Soutěž - no nevim tedy :(

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.4.2010 20:15
withoutme

XXX.XXX.245.35

http://equitv.cz/stalo-se/zavody-souteze/2010/4/3/videa/lamborghini/
7:50 min

to se mi teda vůbec nelíbí

nerozumim tomu ale ten papoušek se mi nelibil ani u druhého koníka

21.4.2010 19:01
etnies86

XXX.XXX.245.35

chudák kobylka

21.4.2010 19:06
igugu

XXX.XXX.212.65

Neměla jsem v plánu reagovat, ani tady a ani jinde, ale přece jen: Víte co nechápu? Proč se tohle téma všude probírá.
Nehledě na to, že pokud by tento "zásah" byl tolik nepřiměřený, tak by asi sbor rozhodčích zareagoval (ať už se jedná o jezdce na jakékoli úrovni), nemyslíte?

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.4.2010 19:56
Uživatel s deaktivovaným účtem

odhliadnuc od toho, ze kobyla sticla a dostala za to na prdel( z videa nie je vidiet, kam a ci naozaj udrel). takto konovi znechutit parkur, tahat spat, tocit na pate, skakat z miesta, cukat cely cas, skakat pomaly v zaklone, byt majitelom toho kona, viac si na nu tento jazdec nesadne. tomuto hovorim "pozitivna" motivacia :-(
ad rozhodci- nie vzdy a kazdy rozhoduje objektivne a nie vzdy a kazdy chce a vidi tvrde, casto az hrube zaobchadzanie s konmi...

21.4.2010 20:16
rocky

XXX.XXX.10.148

Koukala jsem na to sice jen zběžně, ale pokud se nepletu Papoušek potrestal svého koně 3 povolenýma ránama bičem..
Dle mého je tato diskuze zbytečná, takto neposlušnost řeší většina jezdců.Aspoň, že počet ran bičem je omezená..A styl odjetí toho parkuru?chyby to má, ale co s tím uděláte...

22.4.2010 06:18
blondys

XXX.XXX.48.25

Ahoj,tak se taky vytasím s názorem.....styl odjetí parkuru já radši nekomentuju,sama mám chyb jak máku a rozhodně jezdím hůř jak on....ale ty rány bičem-ono pravidla neporušil,ale mě by to třeba moje svědomí nedovolilo,takhle vyšlehat koně v afektu,protože mě to tak připadalo....myslím,že říkali,že kobyla byla už předtím nespolehlivá a podle mě ,jestli jí to chtěl znechutit,aby byla ještě nespolehlivější,tak se mu zadařilo...pokud vyštycla z důvodu nechutenství,měl chybu řešit dřív než na závodech a pokud z důvodu strachu,tak totéž....a pokud prostě jen tak ze srandy,tak zase začal řešit pozdě...:-|

22.4.2010 08:47
thesis

XXX.XXX.151.2

No já budu lehce mimo téma, ale koukla jsem na celé video a moc se mi líbilo jak tuším Jandourek zadržel koně a najel znova, vysvětlovali, že by to nemuselo vyjít kdyby ho nechal najet z původní pozice. Tím zdržením se nevešel časem, ale ukázal že mu nejde jen o úspěch. A taky jsem se dobře nasmála jak ten bělouš furt házel zadkem, překážky si skákal jak by to nic nebylo a ještě měl čas na kravinky. Nejspíš je to úžasný kůň a krom své dokonalosti vnesl do parkuru i legraci:-).

Jinak k bití klisny, dostala no, nejspíš v afektu ale pár jiných jezdců zase pěkně zapilovalo v hubě svého koně. Každý kůň je jiný a nejspíš není sranda jezdit takové koně. Neomlouvám to, jen tím chci říct, že já bych takový parkur teda nedala.

22.4.2010 09:24
kathey

XXX.XXX.227.78

Podle mě je trest...a trest. Namám nic proti nějaké té výchovné bičem po zadnici. Ale ztřískat koně vší silou mi moc ok nepřijde. Ale super, do pravidel se vešel, že. Jeho jízda se mi nelíbila ani jedna...a když je i na tomhle jednom jediném videu vidět, že skákat JDE i jinak, líp, s ohledem na koně (viz už výše zmíněné jízdy, to se mi taky moc líbilo). Tak ať se jmenuje jak chce, ať jsou překážky vysoké jak chtějí, jel jak prase.

Přidejte reakci

Přidat smajlík