Koníček nejlíp na pastevní sezónu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2010 20:21
vacicanda

XXX.XXX.132.66

Ahoj,
Sháním koníka pro naše známé.
Je to rodina se třema malýma holčičkama,velkým domem a stádečkem ovcí.S koňmi nemají velké zkušenosti,jen u nich chvíli bydlela naše ponička,ale jsou moc šikovní a určitě by se všechno rychle naučili,o to strach nemám. :-)
Dřív jsme byli skoro sousedi a protože mají za a)obrovské pozemky,které je třeba vypásat,za b)stádo dětí a velké sympatie ke koním, přes pastevní sezónu u nich kobča prakticky bydlela.Pak jsem začala studovat a šla bydlet jinam,kobylka musela do bezplatného pronájmu a brzo nato se odstěhoval i zbytek mojí rodiny,na chvíli jsme ztratili kontakt.Nedávno mi volali jak to teď s poničkou je,že by si moc přáli koníka.Kobča už svojí rodinu má a i když je formálně stále moje,vzít jim ji nemůžu(ani nemám důvod),má se tam moc dobře,tak jsem se jim nabídla,že se zkusím podívat po nějakém jiném.
Pokud víte o nějakém takovém koníčkovi,hlavně klidném,naproto charakterním flegmošovi,dejte vědět,určitě by se tam měl pohádkově.Klidně koník na dožití,se zdravotními problémy.Ideální pro dušné koníky,možnost být 24/7 na vzdoušku.Nenáročný klidný koník,kteý by jim toleroval jejich nezkušenost,oni by po něm za to na oplátku nic moc nechtěli,jen chodit na procházky na ruce s dětma a tak.
Jednalo by se hlavně teď o pastevní sezónu-bezplatný pronájem,ale pokud by měl koník u rodiny zůstat, asi by se nechali zviklat, určitě si ho zamilují, a stáj v domě je.:-)
Jen Morava,kvůly přepravě. :-(

7.4.2010 08:57
krizovatka

XXX.XXX.42.56

Můžu poprosit o kontakt ? Díky Věra Jungmannová

7.4.2010 09:19
renmar

XXX.XXX.134.38

Dobrý den, také poprosím o kontakt, právě přemýšlým co udělám s minishetlandem, který v budoucnu nebude plemeníkem. Určitě jej vykastujeme a buď pronajmeme nebo prodáme. Specializujeme se na chov standardů shetlandů a tento nevyrostl. Je to tříletý mazel a flegamtik. Koník je zatím v čechách, ale za 5 týdnů bude převezený k nám do Brna. Renata M.

7.4.2010 09:49
vacicanda

XXX.XXX.133.42

sarabrauerova@seznam.cz Díky!:-)

Shetlandík je opravdu nádherný kulíšek,k sežrání.:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík