Zdravim všechny,
nedávno jsem se pristehovala k Milevsku presneji do Bernartic a tak touto cestou hledam nejake priznivce koni.
Koniky mam doma dva a rada bych k sobe nasla nejakeho "parťáka".
Budu rada kdyz se nekdo ozve.
Ahojky,
tak mi jsme teda od Českých Budějovic...
dobře je to založený, chtěla jsem se rovnou na něco zeptat...
Psala jsem jedné paní, která se zabývá korekturou bosých kopyt metodou Přirozený trim, léčení kopyt postižených schvácením, podotrochlóza, kopyta nevyvážená a jiné deformity. Ráda bych si jí volala na kobylu, ale bohužel tady nemá žádné klienty a cestovné ke mě jí vychází na 1500kč, což je docela dost. Proto se ptám, jestli by jste někdo měl zájem, byla by tím pádem doprava levnější a pokud by se nás našlo víc jak 10, tak je možné i cestovné snížit...
Můžete se podívat na www.kone-naboso.cz Díky
Ahoj,
tak já jsem z Protivína, což je k Bernarticům o dost blíž než ČB :D ale stále nic moc. No každopádně s námi www.rancliberte.wgz.cz se určitě někde potkáš. jezdíme po hobby akcích v okolí, vandrech a kurzech. Zrovna tenhle víkend jsou Petrovice, 10.7 Malenice a Skály a pakl jedem na pětidenní vandr. Kdyby sěmla zájem klidně se ti o akcích rozepíšu...
Vargo: Alenku jsme u nás měli náhodou asi před týdnem a působila na mě dojmem víc než skvělým. \Měli jsme u nás vždy jiného pana kopytýře,ale poslední rok už to nějak víc než hodně fláká a na koně je dfost hrubý. nyní právě zvažujeme kdo bude nástupcem. O Alence jsme také uvažovali, ale cesta odrazovala. No když by se to dalo nějak dohromady, tžak bychom do toho šli. Nás bývá většinou 6 -9 koní na korektury...
Markemic: dekuji moc :-)
jinak CB jsou bohuzel dost daleko ale muzeme aspon komunikovat tady:-)
microfon: diky za info,o tech akcich bych rada vedela vic,prijela bych se podivat..
co se tyce tech kopyt,tak vam asi nepomuzu,delam si kopyta sama :-)
a co mate za koniky a kde?
zdraví koňáci ze Strunkovic nad Blanicí a Křepic.vítej v Jižních čechách a snad se někdy potkáme na nějakých hoby závodech aťuž s koníkama nebo bez a poznáme se osobně. později přiložím i fotku bohužel se počítač rozhod, že s fotkama spolupracovat už nebde
a zatím si s tím nikdo neporadil
no ale já si zřjmě poradím
díky za hezké přivítání :-)
bohužel nevím kde se nacházejí ta místa které byly vypsány.na fotky se tesim.
kam jezdite na hobbiky?
Bílsko je za Bavorovem tam jsou hobby závody u Františka Špatného letos ale pořádat nebude.Malenice, Volyně Hodějov vše je kolem Volyně termíny ještě upřesním tohle jsou všechno hobby závody (trajl, barely, tyče, honění dobytka volné disciplíny) a občas umění s koňmi před kterými padá čelist.večer samo country bály.no prostě super léto.
setřídím informace a poskytnu.
Ahoj, kdyžtak přehled hobby akcí je na našm webu
http://www.rancliberte.wgz.cz/akce/kalendar-akci.html
kdyžtak se stačí na konkrétní zeptat, ráda upřesním když budu vědět nebo mít přeposlané propozice...