Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.6.2010 07:50
rocky

XXX.XXX.189.86

Snad mi prominete, že zakládám nové téma, ale tenhle kluk si to prostě zaslouží být na první fotce smajlík
Nový člen do našeho koňského stáda pracantek- nás Jump:-)

15.6.2010 06:49
molly

XXX.XXX.141.73

Dobré ráno, dámy...
Kdepak se touláme ?? Vím, že se opěvuje krása malého "Jumpa" na FB , tak co tady ???

Lenušku přidej nějaké fotky od Tebe :) , Rozárka tu dlouho nebyla... :)

Molinatá si po 14 dnech volna hraje na remontu, a to jsem si myslela, že ve svých 14 letech bude dostávat rozum ... smajlík

Mějte krásný den !!!!:-)

15.6.2010 06:56
klawdie

XXX.XXX.94.254

Zuzí je to dámička, tak hodně trpělivostismajlík:-)...což fcb ani tam o Ostravandách není moc slyšet...tak šup baby co je u Vás nového?

mi začala noční, tak hlídáme, nechci zbytečně aby byl průšvih, tak radši dřív než pozdě...kempování ve stanu není tak zlé, celou noc sjem poslouchala ja dupou králící, konečně doslovně vím co to znamená a ráno místo budíka od 5 kokrhal kohout, a kobyla? najednou děla jakoby nic...ale včera mě přišlo, že měla něco jako výtok, pipina se zvětšuje, vemeno tvrdý, zadek měkkne....dostali jsme do našeho pranostika odhad do týdne...a já v to doufám, 14 dní na slámě asi nevydržím....a jelikož by měl na svět vylést dřív, očekávám chlapáka:)))
maková panenka:-))

16.6.2010 09:08
rocky

XXX.XXX.189.86

Teda tady to je ale mrtvííííí.....smajlík
Malej už má děsný roupy,tak jsem včera s Ivčou dělaly ohradu. Tvořila ji dosti děsivá igelitová červenobílá páska,pak elektrický ohradnik,zase paska a zase ohradník...A co myslíte, ten blázen cca 2x skočil do všech pásek, 2x dostal prdu ohradníkem a dělal blobosti dál. Děsivou pásku žvejkal v hubě, hrál si s ohradníkem kdy mu dá a kdy ne ránu..no mamlas,těžko říct zda ho to tam udrží..Nejhorší je, že to má hned kousek do prvního výběhu a tam by ho nečekalo nic dobrého...:-(
Ale kdyby jste ho viděli v pohybu- štičí hlava vysoko zdvihnutá, ocásek nahoru napnutý a ta vysoká akce nohou:-)

17.6.2010 07:36
strelish

XXX.XXX.127.251

Hmm, s tím testováním ohradníku mi to něco připomíná smajlík:-) Si ještě užijete s takovým rarachem.

....a jelikož by měl na svět vylést dřív, očekávám chlapáka:))) Na to nespoléhej, nám se Mařena vyklubala o 14 dní před termínem smajlík

Pasení se je veeelmi náročné :-))

17.6.2010 08:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

Nestraš Kačo..s ženskejma je težká domluva, stačí jedna...kobyla měla zas krystálky na vemínku, a nežrala, ale kolem desátý si to rozmyslela zase žrala dělala jakoby nic..

17.6.2010 13:23
strelish

XXX.XXX.127.251

No vypadá z té fotky, že už se opravdu každou chvíli rozpadne smajlík

17.6.2010 13:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

V pátek na večer mají dovalit bouře, ideální čas na porod:)))smajlík

17.6.2010 14:05
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Bude malej bouřlivák smajlík

No Honzík si vymyslel zajímavý jména, Bouře nebo Storm...tak sem se mu smála a říkala jsem mu, že se musí narodit teda v tý bouři...tak uvidíme...smajlík...

Ty jo brácha našeho sedla, calif by se zas libil mě...kdo mi chce udělat radost...smajlík
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6088814/westernove-sedlo-californie.php

už mám na cestě konečně dlouhý chaps, tak se těšímsmajlík

22.6.2010 06:47
molly

XXX.XXX.141.73

Klári, jméno pěkné ! Tak užž ???? Ta nás teda napíná :)

Holky , kde jste ??? Tady to žilo a teď takhle usíná ??

Lulda je bez netu, ta nemá jak ...

No táááááááááááááááák.........................................................................

"Kuňka" a Opatovice... 2 dominanty obzoru....

22.6.2010 09:59
klawdie

XXX.XXX.94.254

poslední noci se tváří jako by se nechumelilo, a ti moji dva jednlíci jsou jediný, kterří futrujou i ve tři v noci, celá stáj už dávno chrní, Sahib, Sesi drtí zrní(básnickej obrat, pochopitelně seno, ale nerýmuje se:))...fakt mazec, všichni jsou natažený a chrápou, jen od těch mejch dvou se neustále ozývá klapání papulou....
Mlíko už nám kape 3 dny, svaly úplně opadlý leze jí páteř, humus...ona je miloučká a mazlivá...tak snad snad..hlavně ať je to zdraví, a´t je to cokoliv!

SAbula se poflakuje, panička moc dře...ted se mu zas rovnaj nožky na tvrdým terénu, ale pobrala jsem ty přerostlý střely a evidetně se mu ulevilo...u veta mám domluvenou Donu, tak mu to asi budem aplikovat, snad mu pomůže...

No a my se rozhlížíme...smajlík

22.6.2010 13:13
kukinatost

XXX.XXX.43.146

Tak dámy vidím, že je tu jaksik všeobecně mrtvo....mě opustila Lenuška a jela válet šunky k móřu..:) Jinak běhám po ohradě, sbírám hovniska, seču nedopasky a dneska půjdeme někam na procházku s ořoňama.....
Já už v práci tež nemůžu vydržet a už aby bylo 30., kdy mi začíná dovča....:)
Tady ještě jedna urputná licenční:)))

22.6.2010 13:59
klawdie

XXX.XXX.94.254

Juu to se někdo má, dovču bych též brala a jak jí budeš trávit, s ořema nebo někde relaxem?

Na Lenušku myslím kadžé ráno, jak se asi má...:-)

22.6.2010 14:04
kukinatost

XXX.XXX.43.146

Tady vidím relax v přímém přenosu...:)))
Klárko, aztím nevím, možná se mi po 5 letech rýsuje 4 denní pobyt u moře jenom naotočku, což mi bohatě stačí a snad bych byla schopna zajistiti hlídání pro oře...
Jinak s Kulášem zatím nic moc v plánu nemáme, asi jenom nějaké hory na prodlopužený weeekend, on už byl týden v zimě i týden v létě se rekreovat...
ale hrozně si těším, až si odpočinu do práce...od konce května jsem vždycky v pekelné krizi:)
a hlavně všechny dovče budou spojené s tím, že se budou protahovta šunky tady Vačici:)

25.6.2010 06:45
rocky

XXX.XXX.189.86

Tak aby PRACANTKY neupadly v zapomění, vytahuju je horem..
Co plánujete na víkend?? U nás to bude převážně o oslavách. Nejdříve slavnostní oběd v restauraci s babičkou, slaví 70 a pak do Hořic na rodinnou garden party- slaví Milda.. Koně mají od mého zadku pokoj na celý víkend, takže ty budou relaxovat a nabírat sílu na další závodní víkend.

Hele co radíte: Jump teď začal dosti kousat, sice to těma jeho dásněma nebolí, ale co až narostou zuby?! Nechci ho trestat, ale musí dostat na jevo že to je špatně. Když ho praštím rukou, dostane strach z lidké ruky, to nechci, tak vazákem přes papulu?? Vím že je to ještě mímo nevycválaný, ale nechci aby z něj vyrostl nějakej nezvladatelnej grázlík...smajlík

25.6.2010 07:16
molly

XXX.XXX.141.73

:-) Krásné ráno, že ? Zvlášť, když je páteční smajlík

Můj víkend opět (a pro změnu) zpola pracovní ...Jednou jsem se dala na zcestí, tak musím jít ...
Oslavy žádné, ale dnes večer vyrážíme s přítelem Jackem D. do jedné blíže neurčené pergoly pokořit dno smajlík

Peti, s hříbkem, uličníkem těžké... Ve velkých maštalích se s tím tak "nese..u" , já Ti nevím.. Asi ne praštit, ale chytit za čumec a zvýšeným hlasem vynadat ? Nevím... Neznám, pouze hádám...

Pomoc, pomoc pomoc smajlíksmajlík

25.6.2010 09:47
rocky

XXX.XXX.189.86

včera jsem si scenovala do compu nějaké fotky, tak sem aspoň něco hodím ať to trochu oživím:-)

Tady Sahibkova první účast na závodech, jen jako pozorovatel toho blázince

25.6.2010 09:47
rocky

XXX.XXX.189.86

a v celé jeho Sáhibovské kráse

25.6.2010 09:49
rocky

XXX.XXX.189.86

25.6.2010 09:52
rocky

XXX.XXX.189.86

Deštné v Orlických horách, dnes stáj Adam. A první pořádný výcvik s poníkem Kennymsmajlík

25.6.2010 09:53
rocky

XXX.XXX.189.86

25.6.2010 09:53
rocky

XXX.XXX.189.86

25.6.2010 09:56
rocky

XXX.XXX.189.86

Chuanta- s touhle kobylkou jsem reprezentovala naši školu 3 roky.Patří ji velké díky, za to co mě vše na parkurech naučila

28.6.2010 06:32
molly

XXX.XXX.141.73

Peti, hustý fotky :)) Vím, že jsem kdysi na začátku "pracantek" skenovala taky nějaké drobnosti, ale jak poté umřel PC, netuším, kde to skončilo.. Bylo by fajné na to navázat a znovu se pomotat v minulosti... Ve školních lavicích nemáme takových trablů, jako třebas teď...

Molčí včera šla pod sprchu a jak myslíte, že vypadala dnes ráno ??? Můra jedna :)) Včera poznala "pana rachejtličku" a ani na něj nebyla nijak hustá smajlík Dělá mi, holka moje , radost!

Leníííí , už jsi tůůůů ????? Hurrááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!smajlík!!!!!!!!!!!! Chyběla jsi :-)

A jak jste trávily víkend ???? Danny, seno musíš mít nádherné, když je tak... Jani, už je lépe?
Musím prásknout na Luli, že se aktivně zůčastňují hobbyků u nich v okolí a vozí domů mašle!!! Šikovná to trenérka a báječní koníci!!

Miláček a jeho pískací kost... To by bylo na video, co s ní ten uličník vyvádí...

28.6.2010 08:59
klawdie

XXX.XXX.94.254

Zuzí z tebe teda číší pozitivní energie, moc ti to přeju....to je báječné...

No u nás pořád stejné, prý to mám do tří dnů venku a jestli né šáhnu pro něj a půjde ven násilím, no a očekávám porod ve středu pač to máme termínsmajlík

Sabulku jsme včera opět nachytali vleže a ten požitkář se mezitím než jsem zkontrolovala kobylu natáhl jak širokej tak dlouhej...včera jsme měli fajnovou praochcázku s miláčkáma, všechnu tu zvěř krom těhule..máme fotos jak je zvykem...

28.6.2010 09:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

Sabulka mě věrně poslouchal jak pes a držel se mě u nohy, než pochopil, že musí dát přednost páničkovi...mám ho tqak naučenýho jak jsem chodila s dětma, tak si Honzík musel "vydobít" svůj respekt...:-))

28.6.2010 09:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

šli jsme k rybníku, ale byl osazen lidmi, děs, no na cestě zpět jsem si sedla i já a mám asi desátou fotku an svém koni do sbírky:-)

28.6.2010 09:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

trošku pohybu na měkké louce...

28.6.2010 09:05
klawdie

XXX.XXX.94.254

a pak zas panáček a vyslala jsem ho bez sedla do rybníka u nás, hehe to bylo překvapení, že se musím držet nohama, pro Honzíka to byla premiéra, ale je odhodlaný začít trenovat v anglickém sedle, western je prostě gauč...

30.6.2010 07:25
klawdie

XXX.XXX.94.254

TAk už je to venku 29.6.2010 v 11 hod, ukázkovej porod...oba jsou v pořádku..

30.6.2010 08:15
markemic

XXX.XXX.82.121

Gratulace!Holka ,nebo kluk?smajlík

30.6.2010 09:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

Kluk jako buk, viděla jsem to od začátku do konce, zážitek...
Vybíráme jméno, nějaké tipy na S?

30.6.2010 09:52
markemic

XXX.XXX.82.121

Je krásnejsmajlíkHlavně ať je zdravej:-)Mě napadl Simírsmajlík

30.6.2010 10:11
klawdie

XXX.XXX.94.254

Jé tak to jsi mě pobavila, parádní jméno, jen on je američan a jak jsem tak studovala pravidla, žádné háčky a čárky...

30.6.2010 11:05
markemic

XXX.XXX.82.121

Tak Simir:-D Ne ne,dělám si srandu,je jasný ,že mu víc bude slušet nějaký americký jméno:-)

30.6.2010 11:28
jenysimons

XXX.XXX.77.218

hele, ale mě ten Simír taky napadl....smajlík

30.6.2010 12:28
markemic

XXX.XXX.82.121

:-)):-))Na tom něco budesmajlík

30.6.2010 13:25
molly

XXX.XXX.159.230

Klári, koukala jsem na rajče, super dokumentace :-)
Hlavně zdraví do vínku a k tomu hodnou maminku :-))

2.7.2010 07:54
klawdie

XXX.XXX.94.254

Nějak nám to tu umírá, tak to oživíme...

7.7.2010 06:52
molly

XXX.XXX.141.73

Dobré ráno, ďouchy :) Tak jaký byl víkend??? Co sporťandy a závody??? Lenušku, je na Tebe Rozárka po dovolené hodná?

Molinatá ukončila říjové období (zas na chvilku), tak jsme se včera byly provětrat a řeknu Vám, veseloučko :) Můra jedna.A co dokazovala dnes ráno, když jsem se přiřítila dom :) Dostává ovsa, tak dělá hopsa smajlík

Jinak to prodloužené volno jsem víceméně strávila v práci a ... Tam taky :-) .

Klárko, jak hříbošek??? Nějaká nová fota toho fešáka?? Na konci týdne bych se možná ohlásila na návštěvu, na čumendu, co Ty na to ? Samo, že přitom pomuchlám i malého Jumpa :-)

Tak mějte báječný den, pokud zrovinka nemáte dovču, páč si myslím, že spousta lidů si ji vybírá , aby ušetřilo 2 dny! :)

7.7.2010 07:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

Jejda jasně to budem rádi, jen přifrč:)
Malej je zlatíčko, kluci si na sebe už pěkně zvykaj, a malej si zvyká na ohlávku a vodění na vazáku, pač už je celkem samostatný a nejde aby nám prchal kam se mu zachce...Sesinka je vzorná mamča...Sahibkovi je teď taky fajnově, ale jelikož jsem lazar, vyráží s ním do luk a polí páníček, prvně jsem teda měla strach, ale kluci jezdí na pohodu, nažičky jedou na 98%, takže u nás všechno dobrý...:-))

Zuzíku těší mě tvá veselá náladičkasmajlík
A co vy ostatní....hej baby?

7.7.2010 08:22
haisovad

XXX.XXX.167.4

Dobré jitro,
u nás tak nějak nic nového. Koně přes den zalejzají do přístřešku a ožívají až kolem šesté večer. Máme tu roje hovad, much a celkem dost druhů hmyzu, kterej ani neumím pojmenovat...každopádně koně celkem zeštípaní i přes repelenty.
První flaša endure fuč a že by nějak extra fungoval se říct fakt nedá.
Každopádně už zkouším sedlově úplně všechno...v pondělí jsem skončila u nortna, kterého má evča na gastonka...a překvapivě sedí ze všech sedel nejlépe...
Jinak Lorýsek mě moc překvapuje...je moc šikovná, jen ta panička je občas pěkně marná.

7.7.2010 08:24
haisovad

XXX.XXX.167.4

trochu mi leze po předku ale tak nějak nevím jak se toho zbavit...jelikož se podsazuje dost pěkně.

7.7.2010 09:06
klawdie

XXX.XXX.94.254

Tak daslo s nortnem jsou velmi podobní, můžu ti zavést daslo na zkušku na zaježdění...
No však neboj všechno bude, ona se z toho předku zvedne, děláte pokroky jak brno a ty teda vubec, co jsem zkoukla ty videjka tak čumím čumím...

7.7.2010 11:56
rocky

XXX.XXX.189.86

I já se hlásím po prodlouženém víkendu z práce...
Volno bylo krásně užité, v sobotu začlo závoděním v Brozanech. po poslední návštěvě Brozan, kde jsme skončili na třetím skoku, jsem byla rozhodnuta prolomit ledy!! A to se povedlo. Odjela jsem s ní nejdřívě ZM 90/100cm kde nás pustili na prohlídku parkuru, což bylo tady pro nás nutností! Supr parkur plný profilů nás nezastavil a umístili jsme se na krásném 4-tém místě!smajlík. Pak už následovali oficka parkury stupně Z. Jela ještě lépe a ač jsme rozeskáčko stáhli na hooodně nízkej čas, přes to jsme byli posunutý na 2.místo! Ale i tak luxus závody , na to že bylo přes 30°C!! Ale v jednu hodinu jsme už leželi v bazénu! šlo to rychle.smajlík

7.7.2010 12:03
rocky

XXX.XXX.189.86

Jinak volno bylo spíše odpočinkové u bazénu doma s pejskama po výletech, s koníkama...

7.7.2010 12:08
rocky

XXX.XXX.189.86

A ještě jsem včera podrtila mého muže v sedle. V sobotu zase vyjíždíme závodit, tak musí trénovat!! :-)
Mě teda z toho počasí asi jebne, zas hlasi na vikend skoro 35°C, to je sebevrazda jet na zavody...ale jedem no...Se asi budu srat cele prazdniny na metru díky tomu pocasi!!!!!
Jako by nestačilo, že nám v pondělí skolaboval Jumpík...myslela jsem že už ho z toho nedostanem..smajlík

9.7.2010 10:28
klawdie

XXX.XXX.94.254

Sem už nikdo nechodí, když máme to fcb...
Tak nás čeká seznamovací víkend a konenčě ty rarachy pustíme k sobě...malýho jsem včera mě na vodítku a zatímco se mamka pásla, já jsem se mu snažila dokázat že dvounožců se bát nemusí, pochopil velmi brzy, moc se mu zalibilo drbání na krku...zkusili jsme i zvednou nožičku, žádná panika se nekonala...začíná prdelatět, ovšem není se čemu dovit s těmi akrobatickými cviky, za chvilku bude kultrista raz dva...:)
Sabulkovi taky uvidentně nic nechybí, na střídačku chodí courat s páničkem nebo berajtrem...já se radši držím na zemi...smajlík

9.7.2010 15:00
haisovad

XXX.XXX.167.4

To jo...nikde nikdo...

Já jdu dneska na oslavu 15tin...smajlík

včera jsme upekli luxusní dortík...sem snad nechodí tak ho sem šoupnu...

je trochu faninka Slavie...smajlík

No jinak u mě nic nového...stále prodávám sedla...stále hledám nové řešení sedla, takže furt při starém.
Jinak víkend odpočinkově pracovní...

9.7.2010 15:09
haisovad

XXX.XXX.167.4

Jo v tomhle si dneska hodinku posedím...

novinka Kentaur Hermeso...

13.7.2010 07:51
rocky

XXX.XXX.189.86

Danny bomba dortík!! jen mi nejde do hlavy že by v 15 už byla taková fanynka:-)

15.7.2010 08:25
molly

XXX.XXX.141.73

15.7.2010 08:59
klawdie

XXX.XXX.94.254

světluška hadr...
No u nás nic nového, Sabulka si užívá večrních vyjížděk a koupání, se Sesil se zase věnujeme výchově. Včera jsem Stormíka prvně uvázala vedle Sesi a vyčistlila ho, pozvedala nožky a umyla mu tu posranou zadnici. DOkonce si i nehcá postříkat nožky, když vedle něj sprchuju mamku, žadná panika prostě stojí a čumí...snad mu ta flegmatičnost vydrží...a procházku taky na jedničku, vrazila jsem ho do ruky mojí mamce tak spolu špacírovali, jen si parkrát poskočil jinak šel pěkně vedle...Ještě mě čeká to šílený papírování, ale snad se s těma američanama nějak dohodnu.bléé

15.7.2010 20:16
lesak

XXX.XXX.82.189

Jedna sutazna odo mna ale pekna na domecej pode sme skoncili vo vozatajskom parkure 2smajlík .
Dnes sme sa boli kupat nemal mi ale kto asistovat pri fotenismajlík

16.7.2010 11:49
rocky

XXX.XXX.189.86

Včera trochu náznaku deště, ale mááálo....všude tráva žlutá, zem vyprahlá,prašná..koně unavený slunkem,snechucený vedrem..raktky se na mě lepí dřív než si stihnu nazout boty..no hnus velebnosti!!!smajlík

16.7.2010 12:28
klawdie

XXX.XXX.94.254

tak paráda nějakej profík za mě zaskočil:DDDD

No ten skoro déšť byl ftipnej, ale nebojte bude určo lejt v neděli, jsem projevila přání jet na koupaliště:D, Jinak do rajtek by mě nikdo nedostal a musím si teda kupodivu pochválit ty dlouhý chapsy, mám pod tím džínový třičtvrtáky a a pohoda...

Dneska zas malýho vezmu na svobodu a pak pomažu za dobrým jídlem a přátely, muž jde brigádničit tak mám volný večer...smajlík

20.7.2010 08:52
rocky

XXX.XXX.189.86

Tak co jééééésmajlík

Včera jsem vytáhla oba moje skokany na volnost, protáhnout nožky bez zátěže na zádech:-)..
Bílá si přešla standartně vrchol stojanů a Jerry díky rušivým elementům přešel párkrát řadu z donucení a pak už jsme radši pustili stájové kolegy..Ale jinak spokojenost!

Leni jak jdou přípravy?nebo to proběhlo už tento víkend??

21.7.2010 07:19
molly

XXX.XXX.141.73

Peti, Jump roste, to je fofr !!! :) Fešák je to a ti ostatní jakbysmet!

Já nějak nestíhám posedávat u PC.. Doma ve Hvozd. to vždycky tak nějak pofackuju a ošetřím a více teď bývám jinde:-)
Molču už mám dnes vyvenčenou, páč odpolko jedu pááá :-)

Tak se omlouvám, že nějak nepíšu...

Kdybyste mi chtěl někdo udělat radost, tak páteční noc trávím na směně v HK , u nadjezdu :))

Mějte se móc báječně!!! A hlavně, ať Vám koně jdou :-)

21.7.2010 07:56
klawdie

XXX.XXX.94.254

Hehe Zuzajdo, provokace :D....

Jen si užívej to je dobře...počasí je teď celkem normální tak zvěř muže být venku déle a nejen večer...včera jsem jako každý den vzal mamku se Stromem ven, Sesi hnala na vojtěšku a malej si zas protáhl nohy...při večeři jsem si zkusila "obracený odstav"..matka v poklidu žrala v boxe jen na nás občas chrochtla a my s maličkým jsme se vydali na prozkoumávání dvora....maličkej měl konenčě možnost se očuchat se strejdou Sahibem, no Sahib nezklamal, tak očekávám, že brzy bude mct vyrážet celá rodinka najednou...

23.7.2010 09:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6667591/Nove-rajtky-s-celokozenym-sedem-Hawkmoon.php

tip pro závodnice i nezávodnice, pěkné rajtky za good price..

30.7.2010 07:06
molly

XXX.XXX.141.73

smajlík No toto .... Jdeme do kytek ???? smajlík Kde jste kdo ???

4.8.2010 06:46
molly

XXX.XXX.141.73

smajlík Copak je toto ??? smajlík
Nikdo nikde... Pusto , prázdno ....

4.8.2010 08:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

No tak jsem něco tuknu, no včera jsme se pokusili o krátký odstav a odložení mladého do boxu, trochu řehtání a nervozity, ale dlouho jsme je netrápili, příště už budou vědět, že je to jen na chvilku...začala jsem kobylu už nadejchávat a včera dostala sedlo, dělala jako by žádnou pauzu neměla...ještě jí dám čas než jí vylezu na hřbet, ale už aspon pomalu něco malinko dělá...Sabulka má dnes vzácnou návštěvu a témeř po roce hledání mi dorazí kopytař...hurá jsem na něj zvědavá...

sadzi saj

4.8.2010 09:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

Klárko, tak snad budeš spokojená, Martin je sympaťák smajlík

4.8.2010 09:49
klawdie

XXX.XXX.94.254

No nemůžu se dočkat, hlavně se zas určitě dozvím něco nového..:-)

6.8.2010 07:11
molly

XXX.XXX.141.73

Dobré ránko.. Přeju všem fajnový víkend plný závodních úspěchů...
Můj bude z větší části pracovní, aspoň doufám, že mi to moje poškozená těles. schránka dovolí..smajlík

Tak se mějte báááječně, ju ?smajlík

11.8.2010 05:56
rocky

XXX.XXX.189.86

Mažu z noční směr postel...Dnes nás čeká kovář, budou nové botky,jupíí.dobrou:-|

11.8.2010 10:47
klawdie

XXX.XXX.94.254

Zdar u nás pořádne vládne koňo pohodička..procházkujem a paseme se, vychováváme raráška..Sahib je pro mě asi ten nejhodnější kůň na světe, opět mě přesvedčil, když se malej rarach na procházce přiblížil ze zadu, začal ho oštípávat na zadku nohách a pak hups skočil mu na záda..Sahib šel jako by nic...no prostě kotel s nima...je to úžasný každý den je kolem nich veselo....pokud mě teda nenasere někdo ze stáje...smajlík

11.8.2010 20:00
rocky

XXX.XXX.189.86

26.8.2010 07:05
molly

XXX.XXX.141.73

Z hlubin zapomnění tahám Vás...
Co je všechno kolem nás ?
Práce spousta, berem si velká sousta...
Věřím však, že i tohle zvládnem,
vždyť za jeden provaz táhnem :-)

26.8.2010 07:29
rocky

XXX.XXX.189.86

I já se přidávám ať vytáhneme pracantky opět na povrch.
Tak co plánujete na víkend ženy?? Kdo jede hopsat, kdo bude výletovat, kdo bude odpočívat???
Já jedu navštívit po dlouhé době na celý víkend Vysočinu..Takže koníci dostanou relax, prptože týden na to máme celý víkend ve znamení závodů:-)

26.8.2010 08:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
I já se přidávám ať vytáhneme pracantky opět na povrch.
Tak co plánujete na víkend ženy?? Kdo jede hopsat, kdo bude výletovat, kdo bude odpočívat???
Já jedu navštívit po dlouhé době na celý víkend Vysočinu..Takže koníci dostanou relax, prptože týden na to máme celý víkend ve znamení závodů:-)

Zuzí to je božasnká fotka...
Hele razíš se podívat na GP do HJK? já přemýšlím o sobotě, pač neděle budem u Danule...tak třeba se potkáme...

Včera pasem pasem Sesi, kolem projíždí SAhib s Terezkou a vyrážejí na projíždku a malej se hned automaticky připojil za něj a už špacíroval, tak na něj všcihni koukáme jeslti si všimne, že zapomněl maminku a ono jo, ale chvilku mu to trvalo, si strejdu Sahiba adoptoval...:-)
Ta jejich soudržnost se nám bude brzy hodit...smajlík

Milovanej obřík s naší velkou pomocnicí...

26.8.2010 16:05
molly

XXX.XXX.159.230

Klári, celý víkend plánuju být ve svém a dřít do úmoru.. A ještě si mezitím střihnu jednu noční směnu, aby bylo na občerstvení pro brigádníky... :-) Takže opět workholismus jak vyšitý :-))

Přemýšlím o tom zajet jen v NE na GP, ale byla to jen myšlenka a uvidím , jak se ujme u okolí a zda neusnu :-|

Danny moc a moc zdravím a doufám, že až se mi povede urvat chvíli při cestě kolem, taky se zastavím a na vlastní oči budu moct obdivovat tu Tvou fešandu :-):-) Tuhle, jak jsi byla autí v HK, ses mohla stavit u mne, v druhé práci a třeba natankovat smajlík

27.8.2010 07:20
rocky

XXX.XXX.189.86

Páánečku, to máme dneska upršený pátek...po dlouhé době mi na autě nestíhaly stěrače!!smajlík..
Tak víkendovím závodníkům držím palce ať terén v HJK vydrží, ale moc tomu teda nevěřím, to bude zase poježděníčko na té jejich trávě!!!!smajlík
Já prchám na vysočinu, za jinýma ořama a relaxovat s kamarády:-) Hezký víkend a ať je co nejdelšísmajlík

27.8.2010 08:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

TAk déšť už je v prdeli :D bude hezky...ale já zas přijdu o bílého oře...stopro sebou flákne z obou stran čuně....posekali nám vojtěšku, tak se malej parádně vylítal, a do lesa jsme ani chodit neměli, málem nás ty hnusný konáři sežrali...

30.8.2010 07:15
molly

XXX.XXX.141.73

Ahoj dámy...
Víkend byl dost náročný, nějak nevím, kdy se stihnu zotavit... Naložila jsem si práce až až...
Chlapi dřeli jak barevní a mají za to můj obrovský dík, i jsem si tam s nimi chvílemi připadala navíc... takže brigádníků nebylo třeba a moc díky těm, kteří chtěli a nabídli svou pomoc!!!!:-|:-)

Jak u Vás? Včera jsem stihla kousek GP, odjížděli jsme chvilenku před koncem, tak ani nevím, zda si to Vachuťák odvezl, či ne... :-)

Týnko, jak se říká, "vše se zas v dobré obrátí"... :)

Mějte se krásně...

My dva a pes :-))

30.8.2010 08:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

Zuzí moc Vám to spolu sluší :-)

Víkend zas utekl jak voda, já viděla Týnčino sobotní L a to bylo parádní...
Mojí drazí čtyřnozí byli báječní, v sobotu jsem vyhecovaná ze závodů nasedlala Sahibka a báječně jsme se projeli, a v neděli zas na lonži popracovala velmi příjmeně Sesil...
Byli jsme juknout u Danny na Mistrovství v pasení, tak zážitek a zkotrolovali jsme jim rostoucí pergolu...
Dneska nás děti neuvidíme, máme důležitý výjezd...

30.8.2010 08:49
rocky

XXX.XXX.189.86

Tak já včera dorazila z vysočiny, takže z GP uvidím snad alespoň fota, jinak jsem výsledky slyšela po telefonu.
Víkend parádní, jen ty játra trochu trpělysmajlík

2.9.2010 07:12
molly

XXX.XXX.141.73

Dobré ráno...Daší víkend skoro před námi a tady skoro nic smajlík

Včera jsem potkala v lese nádherné bedly, ale nechtělo se mi slejzat...Ale dala bych si ... P.Rachejtlička je na sever. Moravě a hlásá, jak řízkujou a smaženicujou...Ale zítra už se vrací... smajlík

Můj nadcházející víkend bude z většiny opět pracovní, tak budu jen na dálku držet pěsti pro trochu štěstí všem sportuchtivým :-)

Mějte se báječně...

2.9.2010 18:46
jenysimons

XXX.XXX.237.100

Ahojda holky,
tak já taky přispěju, at to tu fakt neupadne v zapomění....

GP za námi a já v hlavě "ukonči to samoztrapňování a vykašli se na závodění".....v neděli jsem si k narozeninám dala před půlkou rodiny (která se na mě prvně v životě zajela podívat) dala odstáté S už na druhé překážce...:((( brečela jsem tak hodinu v kuse, než jsem byla schopna se uklidnit a začít to brát trochu sportovně...nemám prostě na S hlavu, psychicky jsem se odrovnala a nebyla schopna jezdit tak dobře, jak jsem jezdila v sobotu (prvně jsem od Kristýnky dostala pochvalu za fakt pěkné parkury i když jsem to vždycky nějak posrala, takže nebyly čisté). Ale dostala jsem zákaz a musím prý letos s nimi ještě aspon do Hradištka si napravit reputaci na nižších parkurech, kde si snad vrátím aspon to maličké sebevědomí, které jsem měla.....smajlíksmajlík

Jinak přeji úspěchy v Pardubkách a budu se těšit na výsledky..my tenhle víkend jedeme v ne na Ptýrov na finále KMK a příští týden ve čt frrr směr Hořovice k Opatrnému na poslední kolo v ČSP, budu tam mít super koně, tak se těším, jak budu moct být zase pyšná oška...konečně vyjíždí zase Casio i Catharo, tak se FAKT kotel těším....:-) no a poslední pracovní týden v Karsitu bude strávený převážně v Martinicích, kde v týdnu je finále ČSMK a na konci týdne nějaké závody...:))) a pak? odvoz Kíši zpět do Šonova, kam se fakt netěším, páč to bude jak přechod z pětihvězdového hotelu na ubytovnu, ale to se poddá...a hurá do školy, kam se teda docela i těším....:-|

7.9.2010 06:59
molly

XXX.XXX.141.73

Týnko, Casia za mne podrbej za ouškem... :)

Holky, zas 5 dnů nula příspěvků ... :( Copa To??

Luliiii, chybíš náááám !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7.9.2010 10:11
rocky

XXX.XXX.189.86

Týnuš, tak když máš nerv z S, proč si neodchodíš více ZL,L, kde konkurenci strčíte do kapsy a sama sebe ujistíš, že jste dobrá dvojka a zvedneš si zase sebevědomí a budeš ten správně nahecovanej jezdec, kterej prahne po stylovém parkuru a žluté mašli na dečce!smajlík...Však není kam spěchat, uklidni sebe a bude to zase ok. Máš koně kterej skáče báječně, vždyť víš... :-)

7.9.2010 12:46
jenysimons

XXX.XXX.77.218

Zuzi, splněno...nebyl moc nadšenej, není to mazlik, ale víš jak...:-)

Peti, Kíša už není to, co to bejvalo....už jen proto, že umí zastavit je to hodně jinej kůň...řekla bych, že trochu ztratil srdce....Ludva říkal, at si chodím Z, Zl, což mě zase přijde jako by on chodil s Casiem L, S ale je fakt, že lidem je do toho prd a můžu si chodit co chci....

Ted jsem na FB koukala na ty tvoje NEJ fotečky a narovinu se přiznám, že mám v sobě tu hnusnou věc, který se říká závist.....nevím, jaký to je bejt první, na to moje jediný L já radši ani nevzpomínám, páč to byla ostuda a za letošní sezonu už ani nevím, jaký to je si přivíst vůbec mašli.....ambice mám obrovský, ale chut trochu mizí, když ty výsledky nejsou i přesto, že jsem na závodech s Týnkou, která mě trénuje doma i na oprácku a říká mi co a jak a mi to prostě je stejně prd platné...nechápu to...ale litovat se tu nebudu, mi prostě od malička není přáno vyhrávat a to v ničem....smajlík:-)

ale "výsledky" nějaké jsou...už se neháčkuje a má snahu chodit kulatě....foto Míša Zimná

7.9.2010 15:13
rocky

XXX.XXX.189.86

No tak....vzpomeň na mě ještě loni, kobyla každý druhý závody stála a já nevěděla jak ji toho strachu zbavit..Letos jako když dospěla a začla šlapat podle mých představ, pořád to není ideální ale pokroky jsou.
Ty jsi poslední závody zakončila zastavením, tak mi je jasný že máš z toho pořád smíšené pocity...Koukej co nejdříve někam vyrazit a opravit si to..Je jasné, když jsi celou sezónu dělala ošku a nezávodila tak z těch pár startů nemůžeš dělat závěry. Až se zase vrátíš naplno do svého sedla a budeš se věnovat jen Kíšovi, bude to zas o něčem jiném! A ať tě trénuje třeba sám nejlepší jezdec světa, vy ten talent máte oba dva, třeba fakt zjistíš, že Kíša je spokojenej na ZL,L a budete příští rok vozit mašle!! nevzdávej se!!!:-)

7.9.2010 15:22
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
Zuzi, splněno...nebyl moc nadšenej, není to mazlik, ale víš jak...:-)

Peti, Kíša už není to, co to bejvalo....už jen proto, že umí zastavit je to hodně jinej kůň...řekla bych, že trochu ztratil srdce....Ludva říkal, at si chodím Z, Zl, což mě zase přijde jako by on chodil s Casiem L, S ale je fakt, že lidem je do toho prd a můžu si chodit co chci....

Ted jsem na FB koukala na ty tvoje NEJ fotečky a narovinu se přiznám, že mám v sobě tu hnusnou věc, který se říká závist.....nevím, jaký to je bejt první, na to moje jediný L já radši ani nevzpomínám, páč to byla ostuda a za letošní sezonu už ani nevím, jaký to je si přivíst vůbec mašli.....ambice mám obrovský, ale chut trochu mizí, když ty výsledky nejsou i přesto, že jsem na závodech s Týnkou, která mě trénuje doma i na oprácku a říká mi co a jak a mi to prostě je stejně prd platné...nechápu to...ale litovat se tu nebudu, mi prostě od malička není přáno vyhrávat a to v ničem....smajlík:-)

ale "výsledky" nějaké jsou...už se neháčkuje a má snahu chodit kulatě....foto Míša Zimná

Kočko, jsme všechny tvoje velké fanynky a nebuď na sebe tolik přísná, bílá má tu výhodu, že je to trochu raketka, co nerada chybuje, letos se holky opravdu poctivě připravovali a bylo to o proti jiným rokům znát...
Karzit nech Karzitem...a sama za sebe si promysli v čem si seš jistá a co ti jde a na co Kíša má a toho se drž, proč být špatným Skařem, když mužeš být dobrý Lkař nebo výborný Zlkař..Jste skvěle sehraná dvojka a ty osobně mě pěkně SEREŠ tím tvým neustálým podceňováním...kde se to v tobě bere? Kíša je dobrej kůň a Démonek bude třeba jednou ještě lepší, ale věř mi, že pak ty úspěchy tě potěší mnohem mnohem víc, když si řekneš ano dokázala jsem to...já!!! Nasbírala jsi za toto léto mnoho jezdeckých zkušeností, tak se nepodceňuj a využij toho! Vratte se s Kíšou o krůček níž a pilujte, nikdo nemůže říct, že je to špatně...brala bych to v případě, že na každém ZL kam dorazíš vyhraješ pak je to tedy k zamyšlení zda-li nejít o stupínek výš...ale Týnko ruku na srdce, každej chce občas vyhrát, pač proto přeci závodíte...
Co se týče Kíši, přišla jsi na to co mu chybí? proč ztratil "srdce"? Třeba mu návrat do Šonova prospěje...
Však uvidíš jen prosímtě neházej flintu do žita..Ty seš dobrej jezdec a my všichni to víme, tak nám věř!!!!!smajlík

7.9.2010 15:24
klawdie

XXX.XXX.94.254

Je vidět, že jsme sestry...smajlík

7.9.2010 19:21
jenysimons

XXX.XXX.77.218

holky, po přečtení vašich fakt milých příspěvku jsem měla slzy v očích smajlík
jste zlata a fakt kamarádky a moc jste mě tím potěšily....Pokusím se letos ještě někam vyrazit a jít si fakt klidně Z, ZL a zkusit se zklidnit....asi to vypadalo tak, že příspěvky píšu proto, abych mohla číst vaše utěšovací řádky, ale není to tak..píšu jen svoje pocity....smajlík

Peti, ty se letos ještě někam chystáš nebo jsi Pardubkama ukončila sezonu 2010??? Že bych jela třeba s tebou a tvou úžasou sestrou jako oporou, podporou a fotografkou....:-):-))

Nějak ani nemám víc slov, protože jsem fakt dojatá a potěšená....:-)

7.9.2010 20:23
rocky

XXX.XXX.10.148

Týnuš, takhle to přece má být, od toho jsme kamarádkysmajlík
Sezónu jsem ještě neukončila, kdepáák. Ještě chci letos jednou utvrdit L a určo někam pojedu příští víkend. Jsou Hořice, jen mě zklamal rozpis, nějak vynechali ZL..Sezónu většinou končím až začátkem listopadu v Hradci. Takže můžem něco spáchat.:-)

8.9.2010 12:41
jenysimons

XXX.XXX.77.218

jee, ale já jsem až do 20.9. tady v Karsitu a navíc jsme fakt celou dobu pryč.....tak nejlépe mě poinformuj předběžně, co ještě plánuješ a já ráda vyrazím někam tady, kde si třeba na menších závodech fakt zvednu sebevědomí...:-)

10.9.2010 07:05
molly

XXX.XXX.141.73

Babky, všem krásný víkend plný zážitků a milých lidí kolem.. Můj bude čistě pracovní, 3noční :)) Počínaje dneškem..
A jinak je svět báječný, když je pro koho žít :-)

Týnko, podávej průběžně info, jak to půjde..:-)

4.10.2010 07:32
molly

XXX.XXX.141.73

Holkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7.10.2010 07:19
molly

XXX.XXX.141.73

To už semka vážně nikdo nezavítá smajlík Však díky tady tomu se známe tak, jak se známe :-)

7.10.2010 10:22
klawdie

XXX.XXX.94.254

Máš pravdu Zuzíku, ale v dnešní době Fcb, je to pro ifaunu težký...
všdhcno se dočtem tam...

7.10.2010 11:02
rocky

XXX.XXX.189.86

Ifauna je naše "Matka zakladatelka" nejde to se na ni kvůli praštěnýmu FB vykašlat!!!! Tak šup šup pracantky sem s příspěvkama!!!!!!
Já hlásím, že zranění se hojí velmi dobře, rána je ještě hodně rozšklebená, ale bude to dobré...Paní Bílá není zrovna jednoduchý pacient, ale teď když už nepícháme antibiotika tak to snad bude lěpší..smajlík
Jerry se už pilně připravuje na zimu a zarůstá, asi četl na seznamu jaká krušná zima nás letos čeká:-)

10.10.2010 22:28
haisovad

XXX.XXX.208.166

No čus děvčátka...
taky mám černé svědomí z toho že tu na to pěkně kálíme...smajlík
Já makám jako šroubek abych zlpatila vše co mám napučované a konečně byla zase alespoň na nule (dej bůh alespoň na chvíli)...
No a jak pátek?
jak jste si to užily? Nějaké fotos by bylo?
Já na Vás myslela a kdybych věděla že známej nebude mít tolik času jak sliboval tak bych byla u vás...smajlík ale to už je to takové to kdyby: ("kdyby bylo hovno cukr tak si serem do kafe"...citát mého skoro snad někdy tchána...:-))
No jináč u mě vše při starém...válíme si šunky...stále mám obě sedla a na nové nemám takže nejezdíme...a když už tak to cpu všim možnym a nemožnym aby nás to nikde netlačilo...se podělám už za chvíli.
No jinak jak všichni víte, ale aby byly informováni i na ifauně tak jsme měli plynovou koliku ale vše v pohodě, slečinka se řádně zesrala a život jde dál...
Tak asi tak...

10.10.2010 22:29
haisovad

XXX.XXX.208.166

Vám sem natáhnu pár fotek z pátka...slečinka dělala akrobatku...

10.10.2010 22:30
haisovad

XXX.XXX.208.166

A jedna z posledních a jdu hrnět...

11.10.2010 07:09
molly

XXX.XXX.141.73

Dobré ránko, kobyla je fakt nádhernááá :-)smajlík

Pátek fajný , já nakonec udělala fota jen dvě a nepustila se kapesníku :-( No a jistojistě jsme neudělali žádné společné smajlík

Víkend z poloviny pracovní, ale v sobotu jsem mohla být u spojení životních drah 2 úplně báječných lidiček smajlíksmajlík

Jak vy? Žhavil někdo další fotyho aparát??? :-)

11.10.2010 09:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

Zuzí tobě to seklo, vyšlo krásný počasí, fakt užasnej víkend....pátek byl plnej legrace, ale ono s to s Vámi baby jinka prostě nějde...
Ponožky tentokrát v akci neměli, škoda...
My v neděli trošku zavýletovali a bylo to fajnové....
I ty koníčky jsme stihli všechny vyvětrat.takže pohoda :D
A krásný víkedn pokračuje..

fota hodím jako obvykle...

11.10.2010 13:37
rocky

XXX.XXX.189.86

Zdravím i já po krásně užitém víkendu, prakticky jsem ho celej propila se slečnou Pařízkovousmajlík.
V pátek báječnej srazík s Váma a v sobotu jsme byly s Týnkou na jedné svatbě na Náchodské Vyhlídce. Nechyběl ohňostroj, lampióny přání a celý večer nám hrál Ludva :-))
No a neděle byla dosti odpočinková, jen na skok za paní Bílou..

12.10.2010 09:53
lanika

XXX.XXX.162.56

Tož tak já taky přispěju , snad po půl roce, uf!!!!!!!! :-)
Takže ve čtvrtek příjezd do Pardubicve večerních hodinách, ubytovali jsm ekoníky a šlo se chlastat. V pátek už od brzkého rána s koníkama aa příprava na dražbu, která probíhala až do večera. Fakt jsem byla vyplivnutá,ale večer s pracantkami to jak jinak zpravil, únava ustoupila a ani se mi spinkat nechtělo :-) V sobotu luxus výlet za Patriotem, je to konisko jak hrom a v úžasných podmínkách. Jen fotky co jsem dělaal má všechny Káta ve foťáku.Pak jsme pokračovali sobotníma rovinama, sil ubývalo a to nás čekala večer vyhlášená pařba v Gimletu :-)) No řeknu vám, hosté Angláni pařili dokonale a dalších spousta trenérů k nepoznání smajlíksmajlíksmajlík No a v neděli jak jinak než Velká, ovšem to už jsem vážn fyzicky nedávala. Skolila mě "rýmečka" a sil žádných. Domů jsme dorazili ve 4 hod ráno a bylo jasné, že v pondělí prostě do práce nejdu!!!!!! Jinak Rozárka je odpočatá, říkala, že se prý na mě dnes těší :-):-)

13.10.2010 13:57
rocky

XXX.XXX.189.86

Kdo by odolal viď Týnko:-)) ..

Tak jsem včera byla jezdit, osedlala jsem si nejmenšího poníka a to Rikču, panečku to bylo křesílko!! Jumpíno se držel vzorně u nás a tak jsme ho prvně vzali kouknout do lesa za doprovodu brášky Jerryho :)

14.10.2010 08:51
jenysimons

XXX.XXX.36.85

Peti, ale místo ovoce tam měli dát panáky, abychom si to lili do nich....:-):-))

jinak ahojte holky..jsem ráda, že tu příspěvky trochu přispívají, bylo vážně dosti smutné nás najít na x-té stránce, kde byl poslední příspěvek více jak dva týdny starý.....
Musíme se pokusit to tu zase oživit, ač se sama přiznám, i ted jsem tolikrát jen přečetla vaše vzkazy a pokračovala na další webovky....:-)smajlík

Za chvilku mizím z Prahy, holky, tu je zima jak v psinci a to jsem v Praze...nějak si nedovedu představit, jak bude u nás...:-(:-| ještěže letíme do toho Egypta, tam se nahřeju jak blázen.

JInak dnes mizím na celý víkend do Velichovek a vypadá to, že i s Kíšou, tak se moc těším, že zas konečně uvedu svoje tělo do provozu a budu něco dělat a svezu se na pořádných mašinách...zbyde mi tam 9 koní, což je pohodička..no a ve volných chvílích už mi začínají školní povinnosti = učit se.....ve středu píšeme první test z chemie a pokud ty tři průběžné testy napíšu víc než dobře, můžu mít zkoušku hotovou takhle průběžně, což by bylo neskutečně super a hodně by se mi tím ulevilo, tak nad tím musím máknout....:-)

Jinak minulý víkend hodnotím velmi kladně, děkuju Pétě, že mě vzala s sebou na svatbu...znala jsem tam všehovšudy dva lidi = Péťu a Ludvu smajlík no ale když to manželům nevadilo, tak proč nejít, beztak bych seděla na zadku doma....

co plánujete na tento víkend? já jak už psala, tak pracovně Velichovky a v sobotu po večerním krmení domů, kde slaví 4 lidi narozky, to zas bude akce....smajlík

jedna plesová s bráchou (dlouhej vlas) a bývalým spolužákem...:-)

14.10.2010 13:39
kukinatost

XXX.XXX.43.146

Tož to se aji já odpadlice musím přidat....:)
Konečně se mi spravuje nálada...venku vylízá slunko, už jsme mu dneska mco šancí nedávala, ty mlhy a inverze si to u nás maximálně užívají, tak je pak vždycky šedo a studeno...:(
Dneska dostane nové boty kobyla, včera jsem si vystouhala já černocha a jaká to byla maxi spokojenost, on si u toho pospí, pomalzí se, poňuchá...prostě strouhání je pro něho snad nejoblíbenější činnost..:)
jinak mařena už se dostává pěkně do formy, přibylo nám na krku a na plecách, ale pupenda grande se zřejmě jen tak nezbavíme...:)))

15.10.2010 07:22
klawdie

XXX.XXX.94.254

Zdar baby, tož tak já také přidám...
No já se snažím před zimou, udržovat šedivého v kondici a matku do kondice dostat..včera jsem ji pozorovala na lonži, tak musím říct, že už se pupek pomalu ztrácí, dnes nás čeká společná jízdárna, ale ještě to potrvá... je tuhá a zatím se jí moc hejbat nechce....tak uvidíme jestli z tý koule bude zase kůň...o víkendu mám za úkol zas trochu přikrátit kopýtka, aby se jí kopyta postupně vrátila do správného úhlu...dítě je mazánek, furt ho někdo muchluje, pač je to plyšák...:-))

15.10.2010 14:19
lanika

XXX.XXX.162.56

Jupííííí, už se to tay zase hýbe :-) Třeba dojdem zpět do te situace, kdy jsme za den zakládaly i druhé téma :-) Víkend před náma, já teda dneska na firemní chlastačku, zítra do práce na celý den-majitelé pizzerky žení syna smajlík No a v neděli snad odpočinek.
A musím se dokopat vyfotit kobylenky, jak hezky nabraly :-) Rozárka je ted jeden velký tuček :-)

15.10.2010 19:07
molly

XXX.XXX.141.73

Musím se přidat k těm tučným :-)) Ale při mém prac. nasazení a pendlování mezi "domovy" se to ani jinak nedá.. jsem ráda, že je jaká je a že je jí OK :-)

15.10.2010 19:11
molly

XXX.XXX.141.73

Jinak můj víkend , v sobotu noční... kdo přijede na kafe??? Budu v HK :-)

Neděle pofackovat byteček, v pondělí práce a úterý opět noční, takže.... dlouhá směna :-):-|

Mějte se baby, fajný večer...

16.10.2010 15:34
gituna

XXX.XXX.85.61

Holky hradečandy, mohla bych mít dotaz?
Pátrala jsem tu na ifauně po Suprachoru a vyplivlo mi to, že jste krmily tu extrudovanou kukuřici od Suprachoru, tedy Suprachor - T (http://www.1zaschorusice.cz/stranka/suprachor---kone). Poradíte prosím, jestli se to dá tady někde okolo HK sehnat? Já bych teda chtěla ten Chov, ale to už by se třeba dalo nějak domluvit, pokud to tu vůbec někde je k mání...Díky moc, Šárka

16.10.2010 23:21
klawdie

XXX.XXX.169.112

gituna napsal(a):
Holky hradečandy, mohla bych mít dotaz?
Pátrala jsem tu na ifauně po Suprachoru a vyplivlo mi to, že jste krmily tu extrudovanou kukuřici od Suprachoru, tedy Suprachor - T (http://www.1zaschorusice.cz/stranka/suprachor---kone). Poradíte prosím, jestli se to dá tady někde okolo HK sehnat? Já bych teda chtěla ten Chov, ale to už by se třeba dalo nějak domluvit, pokud to tu vůbec někde je k mání...Díky moc, Šárka

Ahoj,kupovala jsem to v Chov servisu.....kukni na stránky www.profarm.cz...

17.10.2010 17:06
molly

XXX.XXX.141.73

Ahoj,nebo Pavel Vachutků má.Já brala pro holky vždycky u něj :-) Záleží, kam to máš blíž :-)

17.10.2010 17:08
molly

XXX.XXX.141.73

Zas konec víkendu... Příští opět pracovní... Min. z poloviny.... :-)

17.10.2010 21:06
gituna

XXX.XXX.85.61

Moc děkuju vám oběma! Profarm aspoň dle www nemá, přesto jsem napsala paní Haškovcové, to bych měla nejblíž (Běleč). A Vachutka v e-shopu taky nic, ale ani krmiva obecně, takže je taktéž zkontaktuju a uvidím. Každopádně díky za pomoc:-)

17.10.2010 22:43
klawdie

XXX.XXX.169.112

gituna napsal(a):
Moc děkuju vám oběma! Profarm aspoň dle www nemá, přesto jsem napsala paní Haškovcové, to bych měla nejblíž (Běleč). A Vachutka v e-shopu taky nic, ale ani krmiva obecně, takže je taktéž zkontaktuju a uvidím. Každopádně díky za pomoc:-)

Nebo zkus kontaktovat přímo výrobce, ale pokud nemá na eshopu, věřím, že ja paní Haškovcová schopná dodávku zajistit....

18.10.2010 08:08
rocky

XXX.XXX.189.86

Hááj při pondělním ránusmajlík
Jsem ráda, že se nám ty pracantky trochu daly do pohybu!
Já měla víkend teda pěkně náročnej. Mildova mamka potřebovala v pátek pomoct vystěhovat celou trafiku a dělali jsme na tom do 4 ráno. Pak pár hodinek trochu pospat a rychle do HK dokončit posl. přípravy zlaté svatby! Celý den proběhl podle plánů!smajlík No a v neděli do sedla, poníci už se nemohli dočkat vyjížďky. :-)

18.10.2010 13:52
jenysimons

XXX.XXX.36.86

Ahoooj,
tak já se taky zase přidám, at to tu trochu jede...a budu se těšit na zakladatele nového tématu s úvodní fotečkou..kdo to asi bude?! Dáme soutěž? :-D

Já víkend vcelku náročný...ve čt jsem sbalila Kíšu a věci a jela do Velichovek...s Kíšou jsem si tam v pátek přešla malinkou gymnastičku a v sobotu jsem dostala trénink od Michala Panenky, co tam dřív dělal. Byly to jen gymnastičky, oxerová řada a kolmáček z klusu...Kíša jak dlouho nic nedělal a neskákal, tak byl zase při chuti a bylo to fajne...:) Měla jsem z něj radost, ale ze sebe jsem byla zase nasratá..:((
Jinak jak jsem dlouho nedělala, tak fyzička kdesi a já byla po pátku vyřízená jak svině a večer padla za vlast....bolí mě třísla, přece jen po chvíli neježdění si dát 3 koně denně....nárazovka...:-)

no a v sobotu po večerním krmení, jsem si zase sbalila věci i Kíšu, odvezla ho dom a frrr na oslavu 4 narozenin lidí od nás z kramolny ve stylu důchod....dostala jsem skoro vyznamenání, protože jsem jako jediná vydržela celej večer až do konce akce dělat babku s parkinsonem..byla to prdel, dost jsme se bavily....až budou fotky, tak něco hodím, bo budou určo na FB :)

No a neděle jsem pracovala zase u nás na vesnici v hospě a dnes v 10 ráno odjezd do Praheee....takže píšu z Prahy a přeji vám at ten týden co nejrychleji uteče....:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík