Westernové plemena a jezdci - kochači 132

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2010 10:52
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jestlipak to ta mladá dělá pořááádně....:-):-)

10.4.2010 10:53
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Už tu dlouho nebylo žádný tlemidlo.:-)

10.4.2010 10:55
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))A jeden rozplácnutej Sam,v pondělí si pro něj snad dojede novej páníček.:-):-)

10.4.2010 14:44
bubo

XXX.XXX.20.53

Jé Jaruško máte novýho koníka:-) Gratuluji:-)
A jak to s ním řešíš, když je ostříhaný dekuješ ho?

10.4.2010 18:41
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Dííky,Ivčo,je hodnej.:-):-):-)
:-|:-|No nedekuju ho,zatím bylo hezky,na noc ho zavírám.:-|
:-)To je hrozný s těma koňma,když přivezeme kobylu,tu Pierot nechá na pokoji,ale tu zase honí Moruš.Když přivezeme valacha,toho zase nehoní Moruš,ale Pierot,:-(by se z nich fakt jeden poondil.:-(:-(

10.4.2010 18:43
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Dneska byla zase po dlouhý době jezdit Hanka,:-):-)super vyjížďka.:-):-)Akorát jsem jí nabídla Oldův kabát a klibouk,páč bylo vidět,že nás cestou potká nějákej lijavec,no taky že jóó.:-)

10.4.2010 18:50
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Sice jsme zmokli,ale to byla jen přeprška,ale teď už tady pěkně leje.:-|No,aspoň bude travička.:-)

11.4.2010 09:48
bubo

XXX.XXX.20.53

Tak hlavně, že je hodnej a jste spokojený. Jen je divné u vás vidět ostříhaného koně:-)

11.4.2010 10:21
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Noo,já jsem z toho taky byla vykulená,co s ním budu dělat:-),deku nemám,ale zatím je koník v pohodě,má neustálý přístup k senu,zatím co ostatní jen ke slámě,:-|seno jim dávkuju 2 x denně,akorát ho hlídám,aby nezmoknul,to bych se bála,že může nastydnout,ale když je suchej,tak vypadá dobře.:-):-):-)

11.4.2010 10:27
lucky

XXX.XXX.133.26

No taky jsem koukala, že je ostříhaný. Usa teď děsně líná, ale včera byl celý den Apríl, ¨lijáky, kroupy...a jakoby se to zpomalilo. Joooo, ale sranda..předvčerem jsem ji sáhla na uši a úúúplně ji špičky uší do půky vylínaly. Prostě ta srst spadla!! Takže je bílá a má černá ouška a vypadá, jakoby to měla radárky černé..sranda :-)

11.4.2010 19:56
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jéééééé,to by se mi taky líbilo,kdybych šáhla na Moruš a ona by kráásně tu srst shodila,:-)jenže to počasí ty koně nutí tu stst ještě držet,ještě to z nich tak krásně nejde.:-|Ale Pierot už pomalu rezne,on vždycky nejdřív zrezne a pak pomalu zežloutne.:-):-)

11.4.2010 19:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Dneska jsme byli trošku za kultůůrou.:-):-)

11.4.2010 20:02
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)A tady už je bývalá jezdkyně našeho Mondíka.:-):-)

11.4.2010 20:03
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Skákalo jim to mooooc pěkně:-),včera byla holčina 1. a dneska 3.:-)

11.4.2010 20:07
jaruska

XXX.XXX.45.87

12.4.2010 08:32
remonek

XXX.XXX.162.107

Jé jste se byli mrknout na Mělníku, byli tam jen poníci nebo i velký koně? Já jsem v sobotu byla s mamčou v Polsku po cestě jsme potkali docela hodně vleků s koňma, je znát,že už začla sezona :-). Jinak jsem tam sehnala krásnej proutěnej koš Sobíkovi na seno za 200 Kč, jsem po něm hned skočila. Jinak víkend u nás propršenej, takže jsme se ven ani nedostali, tak snad zítra :-)

12.4.2010 08:36
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Šárí,byl to jen Pony festival,ale bylo to moc pěkně udělaný a poníci skákali opravdu pěkně,i ty děcka byly perfektně připravený.:-):-)
:-)Jéé,koš na seno bych taky potřebovala,sice jeden mám,ale to je už spíš víc díra než koš.:-):-)
:-(:-(Tady teď taky prší,a pršelo něžně celou noc.:-|

12.4.2010 08:44
remonek

XXX.XXX.162.107

Já už jsem právě taky měla spíš díru než koš, páč mi orvala čubajzna, takže jsem ho měla svázanej všemožnejma špagátama jen aby to drželo a když jsem nějakej velkej viděla tady u nás, tak byl docela drahej. Tak jsem byla šťastná jak blecha, když jsem koupila tenhle,na stánku tam měl ještě plno věcí z proutí, bych to koupila všecko,ale jaksi už nebylo místo,páč jsem tam ještě sehnala klec pro potkana, tak jsme domů jeli jak bleší cirkus :-)):-)):-)).
A malá Jarča bude s Montym soutěžit taky, nebo ho má jen tak na špacíry?

12.4.2010 08:48
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Né,soutěžit na něm určitě nebude,zatím bude vše v rekreačním duchu.:-):-)

12.4.2010 08:53
remonek

XXX.XXX.162.107

Fuuuuj,tady už zas leje, prší tady od včera od šesti večer :-(:-(:-(:-( Sobista byl ráno zalezlej a odmítal vylíst ven, on tohle počasí nemusí, tak je dneska doma

12.4.2010 11:22
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady před chvilkou přestalo,Moruš je zmoklá jako slépka.:-):-):-)

12.4.2010 11:25
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Legiš je trdlo,ten si nelehne pod přístřešek,ale na tu hromadu slámy,co je vedle,a je mu fuk,že na něj pééérší.:-)

12.4.2010 11:26
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Monďas se šel hned zvrhnout,ale jak je krátkosrstej,tak se toho na něj moc nenalepilo.:-)

12.4.2010 12:27
remonek

XXX.XXX.162.107

Tady už taky přestalo, myslím,že ze sobáněte bude zas poloviční vraník ( sraník) :-)):-))

12.4.2010 12:45
lucky

XXX.XXX.133.26

Teda Monťas se mi děsně líbí :-)

Jinak já jsem dnes děsný krypl:-(. Včera jsem byla s Usou k večeru na procházce a proběhla se na lonži, celý den tady chcalo:-( No a pak jsem ji dělala přední kopýtka, teď půjdu udělat zadní. Byla jsem venku asi dvě hodiny, asi jsem promrzla a jak jsem sundávala gumáky, tak jsem chytla do lýtka levé nohy takovou křeč, že jsem myslela, že chcípnu!:-( Šílená bolest, ještě nikdy jsem nedostala tak ohromnou křeč, úplně jsem se zpotila, máma mě šla podpírat a sundat mi gumáky, no půl hodiny jsem seděla a ani ne nehla..to byla bolest:-|. Večer jsem trochu chodila pajdavá , v noci se budila a ráno jsem nemohla vylézt z postele. Odvolala jsem vše co jsem měla ve městě a jsem doma, mažu to vším možným a sem tam skáču o jedné noze....bolí mě celý ten sval docela hodně:-(...ach jo...

Celý víkend lilo, ale dneska konečmě vysvítá už sluníčko:-)

12.4.2010 15:00
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Jojo,ty křeče mívám občas taky,jednou mně fakt chytla v hlubokým třímetrovým bazénu a měla jsem hodně velkou kliku,že mně viděla spolužačka,jak křivím celý tělo bolestí a podala mi ruku,:-)a od tý doby se dost bojím jít plavat někam do hloubky,né že bych byla nějákej strašpytel totální,to né,ale mám hrůzu z toho,že by mně zase mohla čapnout křeč v tý hloubce do nohy a je to strašná bolest..:-(:-(Chodím tedy občas s Jarčou do bazénu plavat,ale vždycky se držím poblíž něčeho,čeho bych se mohla chytit,kdyby něco,jinak se bojim.:-|:-|
Tady zase dopršelo ráno a teď neprší:-),ale teplo teda vypadá taky jinak.:-(Letos to jaro snad nebude....:-(

13.4.2010 12:43
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Takhle vypadal Monďas,když to bahýnko na něm oschlo,šedouš.:-):-)

13.4.2010 12:44
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Karbošek se naučil chodit spát do kamennýho žlabu.:-)):-))

13.4.2010 12:45
jaruska

XXX.XXX.45.87

13.4.2010 19:48
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Sice tu asi nikdo nejste,ale tak na ráno vám sem dám další přírůstky:-),2 baby se nám narodily:-),já přišla v poledne na zahradu a koza už mečela a mečela a furt za mnou chodila,jářku kozo,já musím jet ve čtvrt na 3 do Slanýho nakoupit,tak doufám,že s tím počkáš.:-|No nepočkala,koža jedna,:-)ale ke třetí hodině přijela Jarča dom a volá-mamííí,koza rodííí!!!!!:-):-)Tak jsem jí řekla,co má dělat,jedno už tam bylo,ale to druhý osvobodila Jarča z porodních obalů,:-)já přijela,až bylo po všem.:-):-)

13.4.2010 19:52
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))největší překvápko bylo,že jsou po našem kozlovi,páč my jsme tuhle kozu měnili za tu ovci,co jsme dostali k Ab,a tam běhal dospělej černej kozel a paní říkala,že po koze skákal,tak my jsme počítali,že bude březí po tom černým,a vono prdlajs.:-):-)

13.4.2010 20:00
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Na to narození jim ještě krásně svítilo sluníčko,ale pak tam vzádu,jak je to černý,tak se to spustilo,ale my to viděly,tak jsem popadla kůzlátka a donesla je do přístřešku,no řvaly jak pominutý:-),ale za chviličku už byly u maminky a byl klid.:-):-)

13.4.2010 20:02
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Karbošek z nich měl skoro Vánoce.:-):-)

14.4.2010 10:34
lucky

XXX.XXX.133.26

Gratuluji!!! Kozenky jsou úúžasné!!!!!

Tady zase chčije. Včera celý den lilo, takže Usa si šmatlala jen ve výběhu trochu, jiank byla zalezlá a dneska chčije od rána..fuj. Už mi to leze na nervy :-(

14.4.2010 10:41
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Dííky moc,:-):-)holky jsou moc hezký obě dvě,ale ta jedna je o dost slabší a taková nějáká pomalejší,no snad se zmátoří.:-)
:-(Prší,joo??Tady sice neprší,ale odpoledne určitě začne:-(,chceme jet ven...

14.4.2010 11:23
remonek

XXX.XXX.82.124

Ahojky holky, Jarčo kozeny jsou nádherný :-), mě se vždycky líbí jak ty maličký lítaj,skáčou a dělaj všemožný skopičiny.
Tady u nás vůbec neprší, venku je i příjemně teplo, ale já už jsem od včera doma s angínou :-(:-(:-(, takže fakt opruz. Chudám Sobík se už těšil ven na špacír a ono prd :-(

14.4.2010 11:53
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Díky,:-):-)no hele,já se tu nachechtám s nima,to je sranda,nejlepší je Karboš,jak zjistil,že si mu maličká ustlala v jeho postýlce,tak jí šťouchal,šťouchal,až jí opravdu vyšťouchal,to jsem se fakt smála,až mi tekly slzy.:-):-):-)
Tady zatím okukuje situaci,hlavně nenápadně.:-):-)

14.4.2010 11:55
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jééžííš,tak s tou angínou Tě fakt lituju:-)to je hrozný,viď,teď,když už je teplo a mohla bys jet ven,ona potfora nemohla přijít,když mrzlo.:-(

14.4.2010 12:04
remonek

XXX.XXX.82.124

Jj přesně, když se to s..e,tak se to s..e do toho mi ještě dneska krachlo seno a na půdě mám poslední zbytek, tak ještě,že mě kámoška zachránila a něco napytluju od ní, bych asi musela Sobíka foukat pumpičkou do zadku :-)):-))

14.4.2010 12:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|Noo,to je pravda,vždycky je toho po kupě víc,když se to tentuje.:-(
:-)Tady Karbošek,jak šťouchá tu maličkou z pelíšku.:-):-)
http://www.stream.cz/video// 456303-karboskova-postylka-je-jenom-jeho

15.4.2010 07:50
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Včara byla zase jezdit Hanka,ale chuděra dostala takovou školu:-|,ale zmákla to perfektně,to jsem čubrněla.:-)Jeli jsme kolem jedné zahrady,jeli jsme tudy už snad po tisící,ale najednou v té zahradě běhal pes,který měl zadní nohy na vozíčku,:-|ale předníma normálně běhal,ale jak svižně,:-)a jak tam ten psovozejk běhal,tak Pierot z toho měl fakt málem infarkt,:-(nechtěl tamtudy takovou ulicí projít,přitom mě potěšila Moruš:-),ta by bývala klidně šla:-),kdybych jí pustila,jenže to se nedělá,to by se Pierot naučil,že jak by se něčeho bál,tak by zalezl Moruši za prdel,takže to s ním Hanka musela vyřešit,no je dobrá,pak tam prošli,ale taky to bylo i tím,že ta majitelka toho pesana zrovna byla na tý zahradě a když viděla,že Pierot má s tím problém,tak pesana zavřela,ale i tak jsem myslela,že tam neprojdou,ale prošli,tak je to dobrý.:-):-)

15.4.2010 07:55
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Holky moje,včéra už běhaly a poskakovaly,vždycky teda jim u toho upadlo tělo,:-):-)ale zvedly se a poskakovaly i nadále.:-)Snad dneska zasvítí trošíčku sluníčko na holky,abych je mohla fotnout venku,v tom přístřešku ty fotky nic moc.:-(:-(

15.4.2010 07:57
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Karbošek v pelíšku,holky chudinky na zemi.:-|

15.4.2010 07:58
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Koza tam má na pití takovejhle velkej hrnec,a Jarča včéra nachytala toho Karboška v tom hrnci,jak tam chrápe.:-):-):-)

15.4.2010 10:52
lucky

XXX.XXX.133.26

No to musel být zážitek. To Usa by asi taky čuměla:-). Ale super, že se tam dostali nakonec:-)

To já byla s Usou konečně včera k večeru jak přestalo lít s lonží na loukách...no ta byla nabouchaná po dvou dnech. Ale nepouštěla jsem ji, hezky jsem ji zklidnila na lonži. Aby měla radost, tak jsem ji nechala několik koleček vycválat, aby měla radost, párkrát si vyhodila a poprděla, ale pak už chodila jako hodinky...nechtěla jsem, aby hodila někde tlamu..bylo to spíše koupání...:-(.
No a dneska od ráda opět chčije a chčije..ach jo :-(

15.4.2010 11:30
remonek

XXX.XXX.82.124

Lucky ty jsi snad z nějakýho děštovýho kraje, tady je sice pod mrakem ale neprší tu, snad jen v noci něco spadlo.
Já se pořád doma plácám s angínou, doktor mi dal antibiotika, tak už jsem noc prožila jen s horečkou krásných 38 stupňů, jak pořád ležim a spim tak už jsem celá bolavá, si přijdu jako důchodce :-(:-)) Ale včera mi to nedalo,natáhla jsem na sebe kalhoty a bundu na lyže, nasadila kulicha ( jsem si říkala hlavně ať mě nikdo nevidí, si budou myslet,že už jsem se zbláznila :-):-)) a šla aspoň Sobistu vykartáčovat, páč z něj pořád sněžej chlupy,tak aby ho zbytečně nesvědili. Dneska ještě musím zvládnout večerní úklid, páč Aleš je do zítra pryč a mamča má odpolední, tak mám radost,že se aspoň pod nějakou záminkou dostanu ven :-)):-))
Jarčo to kůzle je úžasný jak spí v tom žlabu :-) já to mít doma tak se s tím ňuchňám snad od rána do večera :-)
Na fotce trošku jiný koníci :-)

15.4.2010 11:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Noo,bylo to takový pro něho něco jinýho,jak se ten pes s tím vozejkem hejbal,tak byl z toho dočista vykulenej,ale Hanča je dobrá,nakonec ho tam dostala,to vííš,tomu se tam nechtělo,ani když tam ten pes už nebyl,ale mušel.:-)
:-(Taky to včera na většině cest klouzalo,ale Hanka je rozumná a jede tak,aby se koním nic nestalo.:-):-)To bude vysychat zase dlouho,když nezasvítí sluníčko,a dneska teda,koukám,tak sluníčko opravdu nehrozí,:-(:-(ale aspoň neprší.:-):-)
:-)):-))Hihi,Šárí,ty jsi fakt dobrej cvok,:-):-)ale máš recht,já bych taky nebyla k udržení,:-)ale zase já teď už mít teplotu 38,tak umírám.:-):-)
:-):-)Jojo,kůzlátka jsou fakt božský,já je taky muchlám,nemysli si,a Karbošek je muchlací,ten si klidně na mě skočí,když tam dřepím,a bábo,drbej mě:-),tak drbu a muchluju,co se do něj vejde.:-):-)

15.4.2010 14:24
lucky

XXX.XXX.133.26

No za mě by se nikdo moc nepostaral, takže bych taky musela, i kdybych měla lézt po čtyřech nemocná :-). Ale já osobně se vždy odreaguji a nemyslím na to, že je mi tak zle, když přijdu do stáje.

No jo..tady chčije celý den!!! Před chvíli to vypadalo slibně, že by přestalo, ale nee..už je liják jak prase:-(

15.4.2010 17:22
remonek

XXX.XXX.82.124

Jj přesně, já i kdybych po čtyřech do stáje měla dolíst,tak se tam doplazim, aspoň se na Sobistu mrknout. Teď ho mám doma a je chudák takovej z toho přešlej,že s ním nikdo nešmatlá po venku. Před chvilkou se dokonce vloupal mámě na zahrádku a udělal si malou exkurzi mezi záhonama jahod,mrkve a nevim ještě čeho, ach jo to zas bude průser :-(:-):-|

15.4.2010 20:31
lucky

XXX.XXX.133.26

Hihi, no to bude asi :-)..ty ďoury:-):-)

Jinak tady přestalo asi kolem páté pršet, tak jsem šla vydřít koně z kožichu, vyfoukala jsem ji..to bylo prachu a chlupů:-)..tak najednou byla bílá jako sníh. Psy jsem taky vyfoukla, takže ti jsou zase černí jak uhel:-).
Původně jsem chtěla, že se pojedeme projet, ale jaksi se mi ani nechtělo, všude mokro, bláto..vzala jsem gumáky, lonžku a šly jsme zasea louky se projít, trochu popracovala, byla mco šikovná, taky si pořádně chvíli vyhodila z kopýtka a dělala kraviny jak projížděl vlak. Vysloveně si užívala, že se může předvádět, vyhazovala, prděla, řehtala na vlak a dělala táákové kraviny:-)..prdlouš. A pak se zklidnila a už zase dál chodila hezky, perfektně na slovo..jako profík.:-). Popásla se pořádně, koukli jsme u známých, pokecali a domů šla jak spokojená přežraná mula :-)

15.4.2010 20:40
proxima

XXX.XXX.104.193

Ahojky Lucko,
máme nového arábka:-):-)

15.4.2010 21:24
lucky

XXX.XXX.133.26

Jůůůůů!! Evíí! Kde jste ho vzali!?? Co je zač? Co blázníte s těmi koníky? Já myslela, že jste prodávali a najednou další a co hříbo? Ještě není na světě?

16.4.2010 07:34
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jůůůů,ten je krááásnej,:-):-):-)téééda,takový šimlíček nádherný!!!!:-):-)Noo,a co hříbátko,ještě níííc????:-|:-|
:-):-)My byly s Jarčou včera po nějáké době venku,tak měla strach,že Mondík bude nabejkovanej,úúúpkně zbytečně,to je kochač ze všech kochačů ten nejkocháčovatější,super koník,a Moruš už dokáže jít vedle něj a nechce ho zamordovat,:-)tak je to super.:-):-)
:-|:-|Jéžííš,Šárí,držím palce,ať Sobista nahodí ten krásnej kukuč a bude mu odpuštěno.:-):-):-)

16.4.2010 07:37
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Už dokáže dojít z boxu do výběhu a opačně úplně sám:-),to by člověk nevěřil,jak jedenáctiletej koník,kterýho furt někdo vodil,zůstane naprosto zoufale stát na dvoře a čeká,až ho někdo někam dovede:-|,ale je fakt šikovnej,už to umííí.:-):-):-)
:-):-)Ále plachtičkyy,to je výzva.:-):-)Jenže v kruhovce se nedá teď nic dělat,mušíme počkat na lepšejší počasí.:-)

16.4.2010 07:38
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Byly jsme úplně spokojený,když tam zůstal v klídečku stát.:-):-):-)

16.4.2010 07:45
jaruska

XXX.XXX.45.87

16.4.2010 07:47
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Lucí,já si vždycky na Tebe vzpomenu,když hodinu čistím Moruš,a pak do ní plácnu a říkám:kožíšek je jako novýýý,ať mi ho vrááátííííš.:-):-):-)Tak si vždycky říkám.kdyby tu tak byla Lůca s tím vysavačem....:-):-)

16.4.2010 07:54
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)A ještě babinec:-)),ty jsou táák roztomilý ty holky,oni se nechaj normálně mudlat a nikam neutíkaj,drrržej.:-):-)

16.4.2010 09:19
lucky

XXX.XXX.133.26

Monty vypadá úpně na úplně super koníka :-). Jsem ráda, že jste nakonec našli takového kocháče:-) Usa se pomalu dostává slušně do kondice. Nabírá na váze, taky zpevnila bříško a docela dost udýchá. Včera trochu zakašlala na lonži, ale hlavně asi proto, že měla plnou hubu trávy a ne a ne to sežrat nebo vyplivnout...no nakonec to vyprskala ven...tež si to koza musí nosit s sebou:-). Chodí teď vlastně pořád jen procházky, na lonži a na volno, co tak leje, tak se mi ani nechce do sedla. Včera jak jsem viděla jak se to všechno propadá...brrr.... jsem byla ráda, že lezu v gumákách. Ráno tady nepršelo a teď byl zase táákový slejvák..děs.....ale přestává to:-)

Navíc mám u Dakotky objednaný kožíšek, dneska si pro něj skočím....na podbřišník. Jelikož to moje zvíře zase opelichalo za lokty a ona tam má děsně jemnou kůžičku, v létě je tam prakticky nahá a kdejaký podbřišník ji po delší vyjížďce zapaří nebo otlačí..takže už nevím co na ni dát, tak bude kožíšek z pravého beránka..:-)

No jo, ten fukar je super. Včera jsem ji foukla a ráno přijdu a kůň čisťounký..dneska ji jen vypráším kartáčem s dlouhým vlasem a je to..čistění během minuty mám koneě hotového....:-):-)

16.4.2010 11:00
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No,to mi povídej,:-):-)já jsem šťastná jak blecha,že je Montík u nás,a on vypadá taky spokojeně,i když pořád ještě není s koňma po kupě,ale vidí na ně a to mu bohatě stačí:-)celej den se pase a dneska v noci jsem ho i načapala,jak leží a spí.:-):-)
:-(Teda,to tam máte fakt hnusně,ale už by se to mělo začít lepšit to počasíčko,tady je sluníčko krááásnýý.:-):-)

16.4.2010 11:04
markemic

XXX.XXX.150.210

Jé Jaruško,ty Tvoje fotky prostě tak krásně zachycují tu úžasnou pohodu při tom Vašem kochacím ježdění!Já vím,že to říkám pořád,jsem s tím otravná,ale nemůžu si pomoct.:-)

16.4.2010 11:11
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Nazdááár,Markét,díky moc,taky je to pohoda,:-):-)jen už to počasí by mohlo začít bejt lepší.:-):-)

16.4.2010 11:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

16.4.2010 11:14
markemic

XXX.XXX.150.210

Jo a taky Ti chci pochválit kozenky,chov se Ti daří,že?:-)Jsou roztomilý:-)
Už bude jenom líp a líp Jaruš,pak už budete zse nadávat,že je vedro:-))Teď o víkendu slibují,že má být krásně:-):-)

16.4.2010 11:17
lucky

XXX.XXX.133.26

Ty kozenky jsou skvělé!! A ta Evča se neozve a neozve..tožco to má za arabáše!! Já se tam snad vypravím :-)

16.4.2010 11:18
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|Pšššt,nesmíš to říkat nahlas,ještě čekáme od té rohaté kůzlátka,tak když to dobře dopadne,tak pak mi spadne obrovský kámen ze srdce,já to s nima hrozně prožívám,tak snad to bude v cajku všechno.:-)
:-)):-))Karboškůůů,nespíí,pojď si hrááát.:-))

16.4.2010 11:22
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jééé,nééé,já nikdy na horko nenadávám:-),naopak,já miluju horko,mě to opravdu nevadí,já mám radši horko než zimu,vždycky si vzpomenu,jak klepu v zimě kosu na Moruš a jsem ráááda,že je horko.:-):-)

16.4.2010 11:23
markemic

XXX.XXX.150.210

Jé to já nevěděla,tak jako,že nic:-))

16.4.2010 11:26
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Tak jo.:-))
:-):-)Noo,Lucí,viď,Evina ho sem dá a dál nic,tajnůstkářka:-),hele,určitě udělej výpravu,já jsem taky zvědavá,co to je za novýho krasavce.:-):-)

16.4.2010 11:36
markemic

XXX.XXX.150.210

Přesně tak Jaruš,i když se peču,tak jsem pořád ráda,že je horko.Jak říkám já,před horkem se schovám,ale před zimou ne...:-)A ty teplý večery s cvrkajícíma cvrčkama...áááá:-):-)

16.4.2010 12:04
andmac

XXX.XXX.251.246

Ahoj holky,
tak jsem zas našla chvilku a jdu pro radu. Za týden přivezeme prcka a já řeším jestli klukům ten jeden box přepůlit nebo ne. Mám trošku obavy kvůli žrádlu. Míša je strašně nenažraný a mám obavy, aby prcka neodháněl. Dávám mu teď ten gelaponny s granulema, a je úplně hotovej když vidí, že krmení nesu, vůbec bych se nedivila, kdyby mě občas při tom krmení přejel. Takže na tuhle dávku je asi budu muset uvazovat, ale seno budou žrát přece jenom déle, takže to je nesmysl. Zatím je ještě prd pastva, takže Míša je po senu ujetej, tak nevím, asi budu muset nosit kopičky po výběhu a doufat, že malej stihne něco sežrat. Michal navrhoval, box přepažit a udělat dva, ale to se mi nechce jim to pak nechávat přes den otevřené, aby se náhodou nenasáčkovali do jednoho a nebylo zle. A na noční krmení bych je musela zavírat, tak nevím :-(
A nebo kluci překvapěj a budou oba hodní :-))

16.4.2010 12:21
remonek

XXX.XXX.82.124

A co jim to třeba předělit jen kulatinou, kterou časem můžeš dát dopryč.
Tak jsme se Sobistou prohlidku zeleninových záhonů přežili ve zdraví, máma se ještě smála jak prej se snažil jít po cestičkách,ale že se tam nevešel, dokonce i v bramborách prej chodil mezi řádkama :-)):-)):-))
Dneska už mi je o něco líp,tak přez víkend se snad doléčim a v pondělí pokud bude počasí tak bych Sobistu hodila za kámošem ať se vykraví s ním a pak bych ho na chvilu vzala na louku pod sedlo

16.4.2010 12:39
andmac

XXX.XXX.251.246

To je asi jediné mobilní řešení co nás napadlo, ale dík. jen mám trochu obavy aby se do té kulatiny nějak nezamotali, myslím, aby si tam třeba nestrčili nohu, budu muset vykoumat jak jí rozmístit.
Přeju brzké uzdravení!

16.4.2010 13:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)Andrej,já bych to nechala až jak se k sobě budou kluci mít,ale kopičky bych vytvořila určitě,tím nezkazíš nic,na jádro bych je uvázala a to přepažení bych já osobně po zkušenostech s Pierotem,ale i Moruší,nedělala,oni si opravdu tu oběť dokážou do rohu nahnat a tam odtud není úniku,když je ten prostor malý,ubil by Ti ho tam.:-(Ale třeba néé,třeba bude hodnej,ale to poznáte až důkladným pozorováním.:-):-)
:-):-)Jéé,Šáríí,to jsem ráda,že byla Sobištěti odpuštěno,:-):-)maminka je moooc hodná.:-):-):-)
:-):-)Tak se brzo uzdrav,hlavně venku nebuď moc dlouho o tom víkendu,i když má být hezky,ale přece jen s ATB by se opravdu měla hajat.:-):-)
Andrééj,co placatičky,už koukaj???:-):-)

16.4.2010 13:19
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Noo,Markét,taky miluju teplý večery,a dloooouho světlo,a né když je tma,že není na krok vidět,už ve 4 odpoledne,to by mě trefil šlak.:-(:-(

16.4.2010 13:25
andmac

XXX.XXX.251.246

No já právě mám strach z toho, že by ho mohl v tom malým boxu pěkně zřídit, takže když by se to přepažilo, tak by bylo možný je tam zavírat jen na noc - jenže já nechávám mimo zimy volnej přístup - a přes den by to museli mít zavřené, což je taky blbý, protože když nebude zahrada, tak na poli není jediný strom, aby měli v létě stín. Prostě když by to byly dva boxy, tak bych musela udělat ještě přístřešek, což už mi fakt doma neprojde.
štěníci už včera měli všichni otevřená očka a vypadá to, že mají všichni vybarvená třetí víčka :-)
Tak tady pár fotek - první feňule - celá maminka.

16.4.2010 13:27
andmac

XXX.XXX.251.246

16.4.2010 13:28
andmac

XXX.XXX.251.246

a poslední a největší pes č.2
To byly fotky když jim byl týden :-)

16.4.2010 13:36
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-)):-))Jéééééééééééééééé,ty šou kráááásnýý:-),a tu fenku schvaluju:-),mě se pořád stejská po Olince,ach jooo,a oni nepíšou,právě,jak viděli,že bulim,když odjížděla,no já řvala jako tele už když zazvonili,:-(:-(a pak když odjížděla taky,ach jooo....:-(:-(:-(

16.4.2010 14:01
andmac

XXX.XXX.251.246

No já ještě váhala mezi tou první, přece jen do chovu by byla lepší s ohledem na to, že nemá bílé znaky (neměla bych omezení na psa, když bych nechtěla riskovat bílá štěňata), ale tahle se mi zdá hezčí. Ale taky se děsím chvíle až za pár týdnu pojedou k novým páníčkům... No ještě je to daleko.

16.4.2010 14:30
proxima

XXX.XXX.104.193

Ahojky holky,
já jsem se sem dotěď nedostala -zvědavky:-):-)
No arab to není..je to breberka-kobylka.13ti letá-Julča:-))

16.4.2010 14:37
proxima

XXX.XXX.104.193

Štěnátka jsou krásné:-):-):-)

A montík bude šikulka!!Tak doufám že zůstane doma:-)

Konečně tu svítí:-)..po tří denním dešti tu máme povodeň,,:-(

16.4.2010 16:09
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)To si piš,Eví:-),toho už nedáme,:-):-)je mocinečky šikovnej.:-):-):-)
:-):-)Tak breberka je ale hééézkáá:-),taková jakásik mohutná,ta bude pro Jurku???:-):-)

17.4.2010 18:31
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Ona si ho moc nevšímá,tak on jí aspoň žužle ucho.:-)

17.4.2010 18:33
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)A tady už fotičky z dnešní výpravy,jeli jsme do Ředhoště.:-):-)

17.4.2010 18:37
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Suuper vejlet,kráásný počasíčko,akorát mi zkazilo zase náladu to,že já tam jela,že tam seženu Mondísovi poprsák černej,a nikdo neměl,ten jeden prodejce měl sice dva,ale jeden světle hnědej a druhej tmavě hnědej,ale takovej typ,kterej já nechtěla,takže žádnej kšeft zase nebyl,ach jooo.:-(:-(

17.4.2010 18:39
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Mondísek byl mooocinečky šikovenj,fakt super koník.:-):-):-)

17.4.2010 18:42
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Ředhošť před námi,Jarča má po levé ruce Hazimburk.:-):-)

17.4.2010 18:44
jaruska

XXX.XXX.45.87

17.4.2010 18:45
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tihle nevím,čí byli,ale ten tinker byl barevně moc pěkný,tihle se mi líběj,víc do tmava.:-):-)

17.4.2010 18:47
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(Takhle se někde seknul Pierot,ale nic to nebylo,jen tak centimetrový škrábanec,chvilku z toho tekla krev,ale než jsme dojeli na místo,tak to bylo zaschlý.:-)

17.4.2010 18:50
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)kamarádky koník Šimon,chtěla jsem ho fotnout líp,on je fakt moc pěknej,ale neeerad se fotí,nechtělo se mu mi zapózovat.:-|:-|

17.4.2010 18:52
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)A tady naše hemelky,hezky podle velikosti.:-):-)

17.4.2010 18:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady už jedeme domů,přece jen to jsou dvě a půl hodiny cesty.:-)

17.4.2010 19:01
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Taky mě pěěěkně bolí prdel.:-):-)

17.4.2010 19:05
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Holky i koníci jsou opravdu šikulky.:-):-):-)

17.4.2010 19:06
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Tady správně koukaly dvojčata od nás ze vsi,očíčka měly vyyykulenýýý...:-):-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík