Westernové plemena a jezdci - kochači 148

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2010 11:42
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Vyhazoval po vodě,joo?:-)To muselo bejt docela rodeo..smajlíkNo tak hlavně,že tam už vlezl,já myslím,že teď už to nebude problém.:-)smajlík
:-):-)Valaší trojúhelník.smajlík

2.8.2010 11:44
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Moruš hlídala a tady se otáčela po mě,protože jsem si sedla na zem,ale hned mě kousli aspoň 2 mravenci.:-))

2.8.2010 11:46
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Pierot pak vstal,a za chvíli prudil,von fakt nedá nikomu pokoj,mezulán jeden.:-))

2.8.2010 11:47
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Monďásek se táák pěkně rozvalil a spal...:-|:-|

2.8.2010 11:49
jaruska

XXX.XXX.45.87

2.8.2010 11:51
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Uááááá,já jsem chtěl ještě spáááááááááát.....:-):-)

2.8.2010 11:52
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Já mám ale pěkný nožičky....:-):-)

2.8.2010 11:56
jaruska

XXX.XXX.45.87

2.8.2010 14:57
markemic

XXX.XXX.77.109

Ahoj,
Jaruško,ty fotky ,jak Pierot budí Monďáska jsou dokonalý:-))A musím pochválit kvalitu fotek,moc pěkně nafocený,krásný barvy,až se nechce věřit,že je to tím kompaktemsmajlík
Mám teď nový job,venčím pejsky pro jednu firmu,co se tím zabývá.Dnes jsem byla první den,jsem sice po dvou psech dost uťapaná,ale ten pocit,že člověk vyvenčí pesana,který je celý den zavřený doma,je báječnej..

2.8.2010 14:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jéé,díky,Markét,no to bude tím,že mám kráásný modely.:-)):-):-)
smajlíksmajlíkNo to je super práce,to by mně taky bavilo venčit psy,:-)a máš malý nebo velký?:-)

2.8.2010 15:01
markemic

XXX.XXX.77.109

Je to Jorkšír a Beagle:-)Takže pohoda,ale čas přinese určitě i něco většího:-))ale tak to mi neva,páč jednu velkou obludu mám doma:-))Jo a ještě mi přibydou dvě Bišoní holky:-)

2.8.2010 15:05
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tak ty jsou super,ty tě asi moc nevláčeli,já venčívala kdysi jednu ovčačku a ta mě vláčela,kudy chtěla,lidi se smáli a pravili,že fakt netušej,kdo koho venčí:-),byla jsem vždycky vyflusnutá víc než ta čuba.Ale perfektně tahala sáňky v zimě,to jsme si s ní užili legrace,protože ona tahala jen směrem,který se líbil jí,né mě:-),takže jsem furt byla omotaná okolo nějákýho stromusmajlík,musím se smát,když si na to vzpomenu...:-):-)

2.8.2010 15:09
markemic

XXX.XXX.77.109

Tak alespoň utáhla sáňky:-D to Tekouš by se jen ohlížel a nevěděl co po něm chci,kdybych chtěla,aby mě tahal:-D Sílu by měl,ale nechápal by to:-))

2.8.2010 15:16
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Noo,ona byla taková udělaná,ta snad ani nevěděla,že nějáký sáňky táhne,:-)tak to občas se mnou takhle někde zalomila a vyklopila mě.smajlíkAle byla to strašná legrace,nikdy se nám nic nestalo,ale strašně jsem se u toho nasmála,smajlíksmajlíkkdyž mě tam někde zvrhla a pak koukala,jestli se z toho dokážeme vymotat.:-)
Ona měla na běhání takovej malej dvoreček,ale sama neběhala a právě byla taková trošíčku obézní.:-)

2.8.2010 15:19
markemic

XXX.XXX.77.109

No jo,tak to holt byla ta nevybitá energie,to jsi ani nestačila otevřít vrata a už jste brali čáru,co:-DTo si umím představitsmajlíkTak Ti byla určitě taky vděčná,že se dostala ven!

2.8.2010 15:59
andmac

XXX.XXX.114.96

Ahoj holky, tak se zas po nějaké době ozývám a posílám vám aktuální fotku kluků :-)
Klucí jsou moc fajn, malej si krásně zvyká, už si nechá ošahat celé tělo a to i na pastvině, kde dřív před člověkem zdrhal. Dokonce mi chodí i naproti :-) Strouhání je teda ještě chvilkama trošku rodeo, ale holt nožičky trvají déle. Míša zas pro změnu bojoval se zánětem v očích, ale už máme téměř vyléčeno, takže taky dobrý. :-))

2.8.2010 16:01
andmac

XXX.XXX.114.96

Míša mi jasně dává najevo, že pastva už ho neba a jde domů na seno :-)

2.8.2010 16:03
andmac

XXX.XXX.114.96

A Lexík zas naopak radši pastvičku a jde okouknout výběh, jestli tam není ještě nějaký pěkný trs :-)

2.8.2010 16:05
andmac

XXX.XXX.114.96

Ale pak se nechá přesvědčit a jde taky na sušený, aspoň na chvíli :-|

2.8.2010 16:07
andmac

XXX.XXX.114.96

A jeden portrétek nakonec, akorát ta páska je tam naprd smajlík
Tak jsem vám to tu trošku zaplnila jdu pracovat smajlík

2.8.2010 20:53
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkTéda Andrej,to jsou 2 fešáci,malej je teda fakt nádhernej:-),to je takovej ten lysinkovatej typ,který já můžu:-),ale tůdle jsem někde viděla haflíka bez lysiny a toho bych nemusela.smajlík
:-):-)My se vrátily před chvilkou,byly jsme na podvečerní vyjížďce,:-)byla s náma kamarádka se strakáčkem Giovannim.:-)

2.8.2010 20:56
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Povinné foto u Sloupu vinařů a rybářů.:-))

2.8.2010 20:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Jarča dostala chuť na špendlíky,už zrajou.:-)

2.8.2010 21:01
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Ještě že je ten Monďásek tak hodnej.:-):-):-)

2.8.2010 21:03
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tady Mondís zírá na za zdí vyskakujícího psa.:-)

2.8.2010 21:30
andmac

XXX.XXX.114.96

Dík za pochvalu, ale na Míšovi je vidět, jak stárne :-(
Já vám jaruško tak závidím ty vyjížďky. Ze začátku mi to ani tolik nepřišlo, ale teď už mě svrbí zadek. Včera jsem přebírala věci a čistila sedla, tak to na mě tak nějak padlo. Tak se aspoň kochám tady fotečkama z vyjížděk :-)
Strašně se mi líběj fotky focený navečer před bouřkou, kde ještě svítí sluníčko, ale obloha už má takovou tu modrošedivou barvu, ty barvy jsou tam nádherný :-)

2.8.2010 21:34
andmac

XXX.XXX.114.96

3.8.2010 06:43
remonek

XXX.XXX.162.107

jééé haflouš je krásnej a Míša taky :-) on vypadá jako takový dobračisko :-)
Jsem včera Sobistu vytáhla ven bez sedla a ještě teď mě bolej nohy :-)):-))

3.8.2010 08:53
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkKolik je Míšovi,18???smajlíkKlucí mi připadaj stejně velcí,nebo se mýlím?:-|
:-))Šárí,já jsem tůdle měla taky takový nutkání,že si vezmu Moruš bez sedla,jen takovej kus,necelý kilometr bych jela,na tu cestu ke Slanýmu,tam bych slezla a vysekávala bych to roští,co tam překáží,ale právě ta vzpomínka,jak vždycky po jízdě bez sedla slezu,tedy lépe řečeno spadnu:-(,a jdu do kolen:-(,mi v tom zabránila,kdepáák,to už pro mě není.smajlíksmajlíkStrašně moc děkuji v duchu tomu,kdo vymyslel sedlo.:-)smajlík
:-(:-(Měly jsme jet dneska ten maxiokruh s tou Janou,co s náma včera jela na tom strakáčkovi,ale asi tomu nebudete věřit,tady zase leje.:-(:-(

3.8.2010 09:48
markemic

XXX.XXX.77.109

Ahojky ,
tady taky leje,už od večera bez přestání..copak my tady,nám nic nehrozí,ale nezávidím to těm,co zase budou mít vytopený sklepy,apod...
Jarčo,tak to je k vzteku,to zase budete mít rozmáčenej terén na týden...Hezky má prý být až o víkendu.Ale co ono to potřebuje zalít,ten tvrdej terén jak beton,taky koním neprospívá.Dneska dostane Jorkšír pláštěnku:-))

3.8.2010 09:54
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)kdepák,to nebude rozmáčený na týden,tady se to poměrně dobře vsakuje a vítr to brzo vyfouká,:-)akorát ta chudák Janina dělají střechu,mají tam jen igelit a už psala,že mají vodu v baráku...:-(smajlíksmajlík

3.8.2010 10:04
andmac

XXX.XXX.114.96

Tady leje celou noc a celé ráno, k tomu v noci buřina :-(
Jaruško podle papírů je Míšovi 16, ale všichni tipují spíš tu dvacítku. Dobračisko to je, teď jsem mu mazala ty oči, tak jsem tušila jak budeme svádět boj, ale během chvilky si na to zvyknul a za párkrát jsme nepotřebovali ani ohlávku jak pěkně držel. Stejně tak už se oba naučili na stříkání repelentu. Loni jsme s Míšou trošku bojovala a teď stojí a drží, stejně jako malý, který si taky zvyknul. Ale stříkám jim jen plece a krk. Stejně vysocí ještě nejsou, ale za pár měsíců ho malej asi dožene. Oni mají každej úplně jinej kohoutek, tak to trošku zkresluje, ale zadnice už mají od sebe jen kousek :-|
Tohle je focený ještě v mírném kopečku...

3.8.2010 10:07
markemic

XXX.XXX.77.109

No tak to je taky pěknýsmajlík

3.8.2010 10:15
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Nádherně se leskne:-),je vidět,že mu nic nechybí.:-):-)
:-|:-|Ahá,tak 20 už je věk,:-|a on jak tahal,tak je víc opotřebovanej,ale zase tak špatně fakt nevypadá,já kdybych to nevěděla,tak bych mu 20 neřekla...smajlíkNěkteří koně ve dvaceti letech vypadají opravdu hrozně.:-(

3.8.2010 10:33
andmac

XXX.XXX.114.96

Je tak to děkujeme :-)
No mohl by trošku shodit, to by těm nožkám určitě ulevilo. Teď jak se ochadilo tak to kluci zas rozbalej, malej se potřebuje vylítat a Míšu občas strhne sebou, k tomu pastvina v kopci udělá taky svoje. Akorát se vždycky modlím, aby to prcek ubrzdil, to bláto pěkně klouže a on je poděs - no hříbátko, co bychom taky chtěli :-).
Snažím se doma drahou polovičku přesvědčit, že musíme vzít Míšu taky ven na prochajdu, už je z toho výběhu otrávený. Jen bude muset jeden zůstat s malým doma a hlídat jak to bude snášet, poprvé mám naplánovanou cestu jen kousek od ohrady - cca 500 m, musíme to vyzkoušet. Snad budou oba v pohodě, jinak mají do jara smolíka :-(

4.8.2010 08:07
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|No,tak to jsem zvědavá,kterej bude vyvádět víc,jestli Míša nebo Lexa,přece jen už jsou na sebe dost fixovaní,:-|ale třeba to půjde hladce.:-):-)Já bych je raději brala oba najednou.:-|:-|Míša malýmu ukáže okolí a budou spokojeni,že jsou spolu,a pomaloučku,třeba opravdu až příští rok,bych je nenápadně začala oddělovat,jen na pár minutek,aby věděli,že se mu ten druhej vrátí.Ale pokud klucí respektujou el.ohradník,neměl by být problém,Janina tůdle se taky divila,že jdeme ven s koníkama kolem ohrady,Legišek tam lítal,řehtal,ale za chvilku se uklidnil,on to perfektně respektuje tu ohradu,a je takhle v pohodě,i když nás vidí,že odcházíme a je tam úplně sám.:-)smajlíksmajlíkTady jde u Tebe spíš o to,aby mladej třeba na tom bahně nepodjel a neprotrhnul pásku,pak už by se to asi docela dobře naučil to probíhat...smajlík

4.8.2010 21:40
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tak dám pár:-))fotiček z dneška...:-)

4.8.2010 21:41
jaruska

XXX.XXX.45.87

4.8.2010 21:49
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Pak jsme jely ještě chvilku ven...:-):-)

4.8.2010 21:58
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Pak se Monďásek už moc rozvášnil:-)),tak jsme raději vylezli ven,:-|aby ho nááhodou nenapadlo si lehnout.:-)

4.8.2010 21:59
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No,a co se vypilo,musí se zase vyčůrat.:-)

5.8.2010 06:41
remonek

XXX.XXX.162.107

Á koukám,že Mondýs sportoval :-), Jaru proč za sebou táhnou ten pytel? My včera byli taky venku pan Sobista byl nějakej napruženej, tak začátek byl tak trochu adrenalinovej:-(, takže zpátky aby jsme nemuseli při jeho kravení jít po silnici,tak že pojedeme jinačí cestou, mno Aleš natěšenej,že vyzkouší ten mobil s navigací, mno navigace nás sice vedla dobře, ale cesty po, kterých jsme jeli asi hlavní opravdu nebyly:-)):-) jsem čekala kdy tam narazíme na nějakýho čuníka:-)):-)) Dneska ho nejspíš vezmu jen trochu pojízdárničit páč zas potřebujeme trochu schodit, jak marodil s tou nohou,tak snad nabral i ze vzduchu....

5.8.2010 08:21
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)To jen tak,Šárí,to je výcviková pomůcka,kdyby třeba Jarča s Monďáskem někdy jeli na nějáké hry,tak tam to občas bývá,že koníci za sebou vlečou pytel a nesmějí se toho bát,nejednou jsem na těch soutěžích viděla,že do této soutěže se hlásej i lidi,kteří neví,jak jejich koník bude reagovat,když za sebou něco potáhne,a pak jim bylo závodiště malý,smajlíktak Monďásek se nebál:-),ale co vylepšovat ještě rozhodně je.:-)To my tak s koníkama blbneme,třeba děláme i to,že kolem koníka někdo běhá s plechovkama nebo prostě věcma,který chrastěj,což je situace,která se Ti může po cestách naskytnout,tak je fajn,když víš,že koník je v klidu a pohodě.:-)

5.8.2010 08:25
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru tak tohle by mě nenapadlo,ale určitě to vyzkoušíme je to fakt dobrej typ :-)

5.8.2010 10:05
andmac

XXX.XXX.114.96

Jaruško opět krásný fotky :-)
Ono s těma vycházkama to ještě bude sranda. Míšovi bych řekla, že už hodně chybí, protože když přijdu k ohradě v místě, kudy jsme chodili ven a on mě zmerčí, tak kolikrát s řehtáním přiběhne a chodí za mnou jako ocásek. S Lexíkem jsme zatím šli jen kousek v rámci ohrady (cca před 2 měsíci), museli jsme projít železnou brankou a je to pro něj zatím hodně nové a strašecí, přestože Míša jde před ním a je v pohodě. Navíc mám trošku obavy, že až se Míša dostane na otevřené louky, kde jsme spolu na vyjížďkách cválali, tak bude k neudržení a ve svým stavu si nemůžu dovolit dva rozlítaný koně ve volný krajině, to by nemuselo dopadnout dobře :-(

5.8.2010 21:38
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|Andrej,možná bys fakt teď koňské vycházky fakt řešit neměla,:-|:-)radši,:-)přece jen jsou venku a pohybu mají dost,něco jinýho by bylo,kdyby byli v maštali,ale to oni nejsou.:-):-)
:-):-)Díky za pochvalku:-),přidávám další.:-):-)

5.8.2010 21:39
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Pomóóc,já nechci jezdit......:-):-)

5.8.2010 21:42
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-(:-(Jarča pořád má ty ruce jako pravítko,a fuurt jí to říkám a furt,a ona je tam má zase za 2 minuty takhle,fakt někdy mám pocit,že zkouší mojí nervovou soustavu.:-(

5.8.2010 21:44
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Aspoň že to nedělá při skocích.:-):-)

6.8.2010 07:16
andmac

XXX.XXX.114.96

Tak ta druhá fotka je fakt skvělá :-)
S procházkama uvidíme, ale protože dneska tu zas leje, tak je jasný, že kluci budou lítat o stošest, hlavně mladej. Docela se těším až bude podzim a vykastrujem. začíná být hodně neodbytný a hlavně když se ochladí a ožije tak chudák Míša nedělá nic jiného než kope a kope. Zadek už má samou jizvu od zubů :-(

6.8.2010 09:18
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|No joo,to známe,to dělá Legišek taky,ale jen Monďáskovi,na Pierota si moc nedovoluje,sice občas taky,ale né tolik,jako na Monďáska,ten taky chudák pak jen kope a kvičí,ale tomu se zdá to až tak nevadí a když mu to vadí,tak ho odpálkuje tak,že mladej pak odejde.:-)

6.8.2010 13:12
hovawart

XXX.XXX.31.3

jaruska napsal(a):
:-|:-|No joo,to známe,to dělá Legišek taky,ale jen Monďáskovi,na Pierota si moc nedovoluje,sice občas taky,ale né tolik,jako na Monďáska,ten taky chudák pak jen kope a kvičí,ale tomu se zdá to až tak nevadí a když mu to vadí,tak ho odpálkuje tak,že mladej pak odejde.:-)

Nase 18-tiletá babuska, ktera je plna energie :-)))

6.8.2010 13:22
hovawart

XXX.XXX.31.3

hovawart napsal(a):
Nase 18-tiletá babuska, ktera je plna energie :-)))

Na praxi na Havaji, ostrov Maui.....uzasny zazitky!!!!!!! :-))))))))

6.8.2010 13:25
hovawart

XXX.XXX.31.3

hovawart napsal(a):
Na praxi na Havaji, ostrov Maui.....uzasny zazitky!!!!!!! :-))))))))

Splnil se mi sen..vzdy sem si prala pracovat na ranci, mezi kovbojema a s americkyma plemenama...a to se mi podarilo...jsem moc rada, ze mi skola takovouto praxi zajistila........vratila bych se hned!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7.8.2010 08:46
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)To by se mi taky líbilo,ale nedovedu si představit,jak bych se za tu velkou louži dostala,smajlíka jak bych se tam domlouvala,umím akorát helllooooou!!!smajlíksmajlík
:-(:-(To počasí mě teda celkově dost tento,ještě že jsme na ten vejlet do ZOO chytli nádherný počásko.smajlíkAle od tý doby jen leje a leje,jak říká Janina,padaj hovna s hákama.:-(:-(

7.8.2010 16:17
remonek

XXX.XXX.26.35

Jaru ani mi nemluv tady už od včera leje :-(:-(,takže pan Sobinanta je stejně pořád zalezlej ve stáji a futruje se senem. Si řikám,že ještě že jsem si pro tu slámu jela ve čtvrtek páč to by se nám ten balík asi pěkně promáchal. U nás jak dneska ráno lilo,tak jsme se rozhodli zajet do equiservisu, koupili jsme dečku pod sedlo s takovým tím vyměkčením, tak snad bude mít Sobík radost pak ještě pytel granulí a samozdřejmě nějaký ten pamlsek, měli tam v komisním prodeji univerzála od kentraura za 8 000 tak jsem se nad ním pořád rozmejšlela, jenže se bojím toho,že u nás jsou v tom hřbetě docela rozdíli na jaře a pak v létě jak zas jezdíme víc a že asi přeci jen ten wintec s měnitelnou komorou pro nás nejspíš bude lepší řešení a navíc my zas nemáme moc kohoutek a ten kentaur my přišel spíš na kohoutkatýho koně mno. No jsou to starosti s těma sedlama hrůza děs smajlík Doufám,že aspoň navečer přestane trochu pršet, že by jsme šli aspoň na krokovku k lesu.
A kde jste byli v zoo?

7.8.2010 19:30
bospor

XXX.XXX.195.231

tak jak jste na tom? tady sice prší, ale jinak v pohodě:-)

7.8.2010 19:32
bospor

XXX.XXX.195.231

koně jsou spokojený:-) nic je nekouše:-)

7.8.2010 19:34
bospor

XXX.XXX.195.231

a včera jsme dodělali novou kruhovkusmajlík je konec sbírání okousaných sloupků a natahování zkřenčelých provázků:-):-)

8.8.2010 08:26
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Šárí,v praze jsme byli v ZOO,máme to kousek a jezdíme tam pravidelně každý velký prázdniny.:-)
:-):-)Taky si myslím,že pokud se Ti koník tak přesvaluje,tak by bylo dobrý to sedlo s těma vymněnitelnýma komorama,bylo by super,kdybys ho někde sehnala na půjčení a zkoušku.:-|
smajlíksmajlíksmajlíkTý jo,Ivčí,ta kruhovka je super,z čeho to je,já to nepoznám,železo?:-)
smajlík:-):-)Tady už dneska neprší,hurá,smajlíkale ty záplavy všude,to je hrůza:-(,a zase si braly lidské životy...smajlíksmajlíksmajlík

8.8.2010 10:27
bospor

XXX.XXX.195.231

vrch je železnej a spodek plastovej. elektrikářský lišty.
tady svítí sluníčkosmajlík normálně ho nemusím a když prší, tak je mi dobře, ale na žně by mělo bejt počasí:-|

8.8.2010 11:30
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|:-|No právě,aby jim to obilí neshnilo v tomhle počasí,to by pak bylo všechno pěkně drahý...:-(:-(
smajlíksmajlíkKruhovka je moc pěkná,ta už vydrží.smajlík:-)
:-)Monďásek jde hodit ještě jednu vrstvu.:-))

8.8.2010 11:34
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Jak furt prší,tak Legišek roste a roste...:-):-)

8.8.2010 13:40
lucky

XXX.XXX.133.26

Ahojky!!! teda já se vždycky směju nad těmi fotkami, jak se ti koně umí zřídit v tom bahněsmajlík

jo a ta kriuhovka ne dost dobrá...výborný nápadsmajlík.

A Jarča je hodně šikovná, za chvíli bude jak profík.

Jinak po republice hrůza a záplavy a u nás dva dny svítí slunko. Včera celý den, dneska sem tam chodí mraky, ale pak se to vybere a dvě hodiny třeba svítí slunko. Usa je na pastvině, ale kdo ví, možná začne taky pršet..tady se začíná až nyí smrákat, tak uvidíme. Pokud by to vypadalo moc na delší pršení do večera, tak pro Usu zajdu s deštníkem a stáhnu si ji domů..oni pak chodí po pastvině v dešti a Usa to stále nemá dobré s tím kašlem, tak nechci aby moc prochladla...

No nic, já jdu vyřizovat mailíky...sakra..nějak se tady fakt začíná stmívat

8.8.2010 16:13
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkNo jo,to věřím,že se bavíš,když je Usina jako sníh pořád.:-):-):-)Tady je naštěstí teplo,včera,i když pršelo a byli koně mokří,tak se neklepalismajlík,ale minule,jak bylo u toho to šílený ochlazení,tak Monďásek trošku vibroval,:-(ještě pořád není aklimatizovanej z toho boxu a z těch dek...smajlík

8.8.2010 16:27
lucky

XXX.XXX.133.26

Tak tady byl trochu slejvák, tak nevím, zda se uně schovali, nebo zmokli.... ale tak je celkem teplo, takže by neměl být problém. Ale nedávno jsem byla v lijáku pro Usu a taky se řádně klepala zimou a byla děsně ráda, že jde domů. Hodně zmokli, hodně se ochladilo a ona je skoro donaha teď....v těch vedrech totálně vylínala, nemá na sobě nic moc, prosvítá ji všude černá kůže, takže není bílá, ale taková šedostříbrná. No a jak pormokla a ochladilo se, tak normálně klepala kosu......

Teď by měli být OK, je tam jakž takž teplo, ale asi stejně pro jistotu se tam půjdu projít a možná už ji stáhnu domů. Je tam od rána a pořád se to tady už honí na další slejvák...

9.8.2010 07:22
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru my jsme v Praze v zoo byli nějako o Vánocích a taky to bylo pěkný, mě se tam nejvíc líběj ty lední medvědi ty nemaj chybu:-)
Ivčo ta kruhovka je opravdu povedená, pojedeš na ten kurz u nás?
Lucky já jsem teď taky viděla jednoo arabáče a jak píšeš ty,tak byl skoro nahej jak měl tu letní srst, tak to pro ně asi nebude nic moc tohle střídání počasí :-( U nás pršelo v pátek a v sobotu lilo skoro celej den, jen navečer trošku přestalo,tak pan Sobinanta honem musel po tý mokrý trávě lítat jak potrefenej, jsem čekala kdy se natáhne,ale naštěstí to všecko ustál.
Včera jsme vyrazili na výlet, v kopýtkách jsme měli něco přez 18 km a tak jsme zrovna vyzkoušeli tu novou dečku pod sedlo mno a světě div se, sedlo se nám ani nehlo a i Sobista se tvářil spokojeně.:-)

9.8.2010 08:16
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-|Noo,to docela tu Usinu lituju,že je takhle nahatá,snad stihne do prvního ochlazení nasrstit.:-):-)Naše hemelky taky línají,ale tak něžně,není to nic drastickýho.:-)
:-))Jé,Šárí,nám zase sedí sedlo,ale pořád ta dečka tam dělá takovou neplechusmajlík,né že by se něják shrnovala,to né,ale prostě vidím,že se vždycky vzádu pohne,ještě mám jednu,co jsem koupila tady přes Ifaunu,tak jí tam zkusím Monďáskovi dát a uvidíme,třeba bude sedět líp.:-)

9.8.2010 18:10
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Tak jsme vyrazili na chvilku s koníkama,terén docela dobrej,ty zahrady jsou boží,tam to bývá suchý i po takovýchhle deštích.:-)

9.8.2010 18:12
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Pierot je správnej,Olda ho postaví k žebříku,jde otevřít vrata a Pierot poslušně čeká,až páníček přijde a naleze.:-)

9.8.2010 18:12
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-))Ještě že tam ten žebřík je...:-)

9.8.2010 18:15
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíksmajlíkTak nevím,těm anglickým sedlům moc nerozumímsmajlík,dala jsem jim tam tu jinou dečku a ona dělá úplně to samý,co dělala ta druhá modrá...smajlíkŠárí,taky Ti tam takhle pochoduje ta dečka?smajlíkKdyž vyjíždíme,tak nám tady ta dečka sedí krásně...

9.8.2010 18:16
jaruska

XXX.XXX.45.87

smajlíkA když už jedeme domů,tak tam máme tohle...smajlík

9.8.2010 18:18
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Jako Monďáska to nikde netlačí,nic,jen mně to prostě znervózňuje,že se to tam takhle hne...smajlík

9.8.2010 18:22
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Zase si zkusili cvičně plechy.:-)

9.8.2010 18:27
jaruska

XXX.XXX.45.87

9.8.2010 19:00
bospor

XXX.XXX.195.231

jj asi dorazím na kurzík:-) v pátek koukat a pak se rozmyslím:-|

10.8.2010 06:05
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru jestli ta vykrojená dečka je nová,tak ti takhle cestovat bude nám to ta vykrojená taky dělala, tak jsem jí brala třebas jen když jsme šli na chvilu ven, nebo jen na krokovku aby se to moc nešmrdlalo, ale pak se časem srovnala a už nám nejezdí.
Pak co máme tu nevykrojenou,tak tam nám mamča musela popošít takový to poutko jak se tím prostrkuje podbřišník páč ta nám taky docela jezdila,ale teď je ok.
Ivčo my tam budeme asi jen v sobotu, páč v pátek mám domácí oslavu narozenin a v neděli nám nejspíš dovezou seno, tak budeme mít o zábavu postaráno. Ale tak aspoň něco :-)

10.8.2010 08:17
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)No ta modrá dečka je fungl nová,tak asi než se to trošku ošoupe,tak bude hold jezdit.Mělo by se to srovnat,až tam dáme brašničky,už by to šlo je tam dát,tak je tam pomalu zkusíme něják nainštalovat.:-)
:-)Dneska je tu náádherně,:-)ale zítra už má snad zase pršet...:-(

10.8.2010 08:22
remonek

XXX.XXX.162.107

Ty brašničky by to mohli podržet,tak snad se zadaří. Mno u nás je tady od rána mlha,tak by mě zajímalo co z toho vyleze. Taky jsem koukala na počasí a zítra snad by ještě mělo být hezky, ale pak má zas pršet, :-( mě z toho trefí máme jet na kurz,minule jsme měli děsný vedro a teď asi pofrčíme v pláštěnce bo co :-(:-) a to ještě máme o víkednu ukládat další várku sena.

10.8.2010 14:03
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Ten Sobáně má kráásný kukadla,takový nevinný.:-):-)
:-|Tak dneska se nám dečka moc nepohla,jen maličko,no,třeba se to opravdu časem něják usadí.:-)

10.8.2010 14:06
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Dneska je opravdu náádherně,už jsme viděly i kombajn,jak se dal s chutí do pšenice.smajlík

10.8.2010 14:09
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-)):-)Na jedné cestě těma deštěma vzniknul skoro brod...smajlík

10.8.2010 14:12
jaruska

XXX.XXX.45.87

:-):-)Dneska byl poprvé s náma Monďásek v Královicích,jen tak ze zvědavosti jsme se zajely juknout,jestli je otevříno,a bylo!!!!smajlíksmajlíksmajlíkJsou tam už noví nájemníci,tedy hospodští,a vypadá to docela slibně,my jsme tam nejezdili,když tam byli ti před nima,měli otevříno až od pěti,to my už jsme se tam málokdy v 5 dostali,tihle mají od 11!!!!smajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík