ahoj chtěla jsem se zeptat co je toto za sedlo dostala jsem ho ke koni a v anglickych sedlech se nejak neorijentujusmajlík mam na mysli kvalitu vim ze nic zavratneho to neni. zajimaji me zkusenost se sedlemi diky:-)
To sedlo je čistokrevná indie, už jen podle těch zadních oček u polštářů a podle té udělané bočnice na kolenní opěrku. Info ohledně indických sedel se dá vyčíst kdekoliv na kterékoliv slušné diskuzi a pokud nechceš svému koníkovi odrovnat záda, raději se ho zbav. Jsou světlé, ale opravdu velmi velmi světlé vyjímky v počtu několika hodně málo kusů, kterým se nekřivila/nelámala/nepovolovala kostra, jinak všechno ostatní šunt nad šunty, to bez pardonu
misakral
napsal(a):
To sedlo je čistokrevná indie, už jen podle těch zadních oček u polštářů a podle té udělané bočnice na kolenní opěrku. Info ohledně indických sedel se dá vyčíst kdekoliv na kterékoliv slušné diskuzi a pokud nechceš svému koníkovi odrovnat záda, raději se ho zbav. Jsou světlé, ale opravdu velmi velmi světlé vyjímky v počtu několika hodně málo kusů, kterým se nekřivila/nelámala/nepovolovala kostra, jinak všechno ostatní šunt nad šunty, to bez pardonu
jj diky ja jsem si to myslela. Zbavit? to asi nekam zahodit ze? Podle toho co pises je nejspis neprodejne
Ale to ne, jen jsem zvyklá psát věci tak jak to vidím :o) neumím to napsat s těma kudrlinkama, jako že je to sice trága, ale v poho :o)
Nemyslím si, že je neprodejné, ono se plno lidí najde, kdo by ho koupil, toho bych se taky nebála :o) pokud nemá zlomenou kostru, tak rrodejné je a bude, pokud má, tak třeba i jako dekorace :o)
misakral
napsal(a):
Ale to ne, jen jsem zvyklá psát věci tak jak to vidím :o) neumím to napsat s těma kudrlinkama, jako že je to sice trága, ale v poho :o)
Nemyslím si, že je neprodejné, ono se plno lidí najde, kdo by ho koupil, toho bych se taky nebála :o) pokud nemá zlomenou kostru, tak rrodejné je a bude, pokud má, tak třeba i jako dekorace :o)
jj jasne chapu :-D ne nenii prave nijak ponicene spis asi hodne malo jezdene tak diky za postrehy :-)
mozna jsem mela to stesti ze jsem narazila na tu svetlou vyjimku v indickych (pravdepodobne) sedlech... ale je fakt uzasne, konikovi sedi a me taky xD... nez ho das pryc, radsi bych se zeptala nekoho "na zivo" , z fotky to nikdo rict nemuze :) Treba taky nebude tak spatne a podle ocek se to poznat neda :D
Taky mám podobné zkušenosti. Asi jedna z těch málo světlých vyjímek, kdy indie sedne. Jezdila jsem v ní deset let a žádný problém. Jen jednou jsem otlačila kobylu na hubertce, ale vlastní blbostí, kdy jsem si po přestávce špatně srovnala dečku pod sedlem. Jinak za celou dobu žádný problém. Jen jsem se ho musela vzdát, protože to byla 16.5" , do které jsem se poskládala jen já. Jenže kvůli těhotenství jsem přestala jezdit a tak jsem kupovala větší sedlo .