Westernové plemena a jezdci - kochači 145

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2010 07:36
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkJoooj,už brzo budeme mít 150.smajlík:-):-)
:-):-)Včera jsem poprvé seděla na Monďáskovi,a to tak,že bez sedla,budeme chodit plavit,tak jsem chtěla mít jistotu,že když na něj Jarča sedne bez sedla,že to bude v pohodě,a bylo,smajlíkna něm se dá krásně sedět zepředu...:-):-)

26.6.2010 07:40
jaruska

XXX.XXX.45.87

26.6.2010 07:44
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))A včéra přeci jen trošíčku sprchlo...:-):-)

26.6.2010 19:40
helu

XXX.XXX.189.70

Ahoj Jaru, koukám jak užíváte krásné počasí. Já si dnes dodala odvahu a svoje 9leté miminko jsem zapřáhla do sulky.
Klepala jsem se a ona to nakonec vůbec neřešila, jak kdyby to bylo normální nebo co jako paničko z toho děláš drama.
Ted ji čeká maratonák a pak pod dohledem zkušeného zavodníka kočár s jedním z kluků. Mám z ní strašnou radost.
smajlíksmajlík

26.6.2010 22:34
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Ahoj Helčo,ta je šíííkovnááá,smajlík:-):-)ti haflíci jsou stejně strašně krásný a šikovný,to já bych Moruš taky mohla zapřahnout,prý tahala,ale právě u toho zlobila,točila se a vyváděla podobný álotria,:-))ale mě to neláká moc,já jí mám radši pod zadnicí.:-))

26.6.2010 22:36
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No jo,já si dneska krásnýho počasí užila sama s Moruš,Jarča měla dětský den a táta tam byl s ní,tak já jela vykoupat Moruš kožíšek.:-):-)

26.6.2010 22:38
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Plaval tam chvílema tenhle bažinec,ale když se to rozhrnulo,tak to odplavalo kousek dál a nevadilo to,a voda byla kupodivu normálně teplá.smajlík:-)

26.6.2010 22:41
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlík:-)Jůůů,koně....smajlíkprojela tam známá s koníkama,tak Moruš,protože je hned neviděla,tak natahovala uši a všechno,jen aby je zahlídla.:-))

26.6.2010 22:44
jaruska

XXX.XXX.45.87

29.6.2010 08:37
remonek

XXX.XXX.162.107

Tak nás musím kochači trošku posunout :-). Se Sobíkem jsme si dneska přivstali a dali jsme si kochací jízdu po ránu, byl parádní vzdoušek a žádný hovada,mouchy a taková ta havět, tak jsme byli spokojeni oba:-)
V sobotu jsme se nakonec do těch Kladrub dostali, nejvíc se mi líbili policejní kladrubáci a pak samo hříbošové:-)
No a v neděli jsme byli s koníkama u rybníka no a ten Sobin tam prostě nevleze,ale už jsme udělali docela pokrok a odvážil se tak 30 cm k vodě, předtím se zaseknul na trávě a na takovej ten písek u vody se mu nechtělo,tak třebas ještě pár návštvěm a snad se do konce léta i vykoupeme :-):-)

29.6.2010 10:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Jééé,Šárí,to jsi dobrá takhle brzo ráno se vyhrabat z pelíšku,ale ta vyjížďka musela stát za to takhle časně ráno.smajlíksmajlík:-)
:-)Neboooj,dej Sobistovi čas,on tam vleze do tý vody,akorát potřebuje čas a chodit tam k tý vodě a chodit,:-)on se jednoho krásnýho dne rozhodne sám,že tam půjde,uvidíš.:-):-):-)A pak ho z tý vody zase nedostaneš,hihi.smajlík
:-)Až budou posekaný pole,tak vezmu k rybníku i Legiška,jestli náhodou nezapomněl plovat.:-)

29.6.2010 10:14
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Vypadá srandovně s tou prdelí nahoře.:-)

29.6.2010 10:15
jaruska

XXX.XXX.45.87

29.6.2010 10:27
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)A do Monďáska už mu taky moc nechybí.:-)

29.6.2010 10:40
remonek

XXX.XXX.162.107

teda Legíš snad roste před očima, přijde mi,že se začíná natahovat i na dýlku ne? Má teda krásnou barvičku:-)
Jj k rybníku ho chci brát co nejčastějc, chodí s náma i Sobíkův kámoš, tak aspoň vidíme,že voda nežere bílé Sobíky :-)):-)) kamarádka říkala,že je možný,že se nebojí tak tý vody jako třeba tý hladiny,jak se tam na ní všchno odraží a tak,ale nevim no. Spíš ho dřív do vody nikdo nevzal, tak to je pro něj novinka, ale u vody je v klidu a nijak tam nejančí, tak snad se nám to jednou podaří.
Mě už se konečně blíží dovča, tak možná když to vyjde by jsme k koníkam vyrazili někam na 2 dny po kopytě a když se to nepodaří,tak aspoň někam na celodenní výlet :-)

29.6.2010 12:28
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Díky,noo,on když si blbě stoupne,tak vypadá jak natažený žužu.smajlíkOn teď bude hold vypadat všelijak,než se mu ten vývoj jakžtakž ustálí.:-|:-|
:-):-)Šárí,výlet určitě vyjde,když budeš chtít,tak půjde všechno,představ si,teď mi psala kamarádka,která má dvouletýho valáška,tak chce s ním jít taky na výlet,na přespání,ale on ještě není obsedlej,tak na něm nejezdí,a všechno s ním ujde pěškysmajlík,dobrá,cooo???smajlíksmajlík:-)

29.6.2010 12:55
remonek

XXX.XXX.162.107

Tak to je fakt dobrá, že by s ním šla pěšky :-) aspoň by se koník okoukal a tak :-) Já jsem teda taky se Sobíkem ještě než byl vůbec obsedlí chodila hodně na procházky,ale tenkrát naše maximum bylo asi 7 km a to sobík doslova přišel domů a padnul do pelechu :-)

29.6.2010 14:01
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No,on toho asi taky bude mít Šimon plný brejle,kor teď,jak jsou ty parna,ale zase půjde jen krokem,tak pohoda,to Míša asi bude funět víc.:-))
:-):-)Moruš si teď chodí dobrovolně pro osvěžení.:-)

29.6.2010 14:04
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíksmajlíkHuráááááááááááá smajlík,prázdninýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý!!!!! smajlíksmajlíksmajlík

29.6.2010 14:05
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkKebule se mohla dočista zblááznit.smajlík

29.6.2010 14:22
remonek

XXX.XXX.162.107

Sobuláka taky doma kropíme hadicí a on pak vždycky jde,plácne sebou do písku a pak vypadá jak řízek :-))
Jak já ty Jarče závidím ty prázdniny smajlík

29.6.2010 18:45
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Já Ti zase závidím ten píííseksmajlík,ti naši se nechají postříkat,ale jdou hned a fláknou sebou do tý hnusný hlíny.:-)):-))

29.6.2010 18:48
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)smajlík:-)Monďásek je na jídlo v kýbli šikovnej,vůbec ho nepovalí.:-):-)

30.6.2010 12:30
loupeznik

XXX.XXX.215.125

Ahojte holky jdu vás pozdravit:-) Celý měsíc dřeme a makáme. Jsem udřená jak bulhar a nikde to není vidět. Vyházela jsem všechny sračkobahna a ted zpevnuju podlahu pod přístřeškem a musím ještě vyzpravit podlahu ve stáji. No práce ažaž a čas skoro žádný. A do toho koně hážou na všechno bobky a závidím jim. Ale už máme doma seno tak o jednu starost mín:-)
Jaruško tak vy si teda užíváte:-) Fotky u máků nemají chybu.
No já se přiblížit s hadicí ke koním tak je už nenajdusmajlík Jsou to poseroutkové:-) Ale mám v plánu plavit. Snad si Lady vzpomene že už byla ve vodě a přežilasmajlík
Heli tak mimčo je teda šikovné v sulce:-)
Jinak se taky přidávám a huráááá prááázdniny:-) Konečně nemusím s Jaroušem 2x denně do města. Strašně mi děkoval, že už má prázdniny. Nějak nepochopil, že jsem to nezařídila já. Ale co, jak bude zlobit tak mu pohrozím zrušením prázdninsmajlík
Tady typická snídaně, psovi už schází jenom lžička na jogurtsmajlík

30.6.2010 12:39
loupeznik

XXX.XXX.215.125

Taky nám porostla Čakina. Má 2 zuby, líbí se jí jak řveme, když nás drápe a kouše, lozí po čtyrech, u všeho se staví a odmítá spát... dokonalý nebezpečný tvorsmajlík Ale na zvířátka se směje. A když jsem jí posadila na Foxe tak se hihnala až se zalykala:-) Tak budu doufat že bude úchylná po mamince.

30.6.2010 14:10
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkPetí,ta fotka hafika u stolu je dobrá,smajlíkfakt boží,jak tam hezky sedí.smajlíksmajlíkA Čakina bude určitě po Tobě:-),neboj.:-):-)Je krááásná:-),ta se Vám povedla.smajlíksmajlíkSprávná rošťanda,má ty čertíky v očíčkách.:-):-)

30.6.2010 14:12
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Šárí,všechno nejlepší k svátku,hodně zdraví,štěstí a hodného Sobanáááááá......:-):-):-)

30.6.2010 14:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

30.6.2010 14:49
remonek

XXX.XXX.162.107

Taky jen v rychlosti nakouknu, v práci je práce až nad hlavu. smajlík
Mímo je kouzelný, fakt mu ty čertiska koukaj z očí :-)smajlík
Jaru děkuju za přání :-)
Tak a za chvilu už pádím domů, dneska nás čeká kovář, tak ještě musím vymáchat kopyta aby s nima šlo něco dělat :-)

1.7.2010 08:36
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No,my jsme dřív museli kopyta nabíjet,dávat do nich ten jíl,když k nám jezdil pan Vaněk,jinak to nešlo uštípat,smajlíkale teď to něják neřešíme.:-)
:-)Legišek se opaluje,hihi,taky už se naučil,že si přijde pro sprchu,jenže se hned zvrhne v tom hnusu,:-)ale kdybyste holky cejtily,jak to pak smrdí ta hlína,když je čistím,tady mušelo bejt kdysi moře,protože já fakt normálně z těch koní cejtím ryby.:-(No jo,ale když jim to dělá dobře....:-):-)

1.7.2010 09:07
remonek

XXX.XXX.162.107

:-):-) jééé to Sobulák to má taky tak, sprcha a pak se honem obalit do podoby řízku :-))
Strouhání se včera povedlo, kovář říkal,že pomolu nebylo co strouhat,páč kopyta rašpluju v průběhu,tak nám jen ořezal střelky trochu orašploval a bylo hotovo :-)
A v neděli jedeme se Sobistou na kurzík, tak snad tam neuděláme ostudu :-):-)

1.7.2010 11:44
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Šárí,kam jedete na kurzík?:-)
smajlíkNo,já budu mušet taky Petrovi zavolat,kdy bude mít chvilku,ty naše,co s nima chodíme,narostlý nejsou,ti si to stačej krásně obrousit,ale Legišek i Pierot tam něco mají...smajlík

1.7.2010 12:40
remonek

XXX.XXX.162.107

Na kurzík razíme do Seletic ( to je tak 5 km od nás,dutíž doprava bude zajištěna po kopytě :-))) pořádá to právě náš kovář, věnuje se přirozený komunikaci a škole lehkosti, tak kurz bude zaměřeněj na práci pod sedlem, tak zas budeme o něco chytřejší. Aleš bude brát foťák, tak budeme mít i nějakou fotodokumentaci :-)

2.7.2010 08:11
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlík:-)Tak to je super,to by byla škoda toho nevyužít,když je to tak blízko.:-)Tak si to užijte a na fotičky se moc těšííím.:-)
:-):-)Tak ty holčiny,jak jsem psala,že jedna jede na koni a druhá koníka vede,tak nakonec jsou u nás,chudinky byly úplně totálně zmožený,jednak teplem,a jednak hlady a žíízní,oni počítaly,že budou mít 2 hospody otevříno,:-)a samozřejmě neměli,protože byl všední den a to hospody otvírají až tak od pěti.Ale holky si ve Zlonicích,kde jsme se potkaly,odpočinuly,koníci se taky trochu napásly a pokračovaly jsme ještě hodinu a půl k nám.:-)

2.7.2010 08:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady už všichni koňouchové pohromadě.:-):-)

2.7.2010 08:50
remonek

XXX.XXX.162.107

Jj přesně je to blízko a je fakt,že Sobistus tý práci na jízdárně moc nedává,tak nám to třebas pomůže :-)
Ježiš teď jsem chtěla něco napsat a už nevim co :-):-)
Tak to holky lituju,ono se pak špatně putuje když je člověk žíznivej a hladovej. A jak to zvládají ta holčina jak jdou pěšky?

3.7.2010 08:45
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(Jejej,teď koukááám,co jsem tam včéra,jak jsem psala,nasekala chyb,:-(nedávala jsem pozor,tak se omlouvám.:-)
:-):-)No to víš,Šárí,že Míša puchejře měla,:-(bylo to nachozených skoro 20 km,což teda má můj hluboký obdiv,:-):-)a hlavně na něj opravdu nesedla,je to rozumná holka a koníkovi byly v květnu 2 roky,tak by bylo opravdu škoda ho zatěžovat už tak brzo.Podívej se třeba tady na ten inzerát,to by opravdu jeden plakal....smajlíksmajlíksmajlík
https://www.ifauna.cz/kone/inzerce/r/detail/1252940/prodam-rocniho-hucula/

:-)Tady kobylka jménem Šárka,je jen asi o 5 cm vyšší než Moruš,moc hodná a šikovná kobylka.:-):-)

3.7.2010 08:48
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)A Šimon,takovej kliďas,moc hodnej koník,akorát nemá rád chlapy,navíc Míša vůůbec neví,co je koník zač,jaký má rodiče,nic,smajlíkale to neví spousta z nás,hlavně že je koník hodnej a šikovnej.:-):-)

3.7.2010 08:50
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)A včéra Míša zalepila puchejře a jely jsme ještě plavit,to je taky nějákých 8 kiláků dohromady,tam i zpátky.:-)

3.7.2010 08:51
jaruska

XXX.XXX.45.87

3.7.2010 08:53
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady obědváme v hospůdce v Beřovicích.:-):-)Je tam úžasný posezeníčko venku,na koníky jsme krásně viděly a obsluha i jídlo taky super.:-)smajlíksmajlík

3.7.2010 08:55
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Šárina,Šimona jsem nefotila,schovával se tam za stromama a nechtěl vykouknout.:-)

3.7.2010 08:57
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Po dobrém obědě jdeme do rybníčka.:-)

3.7.2010 08:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlík:-)smajlíkVoda byla nádherně teplá,ale toho bordelu zelenýho tam bylo už o mnoho víc,než když jsem tam byla minule,:-(hrůůza,smajlíkale koníci se vykoupali a pak se tam nejmíň hodinu a půl pásli.:-):-)

3.7.2010 09:02
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Já fotím na břehu a Moruš už kouká,kdy na ní taky dojde řada:-)),pak si to tam užívala,to byla kráása,jednu chviličku jsme dokonce i plovaly,smajlíkale fotky nemám zatím,fotila nás Míša,tak mi je po něděli pošle.:-)

3.7.2010 12:57
remonek

XXX.XXX.82.124

Tak to taky smekám,že to pěšky holčina zvládla :-). A holky u vás byli na víc dní nebo byli někde poblíž a společně jste chodili jezdit? Koňuchům ta voda určitě bodla. Já včera byla koupat hafana tady u nás ve starý pískovně a voda teda byla jako kafe smajlík. Se Sobistou se mi k rybníku ani moc nechce páč by nás po cestě asi hovada uštípali, tak ho vždycky osprchu hadicí teď u toho začal dělat takový kraviny,že jsem snad víc mokrá byla já než on, pořád do hadice strkal čumákem a tak :-):-)
Jinak huculka je moc pěkná :-)
No a ten inzerát to je jako bez komentáře, fakt některý lidi by radši měli chovat rybičky než koněsmajlíksmajlík

3.7.2010 13:36
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Šárí,holky dorazily k nám ve čtvrtek a v pátek odpoledne už pro ně přijel kamarád vozíkem,to už by opravdu neušly,s těma puchejřema je to fakt strašný,:-(navíc včéra celej den pražilo sluníčko,ony už byly docela chycený,to už by nezvládly cestu dom,i ten valášek toho měl docela dost,teda chvílema,za chvíli,kdy si odpočinul,už zase tu kobylku před sebou pošťuchoval.:-)
:-)):-))Jéé,já včéra napouštěla koním vodu a pro sprchu,ba dokonce několik sprchsmajlík,si přišel i Legišek:-),ale co ten dělal,já se musela tak smát,smajlíkjak baletka se tomu proudu nastrkoval,otáčel se,a když jsem přestala na něj stříkat,tak přišel blíž a somroval,že chce ještě.:-):-)Snad se mi to povede natočit,to opravdu stálo za to,to jsem se fakt nasmála...:-):-)

4.7.2010 14:42
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Dneska mě požádal známej,jestli bych s nima nejela k rybníku,že by chtěl dostat kobylky do vody.:-):-)Tak jsme jeli.:-)

4.7.2010 14:45
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)smajlíkTa haflina tam nakonec,po dlouhým přemlouvání šla,ale chytla se až za Moruš:-),já tam dneska chtěla jen stát a působiti jako návnada.:-)

4.7.2010 14:49
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkNoo,jenže Moruš se mermomocí prostě chtěla vykoupat,tak si tam krááásně lehla,smajlíksmajlíktý brďo,já asi 5 minut před tím jsem si přendala z přední brašničky do náprsní kapsy mobil,přece jen si jednou valach tenkrát se mnou taky lehnul,ale Moruš nikdy,až dneska.:-)A jak se pomalu skládala,já ani nevěděla chvilku,že si lehá,a než jsem si to uvědomila,tak už ležela.smajlíkAle byla tááák kráásně spokojená...smajlík:-):-)Brašny perfektně žbluňkyly,když jsme jeli dom...smajlíksmajlík

4.7.2010 14:52
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)A vono vůůbec dneska byl ponorkovej densmajlík,hihi,tady láká Pavel Teru hloubš...:-)

4.7.2010 14:54
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkKobyle se najednou to brouzdání táák zalíbilo,že hodila papulu pod vodu a chvilku plavala opravdu jak ponorka...smajlíksmajlík

7.7.2010 09:36
remonek

XXX.XXX.162.107

Tak nás musím holky trochu posunout :-). Jarů ta koňská ponorka nemá chybu, já jsem snad ještě neviděla koně co by takhle strčil palici pod vodu :-)). My jsme v neděli byli na tom kurzíku, okoukla jsem plno věcí, ale to je ještě daleko před náma :-). My jsme přišli na řadu v pravý poledne a ač jsme se tam pekli pomalu až do dvou, tak nám to opravdu hodně dalo. Sobista se konečně naučil pořádně couvat, pracovali jsme na zjemnění pobídek holení a taky na tom co dělat když si milostpátn usmyslí a zabalí to se mnou, což tam teda holomek taky předvedl. Mno takže i když jsme tam byli jen jeden den, tak nám to fakt hodně dalo a teď máme co cvičit. Nějak příští měsíc by měl být další kurzík,tak se asi zase vypravíme. Jinak Sobista tam teda měl servis se všim všudy dostal pastvinu sám pro sebe a aby mu tam nebylo smutno,tak mu ještě přivedli kámoše :-)):-)).
Fotky sem hodím snad večer,páč jsem je ještě ani pořádně neviděla, jelikož jsme se s kámoškou vrhli na úkid a opravy ohrad, takže teď nějak maličko nestíhám :-).

7.7.2010 14:03
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkNo my se taky chechtali jak bláznismajlík,taky jsem takovou ponorku ještě neviděla,Moruš sice strká taky hlavu pod vodu,ale ta u toho stojí,ale Terina u toho plavala.:-):-)

7.7.2010 14:07
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlík:-)Tak to je skvělý,že se Ti kurzík líbil a že sis něco odnesla,:-)Sobista bude vychovaný mladý muž brzo.:-)smajlík:-)

7.7.2010 14:14
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkDneska se mi povedlo natočit toho Legiška,jak si přišel pro sprchy,smajlíkje to báječnej vodomil.:-):-)
http://www.stream.cz/video/491645-legisek-se-sprchuje

10.7.2010 08:20
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tak kocháčci,plavíte?:-):-)My jóóó,smajlíkje tam strašná sranda,Jarča mi krade Moruš:-) a já plavčím s Monďáskem,ten toho moc nenaplavčí sice,ale o to víc cáká.smajlíksmajlík

10.7.2010 08:23
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkMoruš chňape ty zelený kusy toho mechu v tý vodě a normálně to potápí,smajlíkje s ní fakt prča.smajlíksmajlík
:-):-)Tady už Monďásek a Moruš v sušárně.:-):-)

10.7.2010 08:25
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady si Jarča na kousek půjčila Moruš,ale já Monďáska vedu,mě se do toho anglickýho sedla neeechcesmajlík,to jdu radši po svejch..:-)

10.7.2010 08:33
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Převčírem jsme s Jarčou hlídaly dvojčata:-),já pořád nevím,která je Éliška a která Maruška.:-):-)

10.7.2010 21:55
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tak ještě dám pár fotiček z dnešního plavení pro ty,kdož nás sice sledují,ale nechce se jim psát,hihi.:-):-)
:-):-)takhle tam Jarča s Moruš dovádí,teda Moruš stojí a je jí to jedno,že z jejího ctěného zadečku skáče nějáké praštěné dítko.smajlíksmajlík
http://www.stream.cz/video/492813-jarca-s-morus-v-rybniku

10.7.2010 21:57
janna

XXX.XXX.49.13

Ahojky milovníci westernu. Mám tu na prodej 9 čísel časopisu Český Reiner v super stavu. I s poštovným na dobírku za 250Kč + přidám ještě 4 čísla Western World jako bonus kdo by měl zájem napište na wiki5@volny.cz :-)

10.7.2010 22:00
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-))Ahoj,díky,časáky já nechci,jen tu podsedlovku.:-):-)Už jsme domluvený,že mi jí pošleš myslím ve středu nebo kdy jsi to psala...:-)

10.7.2010 22:02
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Pierot byl jako hroch,jednak vždycky stoupne dost voda,když on tam vleze:-)),ale on žral i ty řasy,chudáček,jako kdyby mu nedali najíííst...:-):-)

10.7.2010 22:04
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady udělal ještě asi 2 kroky a už plavalsmajlík,tak to už jsem nefotila,páč jsem se bála o Oldu,a já když se bojim,tak nefotim.:-|smajlík

10.7.2010 22:08
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-):-)Moruš je moc hodná a trpělivá.:-):-):-)

11.7.2010 10:59
lucky

XXX.XXX.133.26

Ahojky
Na chvíli jsem se odmlčela..nějak nebyl čas ani nálada.
Ale mám novinky.

Jinak fotky z koupání super, ta potápka nemá chybu smajlík. A kurzík docela závidím, taky bych na nějaký šla... smajlík

Jo a teď ty novinky..nooo....čím začít. Asi to, že včera jsem ráno hodila Usu k Bendovi..jelikož má říji, tak ji hned otravoval. No a jeli jsme za huculí Betty..vrátila se zpátky a majitelé Bendulky si ji berou, takže jsme jeli pro ni, já ji nasedlala, nauzdila a jela s ní ty 3km tady k výběhu. Nemá teda vůbec kondičku, navíc je čerstvě vystrouhaná, tak bylo vidět, že je citlivá na kamíncích, tak jsme šly krokem, sem tam po travičce u cesty zaklusaly, ale z Betty v tom vedru lilo. Kolem řeky tady u nás už jsem s ní zacválala, ale čtyřikrát se mi pozastavila, jestli to myslím vážně, že má fakt cválat ...
Jak jsme vyjeli na louku, tak Benda s Usou už ji vítali, Betty byla nadšená. Chvíli se ňuchali přes ohradu a pak jsme ji odsedlali a já ji zavedla do ohrady. benda byl nadšený..další baba. Aspoň tolik neotravuje už Usu.
Ale dneska ráno jsem tam byla Usu dát, chvíli je sleduji, zaparkovaní v přístřešku a Benda to zkouší na Betty a najednou hups, skočil na ni, držel ji papulí za hřeben krku a udělal se ji pod břichemsmajlík. Betty stála s výrazem co jako má s takovým blbounem dělat a benda slezl, postavil se, začal zívat a vypadl, že upadne do spanísmajlík..no já měla záchvat smíchusmajlíksmajlíksmajlík.....a už dal pokoj. Ona Usa ho takhle nenechá ani náhodou, takže proto pořád prudí...holt nevím, ale podle nás asi kdysi i připouštěl. Pak ho vykastrovali a byl dost problémový, to ho koupila bývalá majitelka..udělali s ní kus práce..ten poník je fakt super přiježděný a umí perfektně kde co z NH... no a te´d je tady, ale prostě pořád asi za ty roky nepochopil, že nemá koule...smajlíksmajlík

Tak uvidíme, ale včera byli zaparkovaní v přístřešku všichni a byl tam klid.smajlík

11.7.2010 11:04
lucky

XXX.XXX.133.26

Betty si obešla celý výběh a pak sebou hned praštila. Benda jak ji viděl, tak se okamžitě přidal a Usa na ně koukala, jestli jsou ti dva normálnísmajlík

11.7.2010 11:09
lucky

XXX.XXX.133.26

tady se ještě válela, tak teda Benda znovu....

11.7.2010 11:28
lucky

XXX.XXX.133.26

benda chodí za kobylami jak ocásek...te´d má nový objevsmajlík

11.7.2010 11:30
lucky

XXX.XXX.133.26

11.7.2010 12:03
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkTo je super,že je Betka zase zpátky,hurááá,smajlíkdoufám,že už je tam napořád:-),Benďulka bude šťasnej a nebude vědět,kterou babu má milovat dřív,hihi.smajlíksmajlíksmajlík
:-):-)Naši klucí už se taky docela zkamarádili...smajlík:-)smajlík

11.7.2010 12:05
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Jenže to uviděl Legišek,že se klucí oždibujou,a nemohl to pochopit,smajlíkvždyť doteďka byl Monďásek na oždivbování jenom jeho...smajlík

11.7.2010 12:08
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkTak je otravoval,ale oni ho vyhnali,tak tady kouká jako bubák....smajlík

11.7.2010 12:11
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tak se pak Pierotovi Legiška zželelo a chvilku se mu věnoval.:-):-):-)

11.7.2010 12:12
jaruska

XXX.XXX.45.87

11.7.2010 12:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-)):-)Legiš chtěl Monďáska jen pro sebe...:-):-)

11.7.2010 13:16
lucky

XXX.XXX.133.26

JJ, je to super, že jsou spolu. Jdu se teď za nimi podívat. Byli jsme se psy koupat a teď jdu na chvíli ke koním. Betty se včera někde o něco řízla na plecích, už se to stahuje, vymývalo se to Bettadinou a jdu se na ně juknout. Možná ji to stříkneme Aureomycinem..přece jen je to s ATB a jsou hodně mouchy a hovada, tak ať se tam něco nezanese. Ale jinak je to prkotina..ale o co si to udělala nám není jasné. smajlík

11.7.2010 13:17
lucky

XXX.XXX.133.26

Jaruš, kluci jsou skvělí jak se dali dokupy. Hele, Moruš asi na říje už dlabe, co? Oni nějak nejsou na baby, že?..neřeší to, když Moruš říjí. No jo, to ten náš je holt trochu jak Cassanovasmajlík

11.7.2010 13:26
markemic

XXX.XXX.82.121

Ahojky:-)
Jarčo,fotky jsou krásný,léto jak má být,viď?:-)smajlíkAle už ty vedra začínají být nesnesitelný..pesan už nám z toho pomalu kolabuje,jak nejsme u chalupy ve vodě..

11.7.2010 13:30
lucky

XXX.XXX.133.26

My máme za barákem řeku a kousek od nás je velký splav, takže pesany pořád koupeme a jsou blažení Ale dneska jsme s nimi taky šli až v poledne a Darés tady hysterčil už ráno, že chce do vody...

11.7.2010 13:36
markemic

XXX.XXX.82.121

Je to pro ně hrozný..a obvzlášť pro ty Tvé,Ti jsou chlupatí a černí..ten náš je "jen" černý a má dost..tady v Praze můžem tak akorát rychle vyčurat,vykadit a honem domu do chládku a mokrej ručník na sobě..dneska už ani nechtěl žrát,jak už toho má plný zuby.

11.7.2010 13:43
lucky

XXX.XXX.133.26

Budeš se divit, ale oni ti chlupatí jsou na tom v mnoha ohledech lépe než ti krátkosrstí. Přece jen je ta srst zase na druhé straně izoluje...třeba může chytit i úpal ze sluníčka...ten krátkosrstý..to jen tak na okraj. No nic..já valím za uuň

11.7.2010 18:14
bospor

XXX.XXX.195.231

ahooj :-) jaruško to koupání vám závidím:-) my můžem do písáků jen dokud je zima. jinak jsou obležený lidma a ani by jsme neměli kudy tam vlést

11.7.2010 20:40
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkNo jo,Lucí,pořád je to tak,že Moruš říjí,nastavuje se,ale nic z toho nebývásmajlík,bohužel.:-|
:-):-)Jo,Markét,je parno,ale třeba Legiš jde spát na úplnou sluneční výheň,nejde chrápat do přístřešku,ale kus vedle,tak to asi tak strašný není pro ty koně.A v rybníce jim je tak krásněsmajlík,že je nám vždycky líto je odtamtud vystrkat...smajlíkAle oni jsou poslušní a jdou,pak se krásně pasou a do hodinky vždycky sedláme.:-):-)
smajlíksmajlíkIvčí,kráásná fotička:-),no jo,to je škoda,že nemáte někde takovej Hobšováček,smajlíkaspoň malinkej...Klucí by si plavení užili v létě,v zimě je to na prd,to ty koně dlouho schnou a člověk se tam třese jako osika.:-(

11.7.2010 20:42
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-))Monďásek si po sobě umejvá i nádobí.:-):-)

11.7.2010 20:44
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-):-)Moruš se mu směje,jak je pořádnej,páč ta zááásadně nádobí nemejesmajlík,ale vyhazuje.smajlíksmajlík

11.7.2010 23:06
lucky

XXX.XXX.133.26

Hele, brali jste do vody i Legoška poslední dobou? Nebo ho už necháváte jen doma? Jsem viděla někde inzerát že je na prodej už , že?

12.7.2010 08:19
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkNo strašně bych ho do toho rybníka zít chtěla,jenže se bojím,aby nekopnul po Monďáskovi a netrefil Jarčusmajlík,on si prostě tak hraje,spíš ho někdy vezmu jen sama,s Moruš,až bude po žních,to jsme u rybníka do čtvrt hodinky.:-)

12.7.2010 08:29
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jojo,na prodej je,:-)ale rozhodně na to nespěcháme,byl tu chlapík,že by si ho vzal,jenže nemá druhýho koněsmajlík,tak jsme se s Oldou jednoznačně shodli,že do takových podmínek rozhodně hříbě ze stáda rozhodně prodávat nebudeme,smajlíksmajlíksmajlíkon chce ještě druhýho koně,ale výýýhledově,:-(to znamená kdo ví kdy a jestli vůbec,kdepáák,smajlíksmajlíkto radši ať tu je třeba ještě rok,dva,on je takovej bezúdržbovej,:-))nám tu nevadí,když už je vykastrovanej,klucí si krásně hrajou a je sranda ho pozorovat.:-):-)A sice ho prodáváme,ale já bych si ho právě raději nechala do těch aspoň tří let,jsem strašně zvědavá,jestli probělí.smajlíkNo,uvidíme.:-)

12.7.2010 09:41
remonek

XXX.XXX.82.124

tak jsem se holky konečně pročetla až dolů. Tyjovka to má Benda jak harém, teď nebude vědět na kterou bábu dřív :-)):-)). Jaru fotky z plavení nemaj chybu, my byli u rybníka včera a světe div se Sobík nám tam málem vlezl už měl přední kopýtka ve vodě a už už se chystal,že teda jo no a v tom se tam přiřítil na koupání tábor smajlíksmajlík, tak to pujdeme zkusit ještě dneska a to si myslím,že už by tam pan Sobista mohl i vlíst.
Jinak my jsme teď u kamarádky klukům uklízeli druhou ohradu kde mají víc trávy, no byl to boj v rozích tam bylo blno ostružin a tak, tak jsme to tam vykutávali jak permoníci, ale už máme jakž takž uklizeno, jen zbývá natáhnout ohradník a kluci se můžou vesele pást :-).
Legíše bych brala hned, moc se mi líbí a určitě to bude taková ta akorentní velikost :-):-)
ještě sem hodím pár fotek, tady je Sobík na tom kurzu do ohrady dostal kámoše :-)

12.7.2010 09:42
remonek

XXX.XXX.82.124

12.7.2010 09:44
remonek

XXX.XXX.82.124

tady už se učíme, na můj sed moc nekoukejte jsem měla strašně krátký třmeny :-(

12.7.2010 09:49
remonek

XXX.XXX.82.124

tady to jsou hafly od nás z vesnice

12.7.2010 12:30
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkJéé,Šárí,to je škoda,že se to nepovedlo,ale nic se neděje,ještě má bejt hezky dlouho,tak se to určitě Sobíkovi povede se odhodlat ještě jednou.:-):-):-)
:-(:-(Někdy bych Pierota fakt praštila,podívejte,co udělal Monďáskovi,takhle byl zkousanej i Bobik,:-(ten prevít je kouše půl roku,jenže na Bobikovi se rok nejezdilo...Tohle má Monďásek na zádech...smajlíksmajlíksmajlíkUž ho tam nebudu k nim pouštětsmajlík,kdyžtak pustím jenom Legiška k Monďáskovi.On tomu Pierotovi začne věřit a ten mamlas velkej se chová vždycky jakoby nic a pak najednou tohle...smajlíksmajlík

12.7.2010 15:01
lucky

XXX.XXX.133.26

to mi něco připomíná...smajlíksmajlík
Nevím, proč se musí někdy ti koně tak mlátit.
Já zrovna uvažuji, že zajdu pro Usu a půjdu se s ní projít kolem řeky. Ve výběhu mají děsně hovad..je to hnusné a dám ji doma do stínu. Bude ráda. K večeru pak jedeme pryč a kdo ví, kdy se vrátíme....

13.7.2010 10:01
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Noo,já toho Pierota fakt někdy nechápu:-(,nic,nic a nejednou zničehonic zaútočí na koně,kterej to nečeká,smajlíkkdyž jsme přivezli Bobika,tak jsem to pozorovala několikrát....:-(:-(VBobik se ho pak přestal bát a naflákal jemu,že se mu pak vyhejebal Pierot obloukem,ale Monďásek tu povahu nemá....smajlíksmajlík

:-):-)Všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a úspěchů přeji kocháčkovským Markétkám.:-):-):-)

13.7.2010 10:59
markemic

XXX.XXX.82.121

Ahojky,děkujeme za přáníčko a hážeme srp do žita:-))
Já dostala nejkrásnější dárek v podobě nové prácesmajlík:-)Jsem moc ráda smajlík

13.7.2010 19:33
madow

XXX.XXX.121.112

ahojky, já taky moc děkuji za přání.....

dnes byla ve stáji docela kovbojka....přišla jsem do stáje a uprostřed boxu díra...pod kobylou se prolomila dlaha...ale nic není ani jí ani prckovi....jenže nejhorčí je že jsem ted ve stáji tento týden sama...kluci od koní co jsou tu nejblíž nebyli doma a ted babo rad....tak koně okamžitě ven....a obvolávat...nakonec přijel kámoš s pomocníkem z vezsnice cca 15km...dali to šikulové dohromady a všichni byli spokojení...mají u mě velkýho panáka...ne-li celou flašku....kobče se ale zpátky do boxu moc nechtělo...chuděra, když jsem odcházela stála naplácnutá za stěně a žvejkala spokojeně trávu...ale k místu kde byla díra se asi nepůjde juknout....malý šel teda záplatu hned zkoumat...to by nebyl on

Přidejte reakci

Přidat smajlík