Tohle jsem řešila před necelým rokem, kdy jsem vyzkoušela jak klasický bavlněný od KenTaur, kožený, i neoprenový cassini od equiservisu - ten fakt NEBRAT! ( prý pro citlivé koně, ale nadělal mi největší paseku na koni jakou jsem kdy zažila), a další podbřišníky, ale osvědčil se mi tenhle :
http://www.obluk.cz/zbozi-detail.php?sid=13&kid=2702
, absolvovali jsme s ním i několikahodinovou hubertku a v pohodě:) Od srpna do října jsme nemohli sedlat právě kvůli zranění z podbřišníku cassini) pak jsem vyzkoušela tenhle a jsem spokojená :)
pisilka
napsal(a):
Potřebovala bych poradit jaký podbřišník pořídit poněvadž jsem měla už čtyři a po každém dřív nebo později se mi koník odřel,teď mám neoprénový a taky se mi odírá nebo tvrdne kůže.Tak už nevím jaký podbřišník pořídit aby se neodíral.
ahojík měla jsem takový problém ale kámoška mi udělala návlek z jemného povlečení(chlupatého)a už nemám žádný problém je pravda že je pak pod ním v teple spocenej ale mě se nikdy kobyla neodřela a to jaký koliv podbřišák
Sice to tady moc nepatri,, ale treba budete vedet :) mam klasicky bavlneny od kentauru, je super, ale jak je takove to poutko z poprsáku, tak to odira hodne :( Videla jsem podbrisniky s kovovym ockem, ale vsechny zase byly s gumou a tu nechci... Nevite o necem nahodou? :) Ale ne moc drahem zas.. Nebo nejaka podlozka pod poutko poprsaku? Kuji :)