Westernové plemena a jezdci - kochači 137

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.5.2010 17:05
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)My se byli juknout na hříbátko,dneska narozený.:-)

8.5.2010 17:07
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Monďásek byl opět hodnanej moc:-),úplně nejvíc.:-):-):-)

8.5.2010 17:09
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Monďas kouká na cyklisty,hroooozně se mu líbilo,jak měli oranžový vesty.:-))

8.5.2010 17:10
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady jsem je předjela,chtěla jsem si Monďáska fotnout taky ze předu,furt fotim jen prdel.:-):-)

8.5.2010 17:16
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)A tady už je malá frííísule:-),dneska kolem deváté se narodila,ale nevyšlo lůžko,tak volali doktora,ten jí něco píchnul,tak snad to lůžko pak buď vyndali nebo to sama vytlačila.:-)
:-):-)Tady jsem odhadla dobře u téhle,že to bude kobylka:-),ta druhá bude mít hřebečka.:-)

8.5.2010 17:18
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Mamina frísule byla moocinečky hodnaná i na nás:-),přestože nás nezná,tak nás nechala pomazlinkovat malou:-),my jsme jí pak pomohli na chvilku ven,ale pak jí zase schovali,přece jen toho sluníčka moc néni..:-|

8.5.2010 17:22
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)My už jsme pak zase pokračovaly dále.:-)

8.5.2010 17:23
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Takhle Monďas překonal takovej ten odtokovej kanál na vodu,Jarča říkala-on to skočí,no taky že joo.:-):-)

8.5.2010 17:25
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady už baštící přestávka,koníci si dali poořádně do nosu:-),tam bylo trávy,že to ani nesnědli.:-)

8.5.2010 17:26
jaruska

XXX.XXX.45.87

8.5.2010 17:28
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-))Morušina oooblíbená divá zvěř,:-)ale prošla docela v pohodě.:-):-):-)

8.5.2010 17:29
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)A hned vedle běhal takovejdle fešák.:-):-)

8.5.2010 17:35
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkTady jsem měla jednu chvíli fakt hrůůůzu,protože tak po dvaceti metrech tady za tím křovím měli rybáři postavenej bivak,a já jsem si říkala-jestli z něj teď někdo vyleze,tak je úplně totálně jasný,že jsou Jarča i s Monďasem v rybníku:-(,on se nebál toho bivaku,ale kdyby býval z toho někdo vylez,tak by se lekl a jak tam byla jen ta úzká ulička,tak by nebylo kam uhnout a koupali by se,:-(příště to raději objedeme,sice po poli,ale nebudu riskovat,že tam můžou spadnout.smajlík

8.5.2010 17:36
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Ale na hrázi se Monďáskovi mooc líbilo.:-):-)

8.5.2010 17:38
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Pozoroval kačenky a šel sám i blíž,až ho Jarča pak mušela zbrzdit.:-)

8.5.2010 17:41
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Monďas ty bílý pruhy nemá ráád:-)),kroutí se tam jak žoužala:-),ale jde.:-):-)

8.5.2010 17:43
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Ve Slaným byla nějáká akce historická,bylo tam 45 koní.:-)

8.5.2010 17:45
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)My jen jukly a jely jsme dál,paní říkala,že se tam bude střílet z kanonu,tak jsme nechtěly být úplně u toho,ale střelili,když jsme byli kousek od nich a s Monďasem to ani nehlo!:-):-):-)

8.5.2010 17:54
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Poslední fotička krpálek.:-)
:-):-)Eví,přesně tak,ať je to třeba kluk,hlavně ať je zdravej,a mamina taky,nic jiného si nelze přát,jen aby to dobře dopadlo.:-):-):-)

8.5.2010 21:19
lucky

XXX.XXX.133.26

Teda ta zebra na cestě by u Usy asi taky vyvolala údivsmajlík

9.5.2010 07:02
proxima

XXX.XXX.104.193

Ahoojky děcka,
tak konečně hlásím přírůstek!Po 29 dnech přenášení!!!!!

Před půlnocí se nám vylíhl nový koníček.
Kdo tipoval hřebečka leoparda je úúúplně vedle..
Je to kobylka a asi bude uplná kopírka maminy.Blondýna,ještě s hvězdičkou a bílíma nožkama.:-)):-))

Kobylka je vele akční,hned pila a pořád běhá kolem Wiči kolečka a pije jak drak..Spát nemusí vůbec a vůbec se nebojí..
Až nafotím něco víc,tak dám sem foto.

9.5.2010 08:08
remonek

XXX.XXX.26.35

smajlíksmajlíksmajlíksmajlík gratulace veliká a přeju ať se oboum kobuškám daří :-):-)

9.5.2010 08:15
lucky

XXX.XXX.133.26

Evičko moooc gratuluji ke kráásné holčičce. Škoda těch puntíků, ale kdo ví, třeba se časem něco malého ještě objeví. Každopádně Wiči vypadá spokojená a malá je kráásná!!!! Fakt k sežrání :-).
Evi..já to vidím tak, že si toho leoparda budete muset koupit smajlík

Tak venku počasí hnus, pršelo, je mlhavo a mží ...no, ale trénink by měl od 10 snad prý být, tak ještě budu volat, jestli fakt mohu přijet s tou Usou..no..asi jo...třeba ji tam jen uvážu u kruhovky a bude koukat...možná se inspirujesmajlík

9.5.2010 08:30
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíksmajlík :-):-):-)Jééžíííš,to vůůůbec nevadí,že jsem se spletla:-),ta je krááááááááááááá áááááááááásnááá:-),Evíí,strašně moc a moc gratuleju,ta se Wičině fakt povedla,:-):-):-)ta se za to čekání odměnila nádhernou kobylkou,to je super,že je tak čiloučká a nebojí se,:-)moc Vám jí přeju,:-):-):-)a prosííím více fotičééééék.:-):-):-)

9.5.2010 08:33
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Lucí,ty fotky jsou boží,jak Usina čučí,fakt moc pěěěkný...:-):-)
:-)Noo,zajdi tam s tou Usinou a něco nafoť,joo???:-):-)

9.5.2010 09:00
lucky

XXX.XXX.133.26

No jo..Usa má fajné baterky..umí je dobře vykulit, jak na něco čučísmajlík.

No, docela dost prší..já fakt nevím. Jdu pohledat kdesi mám roky bederku nepromokavou, ale vůbec nevím kde, protože ji vlastně nepoužívám. nechala jsem si ji ušít a Usa ji nikdy vlastně na sobě neměla a já nevím, kde jsem ji dala smajlíksmajlíksmajlík..no..jdu pohledat. Já mám australák, navlíknu se..no uvidím. Kdyžtak ji strčím kdesi pod stromy... tož je to arab odolný, neee??smajlík..hm..až na to, že pořád sem tam pokašle..ale už je to lepší.

9.5.2010 09:02
tessa

XXX.XXX.136.201

Evi ,gratuluji ,konečně je venku ,je moc krásná i bez puntíků. smajlík

9.5.2010 09:09
tessa

XXX.XXX.136.201

A i Maurínka má hříbátko,klisničku a je to její výplodek teda:-)smajlík

9.5.2010 09:11
lucky

XXX.XXX.133.26

Tak jsem tu bederku našla...teda smrdí novotou smajlík. Fakt ji mám snad tři roky ušitou a ani jednou na koni nebyla. No tak ji konečně použiji...černá, nepromokavá s reflexmíními rpužky po stranách a s vínovou podšívkou..no abychom ladili, ne? smajlík.

tak jo, já tam zajedu s uň. nemou se Zuzi dovolat, ale tak prý tam bude víc lidí z okolí s koníky (i tinkáči), tak snad arabáš na kukandu nebude vadit :-). Aspoň se Usa dostane zase mezi tolik koní, až na to, že snad už má fakt po říji, až na ni bafne tinkerský hřebec Basíksmajlíksmajlík

tak se jdu oblíknout a jedem.... pá

9.5.2010 09:13
lucky

XXX.XXX.133.26

Páááni!! No ta je kráásná! Maurínu jsem tady dlouho neviděla! To je mimi zase po Šanýnkovi??? Překrásná kobylka..fakt úžasná a Maurína už je kus kobyly!!!smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík...necháš si ji?

9.5.2010 11:19
tessa

XXX.XXX.176.237

Ahoj ,jo necháme si jí . Malá je stejně úasná ,jak Maura. Ano je opět po SR Hollywood Shiner

9.5.2010 12:23
bubo

XXX.XXX.20.53

Evičko ještě jednou gratuluji:-)smajlíksmajlík

9.5.2010 13:17
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Jééééééééééé,Soníííííííí,ta je booožíí,:-)moc Ti jí přeju,je fakt nááádhernááá.:-):-):-) :-):-):-)
:-):-)My se byli kochnout v zahradách,tam je ticho,klídek,prostě náádhera.:-):-)Monďásek čekámaž Jarča zavře vrata.:-)

9.5.2010 13:19
jaruska

XXX.XXX.45.87

9.5.2010 13:21
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Monďásek psa neřešil,bylo evidentně vidět,že na psy venku je zvyklej.:-):-)

9.5.2010 13:29
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Přišli jsme dom,odsedlaly jsme a hned jsme šly koníky ještě popást,:-)než nám to posekaj.smajlík

9.5.2010 13:35
loupeznik

XXX.XXX.44.120

smajlíksmajlíkEví a Jiříku my taky posíláme obrovské gratulace Wiči a nádherné žluťandě:-):-):-) Fakt se povedla. A jak se pěkně maskovala za hřebečka:-) No úplne kinder překvapení:-) Ted už můžetesmajlíksmajlíksmajlíksmajlík Tak at je zdravá a spokojená:-)
A Maurínka ma taky krásnou kobylku:-):-) A ta barva - luxusní:-) Já chci taky hříbátka. Ale určitě by mi zase vylezl nějaký zrzin:-|:-)
Jaruško tak jsme vyzkoušeli provázky.... a super. Sice jsem to montovala na poli z vázáku, ale na provizorku dobré. No ale Tomík vymyslel, že když to nejde užrat malé tak musí do vysokého:-) Ale pak si ho Jarda srovnal a byl klid. A asi se znova po letech zamiloval do Lady. Po cestě domů na ní hřebčil a mával oc...em jak na 1. májesmajlík Tak jsem ho upozornila, že jaro je už dávno pryč tak at se věnuje žrádlu.
Bubo pěkná fotka v řepce:-) Tady Tomík ztracený ve žlutémsmajlík

9.5.2010 14:56
lucky

XXX.XXX.133.26

Tak jsme doma z tréninku a jak jsem očekávala...ooostudáááásmajlíksmajlík. Ale bohužel ne že by Usa byla kdoví jaká...spíše dostala pochváleno, že se chová hezky, ale chytl ji nějaký záchvat kašle..sakrááá smajlík. Byla jak největší tuberáksmajlík. Sakra mě jebne..už byla teď šikovná, dokonce i tu prvomájovou vyjížďku zvládla bez problémů. Dobrala teď velký kýbl čaje a byla šikovná a dneska udělá takovou kašlací scénu, že po chvíli klusání jsme to vzdali, zaparkovala jsem ji pak v jedno boxu ve stáji a šla jen koukat. Na druhé straně jsem byla nakonec ráda, protože se spustil pořádný liják a z jízdárny bylo za hvíli pískové brouzdaliště. Někteří sebou málem plácli..no Usidlo už by sebou asi majzlosmajlík:-) Koně makali, holky se snažily, bylo super sledovat trénink jiného trenéra a něco jsem se zase naučila a odkoukala, ale to kašlání mě dostalo. Domů jsem pak jela s parelkou jen a Usa v pohodě, jednou si odfrkla a bez problémů i kus domů klusala. A tam se zdálo, že se udusí..no děs smajlík. Přitom před třemi dny tam chodila bez problémů jako hodinky, klusala, cválala, dobré......mě by fakt omyli smajlíksmajlíksmajlík

Teď už neprší a vypadá to, že asi už nebude. Přijde za chvíli kamarádka a Usu asi půjdeme hodit k Bendovi...

Jinak ta fotka v řepce je super, tady je taky vedle jízdárny řepka,a le počasí na focení bohužel nenísmajlík

No a malá po Maurínce je božská. Já si myslela, že si ji necháš. Už minule Richarda by sis asi nechala, kdyby byl holka, ne? Byl zajímavě zbarvenýsmajlík

9.5.2010 16:17
westgirl

XXX.XXX.23.245

Evíí, malá je nádherná!!tím přenášením teda vyvrátila mýty :-D že se rodí hřebečci po dlouhém přenášení a perfektně nás všechny fakt napálila smajlík tady se narodil 28.4. hřebeček té ryzce belgičce na kravíně.hřebeček z Tami po Sasun :

9.5.2010 16:21
westgirl

XXX.XXX.23.245

Gratulace velká ,konečně se vyspíte smajlík toho prďolu sme včera s Míšou fotily venku a je pěkně plachý.naštěstí ta kobča Tesa, co se jí loni narodilo mrtvé hříbě a málem umřela a byla zchvácená a oleženiny :-(( tak ta se neuvěřitelně spravila!!starala se o ni nějaká hodná zootechnička, zajistila jí kováře který jí upravuje kopyta.a už není vůbec tak vychrtlá, jak byla,super..to bych nevěřila..a je březí, no to bych na ni teda tak nespěchala jako ZD:-( další foto ještě bezejmenného kluka od Tami

9.5.2010 16:47
bubo

XXX.XXX.20.53

No ono tady právě je taky pořád pod mrakem:-| a když náhodou vyleze na minutu slunce tak než tam dojdu je v čudu:-)
Chrásný hříbátko na chlaďásky jsem ujetásmajlík
Lucko a nemá Usa alergii?

9.5.2010 16:48
bubo

XXX.XXX.20.53

Ten Moňtas je fakt suprovej Jaruško:-)

9.5.2010 16:50
bubo

XXX.XXX.20.53

smajlík moc malý kůňsmajlík Ono je tam kolej takže se jí tam běží dobře jen to vypadá, že se tam ztratí:-|

9.5.2010 18:05
lucky

XXX.XXX.133.26

Právě že má alergii hlavně na včely..a to ji tenrktá rozjelo celkově citlivost na kdecosmajlík..na včely a na něco, co kvete v období srpna..v tu doby mi dvakrát dostala kašel. Ale teď se to objevilo i najaře, tak nevím už fakt.
Ale teď jak přišla kámoška kolem třetí, tak že dáme Usu k Bendovi a otevřu dveře ze dvora do stáje, myslela jsem, že bude ve výběhu a slečna půlnoc, chrněla jak zabitásmajlíksmajlík. Tak jsem ji po chvíli fakt ale donutila vstát, chrápat může v noci. Přejela jsem ji vyprašovákem a šli jsme. Kolem řeky jsem ji pustila a lítala si tam, popásala se, od olšiny jsem ji poslala za Bendou, tak to vzala tryskem, lítali jako paka..no žádný problém. A ráno největší zdechlina..mě by fakt jeblo...smajlík

Jinak ten malý chlaďásek je k sežrání, moc se mi líbí chladnokrevná hříbátka. Jsou strašně krásná, macatá. Jak jsem kdysi u beganů začínala, tak jsme měli několik hříbátek.To byli mazlíci. Až na to, že nebyla sranda když pak měla kamarádka hřebečka na zádech...smajlík

9.5.2010 19:49
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Jéééé,to se tu chechtáááámsmajlík,jak je Jára v tý řepce a vidím jen klibouk,:-):-):-)to je fakt sranda,jak jsou ty děcka sladký.:-):-)Tak to jsem ráda,že provázky aspoň trochu pomohly,ale koukáám,že na Tomíka jsou fffšechny fíígle kráátký.:-):-):-)
:-(No,Jarča zase prozměnu upadla z kola:-(,takže má zápěstí celý oteklý,:-(zítra budeme mušet na RTG.:-|
:-(Jéé,Lucí,to je blllbý s tím kašlem,smajlíksmajlíkto je fakt divný,chtělo by to zjistit,na co tu alergii má...:-|
smajlík:-):-)Ivčoo,ty fotky jsou náádherný,ty fidly,a Bubo,jak se válí,to on asi spí,viď,ten je úúžasnej,moc se mi líbí.:-):-)A tahle fotka je jak do nějákýho časáku..:-):-)

9.5.2010 19:54
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Haní,to hříbátko je booožský:-),mě se tydle chlaďáci malí taky moc líběj,jak jsou kráásně prdelatý a celkově kráásný.:-):-)
:-(:-(Dneska nám tady normálně padaly kroupy,:-(:-(ale stihli jsme koníky zavřít,takže nikdo nemá boule na zádech.:-)

9.5.2010 19:58
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Ivčo,díky za Monďase,:-)nechceš přijet pokouknout,pofotit,pokecat,pogrilovat třeba???:-):-):-)

9.5.2010 20:36
bubo

XXX.XXX.20.53

Jo chrápal jak dudek, ale vedle ohrady káceli strom tak se pak zvednul úplně se chudák lek:-) Asi spal tvrděsmajlík
Díky Jaruško ta se mi zrovna taky líbí:-|
A teď zrovna nikam moc nejezdím páč Anča marodí s nohou tak jí držím hodně doma. Dneska teda poprvé jsem jí na chviličku pustila z vodítka. Jinak chodí jen na vodítku, aby nelítala. Ale byla hodná jsem jí stejně fotila spíš v leže:-) Aby náhodou nevylítla za zajochem a bylo by vymalovánosmajlík

10.5.2010 07:44
remonek

XXX.XXX.162.107

ahojec všem,tak jsem se konečně dostala k tomu podat víkendové hlášení :-)). Takže v pátek jsme začali s tou ohradou u stáje, samozdřejmě za asistence Sobíka a ostatní zvířeny. No domů jsme dolezli snad někde v půl desátý večer :-|
V sobotu jsem už byla v půl 6 na nohou páč jsme se jeli podívat na ten kurzík s Míšou Kůnovou, tak jsem ráno ještě honem mazala nasekat Sobistovy trávu aby nám mladý pán nestrádal :-)). No kurzík bezva, Míša tam ukazovala základy a krásně to vysvětlila,byli tam různí koníci,takže každý z diváků v nich určitě v chování poznal toho svého a když koník nechtěl něco udělat, tak Míša hned vysvětlila jak to napravit a proč to tak musí být, no prostě bylo to fajn :-) a jestli bude pokračování,tak určitě pojedu zas smajlík. Odpoledne jsme se zas vrhli na naší slavnou ohradu, Aleše to nějak chytlo,tak se ve výrobě docela vyžíval- prej bude profesionální výrobce ohrad :-)):-)):-)).
Včera už byli jen dodělávky,ale měli jsme to jen tak,tak páč se navečer valila bouřka. Jinak Sobista byl včera vyjížďkovat ještě s kámošem,tak se kluci docela proběhli a zase jsme potkali naše oblíbené koroptve smajlík:-):-), ale tentokrtát to bylo bez pádu :-)).
Hříbátka jsou všecky moc krásný, docela vám je holky závidím, ale zas kolem nich asi musí být docela starosti ne:-) to já bych se bála jak se o ně vůbec pořádně postarat čím je krmit aby jim nic nechybělo a tak.
U tý fotky s tim ponďou jsem se taky pobavila smajlík:-)):-))
tady jeden válející se Soban, nám holomek zas nějak poporostl:-|

10.5.2010 07:45
remonek

XXX.XXX.162.107

teď jsem ještě hodím naší slavnou ohradu,tohle je tuším v sobotu

10.5.2010 07:46
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkTo mě mrzí,Ivčo,že má něco s nohou,co se jí stalo??:-|
smajlíksmajlíkTeda to je dneska zase počasí,to by se jeden picnul,smajlíkpérší celou noc a ještě pořád.:-(:-(
:-)Na RTG jsme nejely,páč to naštíplý určitě nemá,to by se ani nevyspala,ale chrápala jak dudek:-),ale pořádně si to asi narazila:-(,no jo,nemá jezdit po pařezech,když to neumí.smajlík

10.5.2010 07:47
remonek

XXX.XXX.162.107

tak a dílo dokonáno, příští víkend nás čeká druhá strana

10.5.2010 07:50
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkJéé,to je héééézkýýý:-),Šárí,nechce Aleš přijít k nám na brigáduuu???:-)):-)
:-):-)Sobista je krásnej,jak hajá,:-)a Míša není Kůnová,ale Kunová.:-):-)Nám taky furt někdo přidává kroužek nad ů,pak jsme Špůůůrkovi.:-):-):-)

10.5.2010 08:00
remonek

XXX.XXX.162.107

Jo no jo vlastně, já nevim proč ji tam pořád cpu ten kroužek :-)), chválu vyřídim to on bude rád,že se to líbí. Včera navečer ještě domlouval Sobíkovi,že prej jestli tu ohradu zničí,tak že mu pořídí velkem mrazák a gril :-)):-)):-))
tady náš vlkopes

10.5.2010 09:28
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)Vlkopes je správnej,taková lištička.:-)
Šárí,a fotičky z kurzíku nemááááš????smajlíksmajlík

10.5.2010 10:06
remonek

XXX.XXX.162.107

pak mám ještě nějaký fotky koníků co tam cvičili s majitelama,ale je mi zas blbí je sem cpát. S Míšou mám jen tyhle fotky, jsem se pak zažrala do pozorování,že jsem uplně zapomněla fotit

10.5.2010 10:08
remonek

XXX.XXX.162.107

tady ještě ponící z Nový Ameriky, teda stáje tam měli obrovský to jo, ani nevím proč už tam moc koní nemaj, jsem tam vyděla jen tyhle poníky a pak ještě pár velkých koní

10.5.2010 10:31
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Koukám,měli jste hezky,:-)nezmokli jste,že ne?:-):-)Míše to sluuuší.:-):-)

10.5.2010 11:28
lucky

XXX.XXX.133.26

Ohrada je suptová..to se bude dobře okousávat :-)

Jiank to bylo na Nové Americe? Pokud vím, tak rpý je v dost dezolátním stavu...škoda takového areálu. Pořádaly se tam mistráky, ale co vím, tak poslední i veřejné tréninky v parkurech neměly valné ohlasy...

10.5.2010 11:37
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Jéžííš,kozo,co to tu dělááš???:-):-)

10.5.2010 11:38
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No králíku,já jsem koza,přezemně musíš skákat,a né se ulejvat podlízáním.:-):-):-)

10.5.2010 11:39
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Pierot si dneska hrál taky na painta.:-):-)

10.5.2010 11:41
jaruska

XXX.XXX.45.87

10.5.2010 11:46
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Nééééé,na ucho néééé...:-):-):-)

10.5.2010 12:31
remonek

XXX.XXX.162.107

No počasí jsme právě dopoledne měli nic moc, dlouho bylo zataženo,ale šlo to až pak obědu začalo pršet,ale to my už jsme stejně museli domů, jak tam měli odpoledne to nevím. Ale u nás bylo krásně a slunečno.
Lucky to si piš,že beztak až dorazím domů,tak že už tam možná bude nějaký zkušební okus :-D
No ta Nová Amerika, to bylo jak obrovský golfový hřiště o ty stáje se asi už moc nestaraj, aspoň mi to tak přišlo. A asi o tom svědčila i cedulka na vstupu do stájí,že vstup do haly je na vlastní nebezpečí:-|

10.5.2010 12:53
lucky

XXX.XXX.133.26

JJ, to jsem slyšela, že to tam je na vlastní nebezpečí...smajlík
Usa je u Bendy, tady sem tam sluníčko, ale asi bude k večeru pršet. Já tady akám a pak jedu do města, takže pro Usu půjdu až večer...mají přístřešek a kdyby lilo, schovají se...smajlík

10.5.2010 14:58
lucky

XXX.XXX.133.26

Tak tady chčije a chčije v přeháňkách..docela dost..fuj smajlík. Doufám, že se ti blbouni vždycky schovají, ale snad jo..Usa nerada moknesmajlík

10.5.2010 16:01
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Tady taky,skoro půl dne propršelo,ještě že se Monďásek schová.:-):-)

10.5.2010 16:03
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Šmarjá,ho snad chytla křeč do papuly nebo coo...:-) :-)

10.5.2010 16:05
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)Je to počasí takovýýý vospaaalýýý.....:-):-)

10.5.2010 16:07
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Kozy,né kochači:-),ale trrrhači.:-)):-))

10.5.2010 17:29
loupeznik

XXX.XXX.44.120

Teda ty kozy jsou ale akční:-) a Legíšek je teda ksichťoursmajlík Šári máte pěknou ohradu. Taky se chystám máknout u koníku a zvelebit jim bydlení. Ale chcalo u nás 3 dny v kusesmajlík a bahno je všudesmajlík Tak musím čekat až to vyschne.
Taky se musím pochlubit. Foxík je čerstvě valášek:-):-) Chuděrkovi u toho tekly slzy, ale je to už za ním a hlavně za mnou.smajlík Schovala jsem ho i s maminkou do stáje. Hned si jí postěžoval a cucnul si mlíčka. Ted ještě počkat jak rána bude vypadat ráno a hurá pošupajdí na pastvinu za ostatními:-) Tak snad vše dobře dopadne:-)
A tady přihodím fotku z Foxíkových narozenin. Tady už baští dort, než šel zjištovat co mají ostatní v kyblíkách.

10.5.2010 17:32
loupeznik

XXX.XXX.44.120

A tady je fotka dortíku. Dala jsem si záležet a dokonce mě to i bavilo:-) Takže asi udělám dort i Lady k našemu sedmiletému výročí:-|

10.5.2010 17:52
lucky

XXX.XXX.133.26

Krásný dortík!smajlík Tak hlavně ayb se to zahojilo a bude klid..smajlíksmajlík

Jinak tady chčije a byla jsem v lijáku pro Usu a ti pitomci byli venku jak dvě zmoklé slepicesmajlík. Usa stála a trpěla na dešti schovaná pod stromem, ovšem je to řídký modřín, takže se moc neschovalasmajlík. Pak jsem zjistila proč nechce být v přístřešku..protože tam kape stejně střechou. Je to jen provizorní s prken a jasně, že tam kape a ona radši bude na vytrvalém dešti, než jak jsem ji tam vzala, tak tam ji káplo do ucha, tam na oko, tam na prdel..a ona tohle nemá ráda, tak se radši nechá vyrtvalo zmoknoutsmajlík.
Tak jsem šla s deštníkem, Usa v tom lijáku šlapala za mnou a měla jsem s sebou Fabbyho..ten jediný si to užíval a lítal jako pako smajlík

Doma jsem ji setřela stěrkou, vydrbala suchým ručníkem, ale jelikož kašlala včera, tak jsem na ni naházela seno a hodila deku, aby se dosušila v pohodě v teple. Tak bagruje seno, je tady tma jak v pytli, bouří...sice momentálně neprší, ale zase bude...podle toho jak je tma smajlík

Už jsem slyšela zvěsti, že tak bude celé léto, díky té sopce..nedivím se. Takže zřejmě bude letos boj o seno smajlíksmajlíksmajlíksmajlík

10.5.2010 19:01
loupeznik

XXX.XXX.215.125

Děkuji Luci za pochvalu:-) No s deštěm ani nestraš.smajlík Pořád věřím, že ta srajda u stáje vyschne a budu moct tam udělat pevnou podlahu. Taky se chystám vytvořit nějaký chodníček k hnoji. Asi si pořídím nějakou pracovní pláštěnku a hura robit v kapkách deště:-(
No ti naši oři taky stojí venku když prší, hlavy dole, otočení prdelama k dešti a nejdou se schovat. A to mají střechu z tašek:-) Asi to mají jako sprchu:-)

10.5.2010 19:27
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Jééééé,moc gratuluju k ročnímu výročí,:-):-)a dort je mooc pěknej,a vypadá,že i chutnal:-),ňam ňam.:-)K valáškovi taky gratuluju,:-)doufám,že se dobře zahojí a bude to O.K.:-):-)
:-(:-(Jééé,Lucí,to je blbý ten děravej přístřešek,ten náš je taky někde sem tam děravej,a taky nadávám,já si vždycky s foťákem blbec stoupnu zrovna pod tu ďouru a kape na mě.:-(Ale teď v těch deštích se s tím nedá nic dělat stejně....:-(:-(Je tam IPA a ta se muší lepit za sucha.:-|

10.5.2010 19:56
lucky

XXX.XXX.133.26

No ona je ve výstavbě vzadu stáj s přístřeškem před ní, ale bude chvíli trvat, než se to postaví. Tohle je provizorní, takže ne natrvalo. Jinak Usa už je suchá, teploučká, vykartáčovala jsem ji..je nějaká vypraná smajlík Dostala hromadu seníčka zase a bude mít véču smajlík

10.5.2010 20:02
lucky

XXX.XXX.133.26

No Usa teda nadšená v tom dešti nebyla. Bylo vidět, jak je nahrbená a není ji to příjemné..teda tak uvioněná jak tihle zmoklíci nebyla. smajlík

10.5.2010 20:22
loupeznik

XXX.XXX.215.125

:-)děkuji za gratulace k valáškovi. Fox vypadá v pohodě a má tuhý kořínek:-)) po mamince. Jsem přeštastná že je to za námi. A už nikdy další kastrace! Ted už budu moct klidně spát a Foxouš bude mít celý život klid od poblázněných hormonů:-) Chtěla jsem vyčkat do podzimu, ale když je tak akční:-(... muselo to být ted. Nerada bych se dočkala nějaké úzké příbuzenské plemenitby.
Luci ty moje obludky jsou zvláštní druh:-)) když je tam žrádlo a co do huby tak by stáli venku i kdyby na ně trakáče padali. Usa je princezna:-) a nemá zapotřebí moknout:-)
A sestra si pořídila čoklíka. Má to být JRT:-) Akorát ma na těle delší chlupysmajlík Jinak je hrozně fajn, takový pindula hopsavý:-)

10.5.2010 20:23
lucky

XXX.XXX.133.26

Usa nesnáší d隍...nejradši by se zahraba pod zem a vypadá jak týraný kůň smajlík

11.5.2010 06:24
remonek

XXX.XXX.162.107

Nejen Usa, to i Sobista je z pár kapek v kožichu celej rozhozenej

11.5.2010 08:04
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Někteří koně rádi stojej na dešti,Bóbikááá byl jedním z nich,ten se nešel schovat ani náhodou,schválně na sebe nechával téct ten déšť,přitom mohl všechny ostatní koně vybouchat z přístřešku,ale prostě vždycky stál schválně na dešti,pak byl vždycky tak kráásně umytej....:-):-)Ale jenom chvíli.:-):-)Pak se šel zvrhnout abyl jako čunidlo.:-):-)Ale třeba Pierot nemá taky rád,když na něj prší,to spadne 5 kapek a šup,už to žene cvalem do přístřešku,:-)Moruš je to jedno,ta se klidně na dešti pase.:-):-)Ale když prší hodně,tak se taky jde radši schovat,podle nálady asi.:-):-)
Tady jedno z našich štěňátek,Keksííík.:-):-)

11.5.2010 08:06
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)smajlíkPetí štěňátko je kráásný:-),oni jsou všechny boží.:-)Ještě keksík spící,snící.:-):-)

11.5.2010 08:09
lucky

XXX.XXX.133.26

Tak dneska neprší, ale teda nic moc. Usa vypadá jakoby ji někdo vytáhl z pračky...sice má hoblinky na zádech jak se vyvalovala ve stáji v noci, ale ta srst je bílá jak sníh. Až na to, že je teď opelichaná a samá díra, ja líná. Padá to z ní děsně..za chvíli bude donahasmajlík

11.5.2010 09:32
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Tady sice taky momentálně neprší,smajlíkale když jsem koukala na předpověď počasí,tak mě mrzí,že tu není ten blijící smajlík.:-(smajlíksmajlík

11.5.2010 09:52
lucky

XXX.XXX.133.26

No tady vysvítá i sluníčko, tak letím Usu hodit k Bendíkovi smajlík..kdoví jaké to bude odpoledne.. smajlík

11.5.2010 10:30
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|U nás to chrápe naprosto všechno....:-):-|

11.5.2010 10:32
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Moruš ještě neležela,když jsem přišla,ta sebou flákla chvilku nato.:-):-|

11.5.2010 10:33
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Legišek vypadá,to je hrůůza:-),a že se jim chce chrápat v tom mokru...smajlík

11.5.2010 10:35
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Pierot se vždycky rozplácne a tak heeeká u toho....:-):-)

11.5.2010 11:08
lucky

XXX.XXX.133.26

Teda ta poslední fotka nemá chybu..to bych ani neřekla, že je to kůň smajlík

Jinak tady se vyjasnilo a je šííílené dusno! Usa je u bendy, vítali se..už tam chodí ráda. Sice mu ukáže, že říje už nee, ale už ji tam netáhnu, jde sama a od olšiny ji nechám že si tam tryskem doběhne k ohradě..včera šla na vodítku v klidu, ale dneska jsem ji nechala. Běžela s Fabbym..no kdo asi byl rychlejší. Fabby jen koukal v tom běhu, že to nestíhá smajlík. Domů jsme to vzali přeslouku, aby se Fabíšek vyběhal a doma jsem ještě vzala Daréska na hřiště...nemusí pořád chodit oba spolu, že.. smajlík

No a jdu makačenko.. smajlík

11.5.2010 11:50
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No viď,spíš je to jak nějákej E.T.:-):-)
Koukám,Usina taky drží ještě chlupy na břiše,to naši taky,teda jediná Moruš už jich tam má minimálně:-),ale Pierot s legiškem mají tak ještě na 14 dní línáního.:-)

11.5.2010 12:17
lucky

XXX.XXX.133.26

No jo, má na bříšku ještě kožich, ale celkově je ještě chlupatá. Ona má vylínané akorát plece a to ještě ne vše. je taková dívavá, někde má, někde už nemá kožich...taková oelichaná. Na hlavě má ještě srst, kolem uší je holá a pak má chlupaté čelo, za žuchvami, na krku po bocích..no rpostě je celá teď strašná..někde ji to vlaje a někde už je donahasmajlík

Tahle fotka se mi líbí ..jen škoda že nemá uši dopředu,a le i tak je hezká:-)

11.5.2010 15:18
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tak tady už je taky skleníková teplota:-),už jsem myslela,že zase bude zima..:-|

Přidejte reakci

Přidat smajlík