Seminar s Misou Kunovou na severni morave???je zajem?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.5.2010 10:13
chema

XXX.XXX.64.165

Hezky den vsem, zjistuju jaky by byl zajem o PNH seminar s Misou Kunovou (http://michaelakunova.snadno.eu/) na severni morave presne u nas ve staji v Trinci www.chema.estranky cz ...seminar by byl pro max 8 lidi s konmi, 4 kone muzeme pujcit od nas + divaci.cena by se pohybovala do 1500 za dvoudenni seminar s konem a 500 pro divaka (300 za jeden den)
Vaznych zajemcu se ptame:
- Byl by zajem o seminar dvoudenni nebo jednodeni? u nas je mozno nechat kone pres noc, ubytovani ale osobne zajistit nemuzeme, my by jsme byli spise pro dvoudenni kdyz uz Misa pojede az z cech.
- Seminar by se konal nekdy konec cervna - zacatek cervence, pokud vite o nejakem terminu ktery urcite nemuzete a mate opravdovy zajem tak se ozvete.
- Mate zajem o seminar pro uplne zacatecniky nebo uz mirne pokrocile (znalost zon kone, 7mi her, zakladnich principu PNH)
My by jsme byli opet pro seminar pokrocilejsi s tim ze jsme ochotni zacatecniky doucit na tuhle uroven aby ostatnim stihali, ja osobne se venuji PNH uz nekolik let tak bych to snad mela zvladnout :-)
Prosime vazne zajemce o brzkou odpoved at vam muzeme usit seminar na miru :-)

26.5.2010 12:10
jajaa

XXX.XXX.132.12

Já už jsem psala meila, měly bychom zájem s kamárádkou, mě pokud vše půjde dobře končí zkoušky 28.6., kámošce 7.7. ... takže já bych byla až pro termín někdy po 7.7.
Ve zkouškovém máme opravdu fofr.
Jeslti bysme jeli s koňmi se rozhodneme až budeme vědět termín, pokud by to bylo ještě někdy v našem zkouškovém tak bychom možná přijeli alespoň jako divačky :-)

26.5.2010 13:00
lucky

XXX.XXX.133.26

Já bych měla taky zájem. Jako divák na 100%, když bude Míša tady nedaleko a s koněm se uvidí.Pokud bych sehnala odvoz.

30.5.2010 21:18
chema

XXX.XXX.64.165

Kone se da od nas i vypujcit, jinak termin vypada na prvni nebo druhy vikend v cervenci a na dvoudenni seminar pro pokrocilejsi, zacatecniky muzem i doucit na uroven ostatnich aby stihali.Mame uz jen 2 volna mista tak kdo ma zajem piste mi na mail :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík