Protože se mi nedávno podařilo odlapit moje dva oře, jak si spokojeně válí šunky, musím se s fotkama pochlubit...tož tež vytáhněte nějaké ležící, chrnící, válecí fotečky ořů na zemi...:)
kukinatost
napsal(a):
Protože se mi nedávno podařilo odlapit moje dva oře, jak si spokojeně válí šunky, musím se s fotkama pochlubit...tož tež vytáhněte nějaké ležící, chrnící, válecí fotečky ořů na zemi...:)
Týýýýjo! Tohle fakt nechápu, jak to takhle dokážou zrakvit a chrápat!!! :-) ty naše můry by raďej chcíply než aby se takto pozorovaný vyskytovaly na zemi dýl jak 2 nanosekundy!
Nádherná fotka fakt moc!!!!
jo a ještě u toho nahlas chrápou a prdí, to si vždycky ještě natáhnou nožiska aby to šlo líp ven
Upozorňuju, že do jednoho jsou živí, aby si někdo nemyslel, že fotim nějaký mrtvolky... bezstarostný hříbátka! A pak, že aspoň jeden kůň vždy hlídá
Taky hezký, hele nedávno mi ze stáje volali, že je zburcovali sousedi, že můj kůň asi umřel, holt nekoňáci. Holka vyběhla zkontrolovat situaci a ten můj miláček chrápal jak dřevorubec, jen přes pastvinu to nebylo slyšet jen holt vypadal mrtvě
viz foto šimla - holt umí no
za chleba se prej i zvedne
Taky umí pěkně klepat špačky, ale už raději s foto končím
Tak takhle se u nás odpočívá po obídku akorát má děsnej talent lehnout si do největších sra...k co najde
taky se umíme pěkně natáhnout, babička v sousedství taky myslela, že umřel a druhej den mi vyprávěla, jak jí tím vystrašil
mě koníčkové taky v klídečku spinkaj jak mrtvolky každej den a občas taky zapomenou na nějakýho hlídače stáda a zařezávaj všichni společně
já teda takové mrtvolky nemám...koníci co byli u nás ve stáji SAMUEL A SAMEDI
Taky jsem jednu vyhrabala, ale ty vaše ZDOCHOLINKY jsou nepřekonatelný - jen by mě zajímalo který z nich že hlídá...
buggyna

XXX.XXX.81.124
U nás je to naprosto normální... spíš by bylo divné kdyby kobyla nespala drží raní, polední a odpolední pauzu. Naučila to i jiné koně v novém stádě.
Tady ještě u baráku hlídá balíknaivně sme si mysleli, že na nové pastvině si alespoň den nelehnou. Opak byl pravdou! Oběhli si pastvinu, přiběhli k vratům a hromadně bác
Taky měl leháro na paničce a vstávat se mu vůbec nechtělo, ležel na mě asi půl hoďky, pak jsem ho vytáhla aby jsme se ven vůbec dostali