celkem v pohodě,nechala jsem ho proběhnout po louce a pěkně to tam rozjel, jsem se až divila,že to dokáže takhle fofrovat. Jsem už pak nevěděla jak se na něj v tom lehkym sedu složit :-)). Dokonce jsme i v lese přeskočili spadlej strom a byl to skok jak o profíka, ale teda přijeli jsme dom jak prasátka z jedný části poslintaný od trávy a z druhý části zaflákaný od bláta :-)):-))
Odpoledne jsme ještě s Alešem stihly výlet na motorce do Kutný Hory a jak jsme se vraceli směrem na Kouřim, tak tam měli po cestě docela dost koníků, jsem zjistila,že má drahá polovička už je stejně postiženej jako já - vidí ohradu a už čučí jestli tam není nějakej ten oř :-)):-))
No a ještě jedna novinka, Aleš předevčírem sebral odvahu a osedlal si Sobistu, no je z toho uplně vyplesklej a až bude počasí,tak bude pokračovat na lonži, se o toho Sobana ještě budeme prát :-)):-)):-))

2.4.2010 08:39
lucky

XXX.XXX.133.26

doháje zeleného!!! To mě už fakt nebaví..napíšu celý příspěvek jak debil a pak mi to skočí, že nejsem přihlášená a celé mi to smázne, přitom jsem byla!!!! Doprd... :-(

2.4.2010 08:45
lucky

XXX.XXX.133.26

Tak znovu.... se na to příště vys..ať si tu Ifaunu už opraví sakra :-(.

No, super úspěch se Sobistou a ten tvůj neumí jezdit? Tak možná ho to chytne natolik, že budete mít několik koní :-).

Teda nebudete věřit, ale tady padá bílý sajrajt:-(

Já byla včera s Usou na jízdárně kolem 6 a teda byla moooc šikovná, moc hodná, prostě zlatíčko. Až na to, že mě sere ten kašel..nevím no, není to dobré. Asi se domluvím s vetem na dalším postupu...doháje:-(:-(:-|

2.4.2010 09:22
remonek

XXX.XXX.162.107

nn neumí jezdit, ale chtěl by, ale pořád říká,že bude jezdit na nějakým hodnym a líným koni, Sobista je na něj moc veselej :-) časem by jsme chtěli pořídit druhýho,ale zatim to máme na prd s místem :-(
Fuuuuj sníh už ne, tady akorát ráno lilo jako z konve,ale teď se ukazuju sluníčko,ale je docela zima :-(

2.4.2010 09:45
lucky

XXX.XXX.133.26

No to já taky.

Tak sněžit přestalo, ale leje :-(

2.4.2010 11:37
andmac

XXX.XXX.114.96

Ahoj holky, ta u nás taky ráno sníh - byl to docela šok :-( Naštěstí už to slezlo, ale počasí nic moc. Pořád čekám, až bude chvilka a uděláme kopýtka, abychom mohli vyrazot ven, i když na víkend je naplánována stavba boxů, takže čas asi stejně nebude. Jsem dneska dala Míšovi ochutnat granule co jsem koupila malýmu a byl z nich úplně paf, málem mi rozbil i kyblík, když zjistil že došly :-). Takže budou kluci dostávat oba stejné, aspoň si to nebudou závidět :-).

3.4.2010 09:36
lucky

XXX.XXX.133.26

Ahoj. Přeji krásné sobotní ráno.

Tady je nádherně, svítí sluníčko, ráno byl teda mráz, ale vypadá to na krásný den dneska.

Darések má narozeniny....dnes je mu 6 let :-). Ale lítal ráno po dvoře s balonkem jako pako a chová jako štěndík neustále, takže je stále mlád:-).

Jinak Usa měla včera asi menší koliku či co.

Byla jsem s ní včera na procházce. Na chvíli pracovala na lonži, pak jsme si hrály na louce a v olšině, lezla po pařezech atd. No a cestou se taky dost pásla, ale ta tráva raší strašně rychle každým dnem a zřejmě to přehnala s množstvím, které za tu dobu zbagrovala. Domů přišla lehce zpocená z toho poletování, pořádně se i protryskala a vyhazovala si. Ale byla tak normálně vlhká na plecích. Doma se napila a zbaštila ještě hromadu sena. Já jsem vyložila z auta nákup, co udělal táta a sedla do auta a jela na Čeladnou ke Karle ještě pro granule Use. A když jsem přijela, tak Usa stála ve stáji, totálně mokrá a klepala se zimou.. Takže jsem ji hned vytřela a hodila na ni deku a šly jsme se projít. Ale ťapala normálně, spíše naopak, klidně by se pásla a lítala ještě a domů spěchala, že bude večeře.
Doma jsem ji dala pod tu deku hromadu sena, aby měla vrstvu a ta deka neležela jen na srsti, protože to odpařovalo pot a ta deka byla v momentě hodně vlhká. Do noci byla pořád mokrá, zavřela jsem ji ve stáji, dvakrát jsem ještě vyměnila tu vrstvu sena pod dekou a nakonec jsem ji v tom nechala přes noc, protože byla pořád dost promočená na zádech ...pod tou dekou s tou vrstvou sena měla teploučko.
Ráno jsem ji to sundala a je ok a opéká se za stájí. Asi měla posdle mě menší bolebřich, prdla pak pořádnou srajdu. Ono se to nezdá, ale asi té trávy za tu vycházku a lítání po loukách zbagrovala dost, tak ji to pak pěkně prohnalo:-)
Ale jak se chudinka klepala...jako osika.:-|

3.4.2010 14:14
jaruska

XXX.XXX.45.87

Jéžííš,noo,bacha na to,ta jarní čerstvá tráva je hrozně zrádná,hlavně na zchvácení.Tak naštěstí je Usidlo už zase v cajku.:-):-)To si vždycky vzpomenu na Feldona,ten by měl tu koliku taky,ten byl fakt chytlavej na tohle.:-|
My jsme dneska dělali to seno,co jsme dostali od těch jedněch manželů,fůůůůra jako Brno:-),baliky nalisovaný jak nejvíc to šlo,tak budou mít koňadry co baštit,hned jsme jim vysypali něco,tak bagrujou.Ale my jsme K.O.:-(Nezvládneme dneska už nic jinýho,než ogrilovat kuře,u toho se člověk moc nenadře a pak padneme za vlast.:-|:-|

3.4.2010 18:15
lucky

XXX.XXX.133.26

No, asi to byla mírná kolika...prdla srajdu a hlavně se zapotila hodně. Ale je v pohodě, bagruje bez problémů, dopoledne chrápala a jak vstala a otřepala se..to byla závěj chlupů.
já ji pak za stájí dřela z kožichu-..něco jsem fotla mobilem, ale to bylo jen trochu chlupů. Pak jsem ji ještě foukla fukarem, co stojí na fotce vedle a taky psy. Fabby sebou na hřišti praštil do antuky, protože zakopl a tak byl oranžový a Darések má dnes narozeniny, tak musí být taky krásný čistý.

Pak jsme byly domluvené s kamarádkami na vyjížďku. Krista přijela s Čipem a jeli jsme podél řeky a pak po poli si zaklusali a zacválali až do Bašky, přes potok a do kopce..nádhera ...krásný den na vyjížďku.

No a pak jsme se sešli s koníky a Dakotkou ....Dakotka měla Lupíka..šedobílý strakoš..teda fakt nádherný. Já ho viděla loni ještě neobsednutého, ale je z něj krásný koník..sice trochu prý vykuk, ale líbivý. Toho Usa tolik neřešila. Hnědá kobča taky nic moc na řešení, ale teda dorazila ji veelká bílá parkuračka Něha!:-) Usamu málem trefil šlak. Bála se ji, chtěla to vzít nejlépe tryskem zpět domů, hlavně od těch cizích koní a hlavně aby ji nesnědli:-). Oni s námi jeli zase k nám. No Usa byla tak půl kilásku fakt na prášky, jak šla Něha za ní, tak chtěla utíkat pryč, že ji pronásleduje, vedle ní se bála jít...to bylo vyvalené oko a ucho na kobylu a pak se na ni nechtěla ani dívat, hlavu vyvrácenou na druhou stranu a kamarádit se teda vůbec nechtěla.:-) Něha je mooc hodná kobylka, je to už dáma (17let) a strašně hodná, ale jednou tak větší než Usa a tady bílí koně fakt nejsou, takže Usama měla těžký šok:-)

Ale pak se uklidnila. Cestou nás pak míjel černý poník a toho snad Usa málem nezaregistrovala, když procházel po cestičce vedle nás...je to malé a černé, tak se o to není třeba zajímat. Ale velká bílá kobyla pro ni byl dnes hroozný zážitek:-):-):-):-)

Usa pak málem hystericky nakopla Lupena, když se nám zařadil za zadek. Ještě to bylo v úžším prostoru cestičky, vedle měla Čipa a Lupík ji šel kousek za zadkem, Usa začala být dost nervní, bojí se teď, že ji chce každý buď zakousnout, nebo zkopat, ušiska měla přilepená dozadu, takže ji je hodně nepříjemný cizí kůň za prdelí a nakonec po něm fakt vyhodila, tak ode mě hned dostala samozřejmě, tohle nesmí. Taky stačí jak se nějaký kůň jen natočí zadkem (jezdec chce třeba couvnout nebo se vytočit) a Usa už má záchvaty paniky, že po ní bude kopat...chvíli nám asi potrvá, než si dá psychiku trochu dopořádku. Budeme teď hodně jezdit s koníky.

Ale moooc mě překvapilo, jak jsme pak jeli kolem řeky a holky začaly klusat. S Usou jsem jela poslední, Kristýna se oddělila a vzala to cvalem přes pole, aby byla rychleji doma, měli něco s rodiči domluvené a tlačil ji čas. Usa teda zaregistrovala, že Čipo zmizel, ale klusala pak za koňmi. Jenom holky byly rychlejší, tak jsem ji pobídla do cvalu a krásně jsme je docválaly a pak holky valily klusem a Usa se na ocase houpala cvalíkem, super, uvolněná, v pohodičce, krása. Myslela jsem, že bude chtít víc letět, protože ví, že je to cesta domů a ráda tam táhne do ruky a nerví se...vypadá to jak dostihová dráha:-).

No a pak postupně holky taky nacválaly, trochu jsem měla obavy, že Usa bude nervit a chtít cválat rychle za nimi, případně nahodit motorky jako tryskomyš, což ji jde moc dobře:-):-):-). Ale byla skvělá. No a cválali jsme a najednou lodičky. Upouštěli přehradu Šance a sjíždí Ostravici .............Usa nikdy tady neviděla lodičky...na Ostravici je vody tak max po kolena..většinou méně:-):-). Tak jsem zastavily s Usou a koukaly na lodičky no a koně fuč:-|. Prostě odcválali a zmizeli v houští podél řeky. Usa koukla, že koně nikde a co teď?

A já na ni, že klídeček, však si je pomalu dojedeme..naklusaly jsme, pobídnu ji a Usa hezky nacválala, koukala kde má teda ty koně, ale já ji pohladila po krku, že klídek, nemusíme nikoho doletět..tak naprosto v pohodě cválala dál a najednou se před námi objevili všichni koně dokonce s Čipem, protože Krista projela z pole cestičkou u brodu a zase jsme sesešli :-). Tak jsem Usu pochválila a tak nás bylo zase 5 koní a pak jsme cválali za sebou ještě asi půl kilometru až k mostu přes řeku a Usa byla na konci úplně v pohodě. Já si myslím, že kdyby ji za prdelí cválal kůň, asi by víc nervila...Čipo by ji asi nevadil, ale ten cizí určitě. Ale postupně si zvykne.:-)Fakt byla víc v klidu, když jela poslední, než kdyby se ji za zadkem valila hromada cozích koní.

U nás na hřišti se ještě koně popásli, dali jsme si kofolu, pivko někdo a jelo se zpět. Krista musela domů a já s Usou už taky, to ji dneska stačilo. Ale až na ten začátek, kdy jsme jeli s tou bílou kobylou, byla děsně hodná. dokonce pak třeba tu hnědku míjela v klusu jako pleasurák, kobyla šla krokem a Usa ji předklusávala a ani nehla brvou. Fakt byla nejvíc v šoku z té Něhy, ale zvykne si.

Ale teda po dnešku nevím nevím , jak za měsíc pojedeme na sraz s cca 40 koňmi..to ji trefí šlak :-) Hlavně na ni jde teď dost vidět, že se bojí. Už jsem před tím jela i s cizími koňmi z Palkovic a tak a byla v pohodě..kouká, ale nebála se. Ale teď měla fakt úplně hysterie, sleduje každý pohyb, kdyby byl natočený něčí zadek a byla "nadokop" a taky ji asi dorazil i ten Baron, že se teď dost bojí i koní aby ji nepokousali. Ona byla vždycky odměřenější od koní, ale byla zvědavá a klidně se chtěla kamarádit, očichat. Ale teď se vysloveně už kamarádit nechce a bojí se. Asi to chce čas a chodit s ní prostě mezi cizí koně.

Ráno v 9 pojedeme s Linčou, tak jsem zvědavá. Blonďáky teď taky moc nemusí...minulý týden vysloveně s nimi nechtěla jít ani jít a ani si jít čuchnout..jak jsme jeli s dvěmi hafloši:-)

3.4.2010 18:16
lucky

XXX.XXX.133.26

3.4.2010 18:17
lucky

XXX.XXX.133.26

no a tady se objevili z houští najednou a Usa na ně ječela (to ona moc nedělá, ale měla fakt šok, co to vylezlo:-))

3.4.2010 18:18
lucky

XXX.XXX.133.26

:-)ten mobil je nahouby, ty fotky jsou děsné...ale tož aspoň něco:-)

Tady Dakotka na Lupíkovi (prsknutý arabášem) a Krista s Čipem...byli kouzelní :-)

3.4.2010 18:19
lucky

XXX.XXX.133.26

3.4.2010 18:21
lucky

XXX.XXX.133.26

tady už jedeme všichni...vzadu proti nám jede ten malý černý poník a jak nás míjel, tak si ho Usa ani pořádně nevšimla..poníky nějak neregistruje:-)

3.4.2010 18:22
lucky

XXX.XXX.133.26

a tady všichni jsme zrovna sjeli děsný kopec dolů:-)

3.4.2010 18:23
lucky

XXX.XXX.133.26

tady Usa s Lupíkem..vždycky se debilně tváří na toho koně :-)

4.4.2010 08:44
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jééé,Lupínka už bych skoro nepoznala.:-)
Téda,Vás jela tlupa,:-)já občas taky se ráda svezu s jinejma koníkama,ale Moruš muší jít poslední,ona taky sebou šije,když vidí za sebou koníky,ale né že by se bála,ona kouká,jestli už jsou na dostřel.:-):-)Ale jede poslední a teď už je naprosto v pohodě,dříve se rvávala,teď kouká,co vymyslím já.:-):-)
My včéra přišli do výběhu a koukali jsme jak puci,Moruš i s malým byla ve velkým výběhu s Dejzinou,aniž by je tam někdo pustil,no Pierot bambula asi lítal,a neubrzdil to,:-(tak naletěl do lanka,ale naštěstí odlítaly izolátory a jemu se nic nestalo,ale právě my si toho nevšimli,to se muselo stát,ksdyž jsme byli nakoupit,protože než jsme jeli,tak jsem koukala a bydleli každej ve svým a pak už byli nastěhovaný vedle.Naštěstí Moruš po Dejzině nešla,:-):-)to se mi hooodně ulevilo.:-):-):-)
:-)):-):-)A mám kráááásnou bouli na čele:-),šla jsem ve výběhu a čuměla jsem na koně,jak se pasou a vona ta sůl se neuhla,když viděla,že jdu.:-):-):-)

4.4.2010 08:59
lucky

XXX.XXX.133.26

Lupík je krásný, mě se děsně líbil. Fakt mooc:-)ka má trochu oavy, aby se zlepšil jezdecky..je trochu vykuk zlobivý, ale nebylo to tak hrozné. Čipo byl taky pěkné kvítko, ale časem je z něj normální jezdecký poník. Je fakt, že ví co si ke komu může dovolit, ale jeho kozlování a lehání si 10x za vyjížďku už jsou pryč:-)

Tak to je super, že se tak dali dokupy:-) A Moruš s Dejzinou kolem sebe chodí? Už OK? Běhali třeba i spolu?

4.4.2010 09:08
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|No já hned oddělila,páč jsem z toho byla vykulená,ale Moruš věděla,že na ní může a byl tam klídek,Moruš byla vepředu u klecí a Dejzina tam vzádu s klukama,ale já je radši oddělila.:-|
:-|:-|Jéžííš,to bych ani nevěděla,co mám dělat,kdyby si se mnou koník lehnul,a ještě 10 x....No,asi by byla dobrá jedna dobře mířená.:-|:-|

4.4.2010 09:10
lucky

XXX.XXX.133.26

Jsme chtěli jet teď ráno na vyjížďku, ale nejedeme nikam. V tom ovichru se nám nechce..tady je hotová vichřice..sice svítí sluníčko, ale stromy to tady klátí :-(. Asi zajdeme kolem poledne za Baronem.

4.4.2010 09:20
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Fakt,joo?Tady je náádherně...:-):-)

4.4.2010 09:23
lucky

XXX.XXX.133.26

No jo, On to děla. Začal vrtět ocasem a jeli třeba za mnou a najednou jsem slyšela "Jééééé" a žuch:-) A čipo se vesele válel se sedlem po zemi a Kristýna bezradně stála a koukala..prostě se složil a že se bude válet. Normálně jsme šli třeba v lese z kopce a on byl spocený a než jsme to cestičkou sjeli dolů 15 metrů, tak si dvakrát lehnul a vyválel se v jehličí..prostě si dělal prdel. Nebo jsme cválali a to bylo hop hop hop ...pak jak si ho vzala Kája do parády, tak od té doby to neudělal. :-) Taky Kristu naučila jak na něj, takže Čipo byl ze začátku dost nasraný, jak třeba cválali kolečka a vysloveně ji chtěl odnést a ona mu to nedovolila.:-)

4.4.2010 13:58
helu

XXX.XXX.189.70

:-) Ahojky, koukám že všichni užíváte velikonoce :-) No my byly prubnout Centa v zápřahu a je fakticky milionovej. Po cestě jsme nakrmily lesní zvěř ječmenem a hurá už je tady jaroooooooooooo:-)

4.4.2010 14:00
helu

XXX.XXX.189.70

4.4.2010 18:01
lucky

XXX.XXX.133.26

Teda to je super vozíček!! A v tom zápřahu mu to opravdu moc sluší!:-)

My chtěli dopoledne na vyjížďku, ale byla tady hotová vichřice. Kolem 2 jsem se vypravila s Usou za Baronem, ale Pepa pak kdesi jel, tak si Usa polítala ve výběhu a popásla se a jely jsme zkoumat nové okolí, kde ještě nikdy nebyla. Našly jsme super novou trasu a Usinka byla milionová. Fakt skvělá:-). Vůbec nekašlala, byla děsně hodná a poslouchala jak hodinky. Holčička šikovná, ale teda bylo vidět, že je z kondice, domů už málem pletla nožičkami, poslední louku jsem cválaly na zahozených otěžích a když jsem zasedla a řekla hou, tak se zapíchla na místě a byla ráda, že už nemusí cválat:-)

Ale bylo to super, viděli jsme zblízka krásně celé Beskydy, Lysou Horu atd. ..nádhera, dostali jsme se až nad letiště do Frýdlantu pak a zkoumali trasu domů...je neuvěřitelné, jak jsme se dostali z jiné strany na louku , kde už jsme párkrát byli, tak už bych si mohla i zdřímnout:-)...Usa vůbec celou cestu registrovala směr domů..má super orientační smysl.:-)

4.4.2010 18:13
lucky

XXX.XXX.133.26

4.4.2010 18:15
lucky

XXX.XXX.133.26

panorama Beskyd a Lysá hora:-)..ony jsou blíž, než to vypadá na té fotce:-)

4.4.2010 19:57
lucky

XXX.XXX.133.26

No a doma byla holčí unavená a odpočívala na sluníčku ve výběhu :-)

4.4.2010 19:59
lucky

XXX.XXX.133.26

sem tam likvidovala oždibováním šeřík:-)

4.4.2010 22:08
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Jééé,Helčooo,Centík s vozíčkem neeemá chybku:-),úúžasně mu to sluší:-) a je fakticky moc šikovnej.:-):-)
:-):-)Lucí,hory náádherný,fakt trošíííčku závidím to prostředí,přece jen mi tu hoodně chyběj ty lesy:-(,ach jooo,:-(ale zase to tu až tak špatný na to ježdění není,jen musí člověk popojet kousek dál,no.:-|:-|
:-(:-(Hele,jednoho pejska si jeden člověk zamluvil,zazálohoval a teď se už 14 dní nemá k tomu,aby si pro něj přijel,:-(:-(my mu ho tady schováváme,on nejdříve volal,že jede služebně na Slovensko,tak jsme říkali-dobře,tak ho tu podržíme,no a už je ze Slovenska 3 dny doma a furt nejede,nejhorší je,že my už jsme si na pesana zvykli,už je skoro jako domácí,:-|no jenže tady zůstat nemůže,sežral by pak Fouse a nakryl Čakinu.:-(:-(To by se z těch lidí fakt člověk picnul.:-(:-(:-(

4.4.2010 22:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Tak fotka mi sem nejde dát.:-(:-(:-(

4.4.2010 23:08
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(No,tak to mi řekni,co s tím je,ještě jsem zkusila tu fotku zmenšit,uvidíme,jestli se to povede.:-|
:-(:-(Nepovedlo,jdu spát,tohle mě fakt neba.:-(:-(:-(

5.4.2010 00:03
lucky

XXX.XXX.133.26

No jo, hory jsou tady super. Na jedné straně jsme si dnes úplně báječně zacválali po rovine podél řeky...úplně skvělé:-). Na druhé straně ty lesy, louky a hory byly úžasné, několik potoků jsme prošli a Usa super:-)

Ale tohle si postavit uprostřed hor, kde jsou krásné domečky a roubenky...a pak tam stojí tohle s balustrádou..no děs...

5.4.2010 00:07
lucky

XXX.XXX.133.26

To s tím pánem je teda hrozné, když už nyní o psa nemá až tak zájem, jak se pak k němu bude chovat????

Darések měl včera ty narozeniny, ale zapoměli jsme piškoty a pochyběl pudink, tak jsem ráno ještě letěla do obchodu, tak měl dort dneska :-)

5.4.2010 07:35
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jéžíííš,no jooo,tak vše nejlepší Daréskovi,hodně zdravíčka a hooodně výstavních a chovatelských úspěchů.:-):-):-)
:-):-)Sakryš,jakto,že mě nejdou ty fotky dávat a Tobě jooo????:-):-)

5.4.2010 07:36
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No já se picnu,dneska tam ta fotka vlítla,ani nevím,jak,to byl fofr,a včera jsem fakt myslela,že do toho křápu praštím,jak to nešlo.:-(

5.4.2010 11:11
lucky

XXX.XXX.133.26

Mě zase zlobí přihlašování. Napíšu tady něco, chci to odeslat a skočí mi, že musím být přihlášená, přitom jsem byla a jak jsem dala Pokračovat , tak mě to odhlásilo a příspěvek je v prd...:-(. Takže už si to pokaždé kopíruji, kdyby náhodou...to mě sere, fakt.

Tady leje jako z konve, navíc jsem zaspala a probudila se o půl 11, tak Usa řvala, kde je snídaně:-). Ale ona sena má pořád dost, takže co žužlat měla, jen ty granule jsou lepší, že...:-)

Mimíšek je kráásný!!! Ta štěnda jsou všechna k sežrání, co?

Darések tady snad bude s námi ještě dlouho, pořád má plno energie a včera od rána bláznil s balonky... :-)

5.4.2010 11:15
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Noo,je to celý nějáký rozhašený.:-(
:-(Prosím Tě,tady taky už prší,:-(chtěli jsme jet ven v poledne,až dochoděj koledníci,a vono začlo pršet,:-(:-(fakt děsný tohleto.:-(
:-):-)No jo,pejsan je fakt boží,a jak je mazlivej,a i si dává bacha,já měla strach,že se bude plést pod koně a on je od nich dál.:-):-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík