Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2010 21:33
ghajariy

XXX.XXX.4.106

Nevíte někdo o nějaké blízké westernové akci? My se chystali 10.4. na Broken Leg, ale tuto akci zrušili. Dál bych ráda 24.4.na B-čka do Koryčan, ale do té doby bych ještě chtěla zajet někam něco zkusit mezi koníky, co a jak po zimě. Nevíte o něčem?

6.4.2010 14:12
wenja

XXX.XXX.225.130

Ahoj.17.4. jsou ,,Céčka" v Úvalnu. Více info najdeš na stránkách Rega ranche :-)

6.4.2010 22:12
sajma

XXX.XXX.200.139

ghajariy napsal(a):
Nevíte někdo o nějaké blízké westernové akci? My se chystali 10.4. na Broken Leg, ale tuto akci zrušili. Dál bych ráda 24.4.na B-čka do Koryčan, ale do té doby bych ještě chtěla zajet někam něco zkusit mezi koníky, co a jak po zimě. Nevíte o něčem?

ahoj,maš už poslanou přihlášku do koryčan? ja na to hledím jak puk, absolutně nechápu, kde mam na te přihlášce napsat jaké disciplíny jedu a jak ji mam poslat, jestli poštou nebo mailem...jinak já jsu po operaci takže na sajmiho ani nesednu natož tak nějaké trenovaní, takže jen 24 naložím do vozíku a dojedu:-), prostě takový trénink na nečisto....:-)

6.4.2010 22:16
ghajariy

XXX.XXX.4.106

Nemám posláno, myslím ta Koryčany. Čekala jsem, jestli dneska nakujeme mého ,,neokutelného" koně, který stál jak profík... Máme tedy slidovky! Jupíí. Já to chápu s těma přihláškama. Disciplíny tam nejsou popsané, vypsané, ale mají čísla, když otevřeš pravidla, máš tam tak uprostřed seznam disciplín i s čísly, tak podle toho si to najdi.

11.4.2010 08:19
petra625

XXX.XXX.126.82

Ahoj holky,ještě budou teď 1. května závody v Kostelanech C+D.

Přidejte reakci

Přidat smajlík