miSka
napsal(a):
Chcete prodat nebo koupit konika,cajky a dalsi veci co ke konikum patri tak nevahejte a napiste!!!
Kopupíme kobylku nebo valáška jako učitele pro 9 letou slečnu,která má nějaké zkušenosti s koňmi velkými i poníky,ale spíš ve stáji než v sedle,avšak už sama klusala na plňasce a cválala a skákala na shetland poničce bez sedla.Kv okolo 135cm.Hodného a zdravého.Nehledáme super poníka s PP,ale kamaráda do života.Měl by se moc dobře!!!
Uživatel s deaktivovaným účtem

miSka
napsal(a):
Chcete prodat nebo koupit konika,cajky a dalsi veci co ke konikum patri tak nevahejte a napiste!!!
zapůjčím nebo pronajmu koníka plňáska 5let dostihová minulost okolí Olomouce diviromek@seznam.cz

impact
napsal(a):
Hele a není tohle slečna Egerová? No to je čurina, zase jí na to někdo skočil... Dablixce - Verča - Egerová. Chwa chwa.
Já nejsem žádná Egerová tak si to prosím ověřte ano?Děkuji.

megisek
napsal(a):
ty vole ty uz ses fakt nechutna, aspon si zmen prezdivku abys nebyla tak moc napadna ne?? nerikalas nahodou ze s faunou koncis??? tak toho nech! a uz sem vubec nelez, vsechno to kazis
A to je jako pro koho co?
miSka
napsal(a):
Tohle je fórum PRODEJ A KOUPĚ!!!Tak tu prosím už neřešte Egerovou!!!Ale díky za upozornění,dám si na ni pozor!!!
Koupím koníka, nejlépe nějakýho polovičního nebo aspoň čtvrtečního quartera, painta nebo apaloosu. Na PNH a western. Nejlépe neobsedlého, ale hodného a zvyklého na lidi. Cenou do dvaceti tisíc. Děkuji
kunicek
napsal(a):
Koupím koníka, nejlépe nějakýho polovičního nebo aspoň čtvrtečního quartera, painta nebo apaloosu. Na PNH a western. Nejlépe neobsedlého, ale hodného a zvyklého na lidi. Cenou do dvaceti tisíc. Děkuji
Ahojda lidiškové,jestli někdo z vás shání koníka do nepohody skvělýho parťáka.Můj známej nabízí 3 letého hřebce kříženec hucula 140 cm v KHV.Ježděn dětmi i dospělými rekreačně,neskákalo se s ním ani netahal.Hodný na ošetřování,výborně ovladatelný,mazlivý vyhledává kontakt s lidma.
Momentálně pokulhává na levou přední,nevím co se stalo,ale majitel koníka nenechá ani vyšetřit vetem,tak to ani nezjistím.Koník je to moc hodný a zasloužil by so hodného majitele který by se o něho postaral.
Je ve výběhu kde sám od sebe zakluše i zacválá jen v kroku je dost viditelné jak nožku odlehčuje,zlomeného nic nemá,jestli si natáhl něakou šlahu nebo vaz nevím a ani to s takovým přístupem nezjistím.Hoha není nijak nateklá,reaguje na podněty,ani nehřeje.
Cena koníka když byl zdravý byla 15000 teď(jstli se jeho stav nezlepšil) to usmlouváte i na míň.Koník je v okrese PHA-východ.Napište na mejlík začlu další fotky a popřípadě kontakt na majitele,dám vědět jestli se stav zhoršil nebo zlepšil.
sonik
napsal(a):
Ahojda lidiškové,jestli někdo z vás shání koníka do nepohody skvělýho parťáka.Můj známej nabízí 3 letého hřebce kříženec hucula 140 cm v KHV.Ježděn dětmi i dospělými rekreačně,neskákalo se s ním ani netahal.Hodný na ošetřování,výborně ovladatelný,mazlivý vyhledává kontakt s lidma.
Momentálně pokulhává na levou přední,nevím co se stalo,ale majitel koníka nenechá ani vyšetřit vetem,tak to ani nezjistím.Koník je to moc hodný a zasloužil by so hodného majitele který by se o něho postaral.
Je ve výběhu kde sám od sebe zakluše i zacválá jen v kroku je dost viditelné jak nožku odlehčuje,zlomeného nic nemá,jestli si natáhl něakou šlahu nebo vaz nevím a ani to s takovým přístupem nezjistím.Hoha není nijak nateklá,reaguje na podněty,ani nehřeje.
Cena koníka když byl zdravý byla 15000 teď(jstli se jeho stav nezlepšil) to usmlouváte i na míň.Koník je v okrese PHA-východ.Napište na mejlík začlu další fotky a popřípadě kontakt na majitele,dám vědět jestli se stav zhoršil nebo zlepšil.
Na pravo je koníkova matka,uprostřed klučina co ho donedávna jezdil(dokud nezačal kulhat-před týdnem).
Ještě jedna fotka když byl ještě prcek:)
sonik
napsal(a):
Koník už je zcela zdráv,nekulhá naneštěstí to rozchodil.
miSka
napsal(a):
Prodáme 12-ti letou klisnu ČT. Je to krásná plavka po třech hříbatech. Je moc hodná ale podsedlem temperamentní, ale pokud člověk aspoň trošku ovládá základy ježdění, tak ji v pohodě zvládne. Nevyhazuje a ani nemá snahu jezdce odstranit ze sedla, jenom se těžko unavuje. Je ustájená kousek od Klatov. Kdykoliv se mužete přijet podívat a vyzkoušet si jí. Tel.:606/636 946 a nebo 724/077 108
miSka
napsal(a):
Kopupíme kobylku nebo valáška jako učitele pro 9 letou slečnu,která má nějaké zkušenosti s koňmi velkými i poníky,ale spíš ve stáji než v sedle,avšak už sama klusala na plňasce a cválala a skákala na shetland poničce bez sedla.Kv okolo 135cm.Hodného a zdravého.Nehledáme super poníka s PP,ale kamaráda do života.Měl by se moc dobře!!!
zajímalo by mě proč si ke svému příspěvku použila fotku našeho koně, který mimochodem není v žádném případě na prodej!!!! Doufám, že to byl pouze omyl.
miSka
napsal(a):
Mam nyni na prodej hrebecka narozeneho 18.03.04 Nema vystaven puvod ale da se dodatecne udelat-je po Radegast a z matky Lastura. Je to sice spise parkurova linie ale
konik je mensi (ted ma tak 145cm v KVH) a i v dospelosti asi moc vysoky nebude a tak se bude hodit treba i na western i kdyz skace vcelku obstojne.
Zato nabira na mohutnosti. Je to ochotne spolupracujici a velmi klidny konik ktery je velmi vhodny k detem. Zatim u kobyl sice hrebci ale je schopno ho udrzet i 10-ti lete dite. Je 100% zdravi az na jedinou zavadu-ma kapri hrbet. Ale prohlizel ho vet a rekl mi ze to bude v poradku(jiste ze se to nesrovna ale nebude to nicemu prekazet). Navic je vazne libivi. Pripojuji jeho foto. Je ale stare cca 2mesice takze konik je ted asi o 8cm vyssi a kaprik uz jde taky pomalu dolu. Co se tyce ceny predstavovala bych si za nej cca 18 000kc ale cena je pohybliva a pokud by sel do dobrych podminek sem ochotna slevnit.
miSka
napsal(a):
PRODÁM 9 LETÉHO VALACHA, RYZÁK S ODZNAKY, 170KVH (PÁSKOU), NA REKREAČNÍ JEŽDĚNÍ POPŘÍPADĚ DO NIŽŠÍHO SPORTU (DŘÍVE VOLNOST 150CM-DÁL NEZKOUŠENO!). IDEÁLNÍ KONÍK PRO ZAČÁTEČNÍKY NEBO JAKO VÝBORNÝ UČITEL NA JÍZDÁRNU. V BOXE I VENKU VELICE HODNÝ (I PRO ÚPLNÉHO ZAČÁTEČNÍKA, POKUD DLOUHO NESTOJÍ). JE ZVYKLÝ SÁM I S KOŇMI. BEZKONFLIKTNÍ VE STÁDĚ. VÝBORNÝ KONÍK I TŘEBA JEN DO RODINY. ZVYKLÝ NA HOSPODÁŘSKÁ ZVÍŘATA A AUTA. OČKOVANÝ, ODČERVENÝ. FOTO MOŽNO POSLAT EMAILEM. ZN.: VYLÉČENÉ ZRANĚNÍ NOHY CENA: 40 000 (dohoda možná) email: ryzaknaprodej@seznam.cz TEL.: 728 040 154 JEN DO DOBRÝCH RUKOU! Jihomoravský kraj
dolinka
napsal(a):
Prodáme 12-ti letou klisnu ČT. Je to krásná plavka po třech hříbatech. Je moc hodná ale podsedlem temperamentní, ale pokud člověk aspoň trošku ovládá základy ježdění, tak ji v pohodě zvládne. Nevyhazuje a ani nemá snahu jezdce odstranit ze sedla, jenom se těžko unavuje. Je ustájená kousek od Klatov. Kdykoliv se mužete přijet podívat a vyzkoušet si jí. Tel.:606/636 946 a nebo 724/077 108
konečně se mi podařilo vložit fotky naší kobylky na prodej
noled
napsal(a):
PRODÁM 9 LETÉHO VALACHA, RYZÁK S ODZNAKY, 170KVH (PÁSKOU), NA REKREAČNÍ JEŽDĚNÍ POPŘÍPADĚ DO NIŽŠÍHO SPORTU (DŘÍVE VOLNOST 150CM-DÁL NEZKOUŠENO!). IDEÁLNÍ KONÍK PRO ZAČÁTEČNÍKY NEBO JAKO VÝBORNÝ UČITEL NA JÍZDÁRNU. V BOXE I VENKU VELICE HODNÝ (I PRO ÚPLNÉHO ZAČÁTEČNÍKA, POKUD DLOUHO NESTOJÍ). JE ZVYKLÝ SÁM I S KOŇMI. BEZKONFLIKTNÍ VE STÁDĚ. VÝBORNÝ KONÍK I TŘEBA JEN DO RODINY. ZVYKLÝ NA HOSPODÁŘSKÁ ZVÍŘATA A AUTA. OČKOVANÝ, ODČERVENÝ. FOTO MOŽNO POSLAT EMAILEM. ZN.: VYLÉČENÉ ZRANĚNÍ NOHY CENA: 40 000 (dohoda možná) email: ryzaknaprodej@seznam.cz TEL.: 728 040 154 JEN DO DOBRÝCH RUKOU! Jihomoravský kraj
Prodáváme 2,5 letého hafloška s pp po Noby s velice dobrou povahou, je to hřebec, má šanci na plemeníka, nekouše, nekope, je 100% zdravý, hodný, vnímavý koník, zvyklý na dopravní ruch. Prodáváme neradi z důvodu nemoci majitele. Jen do dobrých podmínek. Pro info pište na : xkonicix@seznam.cz nebo volejte: 732 435998.
cream
napsal(a):
Prodáváme 2,5 letého hafloška s pp po Noby s velice dobrou povahou, je to hřebec, má šanci na plemeníka, nekouše, nekope, je 100% zdravý, hodný, vnímavý koník, zvyklý na dopravní ruch. Prodáváme neradi z důvodu nemoci majitele. Jen do dobrých podmínek. Pro info pište na : xkonicix@seznam.cz nebo volejte: 732 435998.
Je nádherný, co říkáte...
miSka
napsal(a):
Prodám:
Bavlněná čabraka pod sedlo, šedostříbrné barvy, hustě prošívaná. Nová, nevhodná koupě- barevně mi neladí ke koni. Prodám za 300 Kč.
Jezdecká přilba, vel. 60, klasická sametová tříbodovka, nepoškozená, jako nová. Cena 300 Kč.
Westernová uzdečka hnědé barvy, s čelenkou do V a otěžemi. Udržovaná, málo používaná. Cena 400 Kč.
zánovní uzdečku, vel. 2(teplokrevník), s anglickým kombinovaným nánosníkem, otěžemi, ozdobně oplétaná čelenka. Stejná, jakou měl na sobě Genius Lysák na titulní straně Jezdectví(říjen 2005). Cena 450 Kč.
4 roky starou černou uzdečku s otěžemi, anglický nánosník, vel. 2- na teplokrevníka, zn. Equiservis, kvalitní kůže, mírně poškozená(nejde zvětšit na jedné straně), ale plně a bezpečně funkční. Cena 270 Kč.
udidla- 2x lomené stihlo nerez, vel. 12.5, úplně nové, za 450 Kč. 2x lomené stihlo nerez, vel. 14.5, zánovní, za 450 Kč. Déčko Stübben, vel. 13.5, nerez, velmi jemné(tlusté), odlehčené, za 300 Kč.
Prodám tlumící dečku HKM- z "líné" pěny, vlastnosti obdobné jako gelovka, barva černá. Je nová, jen několikrát použitá, původní cena 99O, prodám za 500 Kč.
Fotky všech věcí mohu poslat emailem. Po Praze osobní předání, mimopražským pošlu dobírkou. Mail koniceka@centrum.cz
miSka
napsal(a):
Nabízím k prodeji hřebečka haflinga, nar. 5/05, s PP (po rodičích v Akceleračním programu), otec: Nimrod, matka: Gaia (výstavní úspěchy), u hřebečka předpoklad pro zařazení do chovu, vynikající exteriér, vychovaný a komunikativní, odčervený, očkovaný, zvyklý ve stádě i na psy.
bensia
napsal(a):
Nabízím k prodeji hřebečka haflinga, nar. 5/05, s PP (po rodičích v Akceleračním programu), otec: Nimrod, matka: Gaia (výstavní úspěchy), u hřebečka předpoklad pro zařazení do chovu, vynikající exteriér, vychovaný a komunikativní, odčervený, očkovaný, zvyklý ve stádě i na psy.
A ještě jedna fotka hřebečka...
miSka
napsal(a):
Sedlo kentaur černé barvy, malo používané, jako nove, vhodne na steepl, rychle prace nebo turistiku + podbřišník, cena dohodou
Uzdečka tm. hneda, s udidlem, otezemi, vse s bezpecnostnim zapinanim, velikost na A1/1, ČT cena 800 kc
chranice z kuze hnede na 4 prezky s modrym podsitim, starsi ale plne funkcni cena 200 kc
ohlavka cervena, jako nova na A1/1, ČT
tel 775 03 05 13 nebo mail cerridwen@seznam.cz
foto nejde vložit, zaslu je na mail v pripade zajmu
cerridwen
napsal(a):
Sedlo kentaur černé barvy, malo používané, jako nove, vhodne na steepl, rychle prace nebo turistiku + podbřišník, cena dohodou
Uzdečka tm. hneda, s udidlem, otezemi, vse s bezpecnostnim zapinanim, velikost na A1/1, ČT cena 800 kc
chranice z kuze hnede na 4 prezky s modrym podsitim, starsi ale plne funkcni cena 200 kc
ohlavka cervena, jako nova na A1/1, ČT
tel 775 03 05 13 nebo mail cerridwen@seznam.cz
foto nejde vložit, zaslu je na mail v pripade zajmu
Prodám valacha, hd., 5 let O:Hurikán po Husar Týnecký, m: po Doremit. KVH: 171 cm, pro sport, drezůru i rekreaci, 100% zdravý, charakterní, velmi hodný. Výkonnost: ZM, Z, hobby do 100cm, 1x ZL. Cena dohodou. Tel.: 604 861135
bensia
napsal(a):
A ještě jedna fotka hřebečka...
Ten hrebecek hafling je moc peknej,puvod taky...ale 20.000 za odstavce haflinga (mate to v inzerci,ne?) se mi prece jen zda trochu moc...
Jem upozornuju ze proti haflingum nic nemam a rozhodne je nepovazuju za podradny kone (jako spousta lidi), sama mam krizence haflinga...
lenocka
napsal(a):
Ten hrebecek hafling je moc peknej,puvod taky...ale 20.000 za odstavce haflinga (mate to v inzerci,ne?) se mi prece jen zda trochu moc...
Jem upozornuju ze proti haflingum nic nemam a rozhodne je nepovazuju za podradny kone (jako spousta lidi), sama mam krizence haflinga...
V inzerci je cena vyšší, ale jsem ochotná o ní jednat... A věřím, že se 20.tis. někomu může zdát moc, ale mně zase se zdá 15.tis. málo - chov koní není žádná levná sranda a nebudu tady ani snad vypisovat kolik peněz mě to stálo, abych takového koníka odchovala... Ono to není jako hop hřebec na kobylu a je z toho hříbě - ty náklady jsou tam opravdu dost vysoké, pokud chce chovatel mít hříbata kvalitní. Sama jsem své chovné klisny koupila ne zrovna za levno, pečlivě vybírám pro ně hřebce a ta kvalita tam je. Vozím klisny na výstavy, aby se tam porovnaly s ostatními zástupci svého plemene... no, co se budu rozepisovat - kdo se věnuje kvalitnímu chovu, ví o čem mluvím a že to legrace není...
Ale já na tom v žádném případě nechci vydělat - ani nevydělám, to říkám narovinu jak to je - jenom si myslím, že kvalitní kůň by měl být prodán za odpovídající částku a tento konkrétní hřebeček má podle slov inspektora chovu velkou šanci na zařazení do dalšího chovu - dokonce už je i přejmenovaný tak, aby jeho jméno potom odpovídalo požadavkům pojmenování plemenného hřebce.
blanche
napsal(a):
Prodám valacha, hd., 5 let O:Hurikán po Husar Týnecký, m: po Doremit. KVH: 171 cm, pro sport, drezůru i rekreaci, 100% zdravý, charakterní, velmi hodný. Výkonnost: ZM, Z, hobby do 100cm, 1x ZL. Cena dohodou. Tel.: 604 861135
prodám provazové ohlávky
blanche
napsal(a):
Moc se mi líbí. I když "mám dovoleno" dalšího koně až příští rok, až doděláme další box, nedá mi to, abych se nezeptala, jaká je cena a odkud jste. Pokud je ještě na prodej.
eva nohelova
napsal(a):
Moc se mi líbí. I když "mám dovoleno" dalšího koně až příští rok, až doděláme další box, nedá mi to, abych se nezeptala, jaká je cena a odkud jste. Pokud je ještě na prodej.
Koník je mé kamarádky - může Vám poskytnout veškeré info na tel. 604861135...pokud myslíte toho cválajícího hnědáka

impact
napsal(a):
Hele a není tohle slečna Egerová? No to je čurina, zase jí na to někdo skočil... Dablixce - Verča - Egerová. Chwa chwa.
tak moment ja tento prispevek nepsala azajimalo by me kdo zna me heslo... a za dalsi absovi neni 5 ale 11 a ja ha nepronajimam

impact
napsal(a):
pro jistotu sem si zmenila heslo zajimalo by me kdo to heslo znal a zase mi tady dela problemy

napsal(a):
Já nejsem žádná Egerová tak si to prosím ověřte ano?Děkuji.
kurva kdoses a kdes vzal maje heslo a pises ze to pisu ja ty...
blanche
napsal(a):
Koník je mé kamarádky - může Vám poskytnout veškeré info na tel. 604861135...pokud myslíte toho cválajícího hnědáka
Ahoj , prodávám Noričku s PP ,věk 17, khv 155 m: Fuchsa po Bujar,o: Rytíř -1,velmi líbivá ,velmi hodná,tahá, chodí pod sedlem,bezkonfliktní, poslušná.lehce temperamentní ve volnosti, pod sedlem tlačivá,vhodná pro někoho kdo chce občas se svést nebo pro někoho kdo by chtěl něco sem tam odvézt,nebo na chov.Na nohy je zdravá,ale je prosedlá.Záda ji ovšem nebolí ,byl tu konský ortoped a říkal že je to je optická deformace a že záda jsou jinak v pořádku.Buď prodám za 25 tis. nebo vyměním za jakéhokoliv koně nejlépe hřebece i valacha ale není podmínkou od O,5 do 10 let,pouze velmi hodného, pod sedlem může být temperamentní.KVH v dospělosti alespon 140.731 01 88 05
kviddo
napsal(a):
Ahoj , prodávám Noričku s PP ,věk 17, khv 155 m: Fuchsa po Bujar,o: Rytíř -1,velmi líbivá ,velmi hodná,tahá, chodí pod sedlem,bezkonfliktní, poslušná.lehce temperamentní ve volnosti, pod sedlem tlačivá,vhodná pro někoho kdo chce občas se svést nebo pro někoho kdo by chtěl něco sem tam odvézt,nebo na chov.Na nohy je zdravá,ale je prosedlá.Záda ji ovšem nebolí ,byl tu konský ortoped a říkal že je to je optická deformace a že záda jsou jinak v pořádku.Buď prodám za 25 tis. nebo vyměním za jakéhokoliv koně nejlépe hřebece i valacha ale není podmínkou od O,5 do 10 let,pouze velmi hodného, pod sedlem může být temperamentní.KVH v dospělosti alespon 140.731 01 88 05
Tady je ještě jedna fotka Pepiny