Tak ti Soni gratuluju k tvému založení nové diskuse
Snad nám na ten víkend vyjde počasí, aby se vše řádně zvládlo
Loňský návštěvník Radslavic
ta kočka na postroji je drsná
tady je ten krasavec pro Lunet,byla bych strašně ráda kdyby to vyšlo
Pro Sonču - je to pravdu krasavec, tak holt uvidíš, jak to vyjde. Včera mi došly věci co jsem si nechala ušít, kamašky a deka. No deku jsem chtěla jinak prořešenou tak mě to trochu mrzí. Přemejšlím, že bych si ji ještě přešila, ale Denisek si ji užíval, přes 25°C na slunku a on mi musel pózovat v dece a fotky teda nic moc. Ale potvora, chtěl si pak hrát, tak jsem ho naháněla abych mu ju mohla sundat. A pak jsem ho naháněla ještě víc abych ho chytla a sundala mu i ty kamaše. Je chudák sám ve výběhu, tak se chce vyřádit. Ale focení si bude muset zopakovat, aby tam byla aspoň 1 slušná
Lesík - nazdar Lesouš, tak co ty v té dáli, dneske jsou Radslavice.Ty připouštět nebudeš?
lesík

XXX.XXX.66.72
Ijík: Nazdar 1/3-ová. Láká mě pořídit si hříbátko. Kimina by taku už chtěla, ty její říje jsou jaro od jara horší - ale připouštět ji, na to nemám nervy a ani podmínky na odchov hříbátka. Z Šuglinky bych si dovedla představit, že bych odchovala prcka. Jen ji musím zapsat do PK.
Jak ta deka na tom koni drží? Neříkej, že mu ji druhý kůň nestáhne.
Soni hřebeček pro Lunetku je krááásnej!! A jinak malej od Greisynky je taky nádhernej. Akorát jsem chtěla pro holky z Dřevohostických ohrad, pojistěte si tam otevírání ohrad, včera měla spat Skiminka venku a naštěstí jsme ju šli večer zkontrolovat, měla otevřenou ohradu, někdo ju otevřel, a naštěstí Skiminka neutekla. A jedno spodní otvírání bylo úplně vyražený aby se to nedalo hned tak zavřít, museli jsme to tam znovu přibyt.
PRO LESIK: je to welš pony sekce B, 126KHV,menuje se JULA ROYAL PEARL,a připouští až v Semilech.
Věru deka pěkná,musíte pořádně zapozovat.
ináč neska sem vytáhla mojeho a sestru na vyjíždku. Vzala sem všeckých koní aji psů a bylo to super
jeli sme kolem potoka do Domaželic,Eri šel cestu tam na volno,ale furt lítal a byl mokrej jak myš tak sem ho nazpátek už vedla.
Můj spokojený,akorát ho bolí zadek
přidámmnějaká fota
už nemám žádný fotky,mysim pudu něco nafotit do řepky,dyž včil tak pěkně kvete
musím to zase posunout,jelikož nemám žádné nové foto dám něco staršího
Soni Eri byl prostě fešák od narození.
A co nafotila jsi něco v té řepce, když je tak hnusně? Má bejt prej celej tejden - jako schválně, když máme volno.
Jinak u nás u koní byl zase boj - uvazování koní je prostě nevyřešitelnej problém - to by ses divila, co to všecko nezpůsobí, když není kůň uvázanej. Takže bude zase happy day u koní.
Věru nenafotila právě kvůli temu humusnýmu počasí.
ale byla sem se neska projet na Šagym a Lunet sem vzala k sedlu,aj s uzdečkou a sedlem
Máte tam ale veselo u koní
Vidělas včera ve zprávách z tech dostihů v Brně? eště že si tam nakonec nejela.
náš kocour Číro a Cviba dyž byla maličká
Jo Soni viděla, byl to Radimův známej. No hnus, ale stát se může, no.
Jo veselo moc ne, teď je tam ticho
A Lunet se vyjížďka se sedlem a cajkama líbila?
ne ten byl u nás a dovče cca před 3 rokama, je mu přes 20 a jmenuje se Škrňa
Soni tu je to na ty lucerny:
Pořádáme 2.Hromadné vypuštění "Thajských létajících luceren" na náměstí v BpH
19:30 Shromáždění zájemců a začátek prodeje luceren, cena je 100kč za kus.
19:45 Doprovodný zábavný program ( Taneční soubor STARTS z Bystřice p.H., BMX exhibition, bee4UDance BpH )
20:50 Chystání luceren k vypouštění
21:00 Po odpočítani hromadné vypuštění
Občerstveni zajištěno ( Podhoran )
ZAPALOVAČE A FIXY S SEBOU!!!! napíšete si na lucernu sve přání které se Vám vyplní :)
Ozvučení zajišťuje LDS a Dave Legato vás bude celou akci doprovázet.
Poté Vás zvou na vystoupení skupiny HOLKI na SD Sušil BpH
tak tohle je Eriho sestřička je to kočkááá
snad neva že sem si tu pučila fotky
jeeeee to je krasny mimi, tak ja davam hribatko od Zuzanky, po stejnym tatinkovi jak Goldinka
Soni to je krásný posunutí, hezký nebe
Jinak škrčkové jsou krásní a co ten prcek od Goldie??
Tu hlava Radimáka
Věru to je západ slunce focenej na dvoře ze žebříku
a náhodou tady na té fotce vypadá ten novej Radimův pěkně
Zdar soni, hej jak to máš příští výkend - tj někdy sobota 12, neděle 13. s prací? Jsme si říkali, žebychom šly sednout a něco málo poschůzovaly, ale ty asi sloužíš co? :( Kdyžtak kdyby jsi v některej čas mohla, tak napiš a zkusíme to nějak naplánovat ju?
holky tak co? jak po praci?prezili ste to tam? to vam zas vyslo s tim pocasim,ale vidim ze si ho jeste uzijete, ted zas budem vseci nadavat na sucho!!
mi sme byli vcera koupat a mam fotecku aty je uplne plavec
Veru parádní fotečka to by bylo dobre foto tydne
inak z návštěvy v potoku
kupuju si od Verči tu dostihovku,jako dopravní prostředek pro převoz sedla posloužil Eri
ijík

XXX.XXX.21.65
Hejky Soni já vám závidím, téda takováhle koupel. Adámkovi se asi líbila nejvíc, když odtama nechtěl
Už se nemůžu dočkat soboty kdy razíme s Toníkem do Slušek a další víkend s Deniskem do Světlé. Konečně se u nás začíná taky něco dít
A jaj Soni kam to zapadáme?
My dnes jedem na ty dostihy, tak jsem zvědavá s jakou se vrátíme. a večer jsou u nás pisní slavnosti
no sice pivo nepiju ale asi půjdu juknout. Ty dnes jedeš na návštěvu za skorotchýní, co
Na fotečce dnešní aktér
tak to gratulace,snad vám to přístí týden zase vyjde
konečně trochu popršelo mi už koníci nechteli ani chodit na tom tvrdu
a dneska si to pořádně vychutnaly, mokří jak myši a obalení bahnem
NO tak jako dnes jsem frčela dom v tom super lijáku - takže taky durch mokrá, ale co bych neudělala, proto abych viděla dostihovej turf v TV, že? Stihla jsem to a byl tam i Radim s tím naším Toníkem. No déšť potřeba byl, to jo, jen aby ale něco vsáklo a ne jen proteklo povrchu.
No jinak snad se v sobotu ukážem v dobrým světle, ale uvidíme, koník měl loni pausu, tak je to zatěžkávací zkouška.
Soni hele nedaří se mi ti ty fotky odeslat, vypálím je na přepalovatelný CD a donesu ti je když nechceš na flashce, ju. Zejtra
Holky, nějak se nám propadáme .... :( Já už mám doma konečně botky, tak snad budeme moct už jezdit, zítra je dem ráno testnout :) Kdo všechno jede? Soni?
Přikládám foto koťátka :) Kdyby jste někdo měl záejm :)
zdravím Dřevákov doma, jede někdo z vás k tomu Milanovi?? A jak bylo na cestách, přežili všeci?
Jinak na fotečce můj pózovací kůň, při fotkách na prodej deky, která je jak na mamuta