Horsemanship - Moravskoslezkýn kraj

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2010 14:34
gegigenciova

XXX.XXX.33.221

Chtela bych se zeptat jestli nekdo neví o kurzech v Moravskoslezkém kraji . smajlík

8.6.2010 09:44
chema

XXX.XXX.64.165

ahoj, my poradame kurziky ruznych instruktoru, v blizke dobe bude dalsi, mame tady skupinku nadsencu a chceme se v tomhle oboru sdokonalovat :-) www.chema.estranky.cz

8.6.2010 12:55
gegigenciova

XXX.XXX.33.221

No to je skvělé !! konečně někdo z okolí . Kdo k vám jezdí za instruktora ? Popřípadě kdyby se konal kurz? Děkuji za odpověd ,protože vím že u nas v kraji moc lidiček není a instruktoru uz vubec ne .:-):-))

8.6.2010 13:17
chema

XXX.XXX.64.165

Nedavno tu byla Ksim, ted jsme chteli pozvat Kunicka ale diky malemu zajmu, nebo spise neochote lidi zaplatit vice za znameho instruktora se kurz zatim posouva na neurcito, mame ale rozjednane jeste 2 mene zname ale sikovne tvare za lehci penize tak snad se chytnou.Odkud jsi?byla si uz na nejakem kurzu?ja se tomuhle zacala venovat uz v roce 2004 ale pak jsem mela delsi prestavku, mam za sebou uz nekolik kurzu u Blahy a ucila jsem se primo u Bednare a sami tady uz ty uplne zaklady i vyucujeme.

12.6.2010 11:39
gegigenciova

XXX.XXX.33.221

Vy jste z Třince ? Jsem z Bartošovic u Nového jičína a teprve začínám ..... na kurzu jsem jestě nebyla ,ale uz dlouho se snazim nejaký najít ,ale v moravskoslezkém kraji jich moc není , spise zadne . S koníkem bych asi neprijela ,ale jen tak se podívat a odkoukat neco to určitě .

12.6.2010 15:24
pilgrisek

XXX.XXX.123.163

gegigenciova napsal(a):
Vy jste z Třince ? Jsem z Bartošovic u Nového jičína a teprve začínám ..... na kurzu jsem jestě nebyla ,ale uz dlouho se snazim nejaký najít ,ale v moravskoslezkém kraji jich moc není , spise zadne . S koníkem bych asi neprijela ,ale jen tak se podívat a odkoukat neco to určitě .

Ahoj holky pořádají kurzík s KSim poblíž jičína ted kdybych si blbec pamatovala kde to jestli hafl ranch nebo kdo:-D blba sklerozasmajlík jinak na kurzík s kuníčkem bych šla i s koníkem ale zas tak daleko se mi jezdit nechce nejde ani tak o mě ale spíš že by se nikomu nechtělo mě odvézt... kdyby se našel nadšenec z řidičákem na vozík tak vozík mámsmajlík

12.6.2010 17:32
azurka

XXX.XXX.208.126

pilgrisek napsal(a):
Ahoj holky pořádají kurzík s KSim poblíž jičína ted kdybych si blbec pamatovala kde to jestli hafl ranch nebo kdo:-D blba sklerozasmajlík jinak na kurzík s kuníčkem bych šla i s koníkem ale zas tak daleko se mi jezdit nechce nejde ani tak o mě ale spíš že by se nikomu nechtělo mě odvézt... kdyby se našel nadšenec z řidičákem na vozík tak vozík mámsmajlík

Ahojky,nejede mi stará registračka-proto změna nicku..Jinak,ony změny byly ve všem,ranch se přestěhoval do Albrechtiček,změnil název na AZUR.City. 19.6.tu bude kursík s KSIm,pro pokročilé začátečníky..Možno dojet i s koněm,klidně vás doražte víc...Jste všichni zváni..:-)

18.6.2010 19:07
gegigenciova

XXX.XXX.33.221

O paní Navalé koluje na internetu toto video http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/zenu-podeziraji-z-tyrani-desitek-zvirat-jsou-mezi-nimi-i-chrti.html tak nevím jak muže pořádat kurzy přirozené komunikace

Přidejte reakci

Přidat smajlík