Westernové plemena a jezdci - kochači 141

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.5.2010 13:19
jaruska

XXX.XXX.45.87

31.5.2010 13:20
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady čekáme,až přejedou auta.:-)

31.5.2010 13:21
madow

XXX.XXX.121.112

31.5.2010 13:46
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Díky,:-):-)Rozárka je taky moc kráásná,ale ona není moc velká,nebo joo?:-)Kolik má v kohoutku?:-)

31.5.2010 13:50
madow

XXX.XXX.121.112

přesně nevím ale něco kolem 150-155 víc ne

31.5.2010 13:52
madow

XXX.XXX.121.112

můj koník a strejčkovo stádo :-)

31.5.2010 14:21
lucky

XXX.XXX.133.26

Rozárka je kráásná. moc se mi líbísmajlíksmajlík a strejček má pěkné stádo koní smajlík

My přijeli v neděli ve dvě ráno domů..totálně kaput. Ráno jsem se nemohla vykopat z postele, nakonec jsem musela, nakrmila Usu, od 10 byl trénink s Tondou Solanským zase na jízdárně, ale vzala jsem Usu na arabské ohlávce, abych ještě něco fotla u toho zbytku řepky..už tam nebylo nic, jen na jednom místě bylo trochu žluto, tak aspoň něco. Pár snímků mám.
Pak jsem Usu dala do kruhovky a s holkama jsme koukali na trénink. No a odpoledne jsem ji dala ještě k Bendovi a pak jsem tam skejsla u Hanky do večera, protože slavila narozky a Marek je měl předvčerem a pak jsme s Usou rovnou šla domů..celou dobu děsně lilo, takže jak přestalo, konečně jsme s Usou mohly jít. Ona bya stejně celá vykoupaná, protože nechtěla být s Bendou v přístřešku, asi zase už na ni leze říje, dneska měla srágoru a včera ji Benda proháněl a v přístřešku otravoval, ale ona se s ním ještě bavit nechce a tak radši stála na dešti jak chudáček otrávená

Včera nám tady někde blízko hnusně prásknul blesk a vyhodil nám net, tak jde až dnes od rána.

Tady Fabricius ... třída šamp?ónů VDH-1, Res. CACIB

31.5.2010 14:33
madow

XXX.XXX.121.112

sakra to je medvídek...jinak máš moc krásné stránky o Usince smajlík

31.5.2010 15:11
lucky

XXX.XXX.133.26

Jéé, děkuji :-). ty webky nejsou dlouho aktualizované..musím se do toho pustit. Času není ...

tady ještě já s Fabínkem....on umí udělat tááková kukadla..říkáme mu, že má knedlíky smajlík

31.5.2010 15:16
lucky

XXX.XXX.133.26

a Tady Usidlo včera v kruhovce..naprosto v pohodě, ale moc jsme nemakali, bylo blátíčko.

31.5.2010 15:18
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlík:-)smajlíkHééézkýý,moc gratuluju,pejsan je šikulka.:-):-)smajlík
:-(Nám taky nešel net,smajlíkale né bouřkou,ale něják jim blbne vysílač.:-(:-(smajlík

31.5.2010 15:19
lucky

XXX.XXX.133.26

jo a ještě póza pro objektiv ...ona je taková šikovná, že ji jen řeknu "hop" a ona se postaví, kouká jestli jako dobré a pak už ok smajlík

31.5.2010 15:22
madow

XXX.XXX.121.112

opět krása střídá nádheru....:-)smajlík

hmmm co to je...

31.5.2010 15:24
lucky

XXX.XXX.133.26

Děkuji...zvládl to skvěle smajlík

Jinak tady jde vidět, jak se ji potí neustále ta plec...pořád to má takové hrudkovité, už o asi nikdy nebude normální. Vypadá to prostě takové pomačkané ..chjo smajlík. vetovi jsem říkala, že se mi zdá, že chodí trochu ztuha na předek..prostě to chce jen rehabilitaci, masírovat, zahřívat, mazat a jezdit a jezdit, až se ten sval rotaví sám....tak masírujeme, drbeme, mažeme vším možným a chodíme no...

Tady zbatek řepky..a musela si chramstnout..kyselina jedna mrňavásmajlík

31.5.2010 15:25
lucky

XXX.XXX.133.26

juj...zotaví jsem chtěla napsat... smajlík

31.5.2010 17:55
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|Noo,asi to chce čas ta plec,ale vypadá to divně,to je po tom kopanci,joo?smajlík
:-):-)Ta tříkolka je bombastická,:-)kráása.:-):-)To muší bejt super vozítko.:-):-)

31.5.2010 17:57
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Já jsem si to myslela,že ta Rozárka není úplně ta obrovitá chlaďaska,ale tahle výška bohatě stačí:-),viď,nemuší se na to člověk škrábat do vejšky,když zastaví někde na čůrání.:-)

1.6.2010 08:30
madow

XXX.XXX.121.112

:-)) nee obrovitá není...ani není čistá...její původ neznám, ale řekla bych že v ní je něco z lehkýho koníka...má strašně jemnou hlavinu....no ale bůh ví....s tím škrábáním to je opravdu výhoda...teda pro mě byla...te´d mám půl roku po operaci kolene a bez pařezu nebo kopečku se neobejdu...bohužel už to není co to bylo :-(

1.6.2010 08:54
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkJéžííš,to Tě lituju,obávám se,že mě to čeká taky:-(,ty moje kolena jsou akorát tak na dvě věci,smajlíkale pořád se bojím si tam dojít k tý doktorce,zatím ještě chodím a jezdím,tak dobrý,ale jak slezu,tak půl hodiny ty kolena rozcházím a fakt bolej...smajlík

1.6.2010 09:12
madow

XXX.XXX.121.112

já měla blbý uraz....hrála jsem si s kobylkou v ohradě na honěnou...pak jsem blbě došlápla....spadla jsem jak zralá hruška a už mě nešlo postavit...když už jsem se sebrala, tak mi nešla vůbec natánout noha v koleni...kobča stála vedle mě a nechápala...já taky ne...dopajdala jsem se dolů k Vendovi(to je ten kamarád kde mám ustájenou Rozu) pak se jelo do špitálu...tam mi na chiře řekli že to nic není že je to jen zablokovaný koleno, at leduju že to povolí...nedalo mi to a zašla jsem si ještě druhý den k ortopedovi...ještě že je to tak šikovný pán...jen koukl a hned volal do náchodské nemocnice že se jím tam přijedu v pondělí ukázat(byl zrovna bohužel p átek) ještě mi řekl že to bude na operaci že mám urvaný meniskus...tak se v pondělí jelo do Náchoda...tam mi to potvrdili...vzali mi krev a jelo se domů pro věci...v úterý nástup do špitálu..ve středu operace....když jsem se probudila tak mi bylo řečeno, že ještě dobře že jsem přijela tak brzo (na operaci jsem se dostala týden po úraze) měla jsem nejen urvaný meniskus, ale i vazy a křížový sval...který bohužel nemám přišitý do teď..nešel už zachránit...takže ted si chodím s ortézou a modlím se at si zase někde blbě nešlápnu...když si to ještě jednou urvu tak mě čeká plastika kolenního kloubu a to mi je teprve 24 :-| uff tak jsem se vykecala...
ne u koní to zvládám už v pohodě...jen se musí opatrně....:-)

1.6.2010 09:13
lucky

XXX.XXX.133.26

Je taková akorát..to jsou koně normální výšky. Na amlary se blbě leze, z výšky padásmajlík.
Jinak tady od rána zase leje smajlík

jinak nakopaná byla do žeber a všude, ale tu plec si myslím, že má od toho, jak prolítla tím plotem pak. Byl vyvrácený sloupek a tu plec měla škrábnutou a ještě tam byl vozík na přepravu aut, tak podle mě si to na tom taky mohla narvat..možná na to upadla ...nebylo tam moc místa.

jo, včera mi volal majitel Betty..možná se bude během pár dní vracet, tak jestli by tam Usa zase nechodila..jsem říkala, že tak na návštěvu, ale na pastvu už ne, má tady Benďulku:-). Tak že by se tam mohl vodit taky..jsem říkala, že nerespektuje ohradník, takže by to byl problém. Jiank bendýsek postupně likviduje ohradu, protože se o ni vydatně drbe, takže už vyviklal co se dá. Takže z lesa se nyní vozí pořádné hooodně silné sloupy, dva už jsou vapuštěné v zemi a zabetonované smajlík..ty už by vyviklat neměl tou svou prdelkousmajlíksmajlík
Klidně se tam může dát Betty někdy k nim...Benda by byl na prášky...táákové dvě krásné baby by tam měl smajlík ..když von je děěsně na ty babysmajlík

1.6.2010 09:23
lucky

XXX.XXX.133.26

Teda to je síla. To můj táta sebou praštil v Makru před lety na rozlitém oleji, který baba jen utřela studenou vodou (!), rok se s nimi soudil o odškodné, jelikož jejich nedbalostí skončil jako pajda nadoživotí s operací ..koleno taky totálně v háji smajlík ..něco podobného jako Ty. smajlík

1.6.2010 09:25
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(To je blbý,teda,no musíš opravdu ofafrně,a hlavně nesmíš spadnout,to by byl asi amen s ježděním,cosmajlík,já taky se držím jako klíště,:-|Moruš je teda fakt hodná:-):-),ale člověk nikdy neví,tůdle zakopla a nemít westernový sedlo,tak bych letěla šipkou vpřed,:-(zatracený kořeny.:-(No a padnout na koleno,tak je se mnou amensmajlík,zase by mi určitě vyběhlo,jako už jednou jsem si ho vyhodila:-(,to byl děs a hrůůza,a ono dodnes,když blbějc šlápnu,do nějáký díry nebo tak,tak už úúplně cejtím,jak se koleno chystá na vejlet,:-(už to bude asi utíkat pořád,a ještě cítím,že mě tam něco,když slezu z koně,furt bolí a tlačí.:-(

1.6.2010 09:29
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkJéé,to se Bendík umiluje,smajlíksmajlík2 ženský takový pěkný,to je fakt škoda,že je tak mrňavej,aspoň si holky mohly užívat bez následků....:-)):-))

1.6.2010 09:37
lucky

XXX.XXX.133.26

smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

1.6.2010 09:42
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Já bych mu tam udělala nějákou vyvýšeninu,aby si něco užily ty holky.:-):-):-)
smajlíksmajlíkJéé,chudák taťuldasmajlík,to je hrůza,:-(to mě vždycky nejvíc mrzí tyhle úrazy z nedbalosti...:-(

1.6.2010 10:02
madow

XXX.XXX.121.112

to jo, kvůli něčí blbosti musí trpět jiný hodný člověk...hrůza....

Teda to by měl Bendík teda harém smajlík
abych pravdu řekla nikdy nebyli arábci moje krevní skupina, ale Usinka je teda fakt snad první arábek který má moje velký sympatie a stále ráda koukám na její fotky....fakt frajerka....

Jaruško, kolena jsou prevíti...ale pokud se ti takhle lehce vyhazují tak to ti už vůbec nezávidím...něco podobného má asi i moje kamarádka, ta se jen třeba v posteli blbě otočí a má vyhozený koleno smajlík
je to hrůza a co teprve naše zdravotnictví smajlík

indiáni z Broumova :-| (foto p.Rita Tůčková)

1.6.2010 10:04
lucky

XXX.XXX.133.26

JJ, právě že proto musím na výstavách předvádět psa já a prot třeba ani nejezdíme se dvěma psy...protože jsou ve stejné třídě a nemáme druhého vodiče. velký problém byl, když byli ještě každý v jedné třídě a nedejbože vyhráli oba a pak měli spolu soutěžit...což se pak už stávalo často a táta musel pajdat se psem, nebo jsem ukecala rozhodčího, že mi jednoho podržel a druhého jsem předvedla v pohybu a tak..no žádná srandasmajlík. A všechno je to z nedbalosti a ještě jak se hajzli bránili seč mohli, aby korunu nemuseli pustit! A stejně co to stálo právníka a nic moc ...do smrti by mu měli platit! hajzli!

1.6.2010 10:09
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)smajlíksmajlíkJééé,teda to Vám tam sluuuší,holky,naše Jaruš byla taky jednou za indiánku s koníkama...:-|

1.6.2010 10:11
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Já jí vždycky,když tyhle fotky prohlížíme,říkám,že tady už byla indiánka po boji,smajlíkpáč těch žubů tam má poskrovnu.smajlíksmajlík

1.6.2010 10:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Na tom černým poníčkovi Blečkovi jel klučík,byl to jako Vinettou a Jarča měla Kačenku bílou a byla Ribana.:-):-)

1.6.2010 10:18
lucky

XXX.XXX.133.26

Super indiánský ohozsmajlík.
Za Usu děkuji:-) ..já zase "slintám" nad Tvou uuň..jsem nemocná z tmavých ryzáků odjakživa :-)

1.6.2010 10:18
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady jsme ještě měli poníčky na vystoupení,které se jmenovalo Noc na Karlštejně,bylo to moc krásný,když ten klučík jel špalírem dětí a do toho mu hrálo-jede kráál,jede kráál....:-)smajlík:-)
:-|Tady už se loučej.:-)

1.6.2010 10:21
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jarča jako královna.:-)
:-|Letos taky učitelky volaly,že by chtěli zase nějáké vystoupení s poníčkama,ale už jsem musela odmítnout,Kačenku už nemáme...smajlíksmajlík

1.6.2010 10:22
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(To jo,Lucí,to oni se bráněj,aby nemuseli platit,smajlíkoni mu neplatěj doživotně?

1.6.2010 10:28
madow

XXX.XXX.121.112

fíha, to jsou krásný akce....to u nás nic není.....ale vůbec nic....

jsem moc ráda, že i malej Scharon se vybarvuje do tmava....taky se mi líbí víc tmavý ryzák než klasický ryšavec :-))

zase mě něco žere

1.6.2010 10:35
lucky

XXX.XXX.133.26

Jééé..no uurčítě doživotně..ani náhodou! Se zdráhali pustit korunu na jednorázové odškodné!!! smajlíkhajzli!!!!

2.6.2010 07:08
proxima

XXX.XXX.104.193

Ahojky holky,
taky u vás leje???
To je fakt děs,tady je celou noc a ráno slejvák...Ale je fakt že odpoledne by to mělo přejít k vám do čech,tak to je fajnsmajlíksmajlíksmajlík
Né dělám si srandu!Už by mohlo být pěkně.

Jé indiánské fotečky jsou super!

Nějak dlouho tu nebyla Péťa loupežnice!A na stánkách aky nic nemá..snad je v pořádku.Péti jsi tu??smajlík

2.6.2010 07:10
proxima

XXX.XXX.104.193

Takhle chrní Julča...
Dá vždycky tu hlavu dopředu-je tak mrtvej tuleň:-)

2.6.2010 07:11
proxima

XXX.XXX.104.193

2.6.2010 07:14
proxima

XXX.XXX.104.193

..takhle hnala Wiči Majdu když se přišla podívat na malou Vikinku..
Naštěstí je Majda rychlá:-):-)
Ale za pár minut už spolu karamádili...:-)

2.6.2010 07:15
proxima

XXX.XXX.104.193

2.6.2010 07:17
remonek

XXX.XXX.162.107

Néééé my tady taky déšť nechcemesmajlík, tak ho nasměruj někam jinam smajlík
Jsem se konečně prokousala na konec kochačů :-) Nějako ani nebyl čas číst. Podařilo se mi sehnat ještě pár balíků sena,tak jsme měli o práci postaráno. Sobík si v neděli zahrál na učitele, páč vozil Aleše na lonži ale byl v pohodě, jen jednou zkusil,že by jako šel za kámošem,ale pak už byl ok. Včera jsem ho vytáhla na kratší klusovku do lesa,ale bylo pěkně hnusně,tak jsme byli za chvilu doma. No a konečně se dočkám nových třmenových řemenů :-) příští sobotu jedeme do Prahy,tak se zrovna mrkneme do equiservisu.

2.6.2010 07:35
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jéééé,ty jsou kráásný kobylky:-),ta Majda,jak chrní,je skvělá,takhle naše hemelky neuměj chrounit,ty se vždycky natáhnou jak dlouhý,tak široký a zařezávají....:-)
smajlíkTady neprší,a ani není zima,je krásně,tohle je super počasí pro koníky,není horko,a neštípou mušky.smajlíksmajlík
:-)My byly s jarčou včéra venku,ono na dvoře jak nefouká,tak Jarča si vyrazila jen ve svetru,říkala jsem jí,ať si vezme kabát,že to jen na svetr není,ale kdepáák....:-))

2.6.2010 07:37
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Ale za vsí už došlo na moje slova.:-):-)
:-))Jéé,to je Julča,jak chrouní,já jsem ale popleta.:-)

2.6.2010 07:40
remonek

XXX.XXX.162.107

No u nás taky včera fučelo :-/ a docela jsem se musela smát jak 1. června jedu ven v tričku,roláku a bundě no a máma si ještě dělala srandu,že jsem ty kalhoty na lyže ještě nemusela uklízet. Ale zas je fakt,že pro koňuchy to je fajn počásko

2.6.2010 07:43
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)A tady už jsme u frísulí,ta velká kobča je maminka toho Hurikána,ale oni už ho zase překřtili,už je to Hubert,:-):-)nemůžou k sobě,ona už má vemínko v pořádku,ale mlíčko nemá a tudíž,jak by se malej snažil pít,tak by po něm šla.:-(

2.6.2010 07:45
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Tady je Hubert,je rozkošnej,teď zatím je sám,ale o víkendu už ho dají s tou felskou poničkou.:-)smajlík

2.6.2010 07:46
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Vnučka Terezka je úžasná,a je to koňařka,moc ráda by jezdila,ale zatím nemá na čem....smajlíksmajlík

2.6.2010 07:47
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)To je něco tak úžasnýho ty děti....:-):-):-)

2.6.2010 07:50
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)To už je Jarča na odjezdu v dáli.:-):-)

2.6.2010 07:52
remonek

XXX.XXX.162.107

jj máš recht Jarčo ty děcka jsou úžasný,kámoška má 2 letou ségru a vždycky když jdeme tak na nás volá Sobanááááá, koupim Sobanáááá :-)):-))
Malý frísul je krásnej a je to bojovník,že to takhle zvládá. A oni ho krmí sušeným mlíkem?

2.6.2010 07:55
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkTo je krásný,jak koupí Sobanáááá....smajlík:-)smajlík

2.6.2010 07:56
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Monďásek prokysličoval vodu..:-):-)

2.6.2010 07:57
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Pak ho tam chytnul zívací záchvat.:-):-)

2.6.2010 08:01
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Šárí,v Equiservisu se dobře nakupuje,my tam taky jezdíme,Jarča má odtamtud kabát,holínky i rajtky.:-):-)
smajlíkTady šel Monďásek zase po delší době po mostě,už šel jako profík,musí to mít vždycky zahozený,aby si to lépe prohlídnul,a jde:-),on fakt poprvé,když jsme přišli k mostu,tak to prostě neznal,vůbec nevěděl,vo co gou.smajlíkAle je strašně šikovnej a už přes most jde sám první,už nemuší před ním chodit Moruš.:-):-)

2.6.2010 08:09
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jojo,Šárí,mají to sušený koňský mlíko a malej pije z mističky.:-):-):-)
:-):-)Noo,doufám,že je Petína v pořádku:-),Petí,ozvi sééé.:-):-):-)
:-|Včéra jsme s Jarčou upekly minivandr:-|,je to jenom na přespání,já kvůli Legiškovi nemůžu být dlouho pryč,tak uvidíme,jestli nám bude přát počasí,mně by ani nevadilo,kdyby bylo takhle zatažíno:-),ale pršet by nemuselo..:-|

2.6.2010 08:28
remonek

XXX.XXX.162.107

To Sobula taky vždycky když se s něčím seznamuje,tak musí mít zahozený otěže,aby si to očuchal, prohlídnul a pak není problém.
Taky musíme s kámoškou upíct nějaký vandr, ale u nás to asi bude asi jen nějaký celodenní výlet.
Ach ju tak teď na radiu říkala,že dneska bude celý den všude lejt, ach jo kdy už to počasí dostane rozum smajlík

2.6.2010 09:08
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady zatím teda neprší,ale pro jistotu jdu ty koblihy uklidit,pak,jak zmoknou,tak už to nejde.smajlík
Olda říkal,že o víkendu ty 2 hektary vojtěšky poseká a prostě uvidíme...smajlík

2.6.2010 09:25
madow

XXX.XXX.121.112

nezaprší a nezaprší smajlík už mi ten déšť leze na mozek...včera asi 5 hodin nepršelo tak byli kobyláčci venku....
Jaruško, ty máš vždy tak úžasné fotky z výletů...já chci taky parťáka smajlík i když možná budu mít kamarádku s koníkem, pokud jí dopadne ustájko :-| alespoň někoho koho budu moc fotit já a on¨na oplátku mě :-))

teda Hubert taky roste jako z vody i když mu osud ze začátku nepřál

Scharon zkoumá balon

2.6.2010 09:26
madow

XXX.XXX.121.112

a pak se balon pohnul a úprkem pryč

2.6.2010 09:27
madow

XXX.XXX.121.112

2.6.2010 09:30
lucky

XXX.XXX.133.26

čauky!
No počasí vážně hnus. Předvčerem pršelo, včera chcalo celý den, celou noc a dneska takysmajlík..už mě to vážně leze na nervy!
Jinak Wičák vypadá neeebezpečněsmajlík..chuděrka Majda jak zdrhá!!! A teda mrtvý tuleň nemá chybu smajlík
Evi, co tam kvete v tom lijáku? Ale jak vysvitne sluníčko, asi budu muset vyrazít na focenou smajlík

2.6.2010 10:02
madow

XXX.XXX.121.112

to jo Julča mrtvý tuleň vede smajlík

2.6.2010 10:53
lucky

XXX.XXX.133.26

Ta hříbata jsou táák kouzelná!! Nemohu se na ně vynadívat :-)
Usa už je chudinka druhý den ve stáji zalezlá a tak moc chce něco dělat. Jsem ji trochu pozlobila s chlebíkemsmajlík. Si myslela, že ho hned dostane a já ji ho položila na zadek. tak stála, uši dozadu na chleba, valila oči a pak uvažovala jak se na něj dostat. chodila po stáji a kroutila se, jak že by se dostala na ten chleba..tak blbě ji ho dám smajlík..jsem se smála a nakonec jsem ji s ním pomohla, tak byla táák šťastná, olízala mi ruce a mazlinkovaly jsme se...smajlík

2.6.2010 10:53
lucky

XXX.XXX.133.26

Ta hříbata jsou táák kouzelná!! Nemohu se na ně vynadívat :-)
Usa už je chudinka druhý den ve stáji zalezlá a tak moc chce něco dělat. Jsem ji trochu pozlobila s chlebíkemsmajlík. Si myslela, že ho hned dostane a já ji ho položila na zadek. tak stála, uši dozadu na chleba, valila oči a pak uvažovala jak se na něj dostat. chodila po stáji a kroutila se, jak že by se dostala na ten chleba..tak blbě ji ho dám smajlík..jsem se smála a nakonec jsem ji s ním pomohla, tak byla táák šťastná, olízala mi ruce a mazlinkovaly jsme se...smajlík

2.6.2010 12:06
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Tak už tady taky leje,ještě jsme stačili posbírat výběh,nasíct 2 kolečka a jeli jsme nakoupit,páč Olda jde dneska do práce až od dvou hodin,a než jsme nakoupili,tak už lilo,to asi dneska jízdárna nebude...smajlík

2.6.2010 12:17
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)Díky,:-)budu držet palečky,ať to kámošce vyjde s tím ustájkem a ať máš parťačku na ježdění.:-)smajlík

2.6.2010 21:06
helu

XXX.XXX.189.70

Ahojík holkýýýý,
dlouho jsem tady nebyla vůbec nestíhám ....... teda Evíííku nádherná kobylka. Klucí naší chodí v kočáře ...... takovej dost sobrej kup a rozhodnutí ze dne na den. Oni jsou tak hodní a šikovní až to není hezký. Jinak koníci už jsou v suchu a neprší na ně konečně, stálo mě to pár bezesných nocí. Jaru ten nový koník je krásnej takovej akorátní že jo?

3.6.2010 07:48
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)smajlík:-)Jéé,Helčoo,ti jsou fakt boží ti haflíci v tom spřežení,to by byla kráása mít je na svatbě....:-):-)Noo,jenže to už je pro mně jaksi pozdě,:-)ale byl to vždycinky můj velkej sen.:-|:-|
:-):-)Jojo,právě Monďásek je taky takovej šikovnej a hodnej,byl tu kámoš,tak se svezl a nechápal,jak je to možný,že když se rozcválá,že nezrychleje a nikam se nedere:-),to se mi fakt strašně líbilo,jak z toho byl docela vykolejenej.smajlíkByl s ním jen na jezdecký ohlávce a perfektní.:-)smajlík:-)

3.6.2010 08:15
remonek

XXX.XXX.162.107

Jen souhlasím s Jarčou,že haflíci v zápřahu nemaj chybu, vidět to Aleš tak ho od kompu snad neutrhnu :-))
U nás včera skoro celý den propršelo, tak jsme před stájí měli óóóbr kaluže a to Sobík neee, to radši bude celý den zalezlej v maštali než aby si kopýtko namočil smajlík.
Dneska snad už bude odpoledne o něco líp, aby jsme mohli aspoň trochu pojezdit. No a v pátek už prostě posekáme tu zahradu, tak snad aspoň přez ten víkend bude hezky jak předpovídaj.

3.6.2010 08:28
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Tady pršelo celou noc a prší ještě stále.:-(:-(
:-):-)Mě se právě haflíci zapřažený moc líběj,:-)když je ta pára perfektně sehraná,tak to nemá chybu.:-):-)
:-|:-|Šárí,tu travinu byste mohli usušit,když si s tím dáte trochu práce,a pokud toho nemáte kor moc,ale my s tou vojtěškou už jsme to skoro vzdali:-|,vždyť nemá pršet jen o víkendu a po neděli už to má být zase nanovo...:-(:-(

3.6.2010 08:32
remonek

XXX.XXX.162.107

No my tu zahradu budeme muset stejně posekat po kusech,páč u Aleše zas není tolik místa na to sušení, takže budeme sušit po malých dávkách a snad se nám něco podaří, by mě fakt zajímalo jak to letos s tím senem bude smajlík

3.6.2010 09:19
madow

XXX.XXX.121.112

tý jo už zase dva dny vkuse leje.....mohlo by odpoledne alespoň a hodinku dvě přestat nebo mi Scharon zbourá box...smajlík

lonský dvoudenní výlet do Adršpachu

3.6.2010 09:31
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkMarkét,a proč ho nepustíš ven,on se nerozpustí,neboj...:-)

3.6.2010 09:35
remonek

XXX.XXX.162.107

jj, Markét Jarča má pravdu, pokud máš možnost,tak je vypusť ven, oni se fakt nerozpustěj, já mám koňucha venku celý den a přez noc si z boxu může cestovat do ohrádky před stájí a kolikrát když je venku hnusně,tak pochoduje venku

3.6.2010 09:38
madow

XXX.XXX.121.112

no asi mi nic jinýho nezbude...kobče to bude jedno ta je zvyklá, ale jak se na to bude tvářit mladej nevím....zavřený byli zatím jen včera a to fakt lilo...jinak při poprchávání už venku byl....

3.6.2010 09:44
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jen ho pust,neboj se,je to silnej krásnej zdravej koník a nic se mu nestane,jsou to koně,jinak si vytvoříš zchoulostivělýho prďolu,na kterýho když někde náhodou foukne,tak omarodí.:-(Bylo by super,kdyby si mohli zalízt se schovat sami,když budou chtít,aby si malej mohl zalízt se vyspat do sucha,když se mu bude chtít,ale to asi nejde,viď...smajlík

3.6.2010 10:16
madow

XXX.XXX.121.112

to u nás bohužel už nejde...jeden čas měla kobča mezi ploty nataženou plachtu pod kterou se chodila schovávat,to byl udělaný jeden velký výběh, ale ted se dělají menší ohrady a postupně se vypásají...hlavně ted když je mokro...valach s hřebčákem se pak honí a velkou ohradu by akorát hned přeorali, tak děláme memší a posouváme

kraviny to mi vždy šlo

3.6.2010 11:47
loupeznik

XXX.XXX.44.120

Ahojte holky.:-) Tak zdravím z království blat a humusu a dávám na vědomí že žiju! Zatím. U nás pořád prší prší jen se leje a už mě to pěkně sere!!!smajlík Evičko, Jaruško... díky že na mě myslíte:-) U nás je všude bahno, všechno podmočené, koně rozšlapali co mohli a fakt mě to nebavísmajlík Ani není co psát. Při těch průtržích natekla voda do stáje, koníčcí dobráci tam nakakali, seno zašlapali a bahno roztapkali na kaši:-( Tuším, že to samovolně nevyschne a tak mi nezbyde než si koupit tu největší alpu a místo masáží ji vypít a jít to vyvozit. Samozřejmě až po tom co vyvozím bahno od stáje, abych tam vůbec ujela. Ale k tomu potřebuji, aby nepršelo a netvořilo se další bahno. Taky nám spadl jediný strom v ohradě a na místě, kde je pastvina tekl jakýsi potoksmajlík a uprostřed pastviny je díra jak do pr...e od hraboše. Vlezl by tam celý Abís. Ještě že jsem si toho všimla a nevletěl do toho kůn. Chtělo by to zavést, ale opět až nebude pršet a ujedu tam s kolcama. Jediné co se dá s kolcama dělat je vozit trávu. A tak za deště rajtuju po dedině jak ten blázen a vozím koním trávu. Závidět se nemá, ale jak vidím jak ostatní výletují a neprší jim za krk, tak si trhám vlasysmajlík Fuj to jsem se rozepsala:-)
Jinak všichni koníci a hříbatečka jsou:-):-):-)
U nás když vyjímečně přestane pršet tak sebou koniny pleští a odpočívají. Tomík chvíli hlídkoval, ale pak to vzdal:-) Jsou tam vidět i součástky toho spadlého stromu.
Tak jak říkal jeden moderátor.... slunce v dušismajlík

3.6.2010 18:58
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)smajlíksmajlíkHurááá,Petína žije,smajlíksmajlíkno jo,je to k vzteku ta voda:-(,my jí tu tolik neměli a už mi z toho taky pomalu hrabalo,:-(opravdu je mi moc líto těch,co jim voda natekla všude,musí to bejt opravdu hrozný...smajlíksmajlík
:-):-)Ale zítra už pršet nemá,nebo jen minimálně a víkend bude slunečný a teplý,:-)já se snad pominu radostí,až uvidím sluníčko zase po dlouhý doběsmajlík,a snad že by vyšlo i to senooo???:-|:-|Dneska jsme zašli na radu ke kámošovi,co dělat v případě,že bychom tu vojtěšku už museli posekat,protože fakt uhnívá odspodu,ale kam jí pak odvozit,ldyby se nestačila usušit,ze dvou hektarů by to taková prča nebylasmajlík,naštěstí říkal,že kdyby něco,tak mu to můžeme zvrhnout k němu do zahrad do poražených stromů,tak jsou jen kmeny a nic s tím dělat nebude.No,jenže jak to tam dostat,když to bude posekaný,mokrý jako hnůj a nakládej to na plaťák,to bychom nezvládli,smajlíkrozdrtit to taky nejde,to by tam toho moc zůstalo a hnilo by to tam ve vrstvě,a do příštího sena by se to sklízelo i s tím plesnivým,to taky nejde,smajlíktakže nám nezbývá,než doufat,že to stačíme usušit.:-|:-|Ale popravdě,já tomu moc nevěřím....smajlík

4.6.2010 10:10
lucky

XXX.XXX.133.26

Teda to dvojspeží nemá chybu!! Nádhera!smajlík
Posledně jsem dala fotky z tréninku na ranči na rajče, tak můžete juknout.. holky byly šikovné http://luciekolatorova.rajce.idnes.cz/Happy_Ranch_30.5.2010_-trenink_s_Tondou_Solanskym/

Tady včera slibovali velké lijáky a nakonec pršelo jen trochu k večeru a nic moc. Já včera jak magor lítala se sekačku, posekala celou zahradu, dvůr, výběh..rostě tam kdejaký plevel...tomu se dařísmajlík a to ještě musím vykosit u plotů kopřivysmajlík. A taky jsem plevala dlažbu, ruce mě bolely šíleně a to toho mám před barákem z bídou pětinusmajlík..au au..smajlík. No přes noc mi to popršelo, tak budu pokračovat. Uvažuji s Usou zajet na jízdárnu a pak ji hodím k Bendovi...smajlík

4.6.2010 10:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)smajlíkTady je od samého rána nááádherně,:-):-)sluníčko svítí o 100 péro a Olda jede za chvíli sekat tu proklatou vojtěšku,smajlíka zítra budeme mít návštěvu.:-):-)

4.6.2010 10:18
lucky

XXX.XXX.133.26

Tady je polojasno..no..vlastně zataženo, ale ty mraky jsou takové telnké, že je více světla...myslím, že se to kolem poledního vyjasní..smajlík

4.6.2010 11:05
madow

XXX.XXX.121.112

ahojda kochatelky, tak hlásím u nás svítí sluníčko od samého rána a je to paráda....jsme s kolegyní z práce vystrčený na rampě a opalujeme držky....je to nádhera...už jsem ani nechtěla věřit tomu že sluníčko existuje...hurá smajlík

4.6.2010 16:28
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlík:-):-)To je náádhera to sluníčko,Legišek je taky rád,že už zase svítí,páč z tý vody mu už vstávaly vlasy na hlavě.smajlíksmajlík

4.6.2010 16:29
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Moruš si na záda nabalila bahýnko do foroty.:-)

4.6.2010 16:34
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Kočina se taky vyvaluje a opaluje.:-):-)

5.6.2010 15:02
lucky

XXX.XXX.133.26

U nás taky kráásné sluníčko!!!

Já jsem totálně kaput..jsem si tady konečně sedla. Usu jsem nakonec řádně vykoupala i v šamponu..po zimě. Tak je svítivě bílá...to bylo špínysmajlík..by člověk neřekl, co z bílého koně může téct za sajrajtsmajlík..přesto že je to čistotkasmajlík. Bendu jsem vzala na lonž, tak Usa lítala po louce a popásala se. Udělala si trochu dostih.smajlík no a já doteď se smažila před barákem a vytrhávala trávu a mech z dlažby..už necítím ruce a bolí mě i to datlování tady..smajlíksmajlíksmajlík a o zádech ani nemluvitsmajlík ..no a dávám si kafčo a sbírám síly, že půjdu pro Usu a na vyjížďku ...ale upřímně..nechce se mi..jsem zbitá jak Alíksmajlíksmajlík Tu dlažbu dělám už třetí den..teda ten první toho byl kousek, ale hodně včera a dneska a ještě jsem kousek nechala na zítra... a to je jen velký plac před barákem a garáží.....auuu smajlík
Tady kolem celého baráku to bylo čisté, něco jsem vyškubla najaře a nyní po těch deštích a hnusném počasí je u vrátek taky plno trávy v tom..mě by jeblo smajlíksmajlíksmajlík ..nemáte někdo tip na nějaký přípravek, kterým se dá polít dlažba, aby v ní nerostla tráva a plevel?????

Taky jsem se trochu přismahla na sluníčku, ale byla jsem naštěstí namazaná, ale co je horší, tak mě začíná bolet v krku...ch jo smajlík..ty přechody zima teplo a naopak jsou u mě vždycky kritické smajlík

5.6.2010 19:48
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|Noo,hele,Jarču bolelo v krku nedávno,taky jsem se divila,kde k tomu přišla,ale hold to řádí.:-(
:-):-)Byli u nás původní majitelé Monďáska,Monďásek je poznal.:-):-):-)

5.6.2010 19:51
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Nemáme dlažbu,takže fakt netuším...smajlík
:-):-)Moruš v rybníce,úplně mě zcákala,že jsem byla durch.:-)

5.6.2010 19:52
jaruska

XXX.XXX.45.87

5.6.2010 20:26
helu

XXX.XXX.189.70

:-) Ahojík Jaru, závidím to já se s koníkama ted nikam nedohrabu. Lancii asi poštípali na pastvině včely. Budu muset volat veterináře. Má poštípanou žuchvu a kus krku a nateklou uzlinu. Nic jí není lítá žere není smutná. Tak nevím poraďte - rojily se ty bestie ted pořád žihadla dostali všichni jen ona má takovou reakci a to už je týden. Ted jsou zavření nebot včelstvo je všude.
Mažu jí to kortikoidovou mastičkou co dostal brácha na bodnutí. Ale je to pořád stejný. Asi mi hrábne, dostává vit C, lněné semínko. Nechci jí píchat atb. smajlík

5.6.2010 20:30
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkAhoj Helčo,já bych to tedy neřešila,když jí nic není a baští a lítá:-),časem to splaskne,horší by bylo,kdyby nemohla třeba žrát nebo něco,ale když jí nic není,tak bych to nechala.:-):-)

5.6.2010 20:37
helu

XXX.XXX.189.70

Ty si tak hodná, přesně tohle jsem potřebovala slyšet. Řeším furt barák, smajlíkzedníky a ted tohle. Dneska jsem byla kontrolovat kluky a oni nikde tak je hledám a oni nasáčkovaní v přístřešku ani chlup nekoukal. A pak jsem viděla ten roj a prchala jsem.
Zalezou a na ně nejdou. V zahrádkách mají dvoje včelstva a letos to je teda o hubu. Koukám že Monďásek měl návštěvu ....
Centík taky minulý týden první majitelku a ted minulou majitelku. Taky je poznal.

5.6.2010 21:09
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No jo,:-)byli rádi,že se tu má Monďásek hezky,:-)to jsem se musela i smát:-),že jsem jim ani nemusela vysvětlovat,jak chce Monďásek do tý svojí nudle:-),on si tam stoupnul a stál tam,dokud jsem ho nepustila,aby si mohl jít bydlet do svýho.:-)):-))

6.6.2010 08:22
lucky

XXX.XXX.133.26

Monďásek je šikovný.

holky, mě je normálně špatně, když slyším včela!!!! smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík .brrrrrrrrrrrrrsmajlíksmajlíksmajlík
Posledně jsem jela na Usa a ona najednou začala mlet hlavou, tak na ni houknu a ona stojí, uši od sebe a mezi nimi v kštici zamotanou včelu!!! no ve mě by se krve nedořezal!!!!smajlíksmajlíksmajlíksmajlík Naklonila jsem se ze sedla, Usa držela a nehty jsem ji odpinkla do pryčsmajlíksmajlíksmajlík...no klepala jsem se jak osika, až mi bylo na zvracení, fakt že jo smajlíksmajlíksmajlík .....kdo nechápe mou reakci, tak Usa je silně alergická na včely!!! Takže mít někde takové včelstvo, tak se stěhujeme my, nebo všechno hubím příroda nepříroda!!!!! Takže buď ráda, že máš koně, co to odnesl jen malou reakcí ...to jsi ještě neviděla kolaps koně alergika, když dostane žihadlo smajlíksmajlíksmajlík..my to zažili třikrát a fakt stačilo smajlík

Dneska je nádherně. Chci tátu donutit dopoledne jít se mnou kolem řeky....je tam krásně a kvete tam plno kopretin, tak bych chtěla aby nám s Usinkou po dlooouhé době udělala nějaké fotečky pod sedlem :-)..snad se mi podaří jej vytáhnout z baráku s foťákem.
Možná si pak vezmu foťák a nafotím ještě Usu s Bendou. Odpoledne mám domluvené seno od kamarádky...brali to samé co já, já mám v seníku posledního půl balíku a oni zrušili ovce, takže si ho vezmu já. Musím odpoledne zapřáhnout psy a zajet tam. naložím toho co se tam vejde, klidně pak dojedu znovu ...asi nevím, kolik toho vlastně měli. Ale snad to vydrží než bude nové seno....teda jestli bude nové seno....smajlík

6.6.2010 09:16
chromik

XXX.XXX.6.101

lucky napsal(a):
U nás taky kráásné sluníčko!!!

Já jsem totálně kaput..jsem si tady konečně sedla. Usu jsem nakonec řádně vykoupala i v šamponu..po zimě. Tak je svítivě bílá...to bylo špínysmajlík..by člověk neřekl, co z bílého koně může téct za sajrajtsmajlík..přesto že je to čistotkasmajlík. Bendu jsem vzala na lonž, tak Usa lítala po louce a popásala se. Udělala si trochu dostih.smajlík no a já doteď se smažila před barákem a vytrhávala trávu a mech z dlažby..už necítím ruce a bolí mě i to datlování tady..smajlíksmajlíksmajlík a o zádech ani nemluvitsmajlík ..no a dávám si kafčo a sbírám síly, že půjdu pro Usu a na vyjížďku ...ale upřímně..nechce se mi..jsem zbitá jak Alíksmajlíksmajlík Tu dlažbu dělám už třetí den..teda ten první toho byl kousek, ale hodně včera a dneska a ještě jsem kousek nechala na zítra... a to je jen velký plac před barákem a garáží.....auuu smajlík
Tady kolem celého baráku to bylo čisté, něco jsem vyškubla najaře a nyní po těch deštích a hnusném počasí je u vrátek taky plno trávy v tom..mě by jeblo smajlíksmajlíksmajlík ..nemáte někdo tip na nějaký přípravek, kterým se dá polít dlažba, aby v ní nerostla tráva a plevel?????

Taky jsem se trochu přismahla na sluníčku, ale byla jsem naštěstí namazaná, ale co je horší, tak mě začíná bolet v krku...ch jo smajlík..ty přechody zima teplo a naopak jsou u mě vždycky kritické smajlík

No my jsme na likvidaci trávy používali Travex - dává se do vody. Zkus se zeptat v zemědělském nebo květinářství.

6.6.2010 10:53
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No hele,já jsem taky byla docela ráda,že jsem to včelí žihadlo dostala já,než aby ho třeba dostala Moruš...
:-)Kačenka hezky se vyvalovala na sluníčku.:-):-)

6.6.2010 10:55
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Jarča je moc ráda,že může Kačenku vídat a vědět,že se má Kačulíně moc fajn.:-):-):-)

6.6.2010 10:57
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)A Kačenka se svým parťákem Asterixem.:-):-)

6.6.2010 13:00
helu

XXX.XXX.189.70

:-) Kačenka je moc krásná, je vidět že se má dobře. A co Hanička? Chudák Usa, stačí mi pes ....... Taky jsem měla poničku Sunnču. Byla stejně stará jako já - umřela předloni. Tak jsem posekala louku a vojtěšku a doufám že už konečně nasuším něco pro Teddíky.

6.6.2010 14:11
lucky

XXX.XXX.133.26

To je super, že se má Kačenk tak dobře, moc ráda ji tak vidím. Je to zlatíčko!!!

jinak já tatíka uprosila, aby vzal foťák a šel se se mnou projít a nafotil mě na Use v kopretinách..tak večer něco hodím. Usa se hezky zapotila, doma jsem ji pak trochu opláchla když vychladla, protože byla špinavá od potu a šla k Bendíkovi do večera. no a já jdu dodělat tu dlažbu před barákem a práce je na zahradě strašně moc smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík