Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.6.2010 21:45
chomda

XXX.XXX.161.21

ahoj vespolek, je to 100x omílané téma, ale ve starších příspěvcích jsem nenašla přesně to, co hledámsmajlík mám wintec 2000 již pátym rokem, černá komora - č. 2, do letoška bez problémů, na přelomu roku sme s kobylkou (mohutnejší, nijak vysoce kohoutkatá A1/1) začaly dělat na jízdárně a kobča nasvalila a sedlo už tolik nesedí. kobyla není dopocená ze stran kohoutku nebo spíše pod kohoutkem a odtud kousek dozadu podél páteře, začínaj se mi objevovat i bílý chlupysmajlík když sme sedlo rozdělali abychom koukli na barvu rozsochy, tak to bylo celé povolené a v tu dobu byla kobča po ježdění citlivější na čištění. takže sme dotáhli a čištění a kontrola hmatem je dobrá, ale pořád je tam sucho... tak nevím jestli to můžu svést na to, že komora byla povolená a neseděla tak jak má či kobča opravdu nasvalila natolik, že je třeba řešit velikost rozsochy? když nasednu dám mezi kohoutek a rozsochu jeden prst nahoru i po stranách, dříve tam bývalo místa více.... tak nevím zda by byla třeba větší nebo menší rozsocha? menší to zvednu ale zúžím? - a to se mi nezdá. a větší to zase připlácnu ještě víc na koně? sem z toho nějak zmatená, díky za každou radu!

1.6.2010 22:04
karwen

XXX.XXX.132.4

Já bych řekla spíš užší komoru, jestli mezi sedlem a kohoutkem není skoro místo tak to moc leží na kohoutku, tím pádem je komora moc široká, nevím, nejlepší by bylo to přímo vidět, možná by pomohly fotky jak je nasedlaná bez dečky.

1.6.2010 22:54
thesis

XXX.XXX.151.2

Taky bych řekla, že užší protože popisuješ, že sedlo leží víc na kohoutku a po stranách kohoutku a dozadu kolem páteře nedopocuje. Užší komora ti sedlo zvedne a změní ti "úhel" polštářů, které by tak měly posléze lépe přiléhat.

2.6.2010 16:23
chomda

XXX.XXX.161.21

dobrá, mám teď nemocný děcko a k tomu ten hnus venku... ale jak se dostanu ke koníkům, tak to vyfotím a šoupnu to sem, díkysmajlík

12.6.2010 19:47
chomda

XXX.XXX.161.21

mno trvalo to trošku déle:-)... ale fotky mám, snad k něčemu budou, co vy na to? díkes:-)

nejdřív místa, kde to už máme bílý chlupy, snad to tu bude k vidění

12.6.2010 19:51
chomda

XXX.XXX.161.21

začínala buřina, tak světlo nic moc

Přidejte reakci

Přidat smajlík