Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2010 21:19
molly

XXX.XXX.141.73

Ahojda baby,
koukala jsem, že minulé jste dojely, tak jsem si dovolila založit nové :-)

Týnuš, láká Tě povrch, viď ?? Jj, tam je to fajn, jen škoda, že když nevyjde počasí, není moc kde se schovat...smajlík
Já budu na dálku fandit všem závodícím... Můj víkend bude zcela ve znamení práce, ale pro své sny je třeba se obětovat :-|:-|

Molinatá opět začíná říjet , tak myslím, že mě nebude postrádat ... :-))

Leni , Kaťuch, dlouho tu nebyla žádná fota od Vás :-)
Danny, co ryzečka? Kdy zas vyrazíte Vy ? :-)

Zelená prý uklidňuje ...smajlík

11.5.2010 21:21
molly

XXX.XXX.141.73

A bylo jaro...A všecko kvetlo .... :-)

12.5.2010 08:08
rocky

XXX.XXX.189.86

Dobré středeční ráno! aspoň že ten pracovní týden trochu utíká, když už se to počasí né a né zlepšit..Jízdárnu máme na blátě,jen travnatá čast nám podrží nohy.Takže včera drezura trochu ujížděla. Piloval se cvik dovnitř záď a řeknu vám bez tušírky to fakt nejde..By mě zajímalo kdy mi ji ta dotyčná svině co mi ji vzala od boxu vrátí !!!!smajlík

Co vaši koníci,mají už bahení masku???smajlík

12.5.2010 08:14
klawdie

XXX.XXX.100.124

hehe samozřejmě...Této bahení lázni v teplém počasí...hehe

No já včera byla s dětma v lese..šedivej má na měkkým roupy, tak si jednou poskočil, ale jezdkyně už ho má na háku, takže měl smolíka, spacifikovala si ho 12 letá holčina, no a matku s dětmi už jsem teda sedla bez sedla,lehce se staženou půlkou jestli bude hodná a byla ufff....ale mám zo toho lehce přidřenej zadek, zas tak kulatá teda není:)))
Včera nám dorazila nálož granulí, tak mám na tři týdny zas klid....a u nás ve stáji, stále čumím s hubou do kořán a srším lítostí nad nevědomostí a hloupostí...

12.5.2010 08:40
jenysimons

XXX.XXX.168.20

Zuzíku, ano...povrch i úroveň závodů a taky docela lákavé peníze na stupních vítězů, tak se mi třeba zase jednou poštěstí....smajlík

u nás se teda očekává každným dnem hříbo, spí se ve stáji a kobyl včera teda těžce přehrávala a pak se postavila a žrala s klidem...no a druhá kobylka nám dnes do rána na 2,5 měsících potratila...normálně ji viselo od pipiny vajíčko s placentou....smajlík dost mě to mrzí, Mišule fakt nemá kouska štěstí....smajlík

12.5.2010 08:43
klawdie

XXX.XXX.100.124

Jéé tak to mě mrzí, však mi to neměli jinak, taky mi to první potratila na 3 měsících...ale na podruhý to vyšlo, ale ťukám na dřevo ještě to není venku...

12.5.2010 09:07
strelish

XXX.XXX.201.122

Zuzi u nás nic moc nového, jen by někteří skoro všicni asi potřebovali redukční dietu :-|:-) A Mařena roste jak z vody smajlík

12.5.2010 09:10
klawdie

XXX.XXX.100.124

ovšem ta je:))):-)

12.5.2010 09:11
strelish

XXX.XXX.201.122

Chcem vyrazit na fotky do řepky, když pampelišky prakticky propršely a při tomhle bouřkovém počasí nevim nevim.

12.5.2010 09:14
strelish

XXX.XXX.201.122

Krčisko má vyloženě skokové, to jo :))))

A Andošova nová jezdkyně, kupodivu se Andoš chová kulturně, uvidíme jak to bude vypadat, až bude sama klusat :-)

14.5.2010 08:00
rocky

XXX.XXX.189.86

Johohoo a je tu pátek..!!
Tak nevím nevím, předemnou celý víkend závody a to počasí pořád zlobí...aspoň že tam máme pískovej podklad, ale i tak bych ty kapky deště raději úplně zrušila!!..smajlík

Jinak pro pobavení, prodávala jsem poprsní postroj do tahu na ponyho.Jedna paní měla velký zájem, tak jsem ho odeslala, upozorňuji že to bylo 29.3. A teď ??Poprsník nikde, peníze taky ne..Posílala jsem ji ho 2x,protože prý byla v cizině a nestihla ho vyzvednou, byla velmi štastná když jsem ji nabídla že ho pošlu zpět.A od té doby samé výmluvy:zitra ho vyzvednu,byla jsem do vecera v praci vyzvednu ho v utery atd,bla bla bla..pak me dorazil jeji manzel kdyz se me v patek zeptal co obsahuje balik.Dostali pres email kazani at si to laskave vyzvednou,ze me to posilani uz stalo dost penezsmajlík. No a rano se dozvim, ze cca po mesici cekani si balik nevyzvednou,ja za ne vyhodila do vzduchu 250,- za postovné, no proste obchod stoleti,tak se radeji vyhnete obchodu s p. Rosickou z Řisut!!!!!!!!!!!!smajlíksmajlíksmajlík
Mimochodem nechcete nekdo poprsni postroj????:-))

14.5.2010 08:46
strelish

XXX.XXX.201.122

Tak to nasere!!

Pršet už by nemuselo, to jako fakt ne...bohužel ani na víkend nehlásí nic pozitivního :((

Postroje máme troje, budem v zimě tahat o 106 :-)

14.5.2010 10:28
klawdie

XXX.XXX.100.124

To jsou lidi dnes, já tas očekávám druhou pec ne nehty, tak snad dorazí...

Zase nás trápí mokro....***
Včera Sahib kupodivu neupadl do bahna...hodnej kluk...

17.5.2010 08:20
haisovad

XXX.XXX.167.4

Dobré pondělní jitro,
tak je to zase to pondělí...bléééé

No víkend celkem nabouchanej ale všechno jsem stihla...

Pátek jsem teda vytuhla už v půl desáté, nějak mě zmohlo to páteční celodenní uklízení.
V sobotu jsme jeli s Lorýskem na vyjížďku, no jak jsem jí vzla ty předky tak po šutrech chodí dost opatrně ale snad se ošmajdá. No a v neděli měla odemě pokoj. Po sobotní oslavě a večerní zábavce jsem byla celou neděli utahaná a do toho hnusu venku se mi vůbec nechtělo. Takže včera si Lorýs užívala nic nedělání.
Jo a mám novou hlavu, teda chytlo to trochu víc, než jsem si myslela že to chytne ale spokojenost...
Jo taky mám jednu stáhnutou fotku pana Malinovského...

hádejte kdo to je? No Grand...ten náš Grand...I.kolo šampionátu šel čistěsmajlík

17.5.2010 08:25
haisovad

XXX.XXX.167.4

jsem se trochu nudila...tak jsem zkoušela co foty dovede

17.5.2010 09:19
rocky

XXX.XXX.189.86

Na Grandíkovi můžu oči nechat, je překrásnejsmajlík

Mě počasí pěkně naprdlo, v týdnu si to zvesela leje o sto 6 a na víkend hlásí vytrvalý déšť a on ustane..No fakt škoda, ty závody mohly klapnout,ač netuším jak vypadal jejich terén,ale asi na prd..smajlík

17.5.2010 19:51
jenysimons

XXX.XXX.237.100

Ahojda holky,
tak já víkend velice náročný, proto jsem dnes celý den prospala a proválela v posteli....jen ráno zubař, ale tak to se dalo nějak snést..:)))
V sobotu jsem byla tedy u Žižky závodit a jela jsem Z a dvoufázi 120/120cm....Z bylo na finále pro 10 nejlepších a na startu kolem 75 dvojic. Ve středu jsem byla na tréninku a trénovala mě Kristýnka, která mě naučila a poradila, jak zkracovat, jak galopovat mezi překážkami, zatáčet už nad skokem a na co si dát pozor...tak jsem už v základním kole jela tak, abych se dostala do finále a tam jsem se dostala na krásné 5. příčce no a nakonec v Z skončila na 4. bramborovém a vydělala si tak na celý startovný za celý den...no a ve dvoufázi jsem se zase "posrala" strachy a měla to za jednu neposlušnost a jednu chybku, plus jeden tr. za čas = 9 tr. bodů....po tomto parkuru jsem se rozhodla, že se vracím k Z, ZL, popř. nějaké ty postupky a dokud si zase zpět nezískám odhodlání a nezbavím se strachu, tak budu jezdit takhle a učit se zkracovat a chodit pěkně v klidu dokola koukatelné parkury....
v neděli jsem jela znovu do Prahy ale to "jen" s Karsitem jako oška a bylo to fajn, jen ta zkurvená zima, co byla....:(((

holky Ostravandy, držím palečky, moc na vás myslím, aby vše pro vás dopadlo co nejlépe a voda se vám vyhla úplně.....budte silné....!!!!

17.5.2010 20:06
rocky

XXX.XXX.10.148

jenysimons napsal(a):
Ahojda holky,
tak já víkend velice náročný, proto jsem dnes celý den prospala a proválela v posteli....jen ráno zubař, ale tak to se dalo nějak snést..:)))
V sobotu jsem byla tedy u Žižky závodit a jela jsem Z a dvoufázi 120/120cm....Z bylo na finále pro 10 nejlepších a na startu kolem 75 dvojic. Ve středu jsem byla na tréninku a trénovala mě Kristýnka, která mě naučila a poradila, jak zkracovat, jak galopovat mezi překážkami, zatáčet už nad skokem a na co si dát pozor...tak jsem už v základním kole jela tak, abych se dostala do finále a tam jsem se dostala na krásné 5. příčce no a nakonec v Z skončila na 4. bramborovém a vydělala si tak na celý startovný za celý den...no a ve dvoufázi jsem se zase "posrala" strachy a měla to za jednu neposlušnost a jednu chybku, plus jeden tr. za čas = 9 tr. bodů....po tomto parkuru jsem se rozhodla, že se vracím k Z, ZL, popř. nějaké ty postupky a dokud si zase zpět nezískám odhodlání a nezbavím se strachu, tak budu jezdit takhle a učit se zkracovat a chodit pěkně v klidu dokola koukatelné parkury....
v neděli jsem jela znovu do Prahy ale to "jen" s Karsitem jako oška a bylo to fajn, jen ta zkurvená zima, co byla....:(((

holky Ostravandy, držím palečky, moc na vás myslím, aby vše pro vás dopadlo co nejlépe a voda se vám vyhla úplně.....budte silné....!!!!

Gratuůace Týnušsmajlík

18.5.2010 07:10
molly

XXX.XXX.141.73

Jste šikulové, Týnuš :) Jen tak dál a úspěchů bude čím dál víc! :-)

18.5.2010 07:18
klawdie

XXX.XXX.100.124

Borci, borci, borci....smajlík

18.5.2010 07:48
haisovad

XXX.XXX.167.4

Luxus Týnko!!!

smajlíksmajlíksmajlík

18.5.2010 07:56
strelish

XXX.XXX.201.122

Týnuš supr smajlíksmajlík

18.5.2010 11:12
jenysimons

XXX.XXX.237.100

holky, děkuju...:-)

jinak fotečky mám na FB co jsem postahovala z rajčat...jsou docela pěkné, mám za ně velkou radost, páč jsem si myslela, že už žádné nenajdu..ale kdo umí, umí...smajlík

18.5.2010 11:58
rocky

XXX.XXX.189.86

Včera mě mrtě pobavila moje kobyla. Vychytala jsem chvilku bez deště tak že vyrazím jen na menší okruh přes vojtěšku do lesa...Holky víte jaké to je když se vám kůň bojí projít povyrostlou vojtěškou??smajlík nevím co ji vadilo, ale tak každej 5 krok zápich a občas otočka na místě.Nohy zvedala jak když se bojí je zabořit do toho porostu :-))..
To počasí bylo echt energické, nemít thidelmany nezastavím, to, přišlo mi že sedím na dostihákovi těsně před startem!!!Mazec svezení a cestou domů jsme trefily přední nohou železnou tyč, čouhající tak 40cm ze země!ale nekulháme,jen jsme si domu vezly krvavou kapičku,ale ta se omyla cestou zpět v té děsivé vojtěšce.:-))

19.5.2010 09:37
rocky

XXX.XXX.189.86

Areál JK Baník Ostrava: evakuace všech 64 koní za 7 hodin- smekám klobouk!!:-) Doufám, že se jim voda tentokrát už nedostane do stájí!!smajlík

19.5.2010 09:55
kukinatost

XXX.XXX.43.146

No, je samozřejmě po Velké ceně Ostravy bych řekla...
a Baníkovci mají jediné štěstí, že na Albertovci je už vše albertovecké rozprodáno a měli koně kam ustájit...ale každopádně jim to nepřeju, Stará Bělá je tež jedno velké jezero....
Kamarádky a známí v okolí měli podstatně větší problémy než na Baníku, ale naštěstí jsou taky všichni ořové v suchu:)
jo a dodatečně Týnce gratuluju a závidím luxusní foto, už jsem se kochala na FB:)
u nás zcela nejezditelno, jen bahno, sračky, jezera...a to jsme na kopci....

19.5.2010 10:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

Jojo to už jsem též četla, furt lepší než v 97 místní borec, nechal uvíznout stádo koní na louce u řeky....my též taky před těmi 13 lety plavali, praskla hraz a všechno to zaplavilo, doga nás tenkrát ráno vzbodila štěkotem, když se k ní voda blížila, hrozně divnej pocit, nejde to zastavit, jen jsme klackem měřili jak voda stoupá, ale na druhou stranu to není nic proti valícímu proudu řeky co bere domy...jen mě přijde, že na těch přehradách trochu zaspaly...

matka, včera jsme byli na 1,5 hodiky na ruce ona je neskutečně vnímavej kůň, stačí siknout či zvednout prst a stojí a jak jsem jí ta pozorovala jak šmajdá a obkračuje si to břicho vubec se nedívím,že má ty patky tak zdeformovaný, když si po nich chodí, pomůže zkrátit špice? ...furt se kolem rodí mrtvá hříbata, jehňata a pod, tak máme stažený zadky...ch jo...

19.5.2010 10:17
rocky

XXX.XXX.189.86

Neplaš ségra,bud trochu optimista, vzdyt koukej kolik zdravejch hribatek je na svete za posledni pár dnů..Vše dopadne dobře. Smůly bylo až až!!

Povodně mě nahánějí hrůzu a držím palce všem !!! Když jsem viděla zprávy bylo mi dosti ouzkosmajlík..zvířata, zemědělci,rodiny co zůstávají kvůli strachu z rabování...je to děsnýsmajlík Jani držte se tam!!

20.5.2010 07:17
molly

XXX.XXX.141.73

Holky.. jak to jde v těch ubrečených dnech ???
Jaké máte plány na víkend ? U mě bude, jako obvykle, pracovní :-)
Roy jede dnes se mnou do práce, odpoledne se mi na něj vrhne p. zubařka... A doufám, že už si bude od Molčí držet odstup, páč mi ta jeho tlaminka už něco stála :-|

Na konci měsíce snad absolvujem další drez. trenink, tak jsem zvědavá, jak to dopadne.. Molča teď doříjela a jak jsem porát v práci, moc toho nenapracuje smajlík.Snad nebude moc velká ostuda ..

Týnuš, Peti,Danny co ti Vaši sporťáci ? Leni ??? Lulda je zadřená , ta se semka moc nedostane...

20.5.2010 07:37
rocky

XXX.XXX.189.86

Dávej mu Zuzi raději ten chránič na zuby jak nosej boxeři :-))!!
Kam frčíte drezůrovat? K Bubnovi?

Já si jedu o víkendu něco skočit, jinak dřeme doma. Počasí,ale moc nepřeje je to na prd..smajlík

20.5.2010 11:16
jenysimons

XXX.XXX.237.100

Ahojda....
Tak mě Kíša celý týden odpočívá.....rozhodla jsem se mu dát pauzu a sobě taky...pro získání nové chuti do práce....tento víkend jedu na Metal Fest do Plzně pod stan, tak doufám, že to počasí vyjde dle předpovědi a oteplí se a nebude lejt....bylo by to dost na prd, kdyby to mělo celé propršet....smajlík
No a pak až pátek pojedu na Ptýrov na Z, ZL tréninkově....snad teda nějak dopadne doprava a někdo se mnou..Peti, ty bys asi v pátek nemohla, co? Na ptýrově je to luxus, něco jako Císařák s větším a lepším opráckem.....

20.5.2010 13:02
rocky

XXX.XXX.189.86

jenysimons napsal(a):
Ahojda....
Tak mě Kíša celý týden odpočívá.....rozhodla jsem se mu dát pauzu a sobě taky...pro získání nové chuti do práce....tento víkend jedu na Metal Fest do Plzně pod stan, tak doufám, že to počasí vyjde dle předpovědi a oteplí se a nebude lejt....bylo by to dost na prd, kdyby to mělo celé propršet....smajlík
No a pak až pátek pojedu na Ptýrov na Z, ZL tréninkově....snad teda nějak dopadne doprava a někdo se mnou..Peti, ty bys asi v pátek nemohla, co? Na ptýrově je to luxus, něco jako Císařák s větším a lepším opráckem.....

Vím Vím jak to vypadá na Ptýrově, a jela bych mega ráda, ale předpokládám, že se bavíš o pátku 29.5. viď?? To já odjíždím na Sázavusmajlík kurde to mě sere!!!!smajlík vidět tě v Z, ZL bude neobvyklé, tak se aspoˇˇn nemusíme dělit o zlatou mašlusmajlík:-))smajlík

20.5.2010 13:11
jenysimons

XXX.XXX.237.100

no o pátku 28.5. Peti, to je na hovex, byla bych radši, kdybych mohla s někým....vůbec nevím, jak to vyřeším s dopravou....smajlík

tak si to užij na Sázavě a snad někdy někde jinde no....smajlík

20.5.2010 14:38
rocky

XXX.XXX.189.86

Njn..blbě to vyšlo..už jsme dlouho spolu nikde nebyli- to napravíme!!
Max. si můžeš vyzvednout hengr, kdyby jsi potřebovala. Jo a nevíš jak to letos vypada se závodama na Hvězdě?Míša něco neříkala, zda se tam něco bude konat?

25.5.2010 07:15
molly

XXX.XXX.141.73

čaute baby :-) Ještě zvládáte bahenní lázně svých miláčků ? :-)) Mazec... Včera než jsem uvařila, přišla buřina a liják a čekala jsem do půl osmé, než jsem mohla jít sedlat... Molinatá se moc netvářila a tak vymejšlela kravinky, že takhle večer ona nemaká... Ono se ani moc nedá :-( Všude stojí voda ...
O víkendu jsem vydělávala a včera se konečně zastavila na návštěvě u Vachutků :)) Lol.. Zas peněženka poloprázdná :-)

Tak jak Vy ??

Mějte krásný den a co nejméně deště :-)

25.5.2010 07:36
klawdie

XXX.XXX.94.254

Zdar no my měli včera ve stáji řeku, a v krmírně nakonec 5 cm vody, teklo to podél boxu, holt odvodňovací kanál nedomyšlen, tak jsme kopyli koryta, ale už bylo pozdě....masakr....naštestí koně už byli doma...Sahib dělal scény, že jsem schovaná v boxu u sesiny, tak jsem musela k němu a drbat jeho, dobytek jeden zas v bahením negližé..ani jsem Vám nepsala o našem dobrodružství s kroupama, pěkně nás to chytilo, já čekala lehkou přeháňku ale když to začalo práskat a fukat jak blázen, tak jsem se rozhodla vyjet z lesa mezi chartky a mazat dom, ale bohužel jak jsem vyjela spustili se kroupy, cválali jsme mezi barákama a nakonec to zakrosili zpět na kraj lesa, to byl mazec, a Sahib? ten mě uklidnoval, pač když to začalo nabírat do větších obrátek, kroupy nás tloukly, tak jsem nevěděla co budem dělat, kam se schovat, nezbývalo než se schoulit a vydržet...SAhib vydržel to bubnování do zadku, stažený půlky ale ani se nehnul, hříva plná krup, jen co přestali padat kroupy, klusem jsme to valili přes ves tou řekou co tou průtrží vznikla, naštestí koně zavřeli, na ně jsem taky myslela, ale nebylo možné se k nim dostat...šdímala jsem uplně všechno včetně sedla...no a světe div se Sahib z toho rozrušení asi zapoměl na zlobivý nožky a klusem si to po silnici valil absolutně čistě, natahoval a nijak nezkracoval, simulant:-)no byl to mazec....no a první těhule už dělá veselo, ráno protivná, že majitelku málem vyhnala z boxu, mlíko teče, a zdála se nám trochu otevřená, ael težko posuzovat, když je takto obézní...no ale chtělo by to aby v ní vydržel prcek co nejdéle,termín je za tři týdny, ale včerejší příznaky jsme spíš přisuzovali kolísavému tlaku, i druhá těhu byla protivná...

No a neděle jsme byli nevěrníci, ale bylo to báječný vřele doporučuju!!smajlík

25.5.2010 07:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

a mladí nás doprovázelo a bavilo celou cestu:))

25.5.2010 09:09
haisovad

XXX.XXX.167.4

Zdarec i tu,
no víkend u nás celkem v poklidu...popíjela jsem jen zlehka ale v neděli jsem to totálně přehnala...rum s vínem není nejlepší kombinééé...smajlík no nepoučitelná.

V sobotu jsem s paní jen trochu poblbla na jízdárně ale nehorázně se to klouže, takže slíže jen opravdu opatrně abychom někde nehodily hubu...
V neděli už byla jízdárna sjízdná, nebylo to už tak promoklé, naopak to bylo pěkně pružné...takže jsem ohejbali, přistavovali a hle, po 30 minutách to bylo poježděníčko...pak jsem zkusila přeskok ve cvalu a šup...jak švýcary...
Po ježdění Jizera na schlazení nožek a volno...no a na večer proběhla vycházka ve čtyřech...já s Lorýskem a Tomáš s Arnoštem...Tomáš nás fotnul...takže vuala, blondána z Londýna...

Kláry, ten hřebec je exkluzivní!!! Jak se choval s kobylama? Koukám že Honzík se držel zpátky.

25.5.2010 09:10
haisovad

XXX.XXX.167.4

No a co mamina? Co dneska ráno? Je celá?

25.5.2010 10:02
klawdie

XXX.XXX.94.254

Hřebec nebyl vubec hřebcem, takovej truhlík, stal vedle kobyl, a držel se zpátky pač se coural a hlídal hříbata, honza neměl co držet ani když jsme mu cvalem odjeli, v klidu si za náma doklusal a to ještě dostal bič na popohánění...masakr...ale Honzík je pěkně otlačenej z tý natowy, děsný sedlo, má pěkný modřiny...
Fota exkluzivní, ta světlá ti fakt strašně sekne....smajlík

25.5.2010 11:00
jenysimons

XXX.XXX.237.100

Ahojda,
tak já mám za sebou víkend na Metalfestu v Plzni..naprosto luxusní víkend, hodně náročný pro celý organismus (hlavně játra smajlík ) ale prostě super....navíc jsme mistři světa a to je další obrovské plus...dnes po týdnu usednu Kíšovi na hřbet a vůbec nevím, jestli na ten Ptýrov v pátek jet nebo ne.....nemá kdo jet se mnou a sama jet nemůžu....smajlík
Danny, fotky krásné, koukala jsem už na xichtbůku a malá Lorý je naprosto kouzelná....smajlík

25.5.2010 11:46
rocky

XXX.XXX.189.86

Danny Rikča zatím dobrý, hříbě stále v bříšku!!
My teď s Bílou odpočíváme po sobotě a vůbec nemůžu přijít na to kam vyrazím za týden, teď frčím od pá do ne na Sázavu relaxovat od města a na chvilku i od koní. Tak doufám, že neprošvihnu zrození té mojí pulky prcka!smajlík
¨
Týnko na Ptýrov jede Gabča, tak zkus jí zda nemá místo ..

25.5.2010 12:00
jenysimons

XXX.XXX.237.100

bych tu Bílou na téhle fotce ani nepoznala....
Hele Gabča mi asi moc nepomůže je od Bělohradu a měla by to zajíždku dojet pro mě...:( spíš mi jde o to, že bych potřebovala nějakou osobu na pomoc s sebou, když už by mi ten táta půjčil auto....smajlík

jo a takhle to vypadá, když se v rozeskoku točí už nad překážkou, abych se vešla mezi překážky a hodně zkrátila....:-)) to mě naučila Kristýnka

25.5.2010 12:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

blbý že je to v pátek, v sobotu bych s tebou kldině jela jako pomocnice...smajlík

26.5.2010 10:33
jenysimons

XXX.XXX.237.100

Klárko, jsi zlato, chápu, že se pátek nehodí....smajlík
ale už mi včera přislíbila společnost Kristýnka..takže to budu mít i s trenérem...smajlík

byly jsme včera ve Velichovkách na tréninku s merénským koněm, řeknu vám, docela mazec..no ami dokonce paní Řípová dovolila si půjčit jejich koně (Cathara - není vůbec vidět), obrovský šimlatý hovado, docela příjemné svezení, spíš jen ta jeho totálně tupá huba......smajlík

holky, jak je? co Ostravandy, už se to lepší? jsem zas neviděla hrozně dlouho zprávy....

26.5.2010 11:20
rocky

XXX.XXX.189.86

Co dělal Merén ve Velichovkách??skákal??:-) Vubec netuším o jakého šimla jde,ale říkáš že obřík,tak to muselo být příjemné svezení až na tu hubu jak říkšsmajlík

U nás nic nového, pomalu se balím na víkend na Sázavu a Grace si užívá teď oddech..Jerry už konečně vylínal a hříbouš se stále drží v břiše..

trochu odpočinku před závodemsmajlík

26.5.2010 11:35
jenysimons

XXX.XXX.237.100

no on ten šimlík nikam nejezdí, páč je prostě tupohubej a špatně jezditelnej....nic extra, ale chody hrozně pohodlný....

Kíša měl ted celý týden uplně oddech, ted budeme jezdit jen terénky a v pátek ty závody, tak jsem zvědavá, esli mu to trochu přidá na chuti....smajlík

merén skákal..on doma skáče luxus i metr, má super styl předních nohou, ale prostě máme problém, že když se mu nechce, tak prostě nejde...!!!

26.5.2010 11:49
klawdie

XXX.XXX.94.254

Krásnej koník, a pěknej styl...no koukám další koník vlastním názorem:)))

26.5.2010 15:13
jenysimons

XXX.XXX.237.100

ty vojto, Sesina má už pěkně spadle bříško....smajlíksmajlík

27.5.2010 11:23
klawdie

XXX.XXX.94.254

To jsou fota z 1.5. :-))
ted už nám mizí zadek a je celá taková vykydlá...to zas bude práce dát ji do kupy...

27.5.2010 12:41
rocky

XXX.XXX.189.86

Tak Merének bez komentáře, jsou to nádherní koníci a to že občas má svou hlavu to k těmhle koníkům podobných plemen prostě patří:-))..

Zítra držím palečky, poper se s nemocí a natrhněte jim tam zadky!!

Kájo až Ses vyprdne hříbě,tak ji přidáš krnení a bude za chvílu zas jak balon!:-)

27.5.2010 12:58
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jo jo, Peti, jak říkáš....hlavně Kody je fakt super koník, byl to nejlepší kup, co holky u koní kdy měly....:-)

Děkuju, snad se zase poštěstí, ale tak jede se mnou Kristýnka, tak to musí klapnout....jak řekla ona "to by bylo, kdyby jsme konečně něco nevyhráli" smajlík

27.5.2010 13:15
klawdie

XXX.XXX.94.254

a ještě k tomu ti všechny pracantky budou držet pěsti, do toho! Do toho! Do toho!

27.5.2010 13:54
haisovad

XXX.XXX.167.4

To musí dopadnout Týnko. Kloktej slívovičku s medem, naordinuj pocení a zítra ať jim tam ukážeš jaký jsme pár sehranej, Týnka ti pomůže ze zěmě...kurňa, to musí vyjít!!!

Hlásím že v Turnově chčije jak o žních...smajlík

Já už nevím co to jako je, vždyť by mělo být krásně, za pár dní červen...no tááák, ať už je hezky bez chcanců...smajlík

27.5.2010 14:04
jenysimons

XXX.XXX.237.100

Danny, musím jít jezdit..není mi nijak extra hrozně, ale v krčku bolí no....tak cucám ty hnusy, stříkám do krku ty další hnusy a zábal na krku taky..:)))

U nás teda proměnlivě slunko a déšt a docela teplo....

holky, díky..palečky budu potřebovat.....:-)

28.5.2010 07:00
molly

XXX.XXX.141.73

čuuus.. Bacily položili polovinu republiky, nebo s nimi více či méně lidičky bojují... :-|

Týnuš, dnes hodně štěstí!!! Budu držet pěstičky, jak to půjde a šéf za zády dovolí :-)

Jinak všem ostatním pohodový víkend, méně srážek a spoustu příjemných zážitků :-):-)

28.5.2010 07:27
kukinatost

XXX.XXX.43.146

Zdar dámy, tak Ostrava se hlásí....
U nás akorát furt bojujeme hlavně s počasím...:( je tu soustavně mokro, sračky, prostě hnus...denně je příšerné dusno, takže standardně pak následuje bestyjální chcanec...soustavně můžu plavit i na loukách a bezpečně mi šlachy připadají leda na asfaltu...v neděli bysme si měly jet zahopsat s kobylou do haly...včera nám došlo to nové seldo, tak uvidíme, jeslti sedne mi i koni, je to skočka, tak to zas bude boj s usazením se...zlatá drezura a dlouhé třmeny:))
Sedlo jsem včera ani nezvládla vyzkoušet, páč Janka odpočívá zásadně vleže a vzhledem k povrchu prostě byla jak sviňa a mokrá, tudíž nevyčistitelná, tak snad dneska nebude válet šunky, jak dorazím:))
Jo a včera se mi vrátil muž, tož mi skončilo slaměné vdovství,...a v neděli po halotréninku se jedu mrknout na Malou cenu Ostravy:)

28.5.2010 07:30
kukinatost

XXX.XXX.43.146

Jinak Danny malá Lorýs je jak velká Lorýs, ta se fakt nezapře....
Týnko, držím na dnešek palce!!!Taky si to mohla hodit na Ostravu o weekendu...jede se v podstatě ZM - ST*...jede spousta známých lidí, tak doufám, že to stihnu otočit co nejdříve, ať se můžem pokochat a hlavně doufám, že se hecne počasí!!

28.5.2010 15:26
haisovad

XXX.XXX.167.4

Přeji všem vydařený víkend...leháro grande...

pokud možno bez deště...

29.5.2010 08:41
jenysimons

XXX.XXX.237.100

ahojda ženy..
Většina už to stejně víte,ale včerejší závody se pro mě bohužel nekonaly. Moribundus me skolil a protože jsem celou noc nespalanepsala, tak jsem to radši neriskovala. Představa toho, ze to zvládnu všechno tam,ale pak jedu s koněm sama domů,nic moc. Tak jsem si dala celý včerejšek v posteli a dnes už se cítím docela ready na tu naší večerní obrovskou akci.
Přeji vám pěkný a vydařený víkend a nezapomeňte jít volit,ať už se v tom státu proboha taky něco změní :)

2.6.2010 07:04
molly

XXX.XXX.141.73

Kam jsme se to poděly ??? :-|

Víkendové plány mi nedopadly, ale aspoň jedna brigádka ano... Nevzdávám to, Molčí stejně žádná závodnice není ... No ale...

Koukejte se ozvat, baby ...smajlík

2.6.2010 07:27
klawdie

XXX.XXX.94.254

Nazdárek taky jsem si říkala...no Zuzíku však ty koně nejsou jen o závodech...máš doma spokojenou napapanou madam a i to je vítězství....:-)

U nás je klid a pohoda, matka spokojená a hodná, Sabulka též bež znatelných pohybových obtíží....no a jak víte stále čekáme na dobu rozpadu, takovejch příznků. to není možný, za takovejch okolností už by porodilo celý stádo, jen madam se tváří jako by nic...smajlík

2.6.2010 07:29
klawdie

XXX.XXX.94.254

2.6.2010 14:22
haisovad

XXX.XXX.167.4

Zdarec všichni,
tak co psát...chčije a chčije...nedá se nic dělat, jízdárna je stále zralá na plavky. Takže spíše chodíme po procházkách a po vyjížďkách ale nějaké krouhání oblouků teda nehrozí...
Jinak Lorý miluje čištění a náležitě se snaží každý den na sebe navléknout co nejvíce bahna aby si mohla čištění užívat co nejdéle...
ta rána na noze se luxusně hojí, jen jsem debil chtěla dotrhnout odchípnutej strup, kterej byl celej od bahna a na dvou místech to pod strupem, tam kde držel to bylo ještě živé..smajlík
takže znova vyčištit a zasprejovat...ale holka šikovná už se ani nehne...to minulé couvání půl kilometru kvůli desinfekci jí přestalo bavit...smajlík
A kupodivu si to mapatovala do příště že když pude na zadní tak bude couvat...a už je naprosto klidná.
Každopádně mi kyne před očima...soused kterej mi jí chtěl zabavit a že mi jí vrátí obalenou už konstatuje že je krásně udělaná a konečně jí nejsou vidět žebra...:-) Takže spokojenost, granulky nakoupím zase na podzim, nyní už nejsou potřeba.

3.6.2010 08:15
klawdie

XXX.XXX.94.254

JAko prasátko, ale o tom nikdo nepochyboval že ji dáš za chvilku do kupy:)))
a ještě chvilku a budete třeba jako my:))))smajlík

3.6.2010 08:22
klawdie

XXX.XXX.94.254

hehe samozřejmě joke, my to mám z něčeho jinýho:)))

tuhle dvojici na závodech vždycky obdivuji, pěkně, jemné a stylové. Je to sehraná dvojka.je radost na ně koukat...ale neznám je...

3.6.2010 08:26
klawdie

XXX.XXX.94.254

Jerry začíná chytat pěkný styl ta osmdesátka je pro něj ideální...

3.6.2010 08:30
klawdie

XXX.XXX.94.254

počasí bylo stvořeno pro focení...Matylda

3.6.2010 08:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

a já se nudím a nic se mi nechce...to sluníčko fakt chybí...

4.6.2010 07:11
molly

XXX.XXX.141.73

Krásný víkend všem a sportujícím hodně štěstí...
Konečně si snad užijeme trochu sluníčka :-)

4.6.2010 07:53
rocky

XXX.XXX.189.86

Jojojo ať nám to počasí vydrží ve všech oblastech republiky!!
Je to paráda v pátek ráno vstát a nechat se doprovázet sluníčkem do prácesmajlík..Je to jak vidět první sníh na sjezdovkách!!smajlík

Všichni si užijte krásný víkend, nás dnes čeká Den dětí v Roudničce a zítra s Bílou závodit!

4.6.2010 09:09
klawdie

XXX.XXX.94.254

Zdar nazdar, program máme samozřejmě se segrou podobný..takže dnes s koníkama, SAhibka vytáhnu aby posloužil tmelení dobrých vztáhů u nás ve vsi...zítra zas vytáhnu foták a vše zdokumentuji, nedělě možná CSI*...krásný víkend všem

4.6.2010 13:53
haisovad

XXX.XXX.167.4

Víkend u mě pracovně...zítra natírání prken na pergolku...buď dneska nebo zítra píchanec Lorýs a v neděle mě Tomáš vyzval na kolo...na Ptýrov. Takže holky, až uvidíte někde uhnanou tajemnou tak si mě odchyťte...

Já a kolo...vuáááásmajlík

Mráček made in tajemnááááá

4.6.2010 13:54
haisovad

XXX.XXX.167.4

4.6.2010 14:00
haisovad

XXX.XXX.167.4

a jestřáb, kterej nám někde hnízdí nad barákem v lese...

4.6.2010 14:28
rocky

XXX.XXX.189.86

Ty hele kolik km to máte na Ptýrov. Mě by dalo záhul se dostat jen z tej vaší vesnice..Takže máš můj obdiv už teďsmajlík
V neděli naviděnou a nestyď se nám ozvat aby jsme pro tebe někam dojeli, kdyby síly docházeli:-):-)

4.6.2010 14:43
haisovad

XXX.XXX.167.4

Petruš...27 km tam... já toho Tomáše smajlík , to nedám. A nebo dám ale celej den se z toho budu dostávat...smajlík

Hádejte kdo to je?

4.6.2010 20:05
jenysimons

XXX.XXX.184.2

holkyy, tak to se uvidíme....mě nepřehlídnete, budu lítat kolem koní, tak se přihláááásiiiit...:)

6.6.2010 00:30
klawdie

XXX.XXX.169.112

haisovad napsal(a):
Petruš...27 km tam... já toho Tomáše smajlík , to nedám. A nebo dám ale celej den se z toho budu dostávat...smajlík

Hádejte kdo to je?

že by ten malej žlutej plodič:))To už takhle vyrostl???) Dany, Týnko já to vzdávám ze soboty mámzávodů až nad hlavu a hlavně jsem připečená jak topinka...

6.6.2010 01:37
rocky

XXX.XXX.10.148

Merlin???????????:-)

7.6.2010 07:28
klawdie

XXX.XXX.94.254

Zdarvím po ránu krasavice....takže kde začít v pátek u nás byl den dětí, tentokrát jsme to museli odvozit ve čtyřech, ale za hodinu byl každý v sedle a koníci zas mohli dom dpočívat...Sabuša můj zlatý byl zlatý,jen nám jedno hodné dítě při slézání škráblo sedlo, sakriš, že já ten western tahala..smajlík

7.6.2010 07:32
klawdie

XXX.XXX.94.254

Druhý den jsem jela cvaknout Petruši s bílou...byli jsme na novém místě v Lohenicích u Přelouče, mají tam moc hezké prostředí...ale teda vypekli jsem se na tom slunci maximálně, červený kolena mám doteď...

7.6.2010 07:34
klawdie

XXX.XXX.94.254

Jo ovšem Pacička byla za hvězdu Honzík z ní udělal nosiče, tak se lidi smáli, že trenujem na nošení soudků:))

7.6.2010 07:36
klawdie

XXX.XXX.94.254

Odpoledne jsem prala Sahiba a chladila Sesil mazlivku.:-))

7.6.2010 07:36
klawdie

XXX.XXX.94.254

taky\ jsem cvakla ty naše nohy..zadky...

7.6.2010 07:41
klawdie

XXX.XXX.94.254

a předky, levé "zdravé" se již pěkně rozšířilo, pravé zatím némnoho...každopádně výsledky máme, až na občasnou citlivost na kamínky, se po tvrdém pohybujem čistě, srdce mi včera pleskalo, když podemnou kráčel na pevné cestě stejnoměrně, žádné nákroky žádné opatrné došlapování....snad to vydrží co nejdéle...

blbej teren an focení, ale pomalu se mu ty nohy rovnaj...popřípadně mě opravte kde co pobrat, díyk...

7.6.2010 07:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

a na závěr mazlinka, ta kobyla teď uplně někdo jinej...kdyby to šlo mám ji pořád za prdelí...ale jen počkejtesmajlík

7.6.2010 07:51
haisovad

XXX.XXX.167.4

Dobré jitro,
no tak u mě víkend také povedený až na to, že si Lorýs v sobotu rozsekla nad korunkou přední...se po*eru. No možná by to bylo na šití ale udělala si to někdy v noci a ráno už to bylo zaschlé.
No v neděli luxusní Ptýrov...sluníčko bylo teda opravdu silné ale divák byl na tom ještě dobře...to ošky si užívali ještě kilometry a kilometry chození se svýma svěřencema...
kohopak to tady máme...HLE LEXA se stodolou smajlík

7.6.2010 07:55
haisovad

XXX.XXX.167.4

Vítěz střední soutěže Ing. Petr Kuba s Outsiderem de Grande...

pěkně jsem si popovídala s jeho ošetřovatelem Martinem!!!

7.6.2010 07:57
klawdie

XXX.XXX.94.254

nebo lexa mrnoous:-))...krásný, krásný, ale já byla tak připečená, že už bych to neustála....
Danny zjistla jsme něco lehce podobnýho akorát my máme i malinko prasklý kopyto, ale včera už to bylo lepší, zatáhlo se to, jen doufám, že kopyto zůstane celé...

7.6.2010 07:57
haisovad

XXX.XXX.167.4

No a pak se stavěly ty mega baráky...fuj tajxl, takový vejšky...

7.6.2010 07:59
klawdie

XXX.XXX.94.254

hele tam máš tu brutální fotku focenou ze předu Jandourka, to není normální to je lítající kůň...

7.6.2010 08:03
haisovad

XXX.XXX.167.4

luďu jsem fotila hodně hodně...ale nevím teď kterou myslíš...

no jinak Lorýs má rozseknuto spíše že se přišlápla...nebo nevim o co by si to mohla udělat...nejhorší je, že je to otevřené...tak jsem jí to spříkla jodisolem a namázla betadinkou...
etě radek po Radegastovi

7.6.2010 08:09
haisovad

XXX.XXX.167.4

Loňský vítěz ceny Ptýrova p. Papoušek a Help (má kohoutí krok na jedné zadní...)

7.6.2010 08:10
klawdie

XXX.XXX.94.254

na to český skoku, koukala jsem včera na rajče, tak jsem čuměla jak puk...super fotos, ses vyřádila, co:)))):-))

7.6.2010 08:11
haisovad

XXX.XXX.167.4

chybička se vloudila...převodovka se porouchala a pan "nevimužjaksejmenoval" musel ukončit parkur...celkem smůla, jeli pěkně

Přidejte reakci

Přidat smajlík